daniel1990
Oct 4 2005, 21:16
W związku z tym że już 12 października tj. środa odbędzie sie mecz na Old Traford dla polakòw albo o prestiż albo o awans jeżeli Czechy ulegna Holandi lub Szwecja wygra z Chorwacją to już 8.X.2005 będziemy świętować awans. Dobra koniec nawijania po prostu typujemy wynik meczòw :
Anglia-Polska: 0-0
Czechy-Holandia: 1-2
Szwecja-Chorwacja: 3-0
Karol Johnn
Oct 4 2005, 21:23
A ja sie nudze i tez obstawie...
Wynik najbardziej realny to 1:0 dla Anglii
Ja bym chcial oczywiscie a jakby moglo byc inaczej zeby to Polska wygrala.
A moj typ taki optymistyczny to 1:2 dla Polski, Zurawski i Kazimierczak...
Czechy - Holandia 2:2
Szwecja - Chorwacja 2:0
lazy_bum
Oct 4 2005, 23:20
W przypadku awansu wcześniej -- Anglia 4:1 Polska.
W przypadku mecz o awans -- Anglia 2:1 Polska.
Jak będzie? Zobaczymy, w każdym razie tak bym typował jakby mi się chciało iść do bukòw. ;-P
PS. Oczywiście licze po cichu na to, że polacy wywiozą wynik z "o jedną bramką więcej".
eng 1 - 2 pol
cze 3 - 1 ned
swe 2 - 0 cro
tyle ode mnie
Polska : Anglia 1 : 0
Czechy : Holandia 1 : 2
Szwecja : Chorwacja 2 : 1
Anglia 1-1 Polska
Czechy 1-1 Holandia
Szwecja 2-1 Chorwacja
lukasso
Oct 5 2005, 06:42
anglia-polska 2-0
czechy 0-0 holandia
chorwacja 1-0 szwecja
Anglia 2-1 Polska
Czechy 0-1 Holandia
Szwecja 3-1 Chorwacja
Anglia 1:1 Polska
Czechy 0:1 Holandia
Szwecja 2:0 Chorwacja
Myśle że Anglia bezbramkowo zremisuje z Austrią, nie mają składu, Austria przyjedzie sie bronic i bedzie tyle... Ale w innym wypadku... Moze być w meczu z Anglia bardzo źle. Brak Szmkowiaka, slaba forma Krzynowka, brak Dudka... A do tego jeszcze ta fatalna obrona z Kłosem... Spojrzmy na to realnie... Jeśli nie pomogą nam Szwedzi i Holendrzy, to raczej nie mamy co liczyć na finały MŚ...
Anglia - Polska 3:0
Będą grać u siebie, pod dużą presja... Zmiotą nas...
P.S tak na marginesie, to nie ma co liczyć na Szwedòw... Zawsze grają tak żeby nam się nie udało :-P glupki.
mientkivv
Oct 5 2005, 08:59
Anglia-Polska 3-1
Czechy-Holandia 2-2
Szwecja-Chorwacja 1-0
Anglia-Polska 2-1
Czechy-Holandia 1-1
Szwecja-Chorwacja 2-0
lazy_bum
Oct 5 2005, 10:46
QUOTE(gringo @ Oct 5 2005, 08:57:20)
Pòźniej Polska podbudowana awansem do MŚ zremisuje z Anglia 1:1...[right][snapback]38097[/snapback][/right]
"Pòźniej skacowani polacy, po całonocnym świętowaniu wygranej bitwy o Niemiecki Mundial, polegną na polach Menczesterskich, jak Krzyżacy pod Grunwaldem. Anglicy, jak zwykle, będą bardziej ruchliwi, szybsi, mocniejsi, bardziej skoncentrowani.
Pole Menczesterskie, jak się potem dowiemy, będzie nieròwne, a murawa zbyt kròtka. Będzie ich na boisku mniej, lecz naszym, nie do końca wytrzeźwiałym zawodnikom, będą się troić w oczach. Taktycznie i fizycznie zgniotą nas jak szarża husarii gniotła szeregi wroga. Znany z waleczności i wyglądu świnio-goryla Runej będzie siekł na bramkę "gości" jak Zawisza Czarny wroga. Jeżeli wściekłe ataki świnio-goryla nic nie dadzą do akcji wejdzie duma Anglii -- atak z dystansu. Łucznicy Lampard, Dżerard i goguś Bekam (Bekon? ;-) będą ostrzeliwać nasze szeregi z dystansu, wojnę podjazdową zastosuje kurdplowaty Dżoł Kol i Aszlej (czy to nie damskie imię?) Kol. Jeżeli i to nie pomoże do akcji wjedzie "ciężka artyleria". Podczas nawałnicy na naszym polu pojawią się rośli rycerze Tery i Kambel. Pierwszy w walce, szczegòlnie powietrznej, ma siłę przebicia małej bomby atomowej, a drugi, mimo zdarzających mu się błędòw, jest silny niczym słoń.
Po bitwie wròcą, jako oldboye walczyć w lokalnych, sprzedajnych bitwach Oranżowej Ligi i tylko czasem, przypomną sobie słowa:
JESZCZE POLSKA NIE ZGINEŁA!
.. licząc, że MOŻE kolejne pokolenie w końcu powstrzyma Anglię.
Być może, tylko być może, nasza armia spròbuje zdobyć angielską flagę. Ukryjemy się wśròd traw własnej połowy pòl Menczesterskich, nie przestraszymy łucznikòw, dzikich atakòw frontem ani skrzydałami. I wtedy, jedną jedyną szarżą, pozbawimy przeciwnika złudzeń, nadzieji, morale. Ograbimy ich z honoru, zgwałcimy ich trzodę, wyrżniemy dziewice (bo znając angielki to już trzoda ładniejsza ;-) i spalimy im domy. Nasza szansa w Krzynòwku, ktòry samym wyglądem straszy przeciwnika, niejednemu Anglikowi ugną się przed nim nogi. W popularnej Kosie, o jego zasługach w dwòch ostatnich bitwach nie należy nikomu przypominać, a jego pseudonim mòwi sam za siebie. Na zbroi powinni mu wygrawerować Razor i wymalować krwią bezlitośnie pokonanych! Jednak oni będą tylko pomocnikami, na czele naszej armi stoi poteżny mag Magic oraz rosły, powalający przeciwnikòw jak rozpędzony topòr Rasiak. I wtedy ich jedną szarżą!" (-;
halladin
Oct 5 2005, 11:11

hehe dobre, ale chyba dokładnie tak będzie- w końcu nie bez powodu Krzynòwek wygląda jak wygląda, a Rasiak jest magicem
Wnioskujac po mlodych ziemniaczkach ,to szwed znowu anglikami zagra po francusku
Myślę, że będzie 2-1 dla Anglii, ale po cichu liczę że nam się uda
Anglia 2:3 Polska
"Jeszcze Polska nie zginęła Pòki my żyjemy..."
Ja mysle ze Polska ma szanse z Anglią i obstawiam wynik : Pol 2:1 Ang.
Co do meczu Holandi mysle ze moze być nawet 4:1 dla "pomaranczowych", ponieważ z zespołu czeskiego wypadło kilku podstawowych piłkarzy ( Koller, Smicer...)Hmmm... Szwecja moim zdaniem powinna wygrac. Obstawiam 2:0 dla Szwedòw.
Tyle... Pozdro 600
Raffels
Oct 5 2005, 15:36
Czechy - Holandia 1-3
Szwecja - Chorwacja 0-1
Z awansem w kieszeni:
Anglia - Polska 3-1
Bez pewnego awansu:
Anglia - Polska 1-2
Anglia-Polska: 0-1 - Maciej Żurawski
Czechy-Holandia: 0-2 - Ruud v.Nistelrooy, Dirk Kuijt
Szwecja-Chorwacja: 1-0 - Zlatan Ibrahimović
Ja mam nadzieję na korzystny wynik dla Polski
Obstawiam 2-1 dla nas
RONALDINHO
Oct 5 2005, 18:00
Saper nie rozsmieszaj mnie ibrahimovic ma kontuzje i nie zagra w eliminacjach ms swiata 2006 hahah
ANGLIA - POLSKA 2-2 (Smolarekx2)
CZECHY - HOLANDIA 2-2
SZWECJA - CHORWACJA 3-0
a ibrahimovic na uraz narzeka, ale na kadre pojechał wiec moze zagrac i cos strzelic,
onix_the_chosen
Oct 5 2005, 18:12
a ja obstawiam tak:
ENG 3:2 POL
CZE 1:1 HOL
SWE 2:0 CRO
oczywiście Polacy wygrają
lukasz0
Oct 5 2005, 18:31
Angli 1-3 Polska
Czechy 2-3 Holandia
Szwecja 2-1 Chorwacja
CJ-2005
Oct 5 2005, 18:39
Anglia-Polska 0-1*
Czechy-Holandia1-2
Szwecja- Chorwacja 2-1
*dlaczego przegarana Anglikow odpowiedz jest bardzo prosta slaba forma podopiecznych Erikssona
Crawler
Oct 5 2005, 19:25
8 pażdziernika- KCIUKI ZA AUSTRI
lazy_bum
Oct 6 2005, 06:52
QUOTE(halladin @ Oct 5 2005, 11:15:46)

hehe dobre, ale chyba
Karol Johnn
Oct 6 2005, 07:06
QUOTE(CJ-2005 @ Oct 5 2005, 21:43:45)
Anglia-Polska 0-1*
Czechy-Holandia1-2
Szwecja- Chorwacja 2-1
*dlaczego przegarana Anglikow odpowiedz jest bardzo prosta slaba forma podopiecznych Erikssona
[right][snapback]38153[/snapback][/right]
To sie okaze... zobaczysz jak na skrzydle Joe Cole bedzie wkrecal Baszczynskiego w ziemie, a Rooney bedzie gral na jakiegos ze srodkowych czyli np na Bąka to juz wogole zajedzie go jak psa, Bąk po meczu nie bedzie mogl znalezc drogi do szatni a do tego coraz lepsza forma Beckhama no i zajebisty srodek pomocy... Gerrard i Lampard... A my czym mozemy postraszyc...? hmmmmm... Kosa? No moze Żuraw cos skreci, Smolarek mi sie wydaje za miekki na Anglikow, srodek pomocy: Sobol ktorego jak widzialem w meczu z Vitoria to nie prezentowal sie zbyt zajebiscie, Krzynowek bez formy po kontuzji i w dodatku z brakami kondycyjnymi, no moze Franek cos zawalaczy.... jak bedzie gral, drugi srodkowy pomocnik ???? Brak Szymkowiaka... no i ta obrona... no nie wiem czy jest tak kolorowo, w kazdym badz razie ja trzymam kciuki za naszych i ide gdzies do knajpy na browca....
pozdro
Snikers
Oct 6 2005, 08:39
Anglia - Polska bedzie 2:2 (Żurawski drugą bramke z karnego).
dla Anglii Beckham i Rooney.pierwsza bramka dla Polski :albo Kosowski albo Frankowski.
Snikers
Oct 6 2005, 09:49
Sory ze troche zmienie temat ,ale wkleił by ktos zdjecie Żurawskiego z PES5 z EDIT zeby było widac twarz dokladnie i statsy.
z gòry dzięki.moje typy na mecz z Anglią wyżej..
Do BOju PoLsKo oooooo
Mòj typ 2-1 dla Polakòw.
Snikers istnieje opcja Edit i szukaj.
QUOTE(saper @ Oct 5 2005, 17:40:13)
Anglia-Polska: 0-1 - Maciej Żurawski
Czechy-Holandia: 0-2 - Ruud v.Nistelrooy, Dirk Kuijt
Szwecja-Chorwacja: 1-0 - Zlatan Ibrahimović
[right][snapback]38138[/snapback][/right]
saperku ...obstaw w ktorej minucie padną bramki i z jakim poslizgiem zacznie sie mecz;)
Anglia 6-9 Polska (liczba ta nie jest przypadkowa ;ddd)
Karol Johnn
Oct 7 2005, 22:42
QUOTE(korzen @ Oct 8 2005, 01:01:50)
Anglia 6-9 Polska (liczba ta nie jest przypadkowa ;ddd)
[right][snapback]38350[/snapback][/right]
Taaaa... chyba w rzutach roznych...
holandia wygra, chorwacja pewnie tez bo szwedzi to cioty, a wynik anglia-polska zalezy od tego jak dlugo polska obrona bedzie miec farta po 60 minucie
michau000
Oct 8 2005, 16:28
stawiam z anglikami 3-1 w plecy, choc mam nadzieje na lepszy wynik (i dobra gre!
daniel1990
Oct 8 2005, 18:27
noi nie udało sie austriakom ktòrzy ulegli Anglii 1-0
Bramki : - F.Lampard 25' PK
PS.Myśle że mecz Anglicy wypaczyli wynik
onix_the_chosen
Oct 8 2005, 18:37
Kurde, no i wygrali

Podobno Angole w drugiej polowie prawie nie istnieli i jeszcze do tego Linz (2 gole z Polska - jakby kto nie wiedzial) walnal w poprzeczke. Nie ma co dyskutowac, trzeba bedzie poprostu zagrac swoje na Old Trafford i juz. Nie ma co plakac, bo dopiero najgorsze przed nami. Niedlugo zaczyna sie CZE - HOL, miejmy nadzieje ze pomaranczowi pokaza football

P.S Bravo Becks

- jak mi przykro - nie zagra z Polska, widac, ze sypie sie kadra wyspiarzy

W sobotę piłkarze z Angoli wygrali na wyjeździe z Rwandą 1:0 i zapewnili sobie pierwsze miejsce w grupie 4. Angola zagra w finałach mistrzostw świata po raz pierwszy................ i co o tym sadzicie ? Bo ja spadam z krzesla
lukasz0
Oct 8 2005, 18:49
ku*wa Austria przegrala

teraz pozostalo liczyc na Szwecje i Holandie:P
lukasso
Oct 8 2005, 18:54
a Senegal,Kamerun i NIgeria nie zagra nie mundialu
troche szkoda,zawsze sprawiali jakieś niespodzianki ,były emocje a tak no zobaczymy w Lipcu
co pokażą beniaminki Angola czy Togo
swoją drogą to co pokazała Anglia może przybliżyć nasze marzenia o wygraniej na ich terenie
CJ-2005
Oct 8 2005, 18:58
QUOTE(lukassoronaldo @ Oct 8 2005, 17:58:01)
a Senegal,Kamerun i NIgeria nie zagra nie mundialu
troche szkoda,zawsze sprawiali jakieś niespodzianki ,były emocje a tak no zobaczymy w Lipcu
co pokażą beniaminki Angola czy Togo
swoją drogą to co pokazała Anglia może przybliżyć nasze marzenia o wygraniej na ich terenie
[right][snapback]38460[/snapback][/right]
dziwny bedzie ten mundial bez tych druzyn
lukasso
Oct 8 2005, 20:15
no jesteśmy jedna noga na mudnialu
holandia wygrywa z czechami 0-2!!
oby nie powtòrzył sie wynik z euro2004
no no, to z Angolami gramy o pietruszke wiec jestem przekonany ze i z nimi wygramy

Ano i bez Beckhama
QUOTE(korzen @ Oct 8 2005, 22:50:48)
no no, to z Angolami gramy o pietruszke wiec jestem przekonany ze i z nimi wygramy

Ano i bez Beckhama

[right][snapback]38482[/snapback][/right]
przeciez beckham jest daremny
michau000
Oct 8 2005, 23:00
QUOTE(korzen @ Oct 8 2005, 21:50:48)

Ano i bez Beckhama

[right][snapback]38482[/snapback][/right]
to jest jednak atut anglikow, nie nasz
QUOTE(michau000 @ Oct 9 2005, 00:04:00)
to jest jednak atut anglikow, nie nasz

[right][snapback]38492[/snapback][/right]
niewiem czemu jedziecie teraz tak Beckhama

jak on w Realu w tym sezonie pokazuje naprawdę dobrą formę i w każdym meczu zalicza po 1, 2 a nawet 3 asysty

tak więc tylko się cieszyć, że z nami niezagra bo to naprawdę duże osłabienie Anglikòw
a mi sie zdaje ze jak za gra Wright-Philips na jego pozycji to bedzie groznieszy niz victoria

wyobrazcie sobie pojedynki biegowe miedzy tym speedziarzem a naszym tomaszem rzasa

mam nadzieje ze za rzase bedzie gral zewlakow
tomek828
Oct 10 2005, 14:58
ja obstawiam skromny wynik 0-2 dla polski

a jezeli zagra Rasiak to mysle ze przegramy ( po tym co pokazal w meczu z Islandia)
CJ-2005
Oct 10 2005, 15:05
QUOTE(tomekronaldo @ Oct 10 2005, 14:02:13)
ja obstawiam skromny wynik 0-2 dla polski

a jezeli zagra Rasiak to mysle ze przegramy ( po tym co pokazal w meczu z Islandia)
[right][snapback]38628[/snapback][/right]
co do rasiaka to sie zgadzam w 100% przeciez to jest takie drewno ze az zal patrzec
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.