Na sam początek chciałbym podzękować wszystkim za ten sezon,świetnie się bawiłem w każdym meczu,żadnego spotkanie nie zapamietałem negatywnie. Mimo,że PES często bywa niespirawiedliwy to nie można obwiniać za to drugiego przeciwnika. Co do sezonu to najlepszy jak dla mnie na issonline, 5 miejsce mogło być wyżej gdyby nie pare zawalonych meczy,ale naszczęście końcówka sezonu juz taka jak pierwsza cześć ligowych zmagań. Gratulacje dla
Wesołego któremu z niemrawego początku udało się wygrać całą lige, mecze z nim zawsze na wysokim poziomie.
Ferat początek świetny później czym dalej w las to zdarzały się wpadki,napewno będzie groźny w następnym sezonie.
Miller który był dla mnie faworytem do wygranej i z którym mecze zawsze były i będą dla mnie najbardziej emocjonujące.
Łukasz dobry sezon i jego napastnicy, Danny,Grafite zawsze mieszali i byli trudni do upilnowania w polu karnym.Widać,że dobrze się wpasowali w Zenit.
Blueole jak zawsze ofensywny football i dużo ładnych bramek w naszych meczach,niezawodny Poldi+ Demba Cisse.
DonKryst jego miejsce w tabeli nie odzwierciedla w ogóle jego potenciału bo zawsze w naszych meczach pokazywał się z dobrej strony i ciężko było o przyzwoity wynik, myśle że pare wzmocnień w obronie i może w następnym sezonie top5. Świetny sezon za nami,następny będzie jeszcze lepszy, zabawa trwa w najlepsze i o to tu chodzi ! Nowy sezon kilka beniaminków,może byc ciekawie,a raczej napewno będzie

wielkie podziękowania również dla organizatorów ligi, do nikogo z nich nie można się przyczepić o sprawy organizacyjne. dzięki jeszcze raz !