MARCA: Witam Pana serdecznie. Na początek jak Pana samopoczucie w przerwie sezonu?

niCejOke: A dziękuję bardzo dobrze, choć gdybyśmy byli liderami było by znacznie lepiej (śmiech)

M: No właśnie czego zabrakło, że po ostaniej kolejce straciliście pozycje lidera.

N: Myślę, że straciliśmy na rzecz wspaniałego Udine. Choć sami straciliśmy głupie pkt. Mecze z Volsburgiem czy Fenerbache wołają o pomstę do nieba. Straciliśmy w nich 5 pkt na własne życzenie. Ale niestety taka jest piłka. Mam nadzieję, że porażka w ostatnim meczu rundy jesiennej nie wpłynie źle na start II części sezonu.

M: Właśnie doszły nas słuchu, żę błyskotliwy Jesus Navas opuścił słoneczną hiszpanię i trafił do Doniecka. Dlaczego właśnie on został wystawiony na listę transferową ?

N: Hmmmm.. Jesus jest wspaniałym zawodnikiem to prawda ale niestety nie widzę już miejsca dla niego w Zaragozie, która buduję. Musiałem go sprzedać gdyż potrzebowałem również pieniędzy na nowe transfery.

M: Właśnie, transfery. Wśród kibiców nie ma zbyt dobrych nastrojów po ruchach jakie pan wykonał w tym okienku. Dziadek Friedel czy pechowy Ronaldinho. To stare gwiazdy.... a zespół potrzebuję młodej krwi takiej jak Isco, który wspaniale wkomponował się w nowy zespół.

N: Bramkarz musiał przyjść niestety Franco i Jimenez nie popisali się w tej rundzie. Przez każdego z nich straciliśmy dużo goli i ważnych pkt. A Friedel jest doskonały w swoim fachu i myślę, że jego doświadczenie pomoże nam w sukcesie. A Ronaldinho? Hmmm...wszyscy twierdzą,że nad nim ciąży jakieś fatum, w każdym poprzednim klubie za wiele dobreg nie zrobił. To prawda. Ale wierzę, że u nas się odrodzi i pokażę na co go stać. KKibicuje zmienią swe nastawienie już po 1 kolejce II rundy.

M: Ostatnie pytanie. Jaki cel przed finałową częścią sezonu?

N: Napewno finał pucharu ligi. Jak również utrzymanie TOP 3 w lidze. Aczkolwiek uważam,że jeżeli się sprężymy mistrzostwo jest w naszym zasięgu. Potrzębujemy troszkę więcej szcześcia.

M: Dziękuje i powodzenia

N: Do widzenia