Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 1 | 02.05 - 13.05 | kolejki 1-5
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 9 (II sezon MLO)
Jason Bourne

Tydzień 1
Czubinho (Toulouse) - niCejOke (Saragossa) 3-2
Edi092 (Everton) - wesoły89 (PSV) 2-1
sylwek12b (Rangers) - Rybson (Panata) 3-2
DonKryst (Marsylia) - Ferat (Udinese) 1-5
Ogryz (Stoke) - lukasz44 (Zenit) 4-2
Szymson (Wolfsburg) - BlueOle (Fener) 2-3

lizaku (Getafe) - woodi (Sporting) 1-0
Boby1908 (Weder) - Nalep (Bordeaux) 3-2
milerinho (Mainz) - WKSRKS (Szachtar) 1-7

Tydzień 2
wesoły89 (PSV) - Czubinho (Toulouse) 4-5
Rybson (Panata) - niCejOke (Saragossa) 3-4
Ferat (Udinese) - Edi092 (Everton) 7-0
lukasz44 (Zenit) - sylwek12b (Rangers) 2-0
BlueOle (Fener) - DonKryst (Marsylia) 1-2
woodi (Sporting) - Ogryz (Stoke) 3-2
Nalep (Bordeaux) - Szymson (Wolfsburg) 2-1
WKSRKS (Szachtar) - lizaku (Getafe) 2-4
milerinho (Mainz) - Boby1908 (Weder) 4-6

Tydzień 3
Czubinho (Toulouse) - Rybson (Panata) 2-2
wesoły89 (PSV) - Ferat (Udinese) 0-8
niCejOke (Saragossa) - lukasz44 (Zenit) 5-4
Edi092 (Everton) - BlueOle (Fener) 3-2
sylwek12b (Rangers) - woodi (Sporting) 3-5
DonKryst (Marsylia) - Nalep (Bordeaux) 4-4
Ogryz (Stoke) - WKSRKS (Szachtar) 3-0
Szymson (Wolfsburg) - milerinho (Mainz) 1-2
lizaku (Getafe) - Boby1908 (Weder) 0-1

Tydzień 4
Ferat (Udinese) - Czubinho (Toulouse) 3-1
lukasz44 (Zenit) - Rybson (Panata) 2-1
BlueOle (Fener) - wesoły89 (PSV) 4-4
woodi (Sporting) - niCejOke (Saragossa) 3-4
Nalep (Bordeaux) - Edi092 (Everton) 2-1
WKSRKS (Szachtar) - sylwek12b (Rangers) 3-4
milerinho (Mainz) - DonKryst (Marsylia) 6-2
Boby1908 (Weder) - Ogryz (Stoke) 2-1
lizaku (Getafe) - Szymson (Wolfsburg) 1-0

Tydzień 5
Czubinho (Toulouse) - lukasz44 (Zenit) 1-2
Ferat (Udinese) - BlueOle (Fener) 5-4
Rybson (Panata) - woodi (Sporting) 1-1
wesoły89 (PSV) - Nalep (Bordeaux) 3-3
niCejOke (Saragossa) - WKSRKS (Szachtar) 3-4
Edi092 (Everton) - milerinho (Mainz) 2-5
sylwek12b (Rangers) - Boby1908 (Weder) 1-6
DonKryst (Marsylia) - lizaku (Getafe) 3-2
Ogryz (Stoke) - Szymson (Wolfsburg) 6-0

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000

CYTAT
Zawieszenia za kartki\kontuzje

3 żółte kartki
skutkuja 1 tygodniem zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
1 czerwona kartka to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Zwykła kontuzja to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia ( 8 kolejek nastepnych dwoch tygodni )
Ferat
2 kolejka
FeratEdi092

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Carew
Carew
Carew
Carew
Varela
Rasiak
Mark Gonzalez

Opis:
Udany start rozgrywek dla moich pilkarzy, szybkie bramki Carewa i PC-owa czerwien Alexa ulozyly mecz i pozwolily wypunktowac Everton, swietna postawa Diego Lopeza w bramce, czuje ze to moj transferowy strzal w "10", no i Rasiak, strzelil bramke zaraz po wejsciu na plac gry, klasycznie glowa, charakterystyczny zaczes Grzegorza juz stal sie hitem wsrod kibicow Udine:)

Kartki/Kontuzje:
Alex - czerwień

Bohater spotkania:
Carew - król Udinese, dzis byl w formie. Aczkolwiek nie moge nie wspomniec o Diego Lopezie, ktory nie dal sie pokonac a Edi probowal wielokrotnie.

Rybson
2 kolejka
RybsonNiceJoke

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Toivonen
Tuncay
Maxi Lopez
Lisandro Lopez
Cassano
Elano
samobój

Opis:
Nie zasłużyłem na porażkę w tym meczu, no ale trudno stało się, dużą przewagę w środku pola robił Cassano z Elano... do tego mega szybcy napastnicy... i moja dziurawa obrona... 3 pkt mogły spokojnie zostać w Atenach... jednak coś się posypało i mimo tego iż 2 razy wychodziłem na prowadzenie to w 2 połowie Hiszpanie odskoczyli na 2 trafienia... i nawet kontaktowa bramka w 86 minucie i niecelny strzał sam na sam w ostatniej akcji.. przesądziły o wyniku, Inauguracja ogólnie nie była zła, dzięki za meczyk i powodzenia dalej!

Kartki/Kontuzje:
Brak!

Bohater spotkania:
Leo Franco
Wyciągał takie strzały, że trzeba było łapać się za głowębiggrin.gif
Rybson
5 kolejka
RybsonWoodi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Tuncay
Amauri

Opis:
Bardzo wyrównane spotkanie mogło zakonczyć się róznymi wynikami... remis jest chyba najbardzoiej sprawiedliwy... i jedni i drudzy mieli wiele okazji by coś strzelić, pluć moge sobie troszkę w twarz bo w ostatniej sekundzie MAxi Lopez nie wykorzystał sytuacji sam na sam i fatalnie spudłwoałsmile.gif no ale tak musiało być bo chwile wczesniej Amauri główkował w poprzeke;D więc nikt nie jest pokrzywdzony:) 2 mecz sezonu jak najbardziej udany!

Kartki/Kontuzje:
Tuncay żółta

Bohater spotkania:
raczej nikt się nie wyróżnił....
niCejOke
5 kolejka
niCejOkeWKSRKS

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Luis Fabiano
Luis Fabiano
Lisandro Lopez

Makukula
Makukula
Crusat
Dentinho

Opis:
Pierwsza porażka Zaragozy i to na własnym boisku. Brak w składzie Cassano i Elano pozwoliło Ukraincom na panowanie w środku pola. Zmiennicy mimo wysokiej formy nie potrafili ich zastąpić. Cieszy dobra forma Fabiano i Lopeza. Jednak napastnicy Shaktharu pokazali kto jest w lepszej formie i wygrali zasłużenie mecz. Gratulację i powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:
Żółta: Etuhu
Crusat

Bohater spotkania:
MAKUKULA

Wspaniały występ Portugalczyka nie do zatrzymania. Jeden z kandydatów na Króla strzelców w tym sezonie

sylwek12b
1 kolejka
Sylwek12bRybson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
ANIchebe
Helmes
Polanski
---------
Julio Baptista
Toivonen

Opis:
Udany start rozgrywek dla ekipy beniaminka. Prowadzenie 2-0, spokoj i uwazna gra daly sukces. Po golu na 3-0 poczulem sie zbyt pewnie, stad lekkie rozluznienie i 2 gole Rybsona. Dzieki za mecz

Kartki/Kontuzje:
Toivonen - żółta

Bohater spotkania:
Ekipa Rangersów - za udany debiut w najwyższej klasie rozgrywkowej

Milerinho
1 kolejka
Milerinhowksrks

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Makukula
Makukula
Makukula
Makukula
Makukula
Crusat
Dentinho
-bramka altintopa to lama
Miccoli
Opis:
Dobrze sie gralo do przerwy po przerwie nie bylem w stanie cokolwiek zdziałać. Nudna gra rywala ciagle podania do Makukuli na srodek pola karnego odwrot i strzal.

Kartki/Kontuzje:
Kontuzja żółta - Douglas Costa
Kartka żółta - E.Alvarez

Bohater spotkania:
anty-bohater - wksrks za styl w tym meczu.

Widzę, boli fakt, że defensywe "Potęgi MLO" rozbił napastnik za 1,5 mln biggrin.gif . Przepraszam, więcej nie będę wink.gif /// WKS
GooFy
Wynik meczu to 8:1. Jeśli nie masz nagrania i nie był to hidden, bramka jest prawidłowa. Pragnę przypomnieć jeszcze mały wyciąg z regulaminu

CYTAT
* teksty typu : "lamerski styl" bądż inne tym podobne nie są tolerowane i będą tępione przez opiekunów ligi. Osoby które nagminnie będą wytykać innym ich sposób grania bez sensownego powodu będą karane ostrzeżeniami w postaci 1 sztuki.

Mam nadzieję, że się to już nie powtórzy.
Ferat
3 kolejka
wesoly89Ferat

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
M.B.Diouf
Di Natale
Di Natale
Ballack
Bouba Diop
Mark Gonzalez
Mark Gonzalez
Rasiak

Opis:
Niezwykly mecz w Eindhoven, gospodarze zdemolowani przez gosci z Udine, znow czerwona kartka w 1 polowie dla rywali Wlochow, dzieki czemu na boisko bylo wiecej miejsca dla niesamowicie zwinnych skrzydlowych, swoja druga bramke w bialo-czarnych barwach zdobywa Rasiak, bozyszcze wloskich nastolatek, koszulki z podobizna Grzegorza rozchodza sie z zatrwazajaca szybkoscia i staly sie prawdziwym hitem marketingowym, burmistrz Udine osobiscie dziekowal Polakowi za jego wklad w rozwoj lokalnego biznesu, euforia trwa, oby jak najdluzej:)

Kartki/Kontuzje:
żółta: Kaboul
czerwona: Cris
lekka kontuzja: G.Dos Santos

Bohater spotkania:
Mark Gonzalez i Di Natale - rozrywali obrone PSV.

BlueOle10
4 kolejka
blueole10wesoly89

Screeny:

Strzelcy:
Demba Cisse
Demba Cisse
Podolski
Alex
Lavezzi
Demba Ba
Demba Ba
Ewerthon

Opis:
Mecz typowo na remis. Wiecej strzalow oddal Wesoly, ale takich klarownych sytuacji podbramkowych chyba mniej wiecej po rowno. Pierwszy mecz w tym sezonie no i swietny debiut Cisse. Dwie bramki mimo takich swietnych defensorow wesolego to dobry wynik, takze dobrze to wrozy na przyszlosc smile.gif

Kartki/Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Fakt ze mecz remisowy, to chcialbym wyroznic po jednym z kazdej ekipy
Demba Ba i Cisse- strzelcy czterech bramek w tym meczu smile.gif

Edi092
1 kolejka
Ediwesoły89

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Mauro Zarate
Martin Petrov

Baros

Opis:
Otwarcie sezonu uważam za udane,Everton miał dobre sytuacje od początku meczu,niesieni dopingiem kibiców szybko wyszli na prowadzenie po ładnej kombinacyjnej akcji. Kontrolowany mecz w obronie i przez głupią strate padła bramka w ostatnich minutach meczu. Dzięki za mecz i powodzenia dalej !
Kartki/Kontuzje:
Zółta - Baines

Bohater spotkania:
Cała drużyna Evertonu za udaną inauguracje sezonu

3 kolejka
EdiBlueOle

Składy:
BRAK

Screeny:
BRAK screenów ponieważ wyskoczył mi błąd exe zaraz po zakończeniu meczu,nawet nie mogłem podziękować za niego ;s

Strzelcy:
Negredo
Martiv Petrov
Lucas

Sow
Senturk Semih

Opis:
Początek meczu zdecydowanie dla gospodarzy którzy marnowali dogodne sytuacje i już myślałem że niewykorzystane sytuacje się zemszczą ale świetną okazje zmarnował Sow fatalnie strzelając wysoko ponad bramką z 5 metra. Chwilę później Everton dopioł swego i wyszedł na prowadzenie której nie oddali już do końca meczu. Dzięki za meczyk i do rewanżu !

Kartki/Kontuzje:
Czysto

Bohater spotkania:
Petrov - Nie do zatrzymania dzisiaj

5 kolejka
Edimilerinho

Screeny:

Strzelcy:
Negredo
Mauro Zarate

Ronaldinho
Yakubu
Yakubu
Hernanes
Senna
Opis:
Po szybkim strzeleniu bramki myślałem że może udać się coś wywalczyć w tym meczu, Miller szybko odpowiedział i wiedziałem już wtedy że jednak nie mimo że byłu sytuacje na korzystny wynik lecz zabrakło zdecydowanie zimnej krwi,Mainz pokazało że potrafią grać w piłke i że będą groźnym rywalem w tym sezonie,dzięki za mecz i powodzenie !

Kartki/Kontuzje:
Czysto

Bohater spotkania:

Yakubu - Kocur

Ferat
5 kolejka
FeratBlueOle10

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Demba Cisse
Demba Cisse
Podolski
Sezer Ozturk
Carew
Carew
Romaric
Rasiak
samobój

Opis:
Coz za mecz, Udinese slabo gralo w obronie, rozrywane przez prostopadle pilki Fenerbahce, brakowalo konsekwencji i szczescia, atak ronwiez nie funkcjonowal dobrze, nie bylo pomyslu na gre, tylko indywidualne popisy ofensywy przynosily jakis skutek, kolejny gol Rasiaka, zawsze gdy wchodzi na boisko strzela bramke, tym razem niezwykle wazna na 4-4 w 85 minucie meczu, Turkow dobija Carew, wykorzystujac sam na sam w ostatniej minucie regulaminowego czasu gry.

Kartki/Kontuzje:
czysto tongue.gif

Bohater spotkania:
Carew - norweska wieza zapewnila 3 punkty graczom Udine.

sylwek12b
5 kolejka
Sylwek12bBoby

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

McCulloch
Klose
Klose
Klose
Klose
Klose
Klose

Opis:
Zła dyspozycja graczy Glasgow Rangers. Pewnie wykorzystali to przeciwnicy sześcioma trafieniami Klose. Dzieki za mecz

Kartki/Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:

Klose - najskuteczniejszy as Bobyego, który przypieczętował zwycięstwo zdobywając 6 goli.

BlueOle10
2 kolejka
BlueOle10DonKryst

Screeny:

Strzelcy:
Sezer Ozturk
Gignac
Gignac

Opis:
Niestety kolejny mecz przegrany jednobrakowa roznica, no i kolejne punkty stracone w koncowce. Niestety ciazy nad moja druzyna jakies fatum, bo w zadnym z 5 meczy w tych sezonie nie mialem dobrych form. zazwyczaj przewazaja slabe i dolki, a zdecydowana wiekszosc reszty to zielenie, takze ciezko cokolwiek ugrac.

Kartki/Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Gignac- dwa gole i 3 punkty dla Marsylii smile.gif

lukasz44
4 kolejka
lukasz44Rybson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Leto
Conca
Conca

Opis:
Pierwszy mecz sezonu ekipy Zenitu miał pokazać gdzie jest obecnie mój zespół, czy po transferach jakość gry uległa poprawie czy też nie. Niestety przez fatalne formy odpadło mi aż 6 graczy z podstawowej jedenastki : Mexes, Denisov, Arteta, Vargas, Grafite czy Ben Arfa. Musiałem ustawić zespół inaczej, szanse od początku meczu dostał między innymi skazywany na ławkę w tym sezonie Benoit Pedretti.
Pierwsze minuty to wzajemne badanie się i nic nie znaczące ataki, dopiero w 20 minucie świetną wrzutkę ze skrzydła wykorzystał Leto i zrobiło się nieciekawie.
Wszystko przestało działać tak jak chciałem, biłem głową w mur nie mogąc pokonać bramkarza Greków. Przełom nastąpił w 38 minucie meczu, Conca przejął piłkę przed polem karnym, i uderzając bardzo mocno nie dał szans golkiperowi gości !
Jakby tego było mało już dwie minuty później Zenit prowadził 2-1 ! Świetną akcję pięknym strzałem wykończył znowu Conca i to co wydawało się niemożliwe stało się faktem, w 3 minuty cały plan Rybsona na ten mecz spalił na panewce.
W drugiej odsłonie nie działo się już praktycznie nic ciekawego, co prawda obie ekipy miały swoje szanse, ale gole już nie padły.
Cieszy fakt że nawet pomimo fatalnych form zdołałem odratować wynik do stanu 0-1.
Dzięki za fajny mecz w dobrej atmosferze. Powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
brak

Skrót spotkania:

Bohater spotkania:

Bez dwóch zdań Dario Conca
lukasz44
2 kolejka
lukasz44sylwek12b

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Donovan
Danny

Opis:
Mecz od początku do końca z wyraźną przewagą gospodarzy. Skuteczność kulała i wiele dobrych sytuacji zostało spartolonych. Mimo wszystko cieszy drugie zwycięstwo.
Udało się zagrać podstawową jedenastką i wszystko funkcjonowało niemal idealnie, na duży plus Nei, Donovan, Mexes i Danny.
Rywalowi zaś brakowało chyba pomysłu na rozegranie akcji, często przez to że gracze nie wiedzieli co mają zrobić z piłką dochodziło do strat.
Dzięki za mecz, powodzenia w kolejnych spotkaniach.
Dobry start sezonu, 3 mecze= 6 pkt.

Kartki/Kontuzje:
brak

Skrót spotkania:

Bohater spotkania:

Landon Donovan
woodi
4 kolejka
woodiniCejoke

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Amauri
Amauri
Amauri
Luis Fabiano
Luis Fabiano
Luis Fabiano
Elano
Opis:
Mecz bardzo wyrównany i na remis ale niestety Sporting ma bardzo słabe końcówki spotkań albo po prostu pecha i zawsze koło 90 minuty tracą gola, tak tez było w tym spotkaniu w 90 minucie stracili gola i przegrali u siebie bardzo fajny mecz tongue.gif dzięki za niezłe widowisko i powodzenia dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Amauri i Luis Fabiano - strzelecy hat-tricka w tym spotkaniu smile.gif

WKS
4 kolejka
WKSRKSSylwek12b

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Dentinho
Dentinho
Beckham
Helmes
Helmes
Helmes
Rodallega

Opis:
Mecz z serii "tych dziwnych". Już po pierwszej połowie wiedziałem, że nie wygram tego meczu. Nie da się wygrać meczu, który PES uważa z góry za przegrany wink.gif. Makukula, Crusat, Luiz Adriano, Lacazette czy Altintop na niebieskim skazywały mnie na małą siłe ofensywy. Bądźmy szczerzy już Grzesiu Rasiak gra lepiej od Bendtnera i wyszło to w tym meczu wink.gif. Eduardo i Dentinho poimmo jakichś tam bramek byli bezsilni jeżeli mieli kontakt z obrońcą ze Szkocji Distinem. Co do bramek graczy Glasgow to wykorzystali to co mieli. Wszystkie bramki w bliźniaczym stylu. Oczywiście, żebym nie czuł się za wesoło, dostałem karnego z tzw "dupy" . Jako, że czasami sprawdza się powiedzenie "Oliwa sprawiedliwa" więc Emenike trafił w poprzeczke. Nie mam czego gratulować ponieważ uważam, że remis byłby sprawiedliwszy ale jak już mówiłem, spodziewałem się tej porażki. Taki pes wink.gif. Dzieki za mecz. Powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:
Czysto

Bohater spotkania:

Dzisiejszego dnia był nie do przejścia.
WKS
2 kolejka
WKSRKSLizaku
Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Srna
Samobój
Oliviera
Gilardino
Gilardino
Olic

Opis:
Sam ten mecz frajersko przegrałem. Po pierwszej połowie powinienem strzelić 4 bramki i przy 4:0 powiedzieć "basta". Skupić się na obronie i dopisać sobie 3 pkt ale tylko przez swoją własną głupote pieprzyłem najlepsze sytuacje i przy 2:0 po przerwie zostałem skarcony. Należało mi się. Thx za mecz, powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
Czysto

Bohater spotkania:

lizaku
3 kolejka
lizakuBoby1908

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
D. Cisse -po kropce nie robimy spacji. Ma byc D.Cisse

Opis:
Bardzo dobry mecz, mimo małej ilości strzałów z obu stron mecz mógł się podobać. Duzo walki w środku pola. Najsprawiedliwszy byłby remis i wszystko sie na to zanosiło do 89 min kiedy to Cisse na raty wpakował piłke do bramki i Werder wraca z 3 pkt do domu. Dzięki za dobry mecz.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:
Obie ekipy za zażarta walkę.

lizaku pisz numer kolejki- piecia1990
niCejOke
3 kolejka
niCejOkelukasz44

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Luis Fabiano
Luis Fabiano
Jesus Navas
Jesus Navas
Cassano

Danny
Danny
Danny
Arteta

Skrót spotkania:

by lukasz44 (brakuje jedynie gola na 1-1 Saragossy z tego względu że usunęła mi się niestety powtórka)

Opis:
Mecz emocjonujący do ostatniego gwizdka. Łukasz grał mądrze i rozważnie wykorzystywał sytuacje i dobrze bronił. Jednak na końcówke to gospodarze zachowali więcej sił i wyrwali 3 pkt rzutem na taśme za sprawa Navasa. thx i powo dalej

Kartki/Kontuzje:
Żółta: Arteta

Bohater spotkania:
NAVAS

Milerinho
2 tydzien
MilerinhoBoby

Składy:
screen sie nie zapisal

Screeny:

Strzelcy:
Smalling
Klose
Klose
D.Cisse
Martins
Maurice Edu
Biabiany
Forlan
Forlan
Miccoli
Hernanes

Opis:
Przegrany mecz glownie ze względu na ogromną nieskutecznosc napastnikow, wpisuje teraz bo wczesniej nie mialem na to czasu

Kartki/Kontuzje:
Lekka kontuzja - Martins

Bohater spotkania:
Klose i Forlan obaj po dwie bramki strzelili.

Bramka martinsa wg. Mnie nieprawidłowa i chyba ktos sie zbyt szybkopospieszyl zeby wpisac do panelu 4-7 a bobek zapomnial pamietal ze nie wpisalem wyniku ale o tym ze lame strzelil to zapomnial biggrin.gif

Link daje tutaj do bramy -> DOWNLOAD

888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888

4 tydzien
Milerinhodonkryst

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Sandro
Gigniac
Senna
Jovetic
Jovetic
Ronaldinho
Hernanes
Yakubu

Opis:
Wygrany mecz grany na raty po tym jak bylo 2-0 dla dona pozniej dostaje czerwona kartke za kose od tylu w polu karnym strzelam bramke, chwile pozniej don sie rozlacza. Dogrywamy i tylko ja strzelam. wszystko bylo by spoko gdyby nie ta kosa ktora wczesniej napisalem i pozniej znowu od tylu tez w polu karnym i z kontuzja miccoliego. rywal pewnie myslal ze jak sie rozlaczy to zapomne o czerwonej kartce. Jak najmniej takich meczy

Kosa i rozlaczenie - dwa filmiki z meczu.

Kartki/Kontuzje:
- Diawara
- Valbuena
Kontuzja lekka - Miccoli

Bohater spotkania:
Jovetic - dwie bramki i kilka ciekawych akcji.

Wynik i strzelcy poprawieni po karach.
donkryst
Tak tak Milerku, bo Ty jesteś najlepszy, wyjaśniłem Ci jak sytuacja wyglądała, ale Ty wszystko wiesz najlepiej i wszyscy jak grają z Tobą to się napinają, a jak Ci strzelą dwa gole to mają mokro w majtkach :* Znajdź mi jedną osobę, która powie Ci, że się rozłączyłem albo umyślnie faulowałem. Znajdziesz? Powodzenia. Więc za przeproszeniem nie pierdol mi kurwa tutaj takich farmazonów. Ale żyj sobie w takim przeświadczeniu, nie zamierzam z Tobą dyskutować, bo to jak rzucać groch o ścianę.
Milerinho
nagrania nie kłamią, chyba za bardzo sie spieles po straceniu bramki i zawodnika. Ostrzezenie dla pana wyzej prosze za zachowanie podczas meczu.
Boby1908
4 kolejka
Boby1908Ogryz

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Biabiany
Biabiany
Jones

Opis:
Po trzech meczach rozegraanych na wyjeździe przyszedł czas na mecz przed własną publicznością. Jak wiadomo liga jest bardzo wyrównana i każdy może wygrać z każdym.Jednak są tacy gracze w lidze z którymi porażki są praktycznie przypisane przed meczem i Ogryz do takich należy. W poprzednim sezonie był chyba jedynym graczem , który zdołał dwukrotnie pokonać Werder i przed meczem byłem pewny , że tym razem bedzie podobnie. Mecz zaczął się od badania obu ekip , po kilku minutach zaatakowal Ogryz,ale nie trafił w światło bramki. W 25 minucie poszla kontra prawą stroną boiska i Biabiany trafił do siatki rywali. Do przerwy wynik nie uległ zmianie i sytuacja na boisku również.Czyli Ogryz ciągle atakowal,a ja ograniczyłem się do kontrataków. Druga połowa identyczna jak pierwsza i podobnie jak w pierwszej połowie w jednej z kontr Biabiany po raz drugi umieścił piłkę w siatce. Pięć minut później było już 2-1 za sprawą Jonesa, który dobil piłkę do pustej bramki po strzale Etheringtona. Ostatnie 11 minut to bardzo duża ofensywa gości,którzy tylko raz pozwolili wyjść gospodarzom z własnej połowy. Z przebiegu meczu lepszy był Ogryz,ale punkty ziostają w Niemczech.

Kartki/Kontuzje:
Kontuzji nabawil się strzelec dwóch goli dla Werderu, czyli Biabiany (kontuzja lekka)

[b]Bohater spotkania:[/b
Adler - gdyby nie jego interwencje wynik byłby zupełnie inny.
Ogryz
1 kolejka
OgryzLukasz44

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Vermaelen
Jones
Jones
Liedson
-------------------------------------
Danny
Bance
Opis:
Po porażce w pierwszym meczu z Bobym przyszedł czas na mecz z Zenitem. Obawiałem się tego meczu, bo zawsze ciężko mi się gra z tym rywalem i nie inaczej było w tym meczu. Początek meczu należał do drużyny Stoke City w 21 minucie Stoke wyszło z kontrą i niespodziewanie w ataku znalazł się środkowy obrońca Vermaelen i zdobył 1 bramkę w tym meczu dla piłkarzy Stoke po sprytnym strzale nad bramkarzem piłka zanim wpadła do bramki odbiła się jeszcze do słupka. Po stracie bramki Zenit ruszył do ataku, ale fenomenalne zawody w tym spotkaniu grał właśnie Vermaelen oraz Doni który parę razy ratował swoją drużynę przed utratą bramki. Po przerwie goście z Rosji szybko doprowadzili do wyrównania po bramce Dannego jednak 4 minuty później Jones przedarł się w pole karne i strzelił na 2-1. W 59 minucie zamieszanie w polu karnym piłka przypadkowo spadła pod nogi Bance, a ten uderzył obok Doniego i znów mieliśmy remis. W 68 minucie Jones dostał prostopadłą piłkę i wyszedł sam na sam z Manningerem i strzelił obok niego wyprowadzając Stoke znów na prowadzenie. W ostatnich 20 minutach to bardzo dobra gra w obronie i kontry w wykonaniu piłkarzy Stoke, a drużyna Zenitu biła głową w mur. W doliczonym czasie gry Stoke wyszło 2 na 1 i Liedson mają przed sobą bramkarza położył go na ziemie i wpakował piłkę do pustej bramki ustalając wynik spotkania na 4-2. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Skrót spotkania:

by lukasz44

Kartki/Kontuzje:
Zółta Kartka - Juan Vargas

Bohater spotkania:
Thomas Vermaelen - Fenomenalny występ tego zawodnika nie dość, że czyścił w obronie w sposób znakomity to jeszcze strzelił bramkę otwierającą wynik spotkania.

aktualka zawieszeń
donkryst
1 kolejka
DonKrystFerat

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Burak Yilmaz
Carew
Carew
Carew
Emana
Romaric

Opis:
No cóż, bardzo jednostronny mecz. Przez całe spotkanie dominowało Udinese, Marsylia nie miała zbyt wiele do powiedzenia. Dzięki i powo dalej wink.gif

Kartki/Kontuzje:
Czysto.

Bohater spotkania:
Carew - autor hattricka.

donkryst
5 kolejka
DonKrystLizak

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Valbuena
Valbuena
Cardozo
Olic
Olic

Opis:
Wyrównany mecz, sporo sytuacji zarówno z jednej jak i drugiej strony. Lizak zafundował mi nerwową końcówkę, po tym jak strzelił bramkę na 3:2. Mimo wszystko udało mi się dowieźć zwycięstwo do końca. Dzięki i powo dalej wink.gif

Kartki/Kontuzje:
Czysto.

Bohater spotkania:
Valbuena - dwie bramki na koncie, był nie do powstrzymania.

Ogryz
5 kolejka
OgryzSzymson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Jones
Jones
Jones
Niang
Niang
Diego
Opis:
Gdy zobaczyłem formy bramkarzy to obawiałem się bardzo, że bramkarze mogą mi zawalić mecz tak było w tamtym sezonie w meczach z Szymsonem. Sorensen i Doni na niebieskiej a Begovic na zielonej postanowiłem wystawić Sorensena na niebieskiej i to była bardzo dobra decyzja ponieważ bronił znakomicie. Mecz bardzo dobry w moim wykonaniu kontry piłkarzy Stoke City były zabójcze w ataku nie do zatrzymania był Jones z Niangiem w środku pola rządził Diego, a obronę trzymał Shawcroos z Vermalenem. Cieszy tak wysokie zwycięstwo i napawa to optymizmem w kolejnych spotkaniach. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Kartki/Kontuzje:
Kehl - Zółta kartka
Bohater spotkania:
Cała drużyna Stoke City zagrała wyśmienity mecz i wygrała zasłużenie.
Szymson
1 kolejka
SzymsonBlueOle

Składy:
zapomniałem o tym ss

Screeny:

Strzelcy:
Deco
Deco

Ganso
Demba Cisse
Demba Cisse

Opis:Szkoda bardzo tej porażki ponieważ przy prowadzeniu 2:0 powinienem zagrać spokojnie i kontrolować spotkanie,ale dałem zepchnąć się do defensywy i rywal mnie wypunktował,uważam że sprawiedliwy byłby remis,ale cóż czarna seria trwa dalej..Dzięki za mecz powodzenia dalej;)

Kartki/Kontuzje:
Nene-żółta

Bohater spotkania:
Deco- rozgrywał naprawde super spotkanie;)

3 kolejka
SzymsonMilerinho

Składy:
zapomniałem

Screeny:

Strzelcy:
Asamoah Gyan

Jovetic
Yakubu

Opis:
Ehh to byłrównież pechowy mecz dla ekipy z Wolfsburga,mnóstwo sytuacji sam sporo strzałów i nic nie wpadało do bramki rywal,rywal kontrował i dwa razy ukuł,wielka szkoda tego spotkania bo punkt,albo nawet komplet punktów było w moim zasięgo,nie udało się;/Dzięki za mecz Miler i wygraj tąlige,pozdro;)

Kartki/Kontuzje:
Nene-żółta

Bohater spotkania:
Ciężko powiedzieć

sylwek12b
3 kolejka
Sylwek12bWoodi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Rodallega
Melikson
Polanski
----------
Gekas
Gekas
Amauri
Amauri
Amauri
Opis:
Dobre spotkanie w wykonaniu zespołu z Portugalii. Zasłużona wygrana. Nie mialem podstawowego obroncy i napastnika (Helmes, Saha na blue) i to zadecydowalo o mojej porazce
Kartki/Kontuzje:
brak
Bohater spotkania:
Amauri - za 3 gole
czubinho
3. kolejka
CzubinhoRybson

Składy:
nie zapisały się..

Screeny:

Strzelcy:
Raul
Chimbonda
Julio Baptista
Toivonen

Opis:
Bardzo dużo sytuacji z obu stron, choć wydaje mi się, że to Francuzi mieli klarowniejsze sytuacje do umieszczenia piłki w bramce. Lecz to Panathinaikos strzelił pierwszą bramkę za sprawą świetnego dośrodkowania Oli Toivonena oraz skutecznego wykończenia przez Brazylijczyka, Baptisty. W 35' jak z armaty huknął Llorente, bramkarz wypluł piłkę na bok, a tam już na taki obrót sytuacji czekał Anioł z Madrytu i mamy 1-1. Około 60-70 minuty świetną okazję do zdobycia drugiej bramki miał Raul, lecz uderzeniem z woleja trafił tylko w golkipera Panaty. Sytuacje lubią się mścić, kilka minut później Toivonen zdobywa gola na 1-2 i to przyjezdni cieszą się z wyniku.89 minuta, na boisko wchodzi Diego Alberto Milito, zmienia zmęczonego Llorente. I to właśnie on miał bardzo wielki wpływ na dalsze losy meczu. Po krótkim rzucie rożnym, Milito przy piłce, drybluje, podaje w pole karne do Simplicio, ten trzymany za koszulkę oddaje piłkę na skrzydło do Pascala Chimbondy, on podbiega do piłki, ustawia sobie na właściwą nogę i niczym młotem uderza futbolówkę przy krótkim rogu. Szans nie miał Kosicki(?), piłka urwałaby mu ręce gdyby spróbował interweniować. Bardzo ciekawy mecz, oby więcej takich.

Kartki/Kontuzje:
Moussa Sissoko - żółta karteczka

Bohater spotkania:
Pascal Chimbonda - za uratowanie 1 punktu

woodi
2 kolejka
woodiOgryz

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Gekas
Gekas
Amauri
Niang
Jones

Opis:
Mecz jak najbardziej na remis no ale taki jest pes :/ Mimo wyrównanych statystyk to Ogryz miał dogodniejsze sytuacje do zdobycia gola ale niestety brakło mu szczęścia które dopisywało dziś drużynie z Portugalii... No i musze podziekować Gapie który namówił mnie żebym wypozyczył od niego Gekasa, który w drugim meczu gdzie postawiłem na niego a nie na Bojinova strzela 2 bramki smile.gif w debiucie z Rengersami też strzelił 2 bramki smile.gif dzięki Gapa i dzięki za mecz smile.gif

Kartki/Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Gekas - strzelec 2 bramek smile.gif

Boby1908
1 kolejka
Boby1908Nalep

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Biabiany
Biabiany
Klose

Pablo Piatti
Pablo Piatti

Opis:
Drugi mecz Werderu przed własną publicznością i i po raz drugi chłopaki wywalczyli komplet punktów. Tym razem wynik nie odzwierciedla przebiegu spotkania. Mecz był bardzo wyrównany i teoretycznie powinien być remis,ale z drugiej strony patrząc na sytuację to bardziej klarowne miała drużyna gości. Po pierwszej połowie nic nie wskazywalo, że będzie taka dramaturgia na koniec meczu. Do przerwy napastnicy gospodarzy w sytuacjach kluczowych zachowywali więcej zimnej krwi i po bramkach Biabianego z 15 minuty oraz Klose z 22 minuty schodziliśmy z dwubramkowym prowadzeniem. Po przerwie cios za cios,ale obu ekipom brakowalo wykończenia do 66 minuty kiedy to Piatti kiwnął bramkarza i zdobył gola kontaktowego. dwie minuty później prawą stroną pognał Henri Saivet i płasko podał wzdłuż bramki ,a tam nogę dołożył Piatti i było 2-2. Trener gości odetchnął z ulgą , ponieważ jego podopieczni zdołali wyrównać z 2-0 na 2-2. Trzy minuty później chwilowo rozluźnioną drużynę gości dobił ten co otworzył wynik meczu czyli Biabiany. od zdobycia trzeciego gola dla Werderu na boisku istniała tylko jedna drużyna...była to drużyna gości. Przez te 19 minut mieli trzy bardzo dogodne sytuacje,ale albo minimalnie przestrzelal napastnik, albo z linii bramkowej wybił obrońca. Mecz zakończył się szczęśliwym zwycięstwem gospodarzy i teraz czeka nas trudna przeprawa,ponieważ w kolejnej serii spotkań zabraknie dwóch podstawowych graczy jakimi niewątpliwie są Martins oraz bohater dzisiejszego spotkania Biabiany.

Kartki/Kontuzje:
Mecz bardzo czysty.Po jednym niegroźnym faulu.Kartek i kontuzji brak.

Bohater spotkania:
Biabiany - zapewnił komplet punktów gospodarzom

Ogryz
3 kolejka
OgryzWKSRKS

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Van Bommel
Niang
Diego
Opis:
3 mecz u siebie i 3 pewna wygrana po zwycięstwach 4-2 nad Zenitem 6-0 nad Wolfsburgiem tym razem przyszło zwycięstwo nad ukraińskim Szachtarem Donieck 3-0. W 18 minucie wynik spotkania otworzył Van Bommel po karnym podyktowanym na Diego. 2 minuty przed przerwą na 2-0 podwyższył Niang, a w doliczonym czasie gry Niang miał pustą bramkę przed sobą, ale fatalnie przestrzelił. Po przerwie rywale próbowali odrobić straty, ale obrona Stoke była w tym meczu nie do przejścia. W 79 minucie Diego wyszedł sam na sam po zespołowej akcji i ustalił wynik spotkania na 3-0. Zasłużone zwycięstwo gospodarzy dobra gra w obronie i kontry pozwoliły zdobyć w tym meczu 3 pkt. Dzięki i powodzenia dalej.
Kartki/Kontuzje:
Żółta Kartka - Pablo Hernandez
Bohater spotkania:
Obrona Stoke nie do przejścia w tym meczu.

Nalep
2. kolejka
NalepSzymson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Gouffran
Rommedahl
Adrian

Opis:
Po przegranej z Werderem Żyrondystom zależało na tym, aby pokonać przeciwników w meczu przed własną publicznością, i jak się później okazało, udało się. Od samego początku do ataku rzucili się gospodarze. Jednak Diego Benaglio bardzo dobrze bronił strzały zawodników Girondinsu. W 25. minucie po zamieszaniu w polu karnym piłkę dopadł Yoan Gouffran i nie dał szans bramkarzowi gości uderzając w sam róg. Taki wynik utrzymał się do przerwy, choć jeszcze kilka groźnych akcji przeprowadziły obie drużyny. Najgroźniejszy w szeregach Wilków był Adrian. Były piłkarz Atletico Madryt dwukrotnie był bliski temu, aby strzelić bramkę na 1-1. Jednak to się nie udało. Po przerwie dalej obie drużyny wymieniały się groźnymi kontratakami. Ok. 70' na boisku pojawił się Dennis Rommedahl. Razem z nim na boisku pojawił się Vasili Berezutski. Co ciekawe po drugiej stronie od pierwszych minut grał jego brat Aleksei. Rosjanin przeprowadził indywidualną akcję lewą flanką i wrzucił piłkę w pole karne Wolfsburga. Na pełnej szybkości w "16" wbiegł Duńczyk i po precyzyjnym uderzeniu głową piłka zatrzepotała w siatce. Było 2-0, i nic nie wskazywało na to, że wynik ulegnie zmianie. Tymczasem dwie minuty po zdobyciu bramki przez wspomnianego skrzydłowego Bordeaux, kontaktową bramkę zdobył Adrian. Do końca meczu wynik nie uległ już zmianie i gospodarze zasłużyli zasłużone zwycięstwo. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:
Fair play - brak smile.gif

Bohater spotkania:

Adrian - mimo przegranej jego zespołu akurat ten zawodnik może opuszczać Francję z podniesioną głową.

[color="#FF0000"]
Nalep
4. kolejka
NalepEdi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Gattuso
Mauro Zarate
Joe Cole

Opis:
Bardzo wyrównany mecz, choć patrząc na statystyki, a następnie na wynik goście mogą czuć niedosyt. Nie byli gorsi, a po prostu bardzo nieskuteczni. Natomiast gospodarze wypunktowali dobrze dysponowany Everton. Akcje w tym meczu wędrowały z jednej bramki pod drugą. Mógł się podobać bo był toczony w bardzo szybkim tempie. W 13' Gennaro Gattuso niespodziewanie uderzył zza pola karnego. Ładnym, technicznym strzałem umieścił piłkę w bramce Carlosa Kameniego. Jeszcze w pierwszej połowie gospodarze mieli rzut karny. Jeden z piłkarzy gości sfaulował w polu karnym Joe Cole'a. Do piłki podszedł Robert Pires, ale GK gości wyczuł Francuza i obronił jego strzał. Po przerwie do ataku ruszyli goście. W 53' Mauro Zarate minął Daniela van Buytena i wyszedł sam na sam z Carrasso. Strzelił obok bramkarza i na tablicy wyników pojawiło się 1-1. W 80' wprowadzony chwilę wcześniej Henri Saivet pomknął lewą stroną. Przedryblował dwóch zawodników, a następnie dośrodkował w pole karne. Tam na piłkę nabiegł Joe Cole, który uderzył nie do obrony prosto w okienko bramki gości. Chwilę później fatalnie skiksował strzelec jedynej bramki dla Evertonu, który przestrzelił na pustą bramkę. Jedynym usprawiedliwieniem dla tego zawodnika może być to, że uderzał piłkę ze sporego kąta. Jednak wynik nie legł zmianie i gospodarze wygrali 2-1. Dzięki za mecz i powodzenia dalej. Do rewanżu!

Kartki/Kontuzje:
Fair play - brak smile.gif

Bohater spotkania:

Joe Cole - przepiękna bramka na 2-1 i świetna gra tego zawodnika.

Ferat
4 kolejka
FeratCzubinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Fabio Simplicio
Bouba Diop
Bouba Diop
Utaka

Opis:
Niezla gra Udinese przeciw gosciom z Francji, nie pozwalali przeciwnikowi na harce w ofensywie, ale ich atak rowniez kulal, brak norwesiego tura byl widoczny, ale bramki strzelili inni, trzy punkty zostaja na Stadio Friuli.

Kartki/Kontuzje:
czysto tongue.gif

Bohater spotkania:
Bouba Diop - on musial dzisiaj wziac na siebie ciezar strzelania bramek:)

czubinho
CYTAT(Ferat @ May 11 2012, 20:31) *
4 kolejka
FeratCzubinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Fabio Simplicio
Bouba Diop
Bouba Diop
Utaka

Opis:
Niezla gra Udinese przeciw gosciom z Francji, nie pozwalali przeciwnikowi na harce w ofensywie, ale ich atak rowniez kulal, brak norwesiego tura byl widoczny, ale bramki strzelili inni, trzy punkty zostaja na Stadio Friuli.

Kartki/Kontuzje:
czysto tongue.gif

Bohater spotkania:
Bouba Diop - on musial dzisiaj wziac na siebie ciezar strzelania bramek:)

DONE

Chedjou = żółta kartka
Ferat
nie zauważyłem:(
lizaku
4 kolejka
lizakuSzymson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Sinclair

Olic

Opis:
Bardzo wyrównany mecz za równo w pierwszej jak i drugiej połowie. W pierwszej połowie były uderzenia w poprzeczke z obu stron. Bramki wpadły w drugiej połowie, najpierw goscie, w końcówce gospodarze i mecz zakończył sie sprawiedliwym remisem. Dzieki za dobry mecz.

Kartki/Kontuzje:
Żółta Lucio

Bohater spotkania:
Obie ekipy zasłużyły na to miano.

donkryst
3 kolejka
DonKrystNalep

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Gignac
Gignac
Gignac
Remy
C.Cole
C.Cole
C.Cole
Pires

Opis:
Znakomity mecz, sporo sytuacji zarówno z jednej, jak i drugiej strony. Kibice, którzy tego wieczoru wybrali się na Stade Velodrome na pewno nie żałowali swojej decyzji. Dzięki i powo dalej wink.gif

Kartki/Kontuzje:
Czysto.

Bohater spotkania:
Gignac i Cole - oboje utrzelili po hattricku wink.gif

wesoly89
5 kolejka
wesoly89Nalep

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Demba Ba
Lavezzi
Ewerthon

C.Cole
Gouffran
Pires

Opis:
mecz bardzo wyrownany , byly sytuacje z obu stron.. wynik sprawiedliwy

Kartki/Kontuzje:
BRAK

Bohater spotkania:

Ewerthon - uratował remis w samej koncowce

czubinho
1 kolejka
CzubekNicejoke

Składy:
zabijcie, zapomniałem...

Screeny:

Strzelcy:
Pogrebnyak
Pogrebnyak
Pogrebnyak
Lisandro Lopez
Lisandro Lopez

Opis:
Bardzo ciekawy mecz, Nicejoke atakował, Czubek bronił. tak przez całe 90 minut, lecz to właśnie Tuluza wyszła z tego pojedynku zwycięsko. Dzieki, do rewanzu

Kartki/Kontuzje:
Chygrynskiy - żółta
F.Meira- żółta

Bohater spotkania:
Pawełek z Tuluzy
DONE

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Llorente
Bance
Samobój Congre

Opis:
Dużo agresji z obu stron, kilka ładnych akcji, pech Francuzów przyczyniły się do porażki. Czekam z niecierpliwością na rewanż. Dzięki..

Skrót spotkania:

by lukasz44

Kartki/Kontuzje:

Kartki żółte
Congre
Raul
Aly Cissokho
Bruno Alves

Kontuzja lekka- Riquelme

Bohater spotkania:
chyba sędzia.

lizaku
1 kolejka
lizakuwoodi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Olic

Opis:
Na ten mecz kibice czekali od wielu tygodni, mecz był pare razy przekładany i w koncu się odbył. Kibice się nie zawiedli. Mecz był pełen sportowej walki co przedstawiaja pomeczowe statystyki (tylko 1 faul). W pierwszej połowie kibice nie obejrzeli bramek, ale zawiedzeni byc nie mogli bo sytuacji nie brakowało. Druga połowa tak samo zacięta i było juz wiadomo że o zwyciestwie któreś druzyny moze zadecydować jedna bramka. Tak tez sie stało w 63 min po główce Olica gospodarze wychodza na prowadzenie i juz nie oddaja zwycięstwa do końca meczu, a okazje do strzelenia bramki były z obu stron. Tak na marginesie chciałem dodać, że nie pamiętam meczu zebym miał 9 roznych smile.gif Getafe zdobywa bardzo wazne 3 pkt. Dzięki za mecz i powo dalej smile.gif

Kartki:

Kontuzje:

Bohater spotkania:
Obie ekipy za sportowa walkę.

wesoly89
2 kolejka
wesoly89Czubinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Menez
Demba Ba
Hugo Almeida
Lavezzi
______

Diego Milito
Diego Milito
Llorente
Llorente
Pogrebnyak

Opis:
mecz bardzo wyrownany... goscie z francji zachowali wiecej zimnej krwi przy sytuacjach podbramkowych i wywiezli z goracego terenu 3 pkt

Kartki:
BRAK

Kontuzje:
BRAK

Bohater spotkania:

Diego Milito - raz po raz siał postrach w szeregach obronnych PSV , strzelec 2 bramek

aktualka strzelcow
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.