lukasz44
Jan 31 2012, 15:52
Pisało się pisało i w końcu napisało
Podsumowanie po połowie sezonu II ligi już na stronie głównej. Teraz prosimy Was o dyskusję w tym temacie.
Link do newsa:
ISS ONLINE Starałem się napisać kilka słów o każdym z Was, mam nadzieję że fajnie to wyszło
To tak z mojej strony to była chyba udana runda 8 miejsce 26 pkt i "tylko" 5 pkt straty do strefy awansu. Trochę żałuje że w końcówce poprzegrywałem mecze na własne życzenie, bo mógłbym mieć nawet z 6-9 oczek więcej. Tak jak łukasz napisał w podsumowaniu na stronie głównej grałem w kratkę, jeden mecz potrafiłem wygrać 4 : 2 by następny przegrać 2 : 5 grając z rywalami o takim samym potencjale. Ogólnie to narzekać nie mogę, jeżeli szczęście dopisze to może się uda powalczyć o awans, a jeżeli nie to trudno. Na koniec chciałbym dodać, że pod względem fair play to jest bardzo udany sezon, na prawdę te kary za kartki podziałały

no i atmosfera zdecydowanie się poprawiła, to już nie jest tylko "odbębnianie meczy".
Jason Bourne
Jan 31 2012, 18:24
Słaby półmetek, falstart w moim wykoaniu i tyle. Jednak miałe mokrojony skład i transfery dokonywane za 5 dwunasta. Wierzę, że po zimowych powalczę i pourywam punkty najlepszym.
Początek miałem bardzo udany. O ile dobrze pamiętam po pierwszych 8 kolejkach utrzymywałem się w okolicach 3 miejsca. Zamiast dalej utrzymywać wysoki poziom to tylko go zaniżyłem, przegrywając kilka spotkań z rzędu (nie które porażki naprawdę bardzo głupie, wynikające z własnych błędów). Końcówka zadowalająca, gdyż zmniejszyłem stratę do 4 miejsca do 8 punktów. Na to wychodzi, że w drugiej rundzie nie będę mógł pozwolić sobie na żadną porażkę, aczkolwiek okolice 6 miejsca zadowolą mnie.
zibii75
Feb 2 2012, 18:08
Co do innych graczy nie będę się rozpisywał, co do mojej postawy i zajętego miejsca na półmetku ligi to mogło być lepiej a jest jak zawsze, czyli miejsce nad strefą spadkową. Na awans nie liczyłem i liczyć w rudzie rewanżowej nie będę. Zadowolę się ładną grą i zdobywaniem ładnych goli to mój cel w tym sezonie. Z 10 meczy, które przegrałem 5 jest przegranych jedną bramką, więc nie jest tak źle, na rundę wiosenną mam zamiar na pewno ugrać parę punktów panom z czuba tabeli tak, aby się troszkę zagotowali.
lukasz44
Feb 4 2012, 11:07
A reszta graczy ?
similo14
Feb 4 2012, 11:42
Powoli chłopaki z Turcji zaczynają coś grać ale do ideału jeszcze trochę brakuje. Choć podoba mi się ta ekipa nie mogę w pełni wykorzystać jej potencjału. Na rundę wiosenną planuje kilka roszad w składzie a może nawet w taktyce więc powinno być więcej niż 7 pkt. Cel na koniec sezonu, 25 pkt! Jeżeli chodzi o innych graczy to większość naprawdę fajnie gra kilka osób trochę mnie zawiodło no ale TO TYLKO GRA. Wszystkim graczom życzę powodzenia w kolejnej rundzie i przede wszystkim pozytywnych emocji z gry i wielu pięknych bramek.
czubinho
Feb 4 2012, 12:54
Bardzo dobra runda w moim wykonaniu, nie spodziewałem się takiej lokaty. Cieszą zdobyte punkty oraz miano gracza któy stracił jak najmniej bramek. Defensywa została wzmocniona jeszcze Chygrynskim, tak więc powinno być jeszcze lepiej. Co do pozycji Milera to nie ma wątpliwości, gra fajną dla oka piłkę, perfekcyjnie wykorzystuje szybkość i umiejętności skrzydłowych. Ogólnie mówiąc cała liga jest wyrównana i każdy ma jeszcze szanse na awans. Oby tak dalej.
Mnie cieszy lokata ,którą mam aktualnie bo był to mój debiutancki sezon po latach przerwy. Teraz jednak jak się trochę ograłem zawalczę o więcej i moim celem są miejsca 5-8, a co tam 1-4 a niech stracę - WALCZĘ ZAWSZE O MISTRZOSTWO! Choć z Milerkiem chyba już się nie uda xD Zawodników mam dobrych. Styl gry wyrobiony. Nic tylko byle w góre tabeli
Bardzo dobra robota Łukasz. Każdemu userowi, który prowadzi swoją ekipę zostało poświęcone kilka słów i to się ceni. Co do mojej lokaty to trzecia pozycja jest jak najbardziej okej. Jednak nie zamierzam poprzestać tylko na tym bo do Czubinho tracę zaledwie dwa punkty, a do Milera pięć. Będę walczyć o mistrzostwo, gonić dwa pierwsze zespoły i jeżeli to będę wykonać dobrze to nie będę musiał oglądać się za siebie. Z resztą w tej lidze nie ma łatwych meczów. Liczę na to, że przeciwnicy pogubią punkty. Fajnie, że jestem trzeci pod względem największej ilości bramek, a straciłem tyle samo co... lider. Wierzę, że uda mi się jeszcze lepiej ustawić celowniki i spokojnie awansować do I ligi.
niCejOke
Feb 14 2012, 16:58
Pierwsze koty za płoty, tak mogę powiedzieć o swojej grze w pierwszej rundzie. Jest to mój debiutancki sezon. Dziesiąte miejsce na półmetku sezony wydaje się być nie najgorsze aczkolwiek ambicje miałem na wyższą lokatę. Remisy moja zmora zepsuły cała rundę, sześć razy dzieliłem się punktami. Wierzę że runda rewanżowa będzie bardziej udana w moim wykonaniu. Życzę wszystkim graczom powodzenia ; )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.