W tym temacie wpisujemy prośby o przedłużenie spotkań lub wniesienie o walkowery.
Wzór:nr kolejki
do kiedy
powód
kuba12-15
Nov 22 2012, 20:15
Proszę o przedłużenie moich meczy z 1 tygodnia, czyli z Chelsonikiem, Woodim i Piecią z powodu mojego nie zaplanowanego wyjazdu na weekend. Wrócę w poniedziałek lub niedziele i postaram się jak najszybciej odrobić zaległości
Bardzo proszę o dłuższy czas na rozegranie moich meczy z 1 kolejki z wksrks , siero94 , outqer z powodu choroby , dopiero dzisiaj doszedłem do komputera myślę że do środy się wyrobie
Jason Bourne
Nov 25 2012, 15:25
Proszę o przedłużenie moich meczów z 1 Tygodnia tzn. spotkania z Feratem, Nicejoke i kubą. Powodem sąpraktyki, któe teraz mam. Dzieńw dzień od 13 do 21. Nie mam czasu na nic, a w pesa gram w chwilach wolnych. Takich nie mam. Kolejny tydzień mam nieco wolnego w środę i pt (do 16 praktyki)
Kubbas.
Nov 25 2012, 18:14
Mam problemy osobiste nie wiem kiedy będę mógł grać...
Proszę o przedłużenie meczu 4. kolejki pomiędzy mną, a graczem niCejOke. Powód? Kolega tylko raz odezwał się na GG i to tylko na początku. Mógłbym wnieść o w/o, ale nie będę świnią
Wiem ze troche po terminie już ale dopiero wróciłem do domu z imprezy ostatkowej :/ i chciałbym prosić o przedłuzenie moich dwóch meczy
1 kolejka woodi - Goofy
5 kolejka woodi - Kuba12-15
Jeśli byłaby taka mozliwość to bardzo bym prosił a mecze ropzegram napewno
Outqer
Nov 26 2012, 16:40
Niestety, nie jestem w stanie rozegrać meczu z mańkim, nie może nas połączyć. Próbowaliśmy w różnych dniach, wszystkie lobby. Szkoda
sylwek12b
Dec 1 2012, 16:32
proszę o przedlużenie meczów: zibim oraz z kksm.
Powód jest taki że mijamy się na gadu
Jason Bourne
Dec 2 2012, 12:12
Proszę o wo dla mnie w meczu 3 kolejki zNicejoke. Zero śladu, żeby kolege żył.
Proszę o przedłużenie mojego meczu z BluOle
powód: mijamy się na gg.
Tydzień 2, Kolejka 10
kksm vs manki
brak kontaktu ze strony gościa, proszę póki co o przedłużenie ale jeśli nie odezwie się sam w sprawie tego meczu po tygodniu wnoszę o walkower
zibii75
Dec 2 2012, 18:03
Jeśłi się dziś nie złapiemy, proszę o przedłużenie meczu 10 kolejki zibii75 (Braga) - woodi (Sporting), brak zgrania w czasie.
Miałem 2 zmiane i nie było mnie na necie.
przemosekk
Dec 2 2012, 19:40
Niestety nie możemy się połączyć z mankim na wszystkich poczekalniach wywala ukosa ( / ). Najprawdopodobniej nie połączymy się na FS w ogóle. Łączyliśmy się po 4 razy i niestety nic zero. Proszę o szybką decyzję opiekunów co zrobić z tym fantem. Pamiętam że w poprzednim sezonie miałem tak samo u Galaktycznego i było po walkowerze dla gospodarza 1 meczu jak i rewanżu. Pozdrawiam
A weźcie wyłaczcie antywiry i sprawdźcie wtedy. Miałem z chelsonikiem to samo co wy i pomogło
prosze o przedluzenie moich meczy z mankim i cichym, nie spotkalismy sie..
Ludzie. Trochę więcej dyscypliny. Piszcie numery kolejek w tych przedłużeniach. Po to jest wzór, aby się do niego dostosować. Piszę tutaj wielką czcionką po to, żeby potem nie było pretensji jak ktoś dostanie warna.
I data przedłużeń też jest jasna... Niedziela do 24:00...oczywiście nic sie nie stanie jak ktoś napisze o 00:10 no ale jak ktoś pisze wniosek o godzinie 10 w poniedziałek to niech nie liczy ze mu się przedłuży mecze...trochę powagi.
Ja pisze w sprawie kolejki 6 mecz Nicejoke - woodi
Pisałem do kolegi ale zero odzewu więc może jeszcze dać mu szanse i przedłużyć do niedzieli 09.12.2012 może odezwie sie i rozegramy nasze spotkanie
Prosze o przedluzenie spotkan:
nr kolejki: 14
do kiedy: kilka dni
powód: gralismy, ale Blue jeszcze nie wpisal
nr kolejki: 11
do kiedy: 16.12
powod: nie spotkalismy sie
zibii75
Dec 9 2012, 21:09
Wnoszę o WO w meczu 12 kolejki.
zibii75 (Braga) - manki (Valencia)
Kilkukrotnie w tym tygodniu pisałem w sprawie meczu do przeciwnika, brak jakiegokolwiek zainteresowania meczem,zero odzewu.
wnosze o wo:
nr kolejki: 9
mecz: Manki - Ferat
powód: brak czasu na bezskuteczne proby kontaktu z przeciwnikiem.
2 tydzien, kksm vs manki
mecz juz raz przedluzany
Jak wyzej u ferata. Nie mozna za chiny zlapac mankiego. Nawet jak jest dostepny na gg to nie odpisuje na zadne zapytania. Nie mam dostepu do komputera ale jak trzeba to dam jutro screeny z gg.
sylwek12b
Dec 15 2012, 11:36
Proszę o przedlużenie następujących spotkań
17 kolejka
cichy21 (Malaga) - sylwek12b (Rangers)
Mijamy sie na gg
20 kolejka
sylwek12b (Rangers) - BlueOle10 (Fenerbahce)
Mijamy sie na gg
Prosze rowniez o przyznanie walkowera na moja korzysc w meczu
16 kolejka
sylwek12b (Rangers) - manki (Valencia)
Przeciwnik w ogole sie nie odzywa, nie mam z nim jak zagrac spotkania bo nie daje zadnych oznak zycia
chelsonik
Dec 16 2012, 22:55
Przedłużam:
BVB(chelsonik) - Spartak Moskwa(Goofy)
nr kolejki: 20
do kiedy: nast. tydzień
powód: nie mogłem grać do czwartku, a od czwartku Goofy się nie odzywał.
BlueOle10
Dec 16 2012, 23:27
bardzo duzo pracuje, nie mam czasu praktycznie na nic, jutro wstawie wyniku zaleglych kolejek.
prosze o przedluzenie moich meczow z Kuba12-15 i goofym, nie mialem czasu zagrac, jesli to wazne to jutro doprecyzuje numery kolejek, dzis po calym tygodniu ciezkiej pracy, zwyczajnie nie mam mocy.....
Edit:
16 k Ferat - Goofy
20 k Ferat - kuba12-15
sylwek12b
Dec 20 2012, 17:22
nr. kolejki: 21
mecz: siero94 (HSV) - sylwek12b (Glasgow Rangers)
powód: Mijamy się na gg i dlatego piszę o przedłużenie meczu do 27.12.
nr. kolejki: 23
mecz: Goofy (Spartak Moskwa) - sylwek12b (Glasgow Rangers)
powód: Mijamy się na gg i dlatego piszę o przedłużenie meczu do 27.12.
Rybson
Dec 22 2012, 23:35
proszę o WO w meczu 21 kolejki z Mankim, powodem jest gracz Manki:) każdy wie o co chodzi, ewidentnie nie ma kolesia.
21 kolejka NiceJoke - Ferat
prosze o zwloke, mecz sie odbyl ale nie zostal wpisany.
sylwek12b
Jan 13 2013, 12:45
Wnosze o przyznanie walkowera na moją korzysc w meczu
28 kolejka
Nicejoke(Saragossa) - sylwek12b (Rangers)
Rywal nie daje zadnych znakow zycia, pisalem do niego wiele razu ale w ogole sie nie odzywa a z tego co widze zadnego jeszcze meczu rewnzowej kolejki nie rozegral
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby
zibii75
Jan 13 2013, 12:59
jw.
Brak kontaktu z kolegą, jeśli w terminie kolega napisze o przedłużenie to ok.
Po terminie wnosze o WO.
Kolejka 24.
niCejOke (Zaragoza) - zibii75 (Braga)
Jason Bourne
Jan 13 2013, 13:09
26 kolejka
Nicejoke - piecia
Proszę o przedlużenie. Ryqwal nie daje znaku życia
27. kolejka
Nalep - niCejOke
Pisałem do niCejOke`a kilka razy, ale słuch o nim zaginął. Jeśli nie da znaku życia do wieczora to piszę w razie czego wnosząc o wo.
26 kolejka
Ferat - chelsonik
prosze o przedluzenie, nie zlapalismy sie
kuba12-15
Jan 13 2013, 20:56
24 kolejka
Kuba12-15 - Chelsonik
Mijamy się na gg. Proszę o przedłużenie
Rybson
Jan 13 2013, 21:11
25 kolejka
rybson - blue
mijamy się proszę o kilka dni zwłoki.
chelsonik
Jan 13 2013, 22:54
Chelsonik(BVB) - Nicejoke(Zaragoza)
nr kolejki 25
powód zero odzewu ze strony nicejoke, jak wróci możemy rozegrać...
BlueOle10
Jan 13 2013, 23:39
kolejka 24 mecz juz rozegrany, wynik wpisze w poniedzialek
kolejka 25 z ryba jakos nie moglem sie zgadac, stad to
zapomnialem napisac o meczu moim z woodim. Kompletnie wyleciało mi z głowy. Prosze o przedluzenie. 26 kolejka.
Rybson
Jan 18 2013, 16:07
Proszę o WO na moją korzyść w meczach:
32 kolejki z Kuba, oraz
33 koeljki z Nicejokiem
powód to rezygnacja graczy.
Jason Bourne
Jan 18 2013, 16:24
każdy wo dostanie przeca
przemosekk
Jan 20 2013, 11:31
nr kolejki: 31 sylwek12b (Glasgow Rangers) - przemosek123 (Dynamo Kijów)
do kiedy: do 27.01
powód: mijamy się na gg i dlatego nie możemy zagrać meczu ligowego. Proszę o przedłużenie, postaramy rozegrać mecz na dniach
sylwek12b
Jan 20 2013, 18:04
nr kolejki: 33
sylwek12b (Rangers) - chelsonik (BVB)
do kiedy: do 27.01
powód: mijamy się na gg i stad problemy z rozegraniem meczu. Proszę o przedłużenie, postaramy rozegrać mecz na dniach
Prosze o przedluzenie:
33 kolejka - cichy21-Ferat
w tym tygodniu ciezko bylo mi sie z rywalami zlapac;/
26 kolejka - Ferat-Chelsonik
29 kolejka - sylwek-Ferat
31 kolejka - hexio-ferat
mecze rozegrane ale niewpisane.
Wnosze o WO:
30 kolejka: Ferat-woodi
32 kolejka: Ferat-manki
brak odzewu mimo kilkukrotnych prob kontaktu.
Proszę o przedłużenie kolejki 30. Powód - mijamy się na gg
Proszę o przedłużenie kolejki 31, woodi vs kksm, ciężko złapać woodiego
CYTAT(WKS @ Jan 14 2013, 21:51)

zapomnialem napisac o meczu moim z woodim. Kompletnie wyleciało mi z głowy. Prosze o przedluzenie. 26 kolejka.
Woodiego w ogole nie widac na gg. Prosze o dalsze przedluzenie.
dzis nadrabiam zaległosci po 20 bede dostepny do gry

sorki ze mnie nie było kilka dni przy kompie :/ nadrobie to i prosze o przedłuzenie wszystkich moich spotkan
Prosze o przedłużenie wszystkich moich spotkań zaległych z powodu remontu w domu, który przez awarie z dostawą prądu przedłuza sie :/ wybaczcie ale obiecuje ze to nadrobie wszystko bez problemu
Jason Bourne
Jan 25 2013, 21:06
Mam nadzieję, że nie będę zmuszony do drstycznych środków... Otóż, mam problem z kompem- informatyk podejrzewa, że dysk szlag trafił. Jeśli to prawda (będę o tym wiedział na dniach) to będę przedłuzał mecze, bo dysk na pewno kupię w ciągu tygodnia- dwóch. Nie chcę kończyć przed sezonem i rozwalać rozgrywek. Choć jest to mój ostatni sezon w pesa, pragnę dokończyć to dzieło i zejsć ze sceny jak facet. Dlatego proszę uzbroić się w cierpliwość, że nie odpisuję na gadu i wszystkie mecze będę przedłużał. Mam nadzieję, że do zobaczenia na boiskach pesowskich. Szkoda kończyć karierę przed końćem sezonu. Wierzę, że tak sie nie stanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.