Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: @Szachtar_Donieck
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Liga > Shaktar Donieck
WKS
W sezonie ligowym panuje tu posucha z racji tego, że nikt nie ma czasu co tydzień pisać jakichś większych relacji więc wpadłem na pomysł założenia twittera w którym będę oddawał swoje spostrzeżenia n/t tego co się będzie działo w okół mojego teamu. Jak przebiegały mecze z rywalami oraz co "moje grajki" mają do powiedzenia kibicom. Wg mnie jest to ciekawsze niż non stop podsumowania i ogólnie mam do tego więcej werwy i funu (a o to przeciez chodzi tongue.gif) a i czasu potrzeba 2x mniej. Oczywiście jeżeli chęci i wena pozwolą postaram się napisać jakąś konferencje czy coś większego ogólnie biggrin.gif jak narazie mała notka a w krótce kolejna wink.gif . Oczywiście możecie zabawiać się w redaktorów lub poprostu pisać tutaj jako trenerzy swoich drużyn . Mam nadzieje, że będą to jakieś ciekawe pytania lub wypowiedzi ;d

-Szachtar bliżej kibiców! Ruszył oficjalny Twitter Szachtara Donieck na którym będą udzielali się piłkarze oraz trenerzy! Jeżeli macie jakieś pytanie lub chcecie podyskutować to nie ma nic prostszego jak napisać w tym temacie a my postaramy się jak najszybciej odpowiedzieć! Wpisy będą pojawiały się co jakiś czas oraz w ważnych sprawach. Już teraz, piłkarze po przyjeździe do Doniecka prosto z Włoch gdzie Odbył się Master League Cup będą przechodzić treningi spokojne treningi a już niedługo przyjdzie czas na kolejny sparing. Jak narazie nasza drużyna prezentuje nienaganny poziom gry i wyniki są pozytywne. Kolejne mecze pokażą czy WKSRKS ma pomysł i czy kierunek w jaki zmierza zespół jest dobry. Bo liga tuż tuż.
Nalep
Bordeaux_fan: Jakie są pańskie stosunki z trenerem beniaminka I Ligi (Girondins Bordeaux) Nalepem?
WKS
Szachtar_Donieck: Jeżeli chodzi o trenera Bordeaux to stosunki między trenerami a zarazem klubami są bardzo dobre. Łączą nas wspólne biznesy oraz możliwość grania ze sobą meczy testowych czy to we Francji czy w Ukrainie. Bordeaux to bardzo dobra ekipa więc nie zaskoczyło nas to, że Awansowali do 1 ligi. Mam nadzieje, że zaczną z wysokiego C i bedą pnąć się w górę tabeli bo na pewno ten zespół ma potencjał.

Oczywiście, Szachtar Donieck nie zwalnia. Odbył się dzisiaj zamknięty trening jednak nie zabrakło 5 szybkich minut dla dziennikarzy, którzy zdołali zrobić parę zdjęć. Jak widac, piłkarze nie próżnują i starają się jak najlepiej przygotować do sezonu. Jak można zobaczeć na zdjęciu Alexandre Lacazette, Albert Crusat oraz Dickson Etuhu (przy piłce). Nowe nabytki powoli wchodzą w zespół i nie mogą już doczekać się pierwszego meczu ligowego. Jednak zanim to nastąpi Szachtar będzie poszukiwał turnieju bądź sparingu aby przystąpić bez żadnych kompleksów do tego sezonu. Zobaczymy jak to będzie. Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.