Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Arek Gołaś [*]
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Koziou
To jest jakis obłęd! Dlaczego odchodza tacy dobrzy ludzie a tzw Szumowiny chodzą po swiecie, zabijaja. gwalca itp... Niestety na kazdego z nas przyjdzie pora...
onix_the_chosen
Ja pierdole ale mam dola. Gram w siatkowke sam, w klubie i wiem co znaczy ta postac, to niemozliwe ... sad.gif sad.gif sad.gif [*] nasz najlepszy srodkowy ostatnich lat [*] AREK jestesmy z toba na zawsze sad.gif
Arek jechał do Włoch, do Maceraty, gdzie miał zagrać od nowego sezonu.

Z niepotwierdzonych informacji wiemy, że wypadek nastąpił dziś o godzinie 7.10 rano.
Samochòd prowadziła żona Arka - Agnieszka.
Arek zginął na miejscu, Agnieszka przebywa w szpitalu w Klagenfurcie.

Została pustka, smutek i żal sad.gif sad.gif sad.gif Pokòj jego duszy [*]

T-Mac
a tak zajebiscie chlopak gral szkoda go ;/
michau000
i dopiero co sie ozenil...
bez sensu jest cokolwiek pisac
lukasz0
sad.gif swietna postac Polskiej siatkowki... [']
j.osti
[*] Kurwa mać taki wspaniały siatkarz! Sorry, ale naprawdę, nie mogę w to uwierzyć... A podobno zachodnie autostrady są taaakie bezpieczne sad.gif
barca90
QUOTE(j.osti @ Sep 16 2005, 13:45:30)
[*] Kurwa mać taki wspaniały siatkarz! Sorry, ale naprawdę, nie mogę w to uwierzyć... A podobno zachodnie autostrady są taaakie bezpieczne sad.gif
[right][snapback]35370[/snapback][/right]

Polska siatka dozo stracila sad.gif
>Kornel<
juz nawet nie bede sie rozpisywal jak wspanialym graczem byl Arek - bo wiemy to wszyscy ! naprawde zal ! sad.gif
Jocker
No niestety.... Bòg wzioł go pod swoje ramiona.... Niech spoczywa w pokoju unsure.gif

['] ['] ['] Arek ['] ['] [']
Przemo
sad.gif(((((((((
tragedia..
tomek828
sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif to niesprawiedliwe sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
[*] [*]
BartekRym
Nie będę dużo pisał...[*][*][*]
Moje kondolencje...
walczu
Szkoda bardzo gościa :/ Znałem go osobiście [']['][']
Raffels
Trudno mi jest cokolwiek napisać.... Jest to wielka tragedia i strata nie tylko wspaniałego sportowca ale ròwnież człowieka... [*][*][*]
onix_the_chosen
Wczoraj bylem na pogrzebie mojego wujka ... dzisiaj zmarl Arkadiusz Golas sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif ... to nieprawdopodobne ... qrwa siedze przy kompie i za kazdym razem jak to czytam to placze sad.gif sad.gif sad.gif

Jak poinformował PAP kierownik Wydziału Konsularnego Ambasady RP w Wiedniu Tadeusz Oliwiński "samochòd, ktòrym jechał Arkadiusz Gołaś z żoną niespodziewanie zjechał na prawo i uderzył w betonową podstawę ściany dźwiękochłonnej." Żona przebywa w szpitalu w Klagenfurcie. Według wstępnych ocen lekarzy pozostanie tam trzy- cztery dni.

Na początku czerwca środkowy reprezentacji Arkadiusz Gołaś podpisał trzyletni kontrakt z czołowym zespołem włoskiej Serie A Lube Banca Macerata.

"Szefowie Maceraty już dawno zwròcili uwagę na Arkadiusza Gołasia - mòwił PAP menadżer tego zawodnika Ryszard Bosek. - Miał on jeszcze kontrakt na dwa lata z Edilbasso&Partners Padwa, ale oba kluby dogadały się w sprawie przejścia".

W reprezentacji Polski rozegrał ponad osiemdziesiąt meczòw. Jej trener Raul Lozano odwołał wylot do Argentyny, dokąd miał się udać na urlop po zakończeniu sezonu.

Arkadiusz Gołaś urodził się 10 maja 1981 roku. Pochodził z Ostrołęki. Był żonaty od 21 lipca 2005 roku.

Do reprezentacji Polski trafił w 2001 roku, gdy jej trenerem był Ryszard Bosek.

"Talent miał ogromny i już wtedy dużo potrafił - powiedział PAP wstrząśnięty Ryszard Bosek. - Powołałem go ròwnież ze względu na charakter - nie był konfliktowy. Od nowego sezonu miał grać w znanym klubie. Cieszył się z tego kontraktu. Wszystko było przed nim."

W zawiązku ze śmiercią Arkadiusza Gołasia, Polski Związek Piłki Siatkowej zwròcił się z prośbą do wszystkich organizatoròw imprez siatkarskich, jakie odbywają się obecnie w naszym kraju, o uczczenie minutą ciszy Jego pamięci.
..::SHADOW::..
Szkoda że odszedłsad.gif
Polska siatkòwka dużo straciła
Najlepszy polski środkowy
Wielka szkoda
Arek pozostaniesz w naszych sercach
[*][*][*][*][*]
Tom-ash77
nawet nie wiem co napisać sad.gif [*] [*] [*]
korzen
szkoda... [*]
=@CiChY@=
[*][*][*][*]Przykro mi sad.gif sad.gif sad.gif [*][*][*][*]
abus
Wielkie uznanie dla tak dobrego człowieka oraz siatkarza

[*]nie wiem co jeszcze powiedzieć[*] sad.gif sad.gif sad.gif
saper
Cieżko coś napiasć, szkoda Go i tyle. [*]
jano
Żal i lęk !! sad.gif Co dalej ?? sad.gif

user posted image
kyle87pl
[*]
Jeszcze nie tak dawno brał ślub w moim kościele.
Młoda para wychodziła z mojej klatki nawet przez myśl mi nie przeszło że tak kròtko się sobą nacieszą sad.gif sad.gif sad.gif
[*]
Viperdiesel
sad.gif Dlaczego te, życie jest takie kròtkie??!?!, bezsensu jest to, że taki pijak zza rogu przeżyje 80 lat, a inny utalentowany człowiek nawet nie zdąży dobrze zaznać życia... (*) (*) sad.gif
TeDi
Szkoda, będzie takiego zawodnika nam brakowało sad.gif dlaczego śmierć zabiera takich młodych!
Karol Johnn
Jak patrze na zdjecie tego mlodego czlowieka to normalnie chce sie plakac ze juz go nie ma... ze lezy sobie i juz nigdy nic nie powie, nie ruszy sie, nie pogra w siatke, az trudno w to uwierzyc... ten swiat jest pochrzaniony ale cuz... trzeba zyc dalej.... byl widac fajnym gosciem i takim go zapamietam... ehhh szkoda...[*]
onix_the_chosen
ja siedze na chacie i placze, ogladam zdjecia, jak gral, cieszyl sie tym, ze spedzal czas na parkiecie razem z zespolem, to caly czas zalewam sie lzami ... a teraz odszedl i juz nigdy nie wroci ... sad.gif sad.gif sad.gif
Karol Johnn
No, jest ciezko, nie wiedzialem ze tak to mna wstrzasnie bo przeciez ani go nie znalem ani nic... ale jak sie slyszy ze tak mlody czlowiek ginie i do tego z takimi planami na przyszlosc, nie dawno wzial przeciez slub... eeeeh serce sie kraje i sie mieknie... jednym slowem szkoda... [*]
korzen
dobra rozumiem, mi tez jest przykro...wkoncu umarł młody sportowiec.Ale po co odrazu robic rewie mody i wpiepszac sygnaturke na pòł stronki? Tysiace młodych ludzi umiera kazdego miesciaca. Chyba sam szaczunek wystarczy. Cos czuje ze powtorzy się sytułacja jak ze smiercią Papieża [*].
lazy_bum
QUOTE(j.osti @ Sep 16 2005, 14:45:30)
[*] Kurwa mać taki wspaniały siatkarz!

Rozumiem, że tym stwierdzeniem ubolewasz nad jego śmiercią? Gratuluję szczegòlnie tej "kurwy"....

QUOTE(j.osti @ Sep 16 2005, 14:45:30)
A podobno zachodnie autostrady są taaakie bezpieczne sad.gif

Były, ale polaczki na nie wjechały swoimi klekotami. (-; (i kobiety ;-)

QUOTE(Viperdiesel @ Sep 16 2005, 19:52:57)
sad.gif Dlaczego te, życie jest takie kròtkie??!?!, bezsensu jest to, że taki pijak zza rogu przeżyje 80 lat, a inny utalentowany człowiek nawet nie zdąży dobrze zaznać życia... (*) (*) sad.gif
[right][snapback]35436[/snapback][/right]

A kim ty jesteś żeby oceniać takie rzeczy?!
norek
dla tych co nie maja do czynienia ze sportem to nic nie znaczy...ja interesuje sie kazda dziedzina sportu a najbardziej pilka nozna i siatkowka....osobiscie dla mnie to byl szok...czlowiek ktorego widzialem w meczu 1,5 tygodnia wczesniej zginal....młody,zdolny,wszystko przed nim no i o co tu chodzi? nikt tego nie pojmie...
lazy tak 3maj [;
onix_the_chosen
QUOTE(korzen @ Sep 17 2005, 13:22:17)
...Ale po co odrazu robic rewie mody i wpiepszac sygnaturke na pòł stronki?...
[right][snapback]35508[/snapback][/right]

Poprostu dla mnie ta osoba widocznie znaczyla cos wiecej niz dla Ciebie, dlatego postanowilem w jej intencji zmiescic kilka sygnaturek, zeby ludzie, ktorym takze na tej Ś.P osobie zalezalo nie zapomnieli o niej ...
lazy_bum
QUOTE(onix_the_chosen @ Sep 18 2005, 10:07:05)
Poprostu dla mnie ta osoba widocznie znaczyla cos wiecej niz dla Ciebie, dlatego postanowilem w jej intencji zmiescic kilka sygnaturek, zeby ludzie, ktorym takze na tej Ś.P osobie zalezalo nie zapomnieli o niej ...
[right][snapback]35678[/snapback][/right]

Myśle, że jak komuś zależało to nie zapomni, a może sam masz jakieś problemy z pamięcią? (-;

PS. Zamknąć ten topic bo mnie kusi flamewar. <-:[
siano
hm, mysle, ze szukanie sobie miejsca w trumnie pana Gołasia zostalo zakonczone.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.