Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MODEM
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
cambel
Siema chlopaki mam przd wyborem 2 modemy z neostrady thomson i sagem niewiem ktory wybrac pomozcie mi i czy one wogole czyms sie roznia .
TeDi
Ja ma Sagema i jestem zadowolony, kumpel ma Thomsona i też działa mu dobrze. Na szybkość raczej to nie wpływa, bo obaj mamy połączenie z netem 163 kb/s, a szybkość zależy od łącza. Podsumowują według mnie niczym się nie ròżnią huh.gif
kemot
wg mnie tez, chociaz mam kablowke i thomsona...
Bushmen
bez roznicy ... jaki daja taki sie bierze smile.gif
cro1
Ja mam kablòwkę 512 kb/s i Motorolkę smile.gif
_DEVIL_
Ja mam Alcatela i neo 768kb/s
onix_the_chosen
A ja mam Alcatela Speedtouch i neo 512 kB/s i jest luzik cool.gif
cro1
No ale w neo macie jakieś śmiesznie limity sad.gif. Boże jak można coś takiego wymyślić. To Wyciąganie kasy od klientòw, płacisz masz więcej. Ciekawe czy jest jakieś ograniczenie w wykupieniu sobie limitu??? Pozdrawiam serdecznie.
-Radek
Grabos
Ja mam Sagema i się nie skarżę smile.gif
Czarny
ej jaki to ma zwiazek z piłką nożną??? mad.gif kemot spi... ph34r.gif
ja mam sagema i pod niego jest ciezko skonfigurowac ciekawego progsa cFos...
bralbym ten drugi... rolleyes.gif
elo
kemot
O co ci chodzi, jaka pilka nozna?

PS: jak dalej bedziesz taki madry to ci avatara zmienie wink.gif
T-Mac
QUOTE(Boski1985 @ Aug 12 2005, 20:57:13)
Siema chlopaki mam przd wyborem 2 modemy z neostrady thomson i sagem niewiem ktory  wybrac pomozcie mi i czy one wogole czyms sie roznia .
[right][snapback]32287[/snapback][/right]

kiedys mialem thomsona ale mi go burza upiekla teraz mam sagema wiec cos moge powiedziec na ten temat smile.gif
Thomson tak, sagem nie smile.gif
to tyle
hskone
dokladnie cro1 ja tez mam kablowke i mtorolke biggrin.gif i 512 kbps i bez limitow moge sciagfac elegancko ;d a tp jawnie zdziera hajs jak moze byc na sciaganie limit? toz to niepowazne jest:d
_DEVIL_
QUOTE(cro1 @ Aug 13 2005, 08:00:19)
No ale w neo macie jakieś śmiesznie limity sad.gif. Boże jak można coś takiego wymyślić. To Wyciąganie kasy od klientòw, płacisz masz więcej. Ciekawe czy jest jakieś ograniczenie w wykupieniu sobie limitu??? Pozdrawiam serdecznie.
-Radek
[right][snapback]32308[/snapback][/right]

nie wszyscy maja limity laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.