Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 8 \ 18.01 - 27.01 \ kolejki 34-38
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Liga
WKS

Kolejka 34

Witu (Hoffenheim) - GooFy (Spartak)
piecia1990 (Espanyol) - sylwek12b (Rangers)
WKSRKS (Shakhtar) - Outqer (Aston Villa)
chelsonik (BVB) - woodi (Sporting)
T-Mac (Bayer) - siero94 (HSV)
zibii75 (Braga) - Hexio (Marsylia)
kksm (Hannover) - cichy21 (Malaga)
Ferat (Udinese) - Rybson (Panathinaikos)

Kolejka 35

sylwek12b (Rangers) - Nalep (Bordeaux)
GooFy (Spartak) - WKSRKS (Shakhtar)
woodi (Sporting) - piecia1990 (Espanyol)
Outqer (Aston Villa) - T-Mac (Bayer)
BlueOle10 (Fenerbahce) - niCejOke (Zaragoza)
cichy21 (Malaga) - przemosek123 (Dynamo)
Rybson (Panathinaikos) - kksm (Hannover)

Kolejka 36

WKSRKS (Shakhtar) - Witu (Hoffenheim)
Nalep (Bordeaux) - woodi (Sporting)
T-Mac (Bayer) - GooFy (Spartak)
piecia1990 (Espanyol) - Hexio (Marsylia)
kuba12-15 (Ajax) - Outqer (Aston Villa)
zibii75 (Braga) - cichy21 (Malaga)
Ferat (Udinese) - BlueOle10 (Fenerbahce)
przemosek123 (Dynamo) - Rybson (Panathinaikos)

Kolejka 37

woodi (Sporting) - sylwek12b (Rangers)
Witu (Hoffenheim) - T-Mac (Bayer)
Hexio (Marsylia) - Nalep (Bordeaux)
cichy21 (Malaga) - chelsonik (BVB)
siero94 (HSV) - Ferat (Udinese)
Rybson (Panathinaikos) - zibii75 (Braga)
BlueOle10 (Fenerbahce) - kksm (Hannover)

Kolejka 38

T-Mac (Bayer) - WKSRKS (Shakhtar)
sylwek12b (Rangers) - Hexio (Marsylia)
Nalep (Bordeaux) - manki (Valencia)
piecia1990 (Espanyol) - cichy21 (Malaga)
Ferat (Udinese) - Outqer (Aston Villa)
chelsonik (BVB) - Rybson (Panathinaikos)
kksm (Hannover) - siero94 (HSV)
przemosek123 (Dynamo) - BlueOle10 (Fenerbahce)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT

* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi

Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -3.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000
Oszustwa w negocjacjach (edycje godzin) - -3,000,000
Przekroczenie budżetu - - 7,000,000
nie prowadzenie działu ligowego - -1,000.000
nie prowadzenie arkusza - - 1,000,000
Gdy ktoś przekroczy maksymalną liczbę graczy których może kupić płaci karę w wysokości 5.000.000 i ma minus 3 pkt w lidze

W przypadku wystawienia przez rywala nieuprawnionego gracza (umyślnie bądź też nie ; d) kartki, strzelcy i kontuzje liczą się normalnie w przypadku wygranej osoby która dostaje WO. Jeżeli zaś przegrała to zostaje 3-0 a liczą się tylko kartki.
Gdy ktoś dwa razy wystawi gracza zawieszonego lub wy kartkowanego dostaje -1 pkt w tabeli. Każdy kolejny raz znowu -1.

CYTAT
Zawieszenia za kartkikontuzje:
3 żółte kartki skutkują 1 tygodniem zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
1 czerwona kartka to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Zwykła kontuzja to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
Lekka kontuzja + lekka kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
WKS
CYTAT
Zawieszeni w Tygodniu 8 (kolejki 34-38)

Samba (Piecia,Espanyol)
Marchena (Siero,HSV)

Pirlo(Witu, Hoffenheim)
Andre Ayew (Hexio,Marsylia)

PAUZY:
czerwony - kartki
niebieski - kontuzja
pomarańczowy - zawieszenia za żółte
przemosekk
36 kolejka
Przemosek123Rybson

Nene
Bellamy
Bellamy

Doumbia
Doumbia
Doumbia
Julio Baptista
Julio Baptista
Leto

Mecz wyrównany, ale niestety porażka i błędy w obronie ekipy Dynama Kijów sprawiły, że to Panata była lepsza dzisiaj. Szkoda akcji zmarnowanych w drużynie Dynama Kijów tak to by stara była o wiele mniejsza. Mecz rozgrywany w spokojnej atmosferze. Dzięki za mecz i powo dalej! Walcz o fotel lidera Rybson smile.gif

- brak
- brak

- czysto

Wydaje mi się, że na miano gracza meczu zasługują: Bellamy, Doumbia i Julio Baptista

Craig Bellamy - asysta i 2 gole strzelone dla Dynama Kijów

Seydou Doumbia - za strzelenie w tym spotkaniu hat - tricka.

Julio Baptista - za 2 efektowne bomby strzelone z ok 25 metrów.

przemosekk
35 kolejka
cichy21Przemosek123

niestety brak screenów (powód: czarny ekran po meczu) chyba że gospodarz mi przekaze screeny

Lazovic
Sergio Garcia
Lazovic

Ewerthon
Ewerthon
Ewerthon
Bellamy
Amara Diane

Mecz wyrównany, ale udało się wygrac z trudnym przeciwnikiem jak dla mnie. Dobrze przy obu ekipach grali napastnicy i to oni strzelali gole. Mecz grany w spokojnej atmosferze. Dzięki i powo dalej cichy21! smile.gif

- brak
- brak

- czysto

Wydaje mi się, że na miano gracza meczu zasługuje cały team Dynama Kijów

WKS
34 kolejka
WKSRKSOutqer

Makukula
Miccoli
Miccoli
Mutu
Javi Martinez
Javi Martinez
Guerrero
Eduardo

Niby wysokie zwyciestwo i nawet niezła gra. Nie wiem chyba straciłem czucie tej gry i całą frajde. Kolejny mecz rozegrany. Szkoda troche przeciwnika. Nie zaslugiwal na tak wysoka przegrana. Dzieki za mecz. Powo dalej.

- Cuellar, Bakari Kone
-

-

Javi Martinez - Czyścił środek pola i strzelił 2 gole. Był wszędzie.
WKS
36 kolejka
WKSRKSWitu

Makukula
Makukula
Kaboul
Ben Arfa
Salihovic

Kolejne wysokie zwycięstwo, kolejna koncertowa gra. Widać PES jest dla ludzi, którzy nie czerpią z niej radości poniewaz tylko wtedy można bez boleści wewnętrznej dokończyć mecz i jak na złość dopiero wtedy coś się udaje. Nie wiem, czy moi zawodnicy nie są poddani presji czy poprostu to przeciwnicy maja słabsze dni. W każdym bądź razie u mnie wszyscy chyba mecze zycia zagrali a Wita bramkarz to mógłby bez problemu pójśc na piwo bo nie dość ze sie nie przydał to jeszcze sam sprokurował 3 gola po którym Kaboul z 25m strzelił bramke. Szkoda Hoffenheim, jednak zgodnie przyznalismy ze ta gra jest niesprawiedliwa dlatego co nie dał Ci PES, Witu w tym meczu odda niedługo.

-
-

-

Myślę,że cały team. Stworzyli zgrany kolektyw i za to brawa...

Hexio
37 kolejka
HexioNalep

Remy
Bent

Pizarro
Pizarro

Bardzo dobry mecz dla obu drużyn, obrona Marsylii i bramkarz zatrzymywali ataki gości i odwrotnie. Powodzenia dalej smile.gif

-
-

-

Zdecydowanie Bracigliano I Carasso

GooFy
35 kolejka
GooFyWks

Błąd exe. Skriny z przerwy

Lamela
Makukula

Fatalna skuteczność w pierwszej połowie. Powinienem się cieszyć, że nie przegrałem, bo takie sytuacje muszą się zemścić. Jedna z nich się zemściła gdy Makukula wygrał walkę o piłkę w powietrzu z bramkarzem Victorem.

- Mutu
- brak

- czysto

Sissoko - odbiór, rozegranie, atak, mowy pogrzebowe.

T-Mac
38 kolejka
T-MacWKSRKS

Derdiyok
Derdiyok
Iaquinta
Schurrle

Dobra pierwsza polowa ukraincow, duzo strzalow ktore naszczescie nie przelozyly sie na gole. Druga polowa to moja inicjatywa, najpierw strzal glowa ktory laduje na poprzeczce, pilka tak sie odbila ze spadla przed Derdiyoka ktory bez problemu strzelil na 1-0.
Kolejne ataki doniecka duzo roznych i jedna kontra ktora zalatwila caly mecz, Iaquinta urwal sie lewa strona i dostal kose w polu karnym, czerwona kartka dla Djourou i gol z karnego poszkodowanego. W doliczonym czasie gry Leverkusen dobilo ukraincow strzelajac jeszcze 2 bramki.

-
- Djourou

-

Derdiyok
Outqer
35 kolejka
OutqerTimak

Eduardo
Ganso
Schurrle
Derdiyok
Sidney Sam

Typowy dla mnie mecz. Strzelona pierwsza bramka, a potem już tylko kosmiczne straty. Dzięki za mecz, powo dalej

-
-

-

T-Mac
34 kolejka
T-Macsiero94

Iaquinta
Iaquinta
Arango
Arango
Courtois
Courtois

Coleman

Dobra passa trwa, swietny mecz Iaquinte wloch strzelil 2 bramki i wypracowal 2 karne, do ktorych podszedl gk i zamienil je na gole.
Jednak to nie oni byli najlepsi, Arango zdobyl dwie wazne bramki dobrze wrzucal z roznych i prawie strzelil z wolnego.
Powo dalej

- Cahill
- Mancienne
-

-

Arango
Witu
34 kolejka
WituGooFy

Sigurdsson
Gervinho

Taison
Chikhaoui

Jestem po tym meczu bardzo zniesmaczony. Zagrałem dobre spotkanie, grając przez większość część spotkania ofensywnie, były momenty kiedy to rywal mnie do obrony spychał, jednak jestem wściekły sam na sam, bo kiedy się marnuje 4 sytuacje stuprocentowe i to jeszcze w 1 połowie to meczu się nie da wygrać, do tego w drugiej połowie słupek po ładnym strzale Ibisevicia i zmarnowana kolejna setka w 88 minucie mogę też mówić o szczęściu bo rywal źle nie grał i też kilka sytuacji zmarnował i gdyby zachował zimną krew doliczonym czasie to nie wiem co bym zrobił. Dzięki za mecz i powo dalej.

-
-

-

Nikt się nie wyróżnił znacząco.

37 kolejka
WituTimak

Ibisevic
Estrada

L.Bender
Derdiyok
Zeballos
Iaquinta

Nie wiem czy po tym meczu się śmiać czy płakać... pierwsze co mi się nasuwa po tym meczu to zastanowić jaki sędzia został delegowany na to spotkanie... a o co mi konkretnie chodzi ? Sędzia był przychylny dla mnie, ale nie podoba mi się jak za byle dotknięcie rywala sędzia mi gwiżdże wolne i przerywa groźne akcje, bo tylko raz straciłem piłkę po tym jak rzekomo byłem faulowany, a w 5 przypadkach byłem dalej przy piłce... i w ten sposób Timak a ni razu nie powalił mojego piłkarza na murawę, a ja dostałem aż 6 wolnych z kapelusza i wszystkie w okolicach 18-25 metrów, dziwne trochę... druga połowa się zaczyna i co ? W jednej akcji sędzia nie widzi spalonego i nie uznaje mi rożnego... no comment. Na domiar złego po bardzo dobrej mojej pierwszej połowie i pięknym golu Estrady (notabene po jednym z wolnych z kapelusza) nadeszła druga fatalna połowa w której nie istniałem ( oddałem tylko 2 albo 3 strzały ) no, ale sędzia zaistniał i 2 razy gwizdnął wolne z kapelusza dla Timaka o dziwo dwa razy to było powyżej 30 metrów od mojej bramki, a nie jak w moim przypadku pod samym polem karnym i w efekcie przegrałem zasłużenie, a szkoda tego meczu bo na prawdę po pierwszej połowie były nadzieje na dobry wynik bo mecz był wyrównany, ale w drugiej połowie przewagę miał Timak i wygrał zasłużenie. Dzięki za mecz i powo dalej.

-
-

-

"Sendzia Kalosz"
przemosekk
38 kolejka
Przemosek123BlueOle10

Ewerthon
Ewerthon
Ewerthon
Mpenza

Agbonlahor
Podolski
Podolski
Podolski
Demba Cisse

Wyrównane spotkanie. Wygrała drużyna skuteczniejsza. Mecz grany w miłej atmosferze. Dzięki za mecze i powo dalej BlueOle10! smile.gif

- Serdar Kesimal
- brak

- brak

Na miano gracza meczu zasługują: Ewerthon i Lukas Podolski

Ewerthon - za strzelenie hat - tricka dla Dynama Kijów

Lukas Podolski - za strzelenie hat - tricka dla Fenerbahce

Jason Bourne
35 kolejka
pieciasylwek

;/

Mauro Zarate
Mancini

Guerron
Polanski
Helmes
Helmes

Wyrównany mecz, choć zagrałem tragicznie jak w całej rundzie rewanzowej. Na szczęście to ostatki smile.gif Przed meczem wiedziałem, że najważniejsze to wygrać w przeciwnika polu karnym. Niestety nie przyzwyczajony do takiej gry, uległem. Rywal okazał się lepszy w strzałach z 16- ja strzeliłem 2 takie gole, rywal 4. Gratulacje i powodzenia.

- Zarate, Davis
-

-

Helmes za 2x z bani

Rybson
37 kolejka
RybsonZibi

Doumbia

Ibarbo
Ibarbo
Omotoyossi

Dawno, oj dawno nie przyszło mi grać z takim hipokrytą, *** i *****.... poprostu jeden wielki żal, nie nagrałem całego spotkania, ale wszystko sprowadzało się do akcji którą nagrałem i wrzuciłem poniżej... gosciu który najwięcej się pluje na to jak inni powinni grać gra sobie w najlepsze ... jak ***... naprawdę jestem poirytowany, bo człowiek się stara kombinuje, a ten wali lamusy... 2 w tym meczu.. jadnego gola zdobył przepięknego po wrzucie i minieciu bramkarza, Gratulacje panie ZIBI... mam nadzieję, że z głową wszystko w porządku i nie masz rozdwojenia jaźni. naprawde jestem poirytowany tym meczem, nie dzieki i powo:D baw się dobrze.

tak gra zibi... jakież było Twoje zdziwienie, jak przypadkiem strzelasz takie gole, z tego co pamietam zawsze dążysz do strzelenia takiej bramkii, tak to sobie graj na orliku.

- Sow
- brak

- brak

Janot

Jason Bourne
38 kolejka
PiecinoCichy21

CesarDelgado
Raul
samobój

Ciekawy mecz, lecz były to bardzo wyrównane zawody. W trudnym boju o bramkę lepsi okazali sie o dziwo Katalończycy. 2-1 dzięki Raulowi i jego magii. Przeciwnik cisnął mnei w 2 połowie i cud, że zakończyło się tak jak się zakończyło. Ogólnie mało sytuacji podbramkowych.

- Juan (Espanyol) Weligton (Malaga)
-

-

RAUL za magiczną bramkę

sylwek12b
35 kolejka
sylwek12bNalep

Mecz dogrywany, przeciwnik mial blacka po 1 polowie

Helmes
Benayoun
Guerron
Rommedahl

Etuhu
C. Cole
swojak (Distina)
G. Dos Santos
Niang

Dobre spotkanie, gospodarze prowadizli juz 4-2 w 14 min drugiej polowy, jednak nie udalo sie im utrzymac przewagi. Dzieki za mecz

-
-

-

Oba zespoly - za wspaniale widowisko

Ferat
34 kolejka
FeratRybson

zapomnialem;/

Ballack
Varela
Varela
Jones
Di Natale
Obinna
Doumbia
Sow

wyrownane emocjonujace spotkanie, szczescie bylo dzis po stronie wlochow, bohaterem varela, ktory wobec absencji Carewa wzial na siebie ciezar strzelania bramek, dzieki i powo dalej.

- Zuniga
Cleyton
-

-

Varela

Jason Bourne
36 kolejka
PieciaHexio

Mauro Zarate
Mauro Zarate
Cesar Delgado
Remy
Bent

Wyrównane spotkanie, choć to Espanyol wychodził 2x na prowadzenie dwu bramkowe i je tracił. Na szczęście udało się dowieźć prowadzenie. Dizęki i powo dalej.

-
-

-

Zarate w końcu mecz taki, jaki chciałbym
Ferat
36 kolejka
FeratBlueOle10

Jones
Romaric
Bouba Diop
Podolski
Podolski

jak zwykle z niebieskim, gole, akcja za akcje i duzo emocji, szkoda ze mielismy problemy z laczem, ale mam nadzieje ze nie wypaczylo to wyniku meczu. dzieki (druga bramka nie zaliczona)

-
-

-

Podolski

38 kolejka
FeratOutqer

Mark Gonzalez
Mark Gonzalez
Bakari Kone
Di Natale
Utaka

pewne zwyciestwo wlochow, na screenach tylko jedna polowa, rozlaczylo nas z jakiegos powodu w przerwie? tak mis ie wydaje:) dzieki za mecz i powo dalej.

- Rakitsky
-

-

Varela

aktualka
sylwek12b
38 kolejka
sylwek12bHexio

Helmes
Remy
Remy
Remy
Remy

Wygrywając wczoraj w T-mobile z Nalepem, myslalem ze doszedlem do szczytu swoich mozliwosci. Niestety spadlem z hukiem i ponioslem nieoczekiwaną porazke. Mialem wiecej sytuacji, ale Mandanda jak i pozostali obroncy Marsylii umiejetnie blokowali strzaly. Dzieki za gre Hexio. Wykorzystałes to co miałes i wygrałes!

-
-

-

Remy - 4 bramki

zibii75
34. kolejka
zibii75Hexio

Mecz rozegrany i kończy się wynikiem 1:1, jednak trener przyjezdnych deleguje do gry zawieszonego zawodnika Ayew-a, co skutkuje wynikiem 3:0.

Olał bym tą całą sytuację po meczu, jednak próba wzbudzenia u mnie winy za niedopatrzenie kolegi trochę mnie zbulwersowało. Dla tego opisze co i jak. Nie mój błąd i nie moja wina że kolega nie dopilnował składu, próba wymuszenia powtórki meczu jak dla mnie jest poniżej pasa ( sam miałem taką sytuację kilka sezonów temu w meczu z Justme, gdzie wygrałem mecz a dostałem WO za to samo i jak każdy facet wziąłem to na klate. Na myśl mi nie przyszło aby prosić o re- mecz). Teksty typu "chyba że ci zależy na 3 punktach", " najbardziej fair będzie powtórzenie meczu" , "ciesz się z 3 punktów" są chyba trochę nie na miejscu, proste zawaliłem biorę sprawę tak jak jest , a nie wjeżdżać komuś na ambicję.

-
-

-

BlueOle10
37 kolejka
blueole10kksm

Demba Cisse
Demba Cisse
Totti

Dobry mecz Fenerbahce, 3 punkty po 3 golach. Mecz, w ktorym powinienem stracic jakiegos gola, ale na szczescie zachowalem czyste konto i Turki moga sie cieszyc z wygranej wink.gif

-
-

-

2 bardzo wazne gole- Demba Cisse

T-Mac
36 kolejka
T-MacGooFy

Zeballos

Lamela
Lamela

Sprawiedliwosci nie ma i tyle. Karny po faulu konami zalatwil wynik ;/

-
-
-

-

kksm
34 kolejka
kksmcichy21

Adam Johnson
Pablo Piatti
Adrian

Adriano
Joe Cole

Otwarty i ostry mecz oraz sporo sytuacji po obu stronach. Hannover strzelił 1 gola więcej i wygrał. Cenne 3 pkt na wędrują na konto niemieckiej ekipy. Rozłączyło nas po połaowie i dlatego tyle screenów.

- Monreal

- Adam Johnson (lekka)

Oba zespoły za ciekawe spotkanie.

Nalep
36. kolejka
NalepWoodi

Emerson
Bukharov
G. Dos Santos
Bukharov
Bukharov

To był dziwny mecz, bo z mojej perspektywy nie zasłużyłem na porażkę. Goście z Lizbony wygrali ten mecz dzięki swojemu napastnikowi. Bukharov strzelił hat-tricka, który zapewnił Sportingowi trzy punkty. Mimo tego, że gospodarze dwukrotnie wychodzili w tym meczu na prowadzenie, to nie wystarczyło do tego, aby zdobyć jakiekolwiek punkty.

- Evaldo (nie pamiętam dobrze, bo zapomniałem zrobić screena)
- brak

- brak

Bukharov - strzelec hat-tricka. Miał trochę szczęścia w pojedynkach z Carrasso, który przeważnie takie sytuacje broni, no i nie daje się mijać.
Rybson
35 kolejka
RybsonKKSM majster.

Olic
Scannell

Graty za mistrza, niestety nie udało się wygrać, nie udało się powalczyć o punkt, nie udało się pokonać widenfellera... niby nie było złych form, jednak Panata miała problem z wykończeniem akcji których było naprawdę sporo, zato Niemcy strzelili 2 szczury, lekko, po ziemi:D z 15 metrów, obok bezradnego De Sanctisa, który na bardzo ważne spotkanie przyszedł z lekka zaspany bo balandze, i miał niebieską formę... co nie gwarantowało super refleksu:P podsumowując, zwycięstwo wymęczone, bo czuję niedosyt, i remis powinien paść, ale nie w tym mecz, majster kksm zebrał silną ekipę, i bez świetnych form w obronie nie ma czego szukac:) graty za wygranie ligi graty za wygrana w meczu w sumie zebralem niezle lanie w 2 meczach 8:1 nie ma czym sie chwalic... defensywa nie do przejscia dla mnie, zobaczymy po restarcie:P powodzenia na finiszu.

- brak
- brak

- brak

Chyba jednak Widenfeller który emanował spokojem, i pewnie bronił co musiał, a nie raz gotowało się w polu karnym.

woodi
35 kolejka
woodipiecia1990

Briand
Briand
Bukharov
Bukharov
Valbuena

Mauro Zarate
A. Diarra
Samobój

1 połowa pod dyktando gości druga to inna bajka i swietna gra portugalczyków, którzy pewnie zwycięzyli to spotkanie smile.gif dzieki i powo dalej smile.gif

- Huth (Sporting)
Diego Lugano (Espanyol)
-

-

aktualka
chelsonik
38 kolejka
ChelsonikRybson

Katsouranis
Kerzakhov
Kerzakhov
Obinna

Mecz był do pewnego momentu wyrównany, ale tylko do pewnego. BVB nie umiała wykończyć swoich akcji, lecz Panata zrobiła to perfekcyjnie i wygrała.

- brak
- brak

- brak

Kerzakhov - 2 gole.

zibii75
... kolejka
zibii75Cichy

Mecz na remis, wynik 0: 0 sprawiedliwy, dzięki za dobre zawody.

- Diaby
-

-

sylwek12b
37 kolejka
WoodiSylwek12b

niestety nie mam

niestety nie mam

Guerron
Guerron
Distin

Mecz wyrównany, chociaż lepsi byli gracze Rangersów. Szkoda, że przeciwnik wyszedl przy stanie 3-0 dla mnie w 65', napisal narqa i poszedl.

- brak
- brak

- czysto

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.