Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zakończenie sezonu.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Sprawy organizacyjne > Potwierdzenia ligowe i zapisy
GooFy

W związku z ostatnimi wydarzeniami - dramatycznym tempem rozgrywek oraz kolejnymi rezygnacjami, postanowiliśmy, że trzeba zakończyć tą agonię. Zdecydowaliśmy, że sezon zakończymy wynikami z I rundy, gdzie każdy miał taką samą ilość spotkań. Następnie otworzymy listę potwierdzeń aby wiedzieć z czym mamy do czynienia. Na podstawie tego jak duża ilość osób zadeklaruje dalszą grę zdecydujemy o premiach i awansach lub ewentualnym stworzeniu jednej, dużej ligi. Grać oczywiście będziemy tymi samymi teamami. Nie odpowiadamy za tą sytuację i innego wyjścia nie mieliśmy. Nikt kto sumiennie rozgrywał spotkania na pewno nie zostanie pokrzywdzony. Ta decyzja może wyjść wszystkim tylko na dobre. Więcej informacji jak tylko ustalimy ilość graczy.

Ferat
nicejoke
WKSRKS
lukasz44
BlueOle10
kksm
Witu
Kuba12-15
woodi
Wolrid
piecia1990

sylwek12b
Nalep
T-Mac
Kubbas
Rybson
GooFy
cichy21
sieron94
przemosek123
ziibi75
Tomek93
Grigorian
tobinho
chelsonik
Outqer
Waski90
Tsu
Manki
Hexio

zielony - potwierdzony
czerwony - rezygnacja

Ostateczny termin na potwierdzenie udziału to 28.10.12 - 24:00
Outqer
Potwierdzam, lecimy dalej
WKS
Gram dalej.
Nalep
Potwierdzam swój dalszy udział.
Wolrid
Rezygnuje.
przemosekk
potwierdzam swój udzial
niCejOke
gram dalej..
BlueOle10
ladne jajca, gram dalej
Ferat
zagram
zibii75
Jeśłi zostajemy przy obecnych ekipach to Gram smile.gif
Barthinio
Czy ja moge juz zagrac?
sylwek12b
Gram dalej (moge grać nawet i w 2 lidze), szkoda ze w taki sposob wszystko zostało przerwane. Czy transfery z rundy zimowej zostaną podtrzymane?
kksm
kksm

Oczywiście gram dalej wink.gif
chelsonik
Jakżeby inaczej - gram dalej smile.gif
Tomek93
Jak mi zalatwicie 1GB ramu ddr1 333 lub 266 to gram biggrin.gif
kuba12-15
Gram
lukasz44
Rezygnacja.

Miałem dograć ten sezon do końca i zakończyć swój udział w lidze ISS, ale jak widać nie było to nam dane.
Studia, nowe miasto i inne dużo ciekawsze zajęcia jednak doprowadziły do tego że z czegoś trzeba zrezygnować i niestety padło na jedną z tych najmniej ważnych i pożytecznych rzeczy.

Powodzenia wszystkim, i dzięki za te 10 sezonów na ISS. Wiele się zmieniło od startu ligi, wielu graczy się przewinęło, ale jednak w pewnym momencie trzeba powiedzieć dość i wyjść w dobrym stylu. Oczywiście przy zarządzaniu ligą nadal będę pomagał w miarę możliwości, choć i tak większość obowiązków spłynęła już na resztę opiekunów.

Zastanawiałem się nad tym długo i podjąłem taką a nie inną decyzję, nie wszystko da się pogodzić... To na 90% koniec mojej kariery w PES 6, choć nie wykluczam że może jeszcze kiedyś spotkamy się na wirtualnych boiskach w nowszych częściach gry...

POWODZENIA !!!
Sieron94
Potwierdzam gre dalej.
cichy21
Gram dalej.
Rybson
również popykam
Kubbas.
Gram
Milerinho
Witam, dawno mnie tu nie było, ale to raczej głównie z tego względu iż nie było mi dane zagrać w ost sezonie ktory został przerwany więc jak sprawa wygląda jeżeli chciałbym zagrać w ML? jeżeli jest szansa i przejąć jakąś ekipe to fajnie by było mimo, że nie gram ost w PESa to zawsze fajnie sie do niego wracało smile.gif czekam na odp, jezeli nie w tym topicu to prosze przenieśc smile.gif
Witu
Gram dalej
T-Mac
gram
zibii75
CYTAT(Milerinho @ Oct 26 2012, 00:07) *
Witam, dawno mnie tu nie było, ale to raczej głównie z tego względu iż nie było mi dane zagrać w ost sezonie ktory został przerwany więc jak sprawa wygląda jeżeli chciałbym zagrać w ML? jeżeli jest szansa i przejąć jakąś ekipe to fajnie by było mimo, że nie gram ost w PESa to zawsze fajnie sie do niego wracało smile.gif czekam na odp, jezeli nie w tym topicu to prosze przenieśc smile.gif

Odnosząc się do tego, co napisał Miler, jestem za tym, aby dać mu szanse zagrania w ML. Zawsze rozgrywał swoje mecze w terminie i nie było z Nim kłopotu w tym aspekcie rozgrywek, co do jego wypowiedzi pewnie kilka było niestosownych i zachowanie właśnie takie przypłacił tym, iż został odsunięty od rozgrywek. Jednak patrząc na to, co w obecnej chwili się dzieje ( rezygnacje, brak kontaktu, czyli olanie rozgrywek przez kilku graczy) można dać kredyt zaufania Milerowi.

Absencja, którą dostał w rozgrywkach pewnie dała Mu wiele do przemyślenia i wieżę w to, że zachowanie obecne będzie bardziej wyważone oraz stosowne niż bywało to wcześniej.

Nie ukrywam, że znamy się osobiście ( pracujemy w jednej firmie oraz od czasu do czasu grywamy na orliku). Nie jednokrotnie rozmawiając z Nim nawiązywał do tematyki rozgrywek „ISS”, może pośrednio, ale interesował się tym, co na serwisie się dzieje.

Wiem moje zdanie jest g..no warte, ale był bym nie w porządku coś napisać w tym temacie tak, aby pomóc koledze w powrocie do rozgrywek MLO.

Z poważaniem

Zibii75

Tobinho
CYTAT(Barthinio @ Oct 24 2012, 08:36) *
Czy ja moge juz zagrac?

Wydaje mi się, że Barthinio powinien dostać szansę na salonach ISS. Moze faktycznie źle się odnosił ale zawsze był do grania i w ogóle nie robił problemów.
kksm
A wy nie jesteście przypadkiem braćmi xD Wiadomo jeden drugiego poleci ale żeby potem znowu nie było syfu, wycofywań i niemiłej atmosfery w lidze.
Jason Bourne
Będę tego pewnie żałował.... Gram
Barthinio
CYTAT(kksm @ Oct 27 2012, 12:21) *
A wy nie jesteście przypadkiem braćmi xD Wiadomo jeden drugiego poleci ale żeby potem znowu nie było syfu, wycofywań i niemiłej atmosfery w lidze.

Mam zasade jak sie zapisuje to gram do konca.Przykładem była liga T-Mobile Ekstraklasa wiedziałem ze nie zagram w lidze MLO a jednak dokońcyłem lige.smile.gif
Tobinho
CYTAT(kksm @ Oct 27 2012, 11:21) *

Masz racje tylko, ze Barthinio zawsze rozgrywa swoje mecze i gra do konca. Pokłócil sie z kilkoma osobami ale tutaj wielu mozna spotkac takich ludzi, którzy maja wiele do powiedzenia i nigdy im nic nie pasuje. Przyklad mecz z Łukaszem. Wygral gladko pierwszy mecz w pucharze 3-0. W drugim meczu po 15 minutach przegrywal 3-0 i sapal jak cholera. caly czas cos mu sie nie podobalo a sam gral jak pokraka tylko, ze zjadl wszystkie rozumy i trzeba mu wybaczyc. Ja jestem za tym, zeby grał Barthinio to ja wtedy tez bede grał
lukasz44
CYTAT(Tobinho @ Oct 28 2012, 19:52) *
Masz racje tylko, ze Barthinio zawsze rozgrywa swoje mecze i gra do konca. Pokłócil sie z kilkoma osobami ale tutaj wielu mozna spotkac takich ludzi, którzy maja wiele do powiedzenia i nigdy im nic nie pasuje. Przyklad mecz z Łukaszem. Wygral gladko pierwszy mecz w pucharze 3-0. W drugim meczu po 15 minutach przegrywal 3-0 i sapal jak cholera. caly czas cos mu sie nie podobalo a sam gral jak pokraka tylko, ze zjadl wszystkie rozumy i trzeba mu wybaczyc. Ja jestem za tym, zeby grał Barthinio to ja wtedy tez bede grał

Przygodę z ligą zakończyłem, ale skoro nalegasz to wrzucę Twoją brameczkę, bo nadal ją posiadam:

WATCH

A jak znajdę chwilę to dołożę pełen skrót bo tam niemal to samo przy pierwszych golach piłkarzy Newcastle, moje pokraczne granie też tam widać i nie mam się czego wstydzić hi hi kopete013.gif kopete016.gif

Dobry szantaż i miejmy nadzieję że dotrzymasz słowa.

Pozdrawiam Was obu. Niech moc będzie z Wami.
Grigorian
Gram
Tobinho
CYTAT(Tomek93 @ Oct 24 2012, 14:00) *
Jak mi zalatwicie 1GB ramu ddr1 333 lub 266 to gram biggrin.gif

mam ale w 2 kosciach. Zainteresowany??biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.