Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 8 | 01.07. - 08.07 | kolejki 33-34
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 9 (II sezon MLO)
Jason Bourne

Tydzień 33
Czubinho (Toulouse) - sylwek12b (Rangers)2-3
DonKryst (Marsylia) - Edi092 (Everton)5-6
Ogryz (Stoke) - niCejOke (Saragossa) 3-5
Szymson (Wolfsburg) - wesoły89 (PSV)
lizaku (Getafe) - Rybson (Panata)
milerinho (Mainz) - lukasz44 (Zenit) 2-2
WKSRKS (Szachtar) - BlueOle (Fener)2-3

pauza: woodi, Ferat

Tydzień 34
Edi092 (Everton) - Czubinho (Toulouse)
niCejOke (Saragossa) - sylwek12b (Rangers) 1-2
wesoły89 (PSV) - DonKryst (Marsylia)
Rybson (Panata) - Ogryz (Stoke) 0-6
Ferat (Udinese) - Szymson (Wolfsburg)3-3
lukasz44 (Zenit) - lizaku (Getafe)
woodi (Sporting) - milerinho (Mainz)

pauza: WKSRKS, BlueOle

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000

CYTAT
Zawieszenia za kartki\kontuzje

3 żółte kartki
skutkuja 1 tygodniem zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
1 czerwona kartka to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Zwykła kontuzja to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia ( 8 kolejek nastepnych dwoch tygodni )
Jason Bourne
CYTAT
Zawieszeni w tygodniu 8 (kolejki 33-34)
Mainz (Miler) - Forlan , Zambrotta
PSV (Wesoły) - G. Dos Santos
Marsylia (Donkryst) - A.Diarra
Udinese (Ferat) - K.Asamoah
Fenerbahce (Blueole) - Mehmet Topuz
Shakhtar (WKSRKS) - Crusat
Everton (Edi) - Alex
Zenit (Lukasz) - Arteta

Niebieski - kontuzja lekka
Czerwony - kartka
Pomarańczowy - żółte kartki
Ogryz
33 kolejka
OgryzNiceJoke

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Saganowski
Diego
Yattara
-----------------------------
Cassano
Cassano
Luis Fabiano
Luis Fabiano
Luis Fabiano
Opis:
Wymarzony początek meczu w wykonaniu piłkarzy Realu Zaragoza po 7 minutach prowadzili już 3-0 i praktycznie mecz mieli wygrany. Piłkarze gospodarzy przespali początek meczu i ciężko było odrobić te straty, ale gospodarze nie poddawali się. Sygnał do ataku w 14 minucie dał Saganowski, a tuż przed przerwą i nadzieje na 2 polowe dał Diego strzelając kontaktową bramkę. Po przerwie piłkarze Stoke City za wszelką cenę chcieli zdobyć bramkę żeby móc powalczyć o jakieś punkty w tym meczu. Niestety błąd popełnił Sorensen który podał do napastnika Zaragoza Luisa Fabiano, a napastnik takiej klasy takich prezentów nie marnuje i strzela na 4-2. Podłamanych gospodarzy 3 minuty później dobija Cassano strzelając na 5-2.W 72 minucie Yattara dał nadzieje kibicom z Brittania Stadium strzelając gola na 5-3. Jednak na więcej nie starczyło sił i czasu. Dobrze dysponowana tego dnia obrona gości nie popełniała błędu. Szkoda początku meczu, bo mogło być różnie. Dzięki i powodzenia dalej.
Kartki:
Żółte: Shawcroos, Vermaelen, GroBkreutz
Kontuzje:
Brak
Bohater spotkania:
Luis Fabiano - 3 brameczki mówią same za siebie. To co miał to wykorzystał.

WKS
33 kolejka
WKSRKSBlueOle

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Gundogan
Makukula
Demba Cisse
Demba Cisse
Demba Cisse

Opis:
Teatr jednego aktora. Szachtar w pierwszej połowie obił słupek i poprzeczke ale i tak to nie przerodziło się w bramki. Nie wiem czy Cisse był na redzie czy nie ale chyba nazwisko zobowiązuje i nie wazne czy Dribrijl czy Demba to i tak mutanty, które nie patrza na ilośc przeciwników przed prostokątem w fachu zwanym bramką ;D. Dzieki za sezon, o ile pierwsza runda nie wyszła to w drugiej piłkarze zasłużyli na 6 z plusem. Jakby tak była całą runda to moze... ale pewnie by nie była ;]. Dzieki za mecz Blue. Powo dalej.

Kartki:
nie ma

Kontuzje:
nie ma.

Bohater spotkania:

Bydle ;P

sylwek12b
34 kolejka
NiceJokeSylwek12b

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Miccoli
Helmes
-----------------------------
Luis Fabiano
Opis:
Wyrównany mecz, zespół z Glasgow na zakonczenie przygody z 1 ligą odniósł kolejną wygraną, szkoda ze dopiero teraz
Kartki:
Brak
Kontuzje:
Brak
Bohater spotkania:
Miccoli i Helmes - zdobyli po 1 bramce i dali zwyciestwo Rangersom

Rybson
34 kolejka
RybsonOgryz

Składy:

Screeny:
brak

Strzelcy:
5x Niang
3x Fuller

Opis:
niestety nadszedł ten dzien moje nerwy nie wytrzymały, z lamusami nie gram. dziekuję. niestety musiałem rozłączyć się w 75 - 80 minucie.

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
niang i fuller

Ogryz
CYTAT(Rybson @ Jul 3 2012, 16:57) *
34 kolejka
RybsonOgryz

Składy:

Screeny:
brak

Strzelcy:
5x Niang
3x Fuller

Opis:
niestety nadszedł ten dzien moje nerwy nie wytrzymały, z lamusami nie gram. dziekuję. niestety musiałem rozłączyć się w 75 - 80 minucie.

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
niang i fuller

Opisz spotkanie jak wyglądalo naprawde, a nie na forum mnie wyzywasz od lamusów. Pewnie i tak każdy w to uwierzy, ale co tam. Żadna bramka nie była zdobyta po minięciu bramkarza i zdobyta na pustą bramkę, żadna bramka nie wpadła też po dośrodkowaniu Q+E . Najpierw Fuller urwał się obrońcy i strzelił w okienko bramki po strzale d+z pózniej zza pola karnego przed przerwą uderzył Diego D+z po długim rogu i było 2-0. Na 3-0 strzelił Niang z tego co pamiętam i też chyba po stale d+z. Później Fuller po zamiesaniu w polu karnym strzelił od poprzeczki. Na 5-0 znów strzelil Fuller długa piłka od obrońcy Fuller wychodzi sam na sam z bramkarzem strzela D+z Broni bramkarz, dobitka Fullera D+Z wpada do bramki. 6-0 przypadkowa lama Nianga nie uznana. Na 7-0 Strzela Elia o to ta moja lamerska gra: http://www.youtube.com/watch?v=58Pm-tYLsyA...eature=youtu.be Wynik kończy się 6-0 i rywal postania wyjść z meczu, bo znów mu coś nie pasuje. OD 60 minuty rywal grał sobie między obrońcami piłką a ja za nim biegałem. A w 75 minucie stwierdził ze wpisuje 10-0 i wychodzi . Jeszcze do tego głupie komentarze po stracie gola, ale ty masz farta...

Więc bramki:
Fuller
Fuller
Fuller
Diego
Niang
Elia(lub samobój)

Tutaj Screeny z tego co się udało zrobić:

Pewnie i tak znowu pójdzie na mnie, że to ja lamerko gram, ale akurat w tym meczu wszystko było tak jakbyć powinno, ale rywalowi i tak coś nie pasuje. Proponuje trochę ochłonąć albo nauczyć się przegrywać albo po prostu przestać grać w tą grę jak wszystkie bramki ci nie pasują. Do Panelu wpisałem wynik 6-0 do 75 minuty i niech tak zostanie..

Wnoszę również o ostrzeżenie dla rywala....
donkryst
33 kolejka
DonKrystEdi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Morel
Remy
Remy
Amalfitano
Gignac
Neves
Neves
Mauro Zarate
Lucas
Negredo
Osman

Opis:
Dobry mecz, przez większość jego czasu prowadziłem 2 bramkami, jednak w końcówce Edi przycisnął i mnie dopadł, wyrywając 3 punkty. Dzięki i powo dalej wink.gif

Kartki:
Czysto.

Kontuzje:
Czysto.

Bohater spotkania:
Osman - zapewnił 3 punkty.

czubinho
33. kolejka
CzubiSylwek

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Umut Bulut
Llorente
Helmes
Helmes
Miccoli

Opis:
1 połowa należała do Toulouse, mogli pokusić się o więcej goli. Niestety druga połowa tragiczna i 3 gole wpakowane przez Rangersow odbierają 3 pkt francuzom. Jest jeden pozytyw z tego meczu, Tuluza zostaje w 1 lidze!!!!

Kartki:

Kontuzje:

Bohater spotkania:
Sylwester, ładna 2 połowa. Tzw. Powrót z dalekiej podróży

Ferat
34 kolejka
FeratSzymson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Andy Johnson
Asamoah Gyan
Trasch
Bouba Diop
Utaka
M.B.Diouf

Opis:
Udinese zagrlo tak jak za kazdym razem ostanio - slabo, tragiczna forma sprawia ze coraz trudniej o punkty, z kimkolwiek i gdziekolwiek, tym razem sukces - remis:D Dzieki i powodzenia w innych meczach:)

Kartki:
- Bouba Diop
- Mark Gonzalez

Kontuzje:
czysto tongue.gif

Bohater spotkania:
dreimal Q+E - wunderschoen:)

Milerinho

33 kolejka
Milerinholukasz

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Jovetic
Yakubu
Govou
Grafite

Opis:
Pieknego meczu nie bylo, sporo szarpanych akcji i fauli. Mecz ogolnie na remis. Powo dalej.

Kartki:
M.Diarra

Kontuzje:
nie ma.

Bohater spotkania:

brak

Edi092
34 kolejka
EdiCzubinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Zarate
Zarate
Zarate
Negredo

Liorente

Opis:
Ostatni mecz sezonu wypadł bardzo dobrze,szkoda troche stabilności takiej jak w końcówce sezonu,a napewno miejsce było by wyższe w tabeli, w meczu była skuteczność i błyks zarate, dzięki za mecz !

Kartki:
Zółta - Jagielka ( Everon )

Kontuzje:
Czysto

Bohater spotkania:
Kameni

lukasz44
34 kolejka
lukasz44lizaku

Składy:

Screeny:

Grafite
Pedretti
Olic
Anelka

Opis:
Cóż mogę powiedzieć, mecz był do wygrania na spokojnie i tylko brak szczęścia pod bramką rywala spowodował to że podzieliliśmy się punktami. Zenit był lepszą ekipą, miał więcej klarownych sytuacji jednak dwie kontry rywala zamienione zostały na bramki po których ciężko było się już podnieść. Szkoda sytuacji Alvesa i Grafite, bo obaj mieli dziś świetne okazje... Dzięki za mecz, Zenit kończy ligę na siódmej pozycji, i gdyby nie ten remis byłoby piąte miejsce, niedosyt pozostał ale już nic nie zrobimy. Sezon i tak uznajemy za udany.

Zyryanov - żółta

Kontuzje:
brak

Ivica Olić- jego rajdy po flankach siały spustoszenie w mojej obronie.
Szymson
33 kolejka
SzymsonWesoły89

Demba Ba

Cięzkie spotkanie ale miałem w nim sporo szans widać że w mojej drużynie coś drgnęło w rundzie rewanżowej;)Cieszy mnie bomimo porażek walczyłem jak równy z równym nawet z najlepszymi w lidze;)Dzięki za meczyk i gratuluje serdecznie zdobycia mistrzostwa;)

czysto

brak

Chyba Demba Ba to on zdobył gola dającego 3 punkty gościom;)

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.