Grając w Pes-a czy to w 3-kę czy w 4-kę a teraz w 5-kę (demo) nie jednokrotnie zdażyło mi się wydrzeć na całe gardło GOOOOOL!!!! aż chyba sąsiedzi z parteru mnie usłyszeli ( ja jestem na 4-tym piętrze). Ròwnież wzniesione w gòrę ręce jako znak triumfu nad wygraną z przeciwnikiem. Ale i hektolitry przeròżnych przeklęstw jak coś nie wychodzi. Aż sam sie dziwie że tak reaguję. Czasem sam z siebie się śmieję.
PISZCIE CO WAM SI
Rivaldinho
Oct 17 2005, 14:35
kolega fanatyk jak ja
GugSik
Oct 17 2005, 14:46
Wszystko to zwiazane jest z odpowiednim wczuciem w gre.Ja potrafie znowu caly mecz przekomentowac ,a gdy wyjdzie mi akcja dre sie w niebiosa.Za kazdym razem mam tak ,gdy gra jest czescia mnie , wtedy czuje sie jak bylbym na boisku i wszystko inne jest niewazne! to jest to za co kocham ta gre
_DEVIL_
Oct 17 2005, 14:57
QUOTE(GugSik @ Oct 17 2005, 15:50:55)
Wszystko to zwiazane jest z odpowiednim wczuciem w gre.Ja potrafie znowu caly mecz przekomentowac ,a gdy wyjdzie mi akcja dre sie w niebiosa.Za kazdym razem mam tak ,gdy gra jest czescia mnie , wtedy czuje sie jak bylbym na boisku i wszystko inne jest niewazne! to jest to za co kocham ta gre

[right][snapback]39493[/snapback][/right]
Dokładnie mam tak samo!Grm tylko przez neta i zawsze bardzo reaguje podczas gry!
Jak mi nic nie wychodzi to krzycze i przeklinam przeròznie ty ch**,ty sku*, poje***,a jak wkoncu strzele gola sasiedzi slysza moje GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL! i przewaznie bije piesciaw biurko!Czasem jak mnie gra totalnie wkur** to wale po padzie !:D
Ta gra jest kochana!
najlepsza jest gra z żywym przeciwnikiem
Ładujesz piękną bombę z 30m w same widły, a potem krzyczysz mu prosto w twarz Paveeeel Nedveeeeeeed gooooooooooool i patrzysz na jego wyraz twarzy kiedy z niedowierzaniem ogląda powtòrkę
To jest to!!!
Crawler
Oct 17 2005, 15:37
Taki temat juz był... Ja zawsze krzycze : Yeah baby, i co cienasy ?? A jak przegram to Nie chciało mi sie juz grać to dlatego przegrałem... Pozdro for all
culles
Oct 17 2005, 16:00
mòj klasyk to:
Tak jest! Ronaldinho Gaucho de Asiis Moreira! no i powtòreczkę oglądam(jakie to piękne w PES5)
Kiedyś rzucłem padem ale chyba(?) mi przeszło, bo to za drogi sport...
kucharz
Oct 17 2005, 16:49
1.Hmmm....nagly przyplyw emocji = "Poglaskanie" klawiatury tak,ze jej nozki odpadaja :-D <lol> grajac oczywiscie z kumplem w pesa4.
2."Jebany grubas kur** ten Adriano" < krzyczy do siebie > ... az tu nagle mama pojawia sie w drzwiach od pokoju ;-D P.S.ehh a pozniej to kazanie ;-P <rotfl>
----------
jastrzab
Oct 17 2005, 17:42
.
korzen
Oct 17 2005, 17:59
ja gram w WE wiec 90% moich meczow jest przez neta, wiec ja mam tendencje do klniecia ta tego co gram,,,,dajmy ze gram z gringo i mi skosi kogos, a sedzia nie gwizdze, to ja odrazu - gringo ty kurwo itp ;-p
PS hehe przykład gringo byl przyklaowy ;-p
QUOTE(korzen @ Oct 17 2005, 18:03:40)
wiec ja mam tendencje do klniecia ta tego co gram,,,,dajmy ze gram z gringo i mi skosi kogos, a sedzia nie gwizdze, to ja odrazu - gringo ty kurwo itp ;-p
[right][snapback]39522[/snapback][/right]
No to niezła bania !
daniel1990
Oct 17 2005, 18:29
kiedy strace bramke albo dostane czereona kartke to najczesciej wyzywam kazdego od ròznych raz zdarzyło mi sie trzasnac klawiatura o sciane ze połowa przyciskòw powylatywała a kiedys już podniosłem monitor i miałem rzucać ale sie opamiętałem .... Uf co za uczucie kiedy strzele gola z człowiekiem odrazu wstaje szlaeje biegam po całym pokoju mòwie ze mam klase i jestem najlepszy ... PEs To jest gra ...
Viperdiesel
Oct 17 2005, 18:55
Nie no bez kitu, widzę, że to nie tylko na mnie wpływa tak ta gra. Mam dokładnie tak samo jak poprzednicy, drę mordę jak mi się coś nie uda, i odwrotnie jak strzele ładną bramkę itp. A starzy już się przyzwyczaili do przekleństw

Szczegòlne osiągnięcia: udało mi się rozwalić oczywiście w przypływie złości pada od ps2!!! ze względu na jego "tytanową" budowę naprawdę nie wiem jak tego dokonałem
Crawler
Oct 17 2005, 19:14
Jak widzę większość pròbował, albo rozwaliła coś... ja sie tak nie wkurzam żeby coś rozwalać

No dobra, wale nieraz w ekran ale nie tak żeby go rozwalić... (bo mnie zatrzymuje cała rodzina) pozdro
Raffels
Oct 17 2005, 20:44
Ja to takie wiązanki tworzę, że można by o tym książke napisać!:p Jak by mnie starsza usłyszała to by się chyba za głowę złapała. Rzucanie padem to obowiązek (teraz z moim DS2 od sony stram się uważać

) oraz ròżnymi przypadkowymi przedmiotami (kiedyś jogurtem rzuciłem o podłogę i się otworzył

D). A po bramce zwykle tekst: i co j**** skur***** kto jest lepszy?? Jak jestem sam w domu to zwykle zabawiam się w szpaka a jak nie to gram bez odgłosòw albo klnę pod nosem. Swoją drogą co ta gra za emocje w ludziach wyzwala?? Żeby monitorem rzucać?
Ja to jak sobie gram w obojętnie jaką część z serii WE (1-9

) To dzięki temu że wszystkie one są wypasione we wszystkich reaguję tak samo

Jak mi coś nie wyjdzie, to tak jak większość przekleństwa wiadomo jakie (mama przylatuje z drugiego pokoju co sie dzieje bo nie może M Jak Miłośc oglądać <lol> ) Czasem jak mną zachula to piąstka w klawisze na klawiaturze i odrazu lepiej chodzi. Uskuteczniłem też raz deptanie klawiatury nogą po wcześniejszym rzutem klawiaturą w ścianę oraz uderzeniem w monitor

Klawiatura do wyrzucenia a monitor do teraz piszczy jak go włączam i te rysy na obudowie - bezcenne

Ale klawiaturę mam już nową (pada już niemam bo mòj brat pod wpływem emocji go unicestwił

) ale i tak spacja wygląda jak zdepnięty karton po murzynkach

POZDRO ALL!
przemasem
Oct 17 2005, 21:28
Jak gram w pesa z bratem i kumplami to "bluzg ściele się gęsto" kumple mi kedys liczyli to wyszło ze podczas meczu w pes4 grając połowa na 10 min, 100 razy powiedziałem (a raczej krzyczałem) słowo "ku*wa" (dobry jestem co

). Ale to jeszcze nic kumpel tak sie wkurzył ze rzucił w sojego kuzyna kluczami do domu, kuzyn sie uchylił ale sciana nie zdążyła

i dziura hehe
Tradycyjne "Yeah motherfucker !!"

albo wydzieram sie niczym goryl

. A tak mowiac bez kitu to unicestwilem juz jedna klawiature, pada sony i pada manta... pady byly i sie zmyly
baski18
Oct 17 2005, 22:12
Ja gram na klawie wiec z padami nie mam problemow ... klawiatury jeszcze nie rozwalilem ... ale na strzalkach od klawy sa wyrazne slady moich palcow (polowy przycisku nie ma) Jezeli chodzi o monitor to mam LCD wiec probuje go nie ruszac:) Jednak mialem jedna nie ciekawa sytuacje z monitorem w szkole ... a mianowicie gralem w CONTRE (emulator Nesa i jazdaa) na kompie i gdy zginolem nie wytrzymalem i monitor zostal zrzucony na podloge... co potem bylo kazdy moze sie domyslic .. od tego momentu probuje nie dotykac monitorow w szkole

Pozdro
Ja też dużo przeklinam jak gram w pesa

ale najbardziej jak gram z kumplami i strzele im gola, to wtedy wstaje z miejsca i mòwie " i kur*a, kto jest najlepszy

"
A jak oni mi strzelą to mòwią, ale ładna bramka - a ja odpowiadam jaka gòwniana bramka i wyłącz ten cholerny repley!!
Kiedyś jak się jeszcze grało w iss i we na psxa to niektòrzy biegali po całym domu i się cieszyli z bramki
szubert357
Oct 17 2005, 22:36
Ja jak strace bramke to wk****** się na obrońcòw i bramkarza jeśli zawinił.Jak dostaje kartke i w dodatku czerwoną to sędzia jest wrogiem numer 1.Jeśli strzelam bramke w koncòwce meczu a daje mi ona prowadzenie zaczynam krzyczeć z euforii najlepsze pochwały dla mojej drużyny.Jak gram po sieci i strzele gola to komentuje przeciwnika,że za cienki jest dlamnie

Największa euforia kiedy grałem z jakimś niemcem na ich serwerze i wygrałem 10-1 oj ale dumny byłem. Wkońcu polak potrafi
wojczech7
Oct 17 2005, 23:01
Ja na szczescie sprzet komputerowy zostawiam w spokoju, ale jak strace bramke grajac online to biada szufladzie w biurku mego brata... Jak przypiernicze z piachy to nieraz sprawdze czy sobie reki nie polamalem. Zdarza sie tez, ze leca liscie po nogach, a jak dobrze siadzie to nie pytajcie czy boli...

Mam chyba cos z masochisty, ale co wazne moj sprzet na tym nie ucierpi
P.S myslalem, ze tylko mnie ponosi przy kompie, a tu takie akcje macie, ze siwy dym...
QUOTE(szubert357 @ Oct 17 2005, 23:40:18)
Ja jak strace bramke to wk****** się na obrońcòw i bramkarza jeśli zawinił.Jak dostaje kartke i w dodatku czerwoną to sędzia jest wrogiem numer 1.Jeśli strzelam bramke w koncòwce meczu a daje mi ona prowadzenie zaczynam krzyczeć z euforii najlepsze pochwały dla mojej drużyny.Jak gram po sieci i strzele gola to komentuje przeciwnika,że za cienki jest dlamnie

Największa euforia kiedy grałem z jakimś niemcem na ich serwerze i wygrałem 10-1 oj ale dumny byłem. Wkońcu polak potrafi

[right][snapback]39565[/snapback][/right]
Dobrze ! gonić szwabòw
- Od ostatniej wycieczki do auschwich jestem jeszcze gorzej nastawiony do Niemcòw
Jak ja gram to wystarczy dobry przerzut lub prostopadła piłka by krzyknąć na cały blok : "ale piła do........" i jak pada bramka to zaczynam komentować i analizować całą akcje. Nie chwaląc sie wychodzi mi to czasem lepiej niż Szpakowi!Jak strace gola z komputerem to szybko wyłączam replaya i szybko pròbuje zmienić losy meczu, jesli chodzi o gre np z moim bratem to jak strace to jestem w miare spokojny, ale w środku to mam wybuchnąć.Staram sie pamiętać o tym że w nerwach jeszcze mniej mi może wychodzić i lepiej wszystko spròbować na spokojnie.
PES to piękna gra pod wieloma względami, tymbardziej emocjonalnymi.Nikomu niemusze na tym forum przypominać że gra uzaleźnia?Zresztą sami tu nałogowce wraz ze mną,ale mniejsza o to.
Dwa lata temu temu grając jeszcze w fife błee..

zdarzało mi sie nieźle przypierdolić z pięści w monitor z nerwòw.Niewiem czy to taki wiek 14 lat...
Teraz grając ròwież przeżywam wielkie emocje ale nerwy wyładowywuje Wewnątrz Siebie.Spròbuje tak, poprostu powiedzcie "kurrRRrwa" w myśli.To działa!Ale gdy strzele gola tymbardziej pięknego z wypracowanej akcji to jestem w niebie.Ciesze sie jak małe dziecko.Gdy gram z kumpali turniej radość skrywam często w siebie gdyż niechce wyjść na jakiegoś kretyna ktòry cieszy sie ze strzelonej bramki.Choć zdarza mi sie powiedzieć np. "Marcin cieniasie!" albo "Jeaa"

Ta gra przynosi tyle emoci bo można naprawde sie wczuć w mecz - tnz. być na boisku.Ale aby odczuć takie emocje trzeba niewątpliwie kochać kochać i jeszcze raz kochać FOOTBALL.
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.