Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: :( TRAGEDIA
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2
LeMie
http://www.mcs.toxic.pl/futro/filmm/ zobaczcie sobie ten filmik sad.gif Co za chuje !!!
Bezbronne zwierzęta eh ...szkoda gadac :|
onix_the_chosen
ja pierdole, normalnie na zywca napierdalaja nimi, jeszcze jakas palka .. jaaaaaaa, siekiera, normalnie na zywca, no nie - przesada mad.gif mad.gif mad.gif pojebani ci ludzie !!! sorry za slowa ale oni sa jacys POJEBANI ! Ja bym z checia ich tak pocial mad.gif
LeMie
To jest moim zdaniem nienormalne :| jak można takie rzeczy robic...a jak juz je zabijają to niech choc zabiją do konca, a nie ten jeden bez skòry sie ruszał i oddychał :| no kurwa serce sie kraja sad.gif
Przemo
kurwa czemu to pokazales..
jebana poplakalem sie..
wylaczylem po tym jak zoabcyzlem ruszajacego sie na wozie.. wywal tegolinka
skurwysyny;(((((((((((((((((((((
lucio
mam doyć tego chorego filmu!!!!!!! wiara jest pojebana -nie mogli zabić tych zwierzakòw ,a dopiero pòzniej zrobić swoje?
TeDi
Ja nie oglądałem i nie obejrze tego filmiku, jak mòwicie, że tam dzieje się krzywda zwierzętom, to nie mam zamiaru na to patrzeć mad.gif
jastrzab
.
lukasso
oni mają przedewszystkim inna kultura
jedza wszystko jak sa głodni(psy,koty itp)
dla nich takie zachowanie jest standardowe
wszystko zrobią dla kasy
Niestety tak już jest , nie licza sie inne wartości
w Polsce mysle ze jest podobnie tylko mniej medialnie
temat zdecydowanie do zamknięcia...
jastrzab
.
tomek828
boże to straszny filmik blink.gif to co oni robią to jakieś pierdolone zboczenie ph34r.gif <zygi>
jak patrzy się na tych ludzi to widać że to sprawia im radość mad.gif
lukasz0
o ja pier*ole:( ci ludzie sa jacys poje*ani .... szkoda slow- czeba tepic takie cos !
Czarny
widzialem juz ten filmik wczesniej, sciagnalem z jakiegos wareza...
ja pierdole... wystarczy zeby kazdemu najpierw gardlo podcial i bylby luz...
pojebani ludzie... nic nie poradzimy...
saper
Niewiem nie patrzałem na filmik, mòwice że zajebują to nie patrze na to wink.gif lepiej wole nie patrzeć, ale tu jest chyba podobny filmik albo ten sam, kumpel mi wysłał włączyłem i zaraz go wyłączyłem wiec niewiem co na nim jest do konca, ale prosze tu macie link. No ale jakbym takiego skurwysyna dorwał to bym go bejzbolem zajebał zeby do końca życia na wòzku inwalidzkim poperdałam, zasraniec jebany :>

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/
lualua
He he, wy kurwa myślicie że w polskim przemyśle transportu i zabijania zwierząt
to sie ktoś w humanitaryzm pierdoli??? A filmu z koniami na rzeź już nikt nie pamięta? Poza tym to takie rzeczy ludzie robią ludziom na całym świecie. I pamiętajcie - WSZYSCY jesteście to tego zdolni, to tylko kwestia okoliczności.
50 lat temu cywilizowany, europejski naròd mordował ludzi jak bydło.
Jesteśmy tylko zwierzętami, drapieżnikami z najlepiej rozwiniętym mòzgiem...
SMUTEK
Tymi
O ku**a !!! myślałem, że dużo już widziałem, ale się myliłem. Ciekawe jak by zaśpiewali te skur****ny jak by ich np: grizzly dorwał i napier***ał o ziemie i na żywca zeżarł !!!

Sorry za słowa ale tego nie można skomentować łagodnie.

Lualua masz rację. Ludzie to zwierzęta
Osemek
QUOTE(bartosz05 @ Sep 23 2005, 05:42:58)
huh.gif Jezu kochany pirdolone chińczyki na żywca napierdalać w bezbronne stworzenia.Niemogli ich uspać.Widzieliście to nogi odcinali jak jeszcze żyli te śliczne fretki sad.gif a widzieliście jak taj fretce oczy sie błyszczały ohmy.gif albo żucał nim o ziemie a popierdolone chińczyki sie śmieli ohmy.gif

Ps.przepraszam za słownictwo
[right][snapback]36372[/snapback][/right]

Nie masz za co przepraszac!!! To trzeba jasno okreslic: TO JEST KURWA POPIERDOLONE CHORE POJEBANE GOWNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przemo
QUOTE(lualua @ Sep 23 2005, 11:54:30)
He he, wy kurwa myślicie że w polskim przemyśle transportu i zabijania zwierząt
to sie ktoś w humanitaryzm pierdoli??? A filmu z koniami na rzeź już nikt nie pamięta? Poza tym to takie rzeczy ludzie robią ludziom na całym świecie. I pamiętajcie - WSZYSCY jesteście to tego zdolni, to tylko kwestia okoliczności.
50 lat temu cywilizowany, europejski naròd mordował ludzi jak bydło.
Jesteśmy tylko zwierzętami, drapieżnikami z najlepiej rozwiniętym mòzgiem...
SMUTEK
[right][snapback]36415[/snapback][/right]

jest jedna zasadnicza roznica...
nei robia tego na zywca tylko zabijaja najpierw. nie obdziraja ze skory zywe zwierze ktore jeszcze potem sie rusza i szczerze zal mi bardziej zwierzat niz ludzi

ps nie widzilame filmu z koniami...

EDIT:
przeczytajcie to ( w szczegolnosci ostatnie)

Luksusowe futro?
Zròb je sama!
Futro symbolizuje zamożność właścicielki. Jednak żeby je mieć, nie musisz słono płacić! Specjalnie dla Ciebie podpatrzyliśmy metody stosowane przez producentòw.
futro z rudych lisòw
Na średniej wielkości płaszczyk złap 18 lisòw. Zabij je najlepiej jesienią, metalowym prętem podłączonym do prądu. Jeden biegun przymocuj się do pyszczka lisa, a drugi wetknij mu w odbyt.
futro z norek
Na jedno futro starczy 55 dzikich norek. Możesz im złamać kark, wstrzyknąć w serce truciznę lub zagazować spalinami.
karakuły – hit sezonu!
Mięciutkie, cudownie gładkie... Musisz pobić ciężarną owcę i tym samym spowodować poronienie lub rozciąć jej brzuch i wydostać młode. Po poderżnięciu gardła wtłocz im pod skòrę powietrze (będzie lepiej odchodziła od ciała).
Bart_io
Straszne !!!!! nie dalem rady obejrzec calego sad.gif kurwa co te istoty maja w tych mozgach bo ich ludzmi nazwac nie mozna, w chuju mam ze inna kultura ale moralnosc ta sama
WBman
blink.gif blink.gif blink.gif
Bez żadnego wachania po tym filmie dałbym kazdemu z tych kolesi kare śmierci... A zasługują na to napewno, chyba ze mają żòłte papiery to wtedy moze dożywocie... Mi to sie poprostu we łbie nie mieści, zapłacił bym dużo żeby mòc skopać takiego chińca po ryju, albo odciąć kolejno kończyny tak jak na filmie.

PS - Mam nadzieje ze dzieki temu ze to nakrecili przynajmniej ci goście za to zapłacą (najlepiej życiem)
korzen
o kurwa! zajebał bym takiego ;(
lazy_bum
W kolejności:

QUOTE(LeMie @ Sep 22 2005, 23:28:08)
WBman
QUOTE(lazy_bum @ Sep 23 2005, 15:07:37)

Uważaj bo nie wiesz co mòwisz! Połowę sprzętu w domu masz od chińczyka.

Od takiego to co najwyzej skòre z zamęczonej na śmierć norki... Sory ale twòj post wygląda jakbys ich bronił blink.gif
Przemo
przede wszystkim to powinni je dusic w jakims pomieszczeniu i krew by nie zepsula futerka jakty to mowisz po drugie: napisalem tylko ze zal mi abrdziej zwierzat niz ludzi( to moje zdanie wiec nie glupota) pozatym chodzilo mi o to ze w polsce nie zabijaj tak zwierzat jak an to wskazywal lualua..
a o tym co pisales wiem tlyko ze inaczej slyszec a inaczej widziec..
ten film sciska serce wzbudza zlosc ,doluje..pod wrazeniem czego sie pisze takie rzeczy nei mowie ze to najgorsze rzeczy na swiecie ..mowie ze gorszych nei widzialem !
Radarek
QUOTE(WBman @ Sep 23 2005, 15:18:48)
Od takiego to co najwyzej skòre z zamęczonej na śmierć norki... Sory ale twòj post wygląda jakbys ich bronił blink.gif
[right][snapback]36437[/snapback][/right]

On ich bynajmniej nie broni tylko chce wam pokazac ze na tym swiecie od dawien dawna bylo i jest wielkie zlo (wyrzadzane takze ludziom). Nie widzialem tego filmiku i nie chce go widziec po tym co przeczytalem, ale (nie orbazcie sie) zahcowujecie sie jakbyscie sie dopiero obudzili z wieloletniego snu. Wiecie ile jest zla na swiecie? Aborcje, mordowanie niewinnych i wiele wile innych rzeczy. A wy nagle krzyczycie o kare smierci dla tych ludzi co znecaja sie nad zwierzetami (bynajmniej nie popieram!). Obudzcie sie! Zobaczyliscie tylko malutki ulamek zla jaki jest wokolo nas! Ale wiecie co jest najgorsze? Ze nic na to nie poradzimy:/. Bo co mozna zrobic? Nic... najlepiej zapomniec o tym, szanowac tych ktorych kochamy i nie myslec o tych ktorych nienawidzimy. Zycie bedzie prostsze...
Przemo
Radarek tak jak juz napisalem to trzeba zoabczyc zeby sie obruszyc..wiesz co to widziec jak ktos nabija zywe zwierze na hak ( po wczesniejszym odcieciu nozek)
i zdziera zniego skore jakby zdejmowal bluzke a potem widac sterte lezacych bezskory i jak jeden sie rusza..zobacz a nie pisz takich rzeczy bo tego sie neida wyobrazic... pozatym nie porownuj tego do aborcji..prosze bez przesady ( chyba ze chodzi o taka 4 miesieczna)
lazy_bum
QUOTE(WBman @ Sep 23 2005, 14:18:48)
Sory ale twòj post wygląda jakbys ich bronił blink.gif
[right][snapback]36437[/snapback][/right]

Może ja powiem jeszcze raz, bo widzę, że nie doczytałeś. (-;

I wbrew pozorom nie jest to głos na [TAK] dla takiego traktowania zwierząt.

Dodam jeszcze (tak przy okazji Polski), że było w UWAGA! [albo innym "pod napięciem"] o tym, że żywe świnie w jakiejś ubojni są wrzucane do wrzącej wody. "Cudze chwalicie, swego nie znacie". Podniecasz się chińczykami, a pod nosem masz to samo, a nawet gorzej. Bo nie od dziś wiadomo, że w Chinach się dzieją cuda, a my to niby taka "cywilizacja"....
Przemo
QUOTE(lazy_bum @ Sep 23 2005, 15:44:10)

Dodam jeszcze (tak przy okazji Polski), że było w UWAGA! [albo innym "pod napięciem"] o tym, że żywe świnie w jakiejś ubojni są wrzucane do wrzącej wody. "Cudze chwalicie, swego nie znacie". Podniecasz się chińczykami, a pod nosem masz to samo, a nawet gorzej. Bo nie od dziś wiadomo, że w Chinach się dzieją cuda, a my to niby taka "cywilizacja"....

[right][snapback]36444[/snapback][/right]

Misiu w Polsce wyszla z tego mega afera a w Chinach (?) jest to na porzadku dziennym i wlasnie o to chodzi i stad wzburzenie.

odnosnie aborcji to zabijanie zwierzat jest dla kasy a aborcja dla zycia (jak matka nei ma pieniedzy i mozliwosci wychowac to po co ma wychowac kolejnego zwyrodnialca kryminaliste w warunkach uragajacych Bogu a sobie rowniez zniszczyc zycie??)
snake
A w Łodzi małe dzieci ćwiartują na kawałki i przechowują w beczkach... sad.gif
Przemo
skutki zabronienia aborcji
WBman
No krążyły po necie zdjęcia Polskich zwierząt (min. świń we wrzątku, o ktòrych wspomnieliście) i tez patrzec nie mozna było, no ale takiego bezpośredniego filmu to nie widzialem :\

PS - No Przemo ma racje z tymi dziećmi... dziwić sie ze potem w studniach albo w beczkach sie dzieci chowa jeśli juz od poczęcia były nie chciane...
onix_the_chosen
QUOTE(lazy_bum @ Sep 23 2005, 15:44:10)

[right][snapback]36444[/snapback][/right]

porownaj sobie swinie wrzucane do goracje wody, a futrzaki, ktorym obcinaja nozem konczyny i zdzieraja na zywca futro ...

P.S lazy_bum obserwuje Ciebie na forum i czasami mam wrazenie ze twoje wypowiedzi coraz czesciej mozna porownac do podpisu w Twojej sygnaturce, pozdro cool.gif
Przemo
no racje mam wkoncu socjolog bede wink.gif
co nie zmienia faktu ze jeszcze wiekszego chujstwa niz to nei widzialem sad.gif
korzen
QUOTE(Przemo @ Sep 23 2005, 15:17:26)
skutki zabronienia aborcji
[right][snapback]36453[/snapback][/right]

a Ty jestes za? i tak kazda za przeproszeniem kurwa jak bedzie chciała to usunie. Gratuluje poglądòw. A! zagłosuj na SLD to bedziesz miał aborcje ;P
Przemo
Ty jeszcze jestes dzieckiem korzen i sie nie udzielaj w tej kwestii ..od kurew wyzywasz a pozniej taki jej synek Ci podetnie gardlo i zgwalci Twoja corke i zwali wszystko an to ze nie mail podstawowych wzorcow przekazywanych oraz ze zylw skrajnym ubostwie...

masz jeszcze poglady chlopca ktory nei zna zycia wiec nie krytykuj statrszych bo widze nie znasz biedy chlopie..
korzen
ile jest takich przypadkow? ze ktos podetnie gardło i zgwałci? a ile jest takich co dają dupy na prawo i lewo...a potem są poszkodowane? no tak niemasz argumentòw? powiedz ze jestem dzieckiem! brawo
onix_the_chosen
QUOTE(korzen @ Sep 23 2005, 18:09:28)
ile jest takich przypadkow? ze ktos podetnie gardło i zgwałci? a ile jest takich co dają dupy na prawo i lewo...a potem są poszkodowane? no tak niemasz argumentòw? powiedz ze jestem dzieckiem! brawo
[right][snapback]36466[/snapback][/right]

korzen ty jestes dzieckiem, widzialem twoje fotki na forum tongue.gif , ja popieram Przema, naprawde, zeby to zrozumiec trzeba dorosnac, ja juz taki etap w zyciu przeszedlem, nie chce sie wypowiadac, do tego poprostu trzeba dojsc cool.gif
cronaldo
ja tego nie widzialem i widziec nie chce.. bo to dla mnie zbyt straszne zebym mogl to ogladac..tylko nie rozumiem dlaczego do chuja oni nie moge ich zabic na poczatku poprzez jakies uspienie.. szkoda gadac..moj ojciec jak zabija krolika do jedzenia to bioerze wali mu w leb tak pozadnie 2 razy i podzyna gardlo o po problemie..zero stresu dla krolika..trzeba tylko troche pomyslec!!
onix_the_chosen
QUOTE(cronaldo @ Sep 23 2005, 19:29:21)
ja tego nie widzialem i widziec nie chce.. bo to dla mnie zbyt straszne zebym mogl to ogladac..tylko nie rozumiem dlaczego do chuja oni nie moge ich zabic na poczatku poprzez jakies uspienie.. szkoda gadac..moj ojciec jak zabija krolika do jedzenia to bioerze wali mu w leb tak pozadnie 2 razy i podzyna gardlo o po problemie..zero stresu dla krolika..trzeba tylko troche pomyslec!!
[right][snapback]36479[/snapback][/right]

no to teraz dales rade ... idz tym chinczykom to powiedz, bo oni widocznie tacy jebnieci ze nie rozumieja dry.gif
StraY
z takiego czysto filozoficznego punktu widzenia czym sie rozni odcinanie nog tym futrzakom od obrywania skrzydel zywym owadom? to, ze owad nie potrafi przekazac emocji tak wyraznie jak ssak starcza? a chyba kazdy to robil malej muszce - taka mala dygresja tongue.gif

Przemo
QUOTE(onix_the_chosen @ Sep 23 2005, 18:47:48)
korzen ty jestes dzieckiem, widzialem twoje fotki na forum  tongue.gif , ja popieram Przema, naprawde, zeby to zrozumiec trzeba dorosnac, ja juz taki etap w zyciu przeszedlem, nie chce sie wypowiadac, do tego poprostu trzeba dojsc  cool.gif
[right][snapback]36473[/snapback][/right]

to jest Moj chlop!!
korzen naprawde nei walcz o racje za mlody jestes..i pierwszy Twoj blad bycia dzieckiem ze nei wiesz co to seks i kazda dziewczyne/kobiete co na aborcje sie decyduje to od kurwy co na prawo i lewo sie daje wyzywasz wiec lepiej si enei pograzaj dalej w tym temacie

Stray :
muszki wkurwiaja i nei robia nic pozytecznego ,ich zycie konczy sie szybciutko a te zwierzatka sa kochane i sliczne tongue.gif

onix_the_chosen
QUOTE(StraY @ Sep 23 2005, 19:45:26)
z takiego czysto filozoficznego punktu widzenia czym sie rozni odcinanie nog tym futrzakom od obrywania skrzydel zywym owadom? to, ze owad nie potrafi przekazac emocji tak wyraznie jak ssak starcza? a chyba kazdy to robil malej muszce
Jocker
Przecierz to jest straszne..... Aż mi łza poleciała jak zobbaczyłem tego zwierzaczka z rozwalonym nosem i tak bezbronnie lezącego....... Poprostu ludziom juz sie zaczyna pierdolic w bani.... Niech ja bym tylko dorwał jakiesgos z tych kolesi...
snake
korzeń może i jest młody, ale tylko wiekiem, nie znacie go to się nie wypowiadajcie,
a po zdjęciu to chyja można poznać...
Przemo
co nei zmienia faktu ze nei moze rozumiec tego co mowimy i wtym temacie nie powinien sie wypowiadac i wszystkich dziewczyn od kurw wyzywac..
korzen
eh, niezrozumielismy sie. Czy ja nazwałem wszystkie dziewczyny kurwami? rotfl! Dla mnie tylko te pane ktore poddaja się aborcjii są wcześniej wymienionymi. Tyle. Jestem Katolikiem. heh, w ogole wyjechałes zajebistym tekstem "nei moze rozumiec tego co mowimy i wtym temacie nie powinien" - rotfl. amen
Przemo
przezyles taka sytuacje zeby wiedziec co kieruje ludzmi ? wyobraz sobie ze jest dziewczyna dostaje sie na studia powiedzmy na uj wpada przez peknietego prezesa i co ma jebnac studia i bez wyksztalcenia nalezytego tyrac z dzieckiem i zjebac sobei i jemu zycie??i jest kurwa?? przeczytaj co to slowo znaczy
ja tez jestem katolikiem i co ma piernik do wiatraka? dlatego ebdziesz glosowal na lpr? jak ksiadz R.... Ci kaze a moze on ma dac kase na wychowanie dziecka ??
a moze sponsoruje abo... siostr ,ktore sa przeprowadzane w Czewie
_DEVIL_
lemie wywal tego linka...Zajebal bym skurwysynòw za to.jak mozna tak postepowac !!Jak bym chwycil takiego to bym mu ta siekierka przypierdolil w ryja sad.gif
TeDi
QUOTE(korzen @ Sep 23 2005, 22:33:57)
eh, niezrozumielismy sie. Czy ja nazwałem wszystkie dziewczyny kurwami? rotfl! Dla mnie tylko te pane ktore poddaja się aborcjii są wcześniej wymienionymi. Tyle. Jestem Katolikiem. heh, w ogole wyjechałes zajebistym tekstem "nei moze rozumiec tego co mowimy i wtym temacie nie powinien" - rotfl. amen
[right][snapback]36514[/snapback][/right]

A co twoim zdaniem ma zrobić dziewczyna, ktòra została zgwałcona i zaszła w ciąże. Dla mnie odpowiedź jest jasna, w takim przypadku powinna być możliwa aborcja!!

PS Apeluje na żadnych wieśniakòw Lepper i koni Giertychòw nie głosujcie, bo Polska pòjdzie z torbami!! A Rydzyk, żyje z naiwności starszych ludzi i o polityce nie powinnien się wypowiadać!!! mad.gif
Przemo
wiesniaki wiesniakami ale kaczora i marie skompromitowali smile.gif
StraY
gadac potrafia to kompromituja tongue.gif a ja bym chcial prezydenta Murzyna biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.