Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Forumowy Off-Topic
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
lukasz44

W tym temacie możemy pisać o wszystkim- nie tylko o pesie.
Ciekawe filmiki, wywiady, opinie po wydarzeniach sportowych... do woli smile.gif

Zachęcamy do rozkręcenia tego działu. Może to trochę ruszy to forum smile.gif
Orange_91
No to podyskutujmy sobie o niczym. biggrin.gif

Ogląda ktoś z was KSW(kompromitujące sztuki walki)? Co sądzicie o wschodzącej gwieździe polskiego MMA - Mariuszu Pudzianowskim? Czy da radę pokonać "Bestię"? To naprawdę ciężki rywal i myślę, że będzie ciężko go pokonać. Trzeba zwrócić również uwagę na to, że Sapp jest w gazie patrząc po ostatnich wynikach.
lukasz44
Liczę że Sapp zrobi fajne show jak zawsze a i nie położy się w pierwszej rundzie tylko pokaże że pamięta jak się walczy.
Mam nadzieję że Pudzian wygra ale że po fajnej i ekscytującej walce a nie ustawce wink.gif

Reszta walk też wygląda ciekawie, mam nadzieję że Materla i Mamed wygrają w ładnym stylu smile.gif

Panowie rozruszać ten temat smile.gif
T-Mac
A mnie dzis bardziej interesuje final pucharu niemiec, oby nasi podtrzymali dobra forme i sprowadzili finalistow LM na ziemie smile.gif

ostatnio weszlo.com zapodaje fajne przerobki na fb

lukasz44
hahahahahahahahahhahahah xD
T-Mac
no i pieknie BvB Polska rozwalila milionerow smile.gif
swietnie polacy oby tak w euro grali biggrin.gif
Orange_91
Nie wiem ale, chyba tylko ja nie jestem fanem tych naszych "gwiazd" z BVB. dry.gif

Wracając do tematu KSW, to jak tam panowie po wczorajszej gali? biggrin.gif Moim zdaniem Sapp mógł się troszkę bardziej wysilić i postarać... Wracając do stront sportowej, to piękny nokaut Khalidova, jestem ciekawe jak sobie poradzi w UFC.
lukasz44

No cóż nie sposób powiedzieć że Lewandowski zagrał fantastycznie. Ale w końcówce jakby Schwainsteiger nam go skontuzjował to chyba nawet Smuda pojechałby do Monachium i mu napierdolił...

Co do KSW gala bardzo ciekawa. Wszystkie walki bardzo ciekawe. Co do najważniejszych eventów:

Materla fenomenalna walka, ale dlaczego jego rywal w pewnym momencie przestał walczyć ? Nie wiem, po prostu Materla miał wygrać i wygrał.

Khalidov wiadomo klasa. Dobrze że otwarcie powiedział że chce walczyć za Oceanem, już czas.

Pudzilla ? Wyglądał na prawdę dobrze, wydaje się szybszy i pewniejszy siebie. Rywal nie pokazał nic, a więc i Pudzian nie mógł się wykazać. Szkoda że Sapp przyjechał tylko po wypłatę, wręcz żenujące było to jak gratulował Pudzianowi i się cieszył z porażki...
Ale co tam ze 100,000 zgarnął i jest zadowolony... Show zrobił, ludzie się pośmiali...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.