Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: twarze by kubek12
board.issonline.pl > Śmieciareczka > Łapu-Capu
kubek12

Ricken ( Borusia )

user posted image
Tomak
omfG... to znowu ty... Sorry, że się tak zapytam, ale... masz w ogòle oczy ? Nie widzisz, że wykonanie tego ' czegoś ' jest fatalne...? Popracuj trochę, dopieść te twarze a nie dajesz zrobione na odpieprz... Chłopie sorki, że to piszę, ale kompletnie nie masz talentu i oszczędź mi ( myślę, że nietylko mi ) oglądanie twoich prac...
Pocker
QUOTE(Tomak @ Aug 15 2005, 18:02:47)
omfG... to znowu ty... Sorry, że się tak zapytam, ale... masz w ogòle oczy ? Nie widzisz, że wykonanie tego ' czegoś ' jest fatalne...? Popracuj trochę, dopieść te twarze a nie dajesz zrobione na odpieprz... Chłopie sorki, że to piszę, ale kompletnie nie masz talentu i oszczędź mi ( myślę, że nietylko mi ) oglądanie twoich prac...
[right][snapback]32520[/snapback][/right]

Nie przesadzaj..Nie jest taki makabryczny jak np : Świętej pamięci C.Ronaldo biggrin.gif

P.S Poròwnaj twarz Kubka z tą :

user posted image

blink.gif
kubek12
kto to jest ??
smile.gif
kemot
Ciekawe czemu ten pan ma 40% ostrzezenia na koncie - pewnie za zaslugi biggrin.gif

Oczywiscie zeby miec swoj temat trzeba jdnak miec troche samokrytyki a przede wszystkim talent, wiec...

LAPU-CAPU biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.