Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Memorial match ...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
Cj90
Siemka. Znalazłem w PES5 nowa opcje. Chodzi o memorial match. Nie wiele z tego rozumiem o co tam chodzi. Ale może ktoś z was wie ?
Edek
QUOTE(Cj90 @ Oct 6 2005, 21:34:11)
Siemka. Znalazłem w PES5 nowa opcje. Chodzi o memorial match. Nie wiele z tego rozumiem o co tam chodzi. Ale może ktoś z was wie ?
[right][snapback]38260[/snapback][/right]

jasne że wiemy, trzeba mieć kumpla ktòra ma swoją memorkę - wkładacie swoje memroki właczacie memorial match i gracie
opcja save'uje Wasz bilans meczòw, bramki i statystyki - świetna sprawa
po rozegranych np. 20 meczach można sprawdzić kto ma więcej wygranych, strzałòw, kartek itp.
kròtko mòwiąc jak ktoś będzie się rzucał, że jest lepszy od Ciebie to włączasz memorial match, pokazujesz mu statystyki i wszystko jasne wink.gif
kcma
A wie ktoś czy działa to na PC (wiem że jeszcze niema, ale może ktoś czytał), oczywiście bez wkładania kart. laugh.gif
Edek
QUOTE(kcma @ Oct 6 2005, 22:25:07)
A wie ktoś czy działa to na PC (wiem że jeszcze niema, ale może ktoś czytał), oczywiście bez wkładania kart. laugh.gif
[right][snapback]38265[/snapback][/right]

zapewne w online będzie to działało, ale jak 2 graczy gra przy jednym PC to nie mam pojęcia
Rivaldinho
Grałem na dwie memorki i memorial match spisał się na medal.Zapisuje wygrane,przegrane,porażki,średnia ilość bramek strzlonych i straconych,średnią ilość strzałów,fauli i kartek na mecz,chociaż i tak nic nie zastąpi zwykłej kartki papieru. cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.