Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Losowanie drużyn dla nowych graczy i opinie po losowaniu.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Sprawy organizacyjne > Potwierdzenia ligowe i zapisy
WKS

Dnia 15 Sierpnia od godziny 20:00 uruchomimy skrypt do losowania ekip na stronie głównej,

Losować będą nowi gracze, którzy nie mają swojej ekipy bądź mieli z nami bardzo krótką "przygodę":

CYTAT
- chelsonik
- Stuart17
- Galaktyczny
- Outqer
- radek93
- sieron
- Domino

Oraz drużyny, którzy w/w gracze, będą mogli wylosowac:

CYTAT
- Malaga
- BVB
- Villareal
- Fiorentina
- PSG
- Aston Villa
- Valencia
- Hamburger SV

Skrypt będzie włączony około 2-3 dni. Mamy nadzieje, że nowi szybko uporają się z losowaniem i będziemy mogli ruszać dalej. Jednak gdyby mimo wszystko gdyby ktoś "odstawał" wtedy najprawdopodniej zostanie przydzielony mu team automatycznie.
WKS
Uwaga !! Skrypt został uruchomiony, jednak bardzo prosimy nie losować wcześniej niż 20:00 . Dajmy szanse wszystkim a Informujemy, żeby niebyło przykrości związanych z wcześniejszym wylosowaniem teamu. Tak więc czekamy do 20:00 wink.gif Powodzenia Wszystkim !
Domino
Wylosowałeś: PSG
Gratulujemy!
Dziękujemy za losowanie !

Ulala smile.gif Chyba lepiej być nie mogło smile.gif

To na ten stadion będą przychodzic tysiące ludzi i wychodzić z Niego szczęśliwi smile.gif
lukasz44
Pamiętajcie aby nie sugerować się obecnymi składami z realnego świata. Wszystkie drużyny w naszej MLO są już powykupywane i nie ma tam już tylu gwiazd co na początku...

Tutaj of do przeglądania składów - LINK

Właśnie tym aby każda ekipa miała po "dwie mocne" postacie sugerowaliśmy się przy wyborze i dlatego w każdej z ekip są tacy zawodnicy:

Malaga (Cazorla, Rondon)
PSG (Pastore, Sakho)
BVB (Gotze, Bender)
Fiorentina (Montolivo, Behrami)
Sunderland (Sessegon, Larsson)
Aston Villa (Bent, Petrov, Ireland)
Villareal (Nilmar, Rossi)
Valencia (Soldado, Aduriz)
HamburgerSV (Petric, Castelen)

I niech nikt nie pisze że są za mocne czy coś, nowi nie mają trzech sezonów na zbudowanie składów jak większość którzy grają a jedynie 2 okienka i budżet na poziomie 35 mln...
Dając im ekipę typu Dynama Kijów, Ceseny czy Boltonu od razu postawilibyśmy ich na przegranej pozycji...
Outqer
Wylosowałeś: Aston Villa

Gratulujemy!

Będzie ciekawie smile.gif
chelsonik
Wylosowałeś: BVB

Gratulujemy!

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !!!!!!!!!!!!!!!!!! Chciałem i mam ! Pierwsze moje udane losowania na ISS smile.gif
WKS
Więc tak, oprócz nowego teamu, obowiązuje Was uzupełnianie Arkusza Kalkulacyjnego. Myślę, że znacie doskonale projekt "MLO" i wiecie, że Wasi zawodnicy pobierają pensje itp,itd i musimy wyliczać niestworzone rzeczy - od czegos takiego jest tenże Arkusz. Proszę go uzupełnić poprzez wpisanie zawodników oraz ich cen z transfermarkt. Oczywiście wpisujemy tylko tych co są w OFie, który Łukasz dał pare postów wyżej. Na stronie TM nie obchodzą nas zawodnicy Np. W Borussi Dortmund - Lewandowski a w PSG Ibrahimović czy Menez, tylko Ci co są w rosterze. Nie zapomnijcie o tym.

I link do arkusza z instrukcją dokładniejszą.

ARKUSZ - KLIKNIJ

Kazdy jest zobowiązany w zrobienie screena z wypisaniem zawodników, ich wartosc etc. Ten czas jest do niedzieli. Jeżeli nie zobaczymy screena w tym temacie, możecie zostać niedopuszczeni do ligi.

EDIT: Każdy z Was ma budżet 45 mln. Gdzie to wpisać dowiecie sie w w/w linku.
Galaktyczny
Wylosowałeś Valencia !

Jestem zadowolony z losowania i już się nie mogę doczekać startu smile.gif
Domino
Nie wiem czy wszystko dobrze wypełniłem ale to mój pierwszy arkusz:

Sieron94
Nie wylosowałem zbyt dobrze, no ale cóż pozostaje wierzyć że po kilku meczach zmienie zdanie:)
HSV HAMBURG!!
http://www.images.net.pl/?di=Y2YU

chelsonik

Arkusz BVB
Outqer

Arkusz Aston Villa smile.gif
Galaktyczny

Arkusz Valencia
radek93
Radek93- do dyspozycji w przyszłym sezonie mam Villareal
myślę, ze zaangażowaniem i walka uda się ugrać coś więcej niż utrzymanie

Stuart17
Nie będzie problemu jak wyślę arkusz jutro albo we wtorek ? Windows mi odmówił posłuszeństwa i muszę zrobić format. Zapoznałem się we wszystkim i arkusz był gotowy. Mam nadzieję, że to nie będzie miało wpływu na mój udział w lidze, (lub jego brak biggrin.gif).
radek93
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.