Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa B
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Euro 2012 > Eliminacje Euro 2012
lukasz44

Do turnieju Euro 2012 awansują 2 najlepsze zespoły z każdej z grup (A-F) oraz 2 z najlepszym bilansem z trzecich miejsc. W taki sposób skompletujemy finałową 14-tkę do której dołączą ekipy Polski (T-Mac) i Ukrainy (similo14) które mają automatyczną kwalifikację.

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie pierwszych 5 kolejek będzie podany po wydaniu rostera ze składami.
Numery GG do wszystkich graczy ---> TUTAJ
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

Kartki i kontuzje będą liczone:
Kontuzja lekka --->
Zawieszenie w rewanżach meczy eliminacji \Zawieszenie w 1 meczu EURO 2012
Kontuzja poważna --->
Zawieszenie na rewanżowe mecze eliminacji i cały turniej EURO 2012
2 żółte kartki --->
Czerwona kartka ---> Zawieszenie w rewanżach meczy eliminacji \Zawieszenie w 1 meczu EURO 2012

Pierwsze 5 kolejek gramy dopiero gdy zostanie wydany patch z powołaniami. W żadnym wypadku proszę nie rozgrywać spotkań wcześniej !

POWODZENIA !!!
kuba12-15

kuba12-15 Wolrid

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Yankov
Telkiyski
Berbatov

Vittek

Kartki\Kontuzje:
brak

Opis:
Mecz trochę wyrównany taki bardziej po stronie Wolrida. Mecz rozpoczął się straconą przeze mnie głupią bramką po złym wybiciu obroncy. W drugiej połowie zapewniłem sobie zwyciestwo po dwóch bramkach i moim farcie. Ogólnie rzecz biorąc Więcej sytuacji miał Wolrid, ale to ja miałem lepszą skuteczność. Dzięki i powo dalej

Bohater spotkania:
Dimitar Berbatov - Jedna bramka i wywalczony karny.

Wolrid

Wolrid Bobby

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Priskin
K. Nemeth
Szalai
Huszti

Kartki\Kontuzje:
Brak

Opis:
Strasznie słaby początek eliminacji. Przede wszystkim spowodowana strasznie niską skutecznością. Vittek do spółki z Sestakiem marnują każdą jedną okazje sam na sam, Janek Mucha puszcza takie babole że aż głowa mała, obrońcy dają się ogrywać w każdej jednej sytuacji. Przechodząc do meczu, początek jak i cała pierwsza połowa dla Węgrów. 2 : 0 do przerwy. W szatni ostro opierniczyłem całą ekipę i kazałem zagrać odważniej, tak też się stało tyle że zamiast wykorzystać wszystkie dogodne sytuacji, daliśmy wpakować Węgrom dodatkowe dwie bramki.

Bohater spotkania:
Cała ekipa Węgier.

kuba12-15

kuba12-15 Bobby

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Berbatov
S.Petrov

Kartki\Kontuzje:
Laczko- żołta kartka
Tonev - lekka kontuzja

Opis:
A miało być tak pięknie. Cały mecz bronie się na niemiłosiernym farcie. Wychodzę na prowadzenie w 86 minucie, a tutaj odrazu po wznowieniu gry trace gola.
Trochę szkoda, bo dołożył bym kolejne 3 punkty w tabeli na swoją korzyść, ale jeden tez nie jest zły, szczególnie, że gdyby Bobby wykorzystał wszsytkie swoje zostałbym skarcony. Dzięki i powodzenia dalej

Bohater spotkania:
Absolutnie nie wiem kogo wybrać, ale raczej Szalai - zdobywca wyrównującej bramki dla Węgrów

Ogryz

Ogryz Wolrid

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Danny
-------------------------------
Hamsik
Hamsik
Vittek
Kartki\Kontuzje:
Brak
Opis:
Portugalia miała być faworytem tej grupy, a zaczęła te eliminacje od żałosnej porażki 1-3 gdzie Słowacja totalnie zdominowała ekipę Portugalii która nie miała pomysłu na grę. Przed meczem bez form były główne gwiazdy i motory napędowe Portugalii Czyli Ronaldo,Nani i Quaresma zaczęli mecz na ławce rezerwowych ponieważ mieli niebieskie formy. Mecz rozpoczął się dobrze dla Portugalczyków, bo Danny w 14 minucie wyprowadził swoją ekipę na prowadzenie. W 25 minucie błąd w obronie i Hamsik po dośrodkowaniu strzela bramkę na 1-1 tuż przed przerwą Hamsik decyduje się na strzał z około 25 m piłka wpada do bramki od słupka, a bramkarz Portugalczyków nawet się nie ruszył. W przerwie wprowadziłem Ronaldo, ale nawet to nic nie dało na dobrze dysponowaną reprezentacje Słowacji. W 72 minucie gospodarzy dobił Vittek i było niemal pewne, że Słowacja z trudnego terenu wywiezie 3 punkty i to będą jej pierwsze punkty w tych eliminacjach, a zespół Portugalii na swoje pierwsze punkty musi jeszcze poczekać. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Bohater spotkania:
Reprezentacja Słowacji - Spisali się na medal i zasłużenie zdobyli 3 pkt.

Boby1908

Boby1908 Ogryz

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Gera
K.Nemeth
C.Ronaldo
Hugo Almeida

Kartki\Kontuzje:

Opis:
Faworytem przed meczem była Portugalia, ale piłka jest taką grą gdzie faworyt nie zawsze zwycięża. W tym meczu było podobnie mimo iż umiejętnościami moi gracze odstawali i to baaardzo. Przy odrobinie szczęścia mogłem ten mecz wygrać jednak po strzeleniu bramki na 2-1 moi zawodnicy chyba za bardzo uwieżyli w siebie i zostali skarceni przez Almeidę, który przypadkowo dostał piłkę pod nogi w polu karnym i nie dał szans bramkarzoi Węgier. W sumie punkt z faworyzowaną Portugalią wziąłbym w ciemno więc z wyniku jestem zadowolony.Chłopaki pokazali , że ambicja czyni cuda. Do rewanżu.

Bohater spotkania:
Gera - zdecydowanie najlepszy zawodnik na boisku i do tego świetny gol.

KOD
AKTUALKA
Ogryz

Ogryz Kuba12-15

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Mihailow(Samobój)
C.Ronaldo
C.Ronaldo
C.Ronaldo
Helder Postiga
Helder Postiga
Quaresma
-----------------------------------------------
Bojinov
Bojinov
Berbatov
Kartki\Kontuzje:
C.Ronaldo - Żółta Kartka
Helder Postiga - Żółta Kartka
----------------------------------
S.Petrov - Żółta Kartka
Opis:
Po 2 słabych spotkaniach i tylko 1 punkcie w końcu udało się wygrać i to przekonująco różnicą 4 bramek. Pierwsza połowa to dominacja Portugalczyków którzy nie pozwolili rywalom na za dużo w tym meczu jednak w ostatnich 5 minutach pierwszej połowy piłkarze gospodarzy myślami byli już w szatni i stracili 2 bramki i do przerwy było tylko 3-2 dla Portugalczyków. Po przerwie w 51 minucie Helder Postiga podwyższył sprytnym strzałem na 4-2. 10 minut później i znów Bułgarzy zmniejszyli straty do 1 bramki za sprawą Berbatova. Jednak Portugalczycy nie zamierzali bronić wyniku tylko atakować co poskutkowało 3 strzelonymi bramkami 2 Ronaldo kompletując Hat-Tricka w tym meczu i 1 bramkę po ładnym strzale w okienko dołożył Quaresma. Portugalia odniosła pierwsze zwycięstwo w tych eliminacjach i pozostaje dalej w grze o wyjazd na Polsko-Ukraińskie boiska. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Bohater spotkania:
C.Ronaldo - Mecz zaczął niemrawo, ale 2 połowa należała do niego i potwierdził, że to on będzie gwiazdą tego zespołu.

Filips

Filips Ogryz

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
-Varela
-Varela
- Helder Postiga
- Helder Postiga

- Eduardo
Kartki\Kontuzje:

brak

Opis:

Mecz mógł się podobać, obie drużyny atakowały od początku i to Chorwacja pierwsza strzeliła bramke. Prowadzenie dał Eduardo po uderzeniu piłki głową z rzutu rożnego, była to za wczesna radość, niestety to samo zrobił kilka minut później Helder Postiga. Portugalia wyszła na prowadzenie jeszcze przed gwizdkiem kończącym pierwsza połowę, i już nie dała się ukąsić. Druga połowa to już pełna dominacja Portugalczyków i mozolne kontry w wykonaniu gospodarzy, które mogły, ale jednak nie przyniosły zamierzonych efektów. Zawiodła skuteczność. Gratuluję i do rewanżu ;] .

Bohater spotkania:

Cała ekipa Portugalii po stracie gola a przede wszystkim po gwizdku rozpoczynającym drugą połowę. + bramkarze obu ekip.

Wolrid

Filips Wolrid

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Holosko
Holosko
Hamsik

Kartki\Kontuzje:
Vukojević - żółta kartka

Opis:

Już na początku spotkania Chorwaci mieli kilka klarownych sytuacji, jednak w bramce z dobrej strony pokazał się Mucha. Słowakom w końcu puściły nerwy i z furią szaleńcza, rzucili się na bramkę Pletikosy. Sytuacja sam na sam nie wykorzystał Vittek (a kto inny ? smile.gif ). Do przerwy wynik 0 : 0. W szatni wybuchłem, i wyrzuciłem z siebie wszystkie "miłe" słowa, jakie zalegały mi na sercu. W drugiej połowie widziałem, obudziła się motywacja, taka samo jak w meczu z Portugalią. Okazje były jednak Vittek nie miłosiernie je marnował. W 58 minucie za Stocha, wchodzi Holosko - jak się okazuje prawdziwy joker. Za to co zrobił, mam zamiar kupić mu złotego Mercedesa i wypchanego najdroższymi alkoholami. Dwie bramki Holoskii, dają duży spokój w grze, a pod koniec spotkania jeszcze jedną zdobywa nie zawodny Hamsik. Szkoda mi Filipsa, bo zagrał fajne spotkanie, jednak ma podobny kompleks który trapi i moją drużynę - marnowanie setek. Dzięki za meczyk i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:

Filip Holosko - Prawdziwy killer, to dzięki niemu Słowacja może dalej myśleć o awansie z grupy.
Filips

Filips Kuba12-15

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
- Kalinic

- Berbatov
- Yankov

Kartki\Kontuzje:

brak

Opis:

Obustronny mecz pełny błędów w ataku po stronie Chorwacji, co rzuciło negatywne światło na obrońców i przytłoczeni rozwojem sytuacji swoich kolegów z przodu formacji zaczeli robić błędy. Nie wykorzystany rzut karny przed Ivice Olica jescze bardziej osłabił morale zespołu, który dążył do strzelenia bramki, co udało siędopiero w 77 minucie. Jak wiadomo w piłce nożnej również potrzeba szczęścia, Bułgaria popisała się precyzją i wykorzystała dogodne sytuacje. Chorwacja nadal bez punktu z szarą wizją przyszłości w tym turnieju, a goście z nadzieją na awans brną w górę tabeli. Oby ta nadzieja nie była zgóbna. Wszystkiego dowiemy się już niedługo.

Bohater spotkania:

Brak specjalnych wyróżnień.

Boby1908

Boby1908 Filips

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Huszti
Priskin
Szalai
Dardai
-----------
Eduardo
Eduardo

Kartki\Kontuzje:

Opis:
Mecz ten fatalnie rozpoczął się dla drużyny gospodarzy i już po 9 minutach było 0-2 za sprawą Eduardo. Później po dwóch kontrach Wegry zdołały wyrównać i do szatni schodzili z nadzieją na lepszą grę po przerwie. W szatni trener przemówił do niektórych graczy, którzy zapomnieli po co wyszli na boisko i w rezultacie gospodarze nie stracili już goli,a zdołali zdobyć dwa.Wynik meczu nie odzwierciedla jednak tego co działo się na boisku, bo gdyby goście mieli lepszą skuteczność to pewnie wywieźli by komplet punktów, a tak to wracają bez choćby punktciku. Do rewanżu.

Bohater spotkania:
Eduardo - rozegrał świetne zawody.

lukasz44

Do turnieju Euro 2012 awansują 2 najlepsze zespoły z każdej z grup (A-F) oraz 2 z najlepszym bilansem z trzecich miejsc. W taki sposób skompletujemy finałową 14-tkę do której dołączą ekipy Polski (T-Mac) i Ukrainy (similo14) które mają automatyczną kwalifikację.

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie pierwszych 5 kolejek będzie podany po wydaniu rostera ze składami.
Numery GG do wszystkich graczy ---> TUTAJ
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

Kartki i kontuzje będą liczone:
Kontuzja lekka --->
Kontuzja poważna --->
Zawieszenie na rewanżowe mecze eliminacji i cały turniej EURO 2012
2 żółte kartki --->
Czerwona kartka ---> Zawieszenie w rewanżach meczy eliminacji \Zawieszenie w 1 meczu EURO 2012

Kolejne 5 kolejek gramy dopiero gdy zostanie wydany patch z powołaniami. W żadnym wypadku proszę nie rozgrywać spotkań wcześniej !

POWODZENIA !!!
Wolrid

Wolrid kuba12-15

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Vittek
Yankov
Vittek

Kartki\Kontuzje:
Bojinov - żółta
Pekarik - żółta

Opis:
Ciężki był to dla mnie mecz, kuba postawił na solidną grę w obronie, ciężko było mi cokolwiek zdziałać po ataku pozycyjnym, musiałem więc postawić na kontry. Akcji było sporo, w dobrej dyspozycji był Janek Mucha. Vittek okazał się dzisiaj prawdziwym bohaterem Słowaków, strzelając dwie bramki po podaniach nie kogo innego jak Hamsika.

Bohater spotkania:

Robert Vittek - Strzelec dwóch bramek, które w ostatecznej rachubie dały zwycięstwo.
Wolrid

Bobby Wolrid

Składy:
Brak ;/

Screeny:

Strzelcy:
Priskin
Kucka
Pinter
Weiss

Kartki\Kontuzje:
brak

Opis:
Wszyscy zapowiadało się na to, iż Węgry zleją mnie na własnym stadionie. Słabe formy wykluczyły z gry kluczowych zawodników (Hamiska, Vittka, Stocha, Jeza), po drugie Węgry przeprowadziły pierwszą akcje po której od razu padała bramka, a moja gra nie wyglądała najlepiej. Z biegiem czasu wszystko ulegało zmianom, to Słowacy przeważali, to przeważali Węgrzy. W nie których sytuacjach fantastycznie interweniowali bramkarze obu ekip. Końcówka spotkania była bardzo emocjonująca, każdy z nas miał po kilka okazji na zdobycie zwycięskiego gola. Remis i 1 punkt przy tak osłabionym składzie, musi cieszyć. Dzięki.

Bohater spotkania:
Zero inwidualności, wszyscy zawodnicy zasługują na chwałę a szczególnie obydwaj bramkarze.

Filips

Filips Boby1908

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Olic
Olic
Kranjcar
Vukojevic
Halmosi
Stieber
K.Nemeth
Priskin
Kartki\Kontuzje:

Mijatovic

Opis:

Ostatni mecz drużyny Chorwacji na swoim terenie, zawodnicy nie mieli już co kalkulować, trzeba było rzucić się do ataku od pierwszych minut, i tak też zrobili. Nie było łatwo, goście bardzo ładnie trzymali linię obronną i nie zamierzali łamać jej choć przez chwilę. Węgry ukuli odkrytą Chorwację już w 11 minucie, wynik jednak zmianiał się pokrótce i kiedy tylko goście czuli się zagrożeni, dawali z siebie jeszcze więcej. Druga połowa to dominacja drużyny trenera Bobyego, zmiana nastawienia na ultraofensywę pomogła w zdobywaniu bramek, nie zapobiegła jednak też ich utracie, ale to normalne przy takim stylu gry. Mecz bardzo ciekawie się rozwinął, publiczność mogłą zobaczyć aż dwa rzuty karne w jednym meczu - wykorzystane rzuty karne, przy których bramkarze nie mieli nic do powiedzenia, no ale nie można mieć wszystkiego na raz. Gospodarze wzieli sobie do serca uwagi o niewykorzystanych sytuacjach, i choć w tym meczu nie było w czym wybierać, to 4 gole dają jakieś pocieszenie dla potrzeby aż 7 razy wyjmowania piłki zza linii bramkowej. Zmiana taktyki w przerwie jak najbardziej opłacalna, powodzenia dalej i oby więcej poprawnych decyzji.

Bohater spotkania:

4 gole w jednym meczu ? Tak, to możliwe, tak, to coś więcej niż hat-trick.
Boby1908

Boby1908 kuba12-15

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Huszti
Huszti
Priskin
Priskin
K.Nemeth
--------------
Dimitrov
Micanski
Micanski
Bojinov

Kartki\Kontuzje:
Telkiyski

Opis:
Mecz pod dyktando gości i kibice przyjezdnych chyba do tej pory niw wierzą w to co widzieli. Do prrzerwy 2-3 z tym, że mogło być 2-6.Po przrwie szybka bramka na 2-4 i każdy myślał, że jest po meczu. W 67 minucie padła bramka kontaktowa ,a to co działo się przez kolejne 10 minut nie jest do wytłumaczenia.Kardynalne błędy w obronie i zrobiło się 5-4.Ostatnie 12 minut to ciągłe dążenie do wyrównania jednak się nie udało.Powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
Micanski

Wolrid

Wolrid Filips

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Kucka
Weiss

Krancjar
Eduardo
Olic

Kartki\Kontuzje:
Brak

Opis:
Po fantastycznym początku drugiej rundy (wygrana z Bułgarami i remis z Węgrami), czas na bardzo słabo spisującą się Chorwacją. Wszyscy są nie mal pewnie zwycięstwa, a przynajmniej remisu. Ci "wszyscy" mocno się pomylili, coś się zacięło. Obrońcy kompletnie nie rozumieli się z bramkarzem, linia pomocy nie wspierała wystarczająco defensywy, a skrzydła i atak marnowały najdogodniejsze okazje. Chorwaci podeszli do spotkania bardzo mądrze, mocno cofnięta defensywa i zabójczo skuteczne kontry. Jan Mucha zawiódł bardzo mocno, najpierw babol przy bramce Krancjara (rzut rożny, wyjście do piłki i nabicie czy też rozbicie się na Krancjaru który wpycha piłkę dobramki), czy też pięknym uderzeniu Eduardo, przy którym mógł się zachować nie co lepiej. Fantastycznie grał Olić, nie uchwytny dla Skrtela czy też Hubocana. Przez moment nad Słowacją świeciło promieniste słońce, jednak szybko nadeszły czarne chmury i postawiło solidny znak zapytania jeśli chodzi o występ w finałowym turnieju. Dzięki za meczyk i życzę powodzenia z następnymi rywalami.

Bohater spotkania:
Ivica Olić - To był jego dzień, najpierw asysta, potem bramka... cały Olić.

Wolrid Ogryz

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Stoch
Stoch
Weiss

Helder Postiga

Kartki\Kontuzje:
Coeantrao - żółta

Opis:
Po dotkliwej porażce z Chorwatami, od razu przyszło mi się mierzyć z faworytami tej grupy - Portugalczykami. Jedyne co pozwalało mi na choć trochę optymizmu był fakt że nie zagra Ronaldo. Mocno zmobilizowani Słowacy rozpoczęli fantastycznie, bramka Stocha już w 3 minucie ! Ale na tym nie koniec, to Słowacy przeważali przez całą pierwszą część spotkania, natomiast Portugalia szukała szans w kontrach. Quaresma i Nani grali bez polotu, Danny dogrywał złe piłki, Postiga marnował ciekawe okazje, jedynie grę próbował ciągnąć Almeida. Bardzo słaby mecz Coentrao, Alvesa i Pepe którzy pozwalali na przebojowe akcje Stocha i Weissa. Końcówka należała do gości, najpierw poprzeczka, potem bramka, i kolejne okazje. Mimo to, Stoch podwyższa na 3 : 1 i sprawa awansu dalej jest nie rozstrzygnięta. Teraz wszystko w rękach rywali, a mnie pozostaje przypatrywać się wynikom. Dzięki za bardzo emocjonujące spotkanie.

Bohater spotkania:

Miroslav Stoch - Gdy okaże się że Słowacja uzyskała awans, to Miroslav będzie na ustach każdego Słowackiego kibica.

Ogryz

Ogryz Filips

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Qauresma
Danny
Danny
Danny
C.Ronaldo
C.Ronaldo
C.Ronaldo
C.Ronaldo
C.Ronaldo
Varela
Varela
Eduardo

Kartki\Kontuzje:
Żólta: Helder Postiga i Joao Moutinho

Opis:

Nareszcie mogą powiedzieć kibice reprezentacji Portugalii którzy w końcu zobaczyli grę jaką oczekiwali od swoich piłkarzy. Potrugalia dzisiaj zagrała fenomenalnie aplikując 11 bramek rywalom. Kapitalne zawody zagrała cała drużyna i zasłużenie wygrała po 3 minutach było już 2-0 dla Portugalczyków, a kolejne bramki wpadały jak na zawołanie. Piłkarzom gospodarzy wychodziło dzisiaj wszystko. Chorwacja miała swoje okazję, ale fatalnie pudłowali albo zatrzymywał ich na niebieskiej formie Rui Patricio. Dzięki za mecz.

Bohater spotkania:

Portugalia - Fenomenalny występ całej drużyny.

Ogryz Boby1908

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

C.Ronaldo
C.Ronaldo
C.Ronaldo
Helder Postiga
Helder Postiga
Danny
Samobój(Rui Patricio)
Szalai

Kartki\Kontuzje:
Brak

Opis:
Portugalia w gazie po wysokich zwycięstwach nad Chorwacją i Bułgaria przyszedł czas na mecz z Węgrami był to mecz o 1 miejsce w grupie. Portugalia pokazała w tym meczu, że jest o wiele silniejszą reprezentacją i zasłużenie wygrała to spotkanie. C.Ronaldo i spółka pokazali klasę i wygrali wysoko to spotkanie. Mecz kończy się zwycięstwem 6-2 reprezentacji Portugalii i to oni zajmują 1 miejsce w Eliminacjach. Dzięki.

Bohater spotkania:

C.Ronaldo - Pokazał klasę strzelając 3 bramki.
kuba12-15

kuba12-15 Ogryz

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Bojinov
Telkiyski

Danny
Danny
Danny
Danny
Danny
C.Ronaldo
C.Ronaldo
Hugo Almeida
Nani

Kartki\Kontuzje:
Lucio Wagner- czerwona
Berbatov - żółta

Opis:
sądze ze wynik mówi sam za siebie

Bohater spotkania:
Danny

Filips

Kuba12-15 Filips

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Eduardo
Olic

Kartki\Kontuzje:
Stoyanov
/ Olic
Opis:

Ładny mecz rozegrały obie ekipy, obie miały swoje szanse na zwycięstwo. Już w 4 minucie bramką popisał się Olic, i to Chorwacja była w bardziej komfortowej sytuacji. Późniejszy niewykorzystany karny przez gości skutkował tym, iż zrobił się nerwowy mecz. Chorwacja za wszelką cenę chciała nie stracić gola, a przeciwnicy chcieli strzelić. Kilka zamieszań w polu karnym sprawiło trenera o ból głowy. Dopiero w 90 minucie Goście mogli odetchnąć, kiedy to strzelili gola na 2-0 po wzorowej kontrze, fenomenalnie dograł Olic, a Eduardo który był we wspaniałej formie dokończył dzieła zniszczenia.

Bohater spotkania:
Ivica Olic !

Pomimo kontuzji zdołał dograć mecz w którym strzelił bramkę i asystował przy trafieniu Eduardo.
lukasz44

Rozgrywki w Grupie B zakończyły się ! Bezpośredni awans do głównego turnieju EURO 2012 wywalczyły ekipy:

Portugalia (Ogryz)Węgry (Boby1908)

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.