Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 1 | 20.01 - 29.01 | kolejki 1-3
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 2
lukasz44

Kolejka 1

JustMe1987 (Lechia Gdańsk) - Ferat (Jagiellonia Białystok) 3-2
Wolrid (Cracovia Kraków) - lukasz44 (Lech Poznań) 2-3
NiCejOke (Zagłębie Lubin) - Szymson (Korona Kielce) 2-2
DonKryst (Wisła Kraków) - Milerinho (Widzew Łódź) 3-3
piecia1990 (ŁKS Łódź) - stalowka84 (Górnik Zabrze) 2-2
Boby (GKS Bełchatów) - witu (Legia Warszawa) 0-1
WKSRKS (Ruch Chorzów) - Ogryz (Warta Poznań) 0-1
Tomek93 (Śląsk Wrocław) - Edi (Bogdanka Łęczna) 4-5
Nalep (Polonia Warszawa) - zibii75 (Podbeskidzie)
3-1

Kolejka 2

lukasz44 (Lech Poznań) - JustMe1987 (Lechia Gdańsk) 4-0
Szymson (Korona Kielce) - Ferat (Jagiellonia Białystok) 2-5
Milerinho (Widzew Łódź) - Wolrid (Cracovia Kraków) 8-0
stalowka84 (Górnik Zabrze) - NiCejOke (Zagłębie Lubin) 2-2
witu (Legia Warszawa) - DonKryst (Wisła Kraków) 4-2
Ogryz (Warta Poznań) - piecia1990 (ŁKS Łódź) 3-2
Edi (Bogdanka Łęczna) - Boby (GKS Bełchatów) 2-3

zibii75 (Podbeskidzie) - WKSRKS (Ruch Chorzów) 4-2
Nalep (Polonia Warszawa) - Tomek93 (Śląsk Wrocław) 3-1

Kolejka 3
JustMe1987 (Lechia Gdańsk) - Szymson (Korona Kielce) 4-2
lukasz44 (Lech Poznań) - Milerinho (Widzew Łódź) 2-2
Ferat (Jagiellonia Białystok) - stalowka84 (Górnik Zabrze) 3-4
Wolrid (Cracovia Kraków) - witu (Legia Warszawa) 4-4
NiCejOke (Zagłębie Lubin) - Ogryz (Warta Poznań) 4-0
DonKryst (Wisła Kraków) - Edi (Bogdanka Łęczna) 3-3
piecia1990 (ŁKS Łódź) - zibii75 (Podbeskidzie) 2-4
Boby (GKS Bełchatów) - Nalep (Polonia Warszawa) 5-1
WKSRKS (Ruch Chorzów) - Tomek93 (Śląsk Wrocław) 0-1

pomarańczowo- przedłużone

czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu

składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na

dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy

kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują
odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde
ostrzeżenie.
Wolrid
1 kolejka
WolridWitu

Screeny:

Strzelcy:
Niedzielan
Ljuboja
Vrdoljak
M.Bartczak
Kucharczyk
Suvorov
Dzudzic
Manu

Opis:st
Zacięty spotkanie od pierwszego gwizdka do ostatniego. Mimo wszystko przewagę utrzymywała Cracovia. W końcówce wyszedłem na prowadzenie 4 : 3, jednak szybkość Manu przekroczyła możliwości moich obrońców i Legia uratowała punkt.

Bohater spotkania:
Wszyscy gracze obydwu ekipy zasługują na pochwałę.

JustMe1987
1 kolejka
JustMe1987Ferat

Screeny:

Strzelcy:

Rasiak
Tadic
Tadic
Rasiak
Benson

Opis:

Dobry start w lidze! Bardzo zaciete spotkanie w ktorym korespondencyjny pojedynek stoczyli ze soba Grzegorz Rasiak i Josip Tadić. Oba zespoly przeprowadzaly ostrozne i przemyslane ataki chociaz gospodarze odczuwajac presje wyniki na poczatku spotkania zbyt wiele sil rzucili do ataku co zemscilo sie straconym golem. Pozniej mecz sie wyrownal i zaczely padac kolejne gole. Rozczarowujacy wystep zanotowal Kozans ktory spoznil sie z interwencja w polu karnym i w dosc niegroznej sytuacji podcial Maycona. Rzut karny na gola zamienil Rasiak. Niesmak pozostaje po niewykorzystanym karnym ale szczescie przyszlo kilka chwil pozniej i wynik zostal ustalony za sprawa Bensona. Co do faulu i czerwonej kartki to byla ona zupelnie nieumyslna i nie pozostawia zadnego zlego wrazenia o postawie rywala. Dzieki za fajny mecz i do rewnazu smile.gif
Cieszy postawa ulubienca kibicow ktory solidnie pracowal caly mecz na zwyciestwo zespolu z Gdanska. Ukoronowaniem wystepu byl dwie wazne asysty.

Bohater spotkania:

@=> Abdou Razack TRAORÉ

Oby wiecej takiej "magii" mogli ogladac kibice z wolnego miasta.

Jason Bourne
3 kolejka
Piecia1990Zibi75
Screeny:

Strzelcy:
Saganowski
Kascelan

Rogalski
Łatka
Rogalski
Demjan

Opis:
Mecz wyrównany, jedynie dyspozycja graczy z przodu przesądziła o wyniku. Dobre, szybkie spotkanie i 1 porażka na starcie.

Man of the match:

Rogalski, strzelec 2 goli
WKS
1 kolejka
WKSRKSOgryz
Screeny:

Nie ma bo rozłączyło.

Strzelcy:
Ujek

Opis:
Przeciwnik nawet nie wiem czy zasługiwał na remis po tym co działo się w pierwszej połowie. Myśle,ze sam Radlinski nie wie jak to wybraniał. Zwycięstwo po wielkiej dozie szczęścia.

Man of the match:

Bramkarz Warty - Radliński.
Witu
2 kolejka
WituDonKryst

Screeny:

Strzelcy:
Ljuboja
Ljuboja
Ljuboja
Hubnik
Małecki
Iliev

Opis:
2 kolejka i już hit na Łazienkowskiej spotkały się chyba dwie najlepsze drużyny obecnie w Polsce czy Legia i Wisła. Ku zaskoczeniu kibiców Legii to Wisła narzucała tempo gry, ale Legia wyprowadzała zabójcze kontry i to dzięki tym kontrom to w Warszawie zostały 3 pkt natomiast Wisła wraca do domu z niczym. Dzięki za mecz i powo dalej.

Bohater spotkania:
Daniel Ljuboja

Strzelił hat-tricka i to dzięki niemu Legia wygrała w tym jakże ważnym meczu.
zibii75
2. kolejka
zibii75WKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Rogalski
Rogalski
Sikora
Demjan
Abbott
R.Grzelak

Opis:
Mecz wyrównany z małym wskazaniem dla Ruchu, sprawiedliwy był by remis ale skuteczność 'JANOSIKÓW' zaskakująca.
Rogalski praktycznie co dotknie to zamienia na gola, ciekawe jak Podbeskidzie będzie wyglądało na tle mocniejszych kadrowo klubów.

Bohater spotkania:
Rogalski strzelec 2 GOLI!!!

WKS
3 kolejka
WKSRKSTomek
Screeny:

Strzelcy:
Sobota

Opis:
Przepraszam gdzie znajduje sie dział z wnioskami o dymisję ? tongue.gif Coś czuje, że sie z niebieskimi nie dogadam. Powinien być Remis, który także zauważył sam rywal ale jak sie strzela po kibicach lub po budowie bramki a nie w jej wgłąb to sie nie remisuje bądź wygrywa meczy. Trawjmy w wierze...bo tylko to pozostało ;D . dzieki

Man of the match:

Strzelec jedynej bramki w meczu.
Boby1908
1 kolejka
Boby1908Witu

Screeny:

Strzelcy:
Hubnik

Opis:
Pierwszy mecz w sezonie i od razu porażka. W 25 minucie mogło, a wręcz powinno być 1-0 dla Bełchatowa.Jednak z około ...1 metra na trzy razy strzelał Nowak i nie pokonał bramkarza gości. W doliczonym czasie gry Sapela zamiast wybić piłkę daleko od bramki to podał pod nogi Hubnika a ten mijając go musiał strzelić do pustej bramki.W drugiej połowie obie ekipy próbowały zmienić wynik,ale on nie uległ zmianie i 3 pkt jadą do faworyzowanej w tym meczu Legii.Dzieki i do rewanżu.

Bohater spotkania:
Bohatera brak,ale za to jest ANTYbohater - Sapela

Ogryz
2 kolejka
OgryzPiecia1990
Screeny:

Strzelcy:
Gajtkowski
Gajtkowski
Ujek
---------------------------
Mięciel
Mięciel
Opis:
2 mecz Warty Poznań w tym sezonie i 2 zwycięstwo tego nikt się nie spodziewał po 2 meczach komplet 6 punktów. Po zwycięstwie nad Ruchem Chorzów 1-0 przyszedł czas na mecz z ŁKS<3 smile.gif. Poczatek meczu to badanie się nawzajem i głównie gra w środku polu. W 18 minucie na prowadzenie Warte Poznań wyprowadził Gajtkowski jeden z zawodników warty wygrał walkę o górną piłkę Gajtkowski przyjął piłkę na klatkę piersiową obrócił się i poteżnie uderzył z woleja i wyprowadził Warte na prowadzenie. 7 minut później Ujek przejmuje piłkę i uderza nie do obrony w okienko bramki Wyparły piłka zanim wpadła do bramki odbiła się jeszcze od poprzeczki. 3 minuty później i Miecięl pozadrościł Ujkowi i podobnym strzałem w samo okienko bramki(piłka odbiła się od słupka) zdobył kontaktowego gola. Do przerwy 2-1. Po przerwie to głównie gra w środku pola mało sytuacji strzeleckich, a dużo strat. W końcu wpada gol i to 3 dla Warty, a strzelcem gola znów Gajtkowski. Obrona ŁKS-u popełniła błąd jeden z obrońców podał pod nogi Gajtka ten minął 1 rywala i był sam na sam z bramkarzem ŁKS-u i wykorzystał tą okazję i wyprowadził Warte na 2-bramkowe prowadzenie. ŁKS nie zamierzał się poddawać i Miecięl 7 minut przed końcem meczu zdobywa swoją 2 bramkę w tym meczu dając kibiom z Miasta Łodzi:) nadzieje na jakieś punkty. Jednak ostatnie minuty gry to mądra gra Warty i wynik do końca spotkania nie uległ zmianie. Dzięki za mecz fair Play i powodzenia dalej.
2 piękne bramki Warty z tego Meczu:
GAJTKOWSKI
UJEK
Bohater spotkania:
Gajtkowski - Strzelec 2 bramek poprowadził Wartę do 2 zwycięstwa w tym sezonie.
Wolrid
1 kolejka
Wolridlukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Ubiparip
Rudnev
Ubiparip
Dudzic
Dudzic

Opis:
Bardzo ciężkie spotkania jak na sam początek, najpierw Legia teraz Lech. W pewnym momencie przegrywałem 0 : 3, wziąłem się w garść ale stać mnie było tylko na dwie bramki. Szkoda że w tak dobrej dyspozycji znajdował się Kotorowski, chociaż Kaczmarek kilku krotnie też mnie uratował

Bohater spotkania:

Vojo Ubiparip - Długo zastanawiałem się komu przyznać tą nagrodę, doszedłem jednak do wniosku że to właśnie strzelec dwóch bramek zasługuje na nią najbardziej.

Milerinho
2 kolejka
MilerinhoWolrid

Screeny:

Strzelcy:
Okachi
Okachi
Dudu Paraiba
Dudu Paraiba
Dudu Paraiba
Dudu Paraiba
Grzelczak

+ jeden swojak

Opis:
Z poczatku meczu bardzo zaciete spotkanie lecz z uplywajacym czasem do Widzew przejął inicjatywę i raz po raz pakowal pilke do siatki, Cracovia miala naprawde sporo okazji lecz dzis mieli sporo pecha pod bramka mielcarza. Dzieki powodzenia dalej smile.gif

Bohater spotkania:
Dudu Paraiba - Strzelec 4 goli i zaliczyl jeszcze jedna asyste smile.gif

JustMe1987
3 kolejka
JustMe1987Szymson

Screeny:

Strzelcy:

Machaj
Machaj
A. R. Traore
A. R. Traore
J. Bak
Zielinski

Opis:

Mecz ulozyl sie swietnie dla druzyny gospodarzy ktorzy wykorzystali w pelni atut 12. zawodnika i niesieni dopingiem publiki w pierwszej polowie wypunktowali gosci z Kielc. Do przerwy bylo 3-0 i trener dal do zrozumienia ze w drugiej polowie koniec z atakami. Postawa Lechistow zemscila sie na zespole gdyz Koronie udalo sie wpakowac 2 bramki co zaniepokoilo nieco gospodarzy ale korzystny wynik udalo sie dowiezc do koncowego gwizdka. Na pochwale zasluzyl strzelec gola dla zespolu z Kielc. Mlodziutki Bak ktory liczy ledwie 17. wiosen a zagral zupelnie bez kompleksow i zaprezentowal sie bardzo dobrze na tle doswiadczonych ligowcow. Czyzby zainspirowala go do tego postawa Wolskiego i spolki z druzyny stolecznej? Kto wie. Cieszy widok tak mlodych i utalentowanych graczy w pierwszym skladzie w meczu o punkty. Wisienka na torcie byla bramka Traore ktory w drugiej polowie postawil kropke nad i technicznym strzalem wprawiajac w oslupienie wszystkich bez wyjatku. Zreszta sami zobaczcie cool.gif

Bohater spotkania:

@=> Abdou Razack TRAORÉ

Swietny wystep ulubienca kibicow. Odpalcil sie trenerowi dwoma golami w zamian za wystawienie go na szpicy.

Jason Bourne
1 kolejka
Piecia1990stalowka84

Screeny:

Strzelcy:
Saganowski
Mięciel

G. Nowak
Zahorski

Opis:
Mecz wyrównany w pierwszej połowie z przewagą ŁKS i wynik był korzystny dla nich. W drugiej Górnik dominował i zdobył gola.

Bohater spotkania:
Nie ma, nikt się specjalnie nie wyróżnił.

donkryst
3 kolejka
DonKrystEdi092
Screeny:

Strzelcy:
Małecki
Boguski
Garguła
Jhonatan
Pesir
Pesir

Opis:
Żywe spotkanie, pod obydwoma bramkami sporo się działo. Każdy z nas mógł przechylić szalę zwycięstwa na swoją korzyść, lecz ostatecznie brakowało skuteczności. Dzięki i powo dalej smile.gif

Bohater spotkania:
Pesir - autor dwóch bramek dla Bogdanki.

lukasz44
2 kolejka
lukasz44JustMe1987

Screeny:

Strzelcy:
Injac
Stilic
Ubiparip
Samobój

Opis:
Bardzo ciekawie zapowiadała się kolejna konfrontacja z JustMe w lidze polskiej i mecz chyba nie zawiódł.
Prowadzenie mojej ekipie dał Injac, który wykorzystał fantastyczne podanie Stilicia i w akcji sam na sam strzelił obok bezradnego Małkowskiego. Kolejną bramkę pięć minut później dołożył przepięknym uderzeniem Semir Stilić i mecz układał się po mojej myśli. Widać było sporą nieporadność w poczynaniach Justa, świetnie dysponowany Arboleda i Kamiński byli osłoną nie do przejścia. Druga część gry była równie ciekawa, ale kolejny gol padł dopiero w 89 minucie gdy Ubiparip po indywidualnej akcji zdobył trzecią bramkę. Świetną szansę zmarnował chwilę wcześniej Tadić i to się zemściło.
W doliczonym czasie gry samobój Deleu i kończy się wynikiem 4-0 dla Poznaniaków.
Dzięki i do rewanżu w Gdańsku smile.gif

Bohater spotkania:

Dimitrije Injac - strzelec pierwszej bardzo ważnej bramki. Ogólnie świetny mecz w jego wykonaniu
Edi092
1 kolejka
TomekEdi

Screeny:

Strzelcy:
Paluchowski
Nildo
Nildo
Renusz
Bartoszewicz

Mila
Gancarczyk
Gancarczyk
Sobota

Opis:
Screen z drugiego meczu w pierwszym nas rzołączyło w połowie przy stanie 4-4 zwiastowało to ciekawą drugą połową lecz bardziej obie druzyny starały grać się z kontry,mimo nieśmiałych i coraz groźniejszych ataków Bogdanki Bartoszewicz troche szczęśliwie wpakował piłke do bramki. Można mówić tutaj o niespodziance bo Ślask jest tutaj jedną z mocniejszych ekip. Dzięki za mecz

Bohater spotkania:
Bartoszewicz: Strzelec bramki dająca 3 punkty

2 kolejka
EdiBoby

Screeny:

Strzelcy:
Buzała
Wróbel
Bozok

Oziemczuk
Oziemczuk

Opis:
Dobry mecz w wykonaniu oby dwóch ekip,zabrakło szczęścia w kluczowych sytuacjach meczu i mysle,że Bogdanka mogła urwać piłkarzą z Bełchatowa cenny punkt,tak sie nie stało jest porażka,ale kibice mogą być zadowoleni z postawy swojej drużyny. dzięki za mecz smile.gif

Bohater spotkania:

Wróbel

JustMe1987
CYTAT(lukasz44 @ Jan 24 2012, 15:09) *
2 kolejka
lukasz44JustMe1987

No czlowieku roznica klas sama w sobie plus 6 "redow" to nawet nie byla walka Goliata z Dawidem a z hmm dawidkiem ktory byl zagubiony jak dziecko we mgle odbijajace sie niczym pileczka pipmpongowa od Twoich "rozpalonych do czerwonosci tongue.gif " zawodnikow. Mimo to przetrwalem mecz godnie. Szkoda zmarnowanej setki bo Tadic mogl zapytac w ktory rog chcesz a zdecydowal sie kopnac pilke do stewarda stojacego obok bramki za bandami laugh.gif No i chlopaki mieli poklepac fajnie a wyszedl z tego niezly babol - Deleu kolejny mecz spedzi raczej na lawce bo przeciez jakas kara musi byc no i Tadic ma obiecane "dodatkowe zajecia" za swoj wspanialy strzal z koncowki meczu tongue.gif
lukasz44
3 kolejka
lukasz44Milerinho

Screeny:

Strzelcy:

Krivets
Slusarski
Grzelczak
Dudu Paraiba

Opis:
Gdy zobaczyłem formy moich grajków pomyślałem "już pograne" ale jednak zestawienie Tonev-Bruma-Krivets-Ślusarski dało radę. W pierwszej połowie Lech był drużyną lepszą i prowadził 1-0 po golu Krivetsa a świetne szanse zmarnował Ślusarz. Druga odsłona to już dużo lepsza gra Widzewiaków i najpierw gol na 1-1 a potem 1-2 co jednak nie zdeprymowało moich graczy którzy ciągle szukali wyrównania.
I udało się w doliczonym czasie meczu gdy podanie od Brumy otrzymał Ślusarski i mocnym strzałem nie dał szans golkiperowi gości !
Świetne widowisko trzymające w napięciu do końca i jakże ważne punkty smile.gif
Dzięki, powo dalej i do rewanżu.

A tutaj screen form o których mówiłem: biggrin.gif

7 podstawowych grajków nie zagrało w tym meczu ! haha

Bohater spotkania:

Ślusarski - urwał się dosłowanie w ostatnim momencie meczu i zdobył bardzo ważną bramkę
Ferat
3 kolejka
FeratStalowka84

Screeny:

Strzelcy:
Kupisz
Plizga
Plizga
Zahorski
Zahorski
Gołebiewski
Gołebiewski

Opis:
No niestety Jagiellonia ewidentnie zawaliła drugą połowę;/ Zasłużone zwycięstwo Górników.

Bohater spotkania:
Tomasz Zahorski - autor dwóch trafień dla Zabrzan.

Boby1908
3 kolejka
Boby1908Nalep

Screeny:

Strzelcy:
Dawid Nowak
Dawid Nowak
Wrobel
Kosowski
Bozok
Cani
Opis:
Mecz z minimalna przewaga gospodarzy. Wynik troszke za wysoki patrzac na to co sie dzialo na boisku. Dzieki i do rewanzu.

Bohater spotkania:
Bozok rzadzil w srodku pola iswoja dobra gre uwienczyl golem w 81 minucie.

Nalep
2. kolejka
NalepTomek93

Screeny:

Strzelcy:
Sultes
Sikorski
Omar Diaz
Sikorski

Opis:
Mecz pod dyktando gospodarzy, którzy prowadzili grę, a co najważniejsze strzelili 3 bramki więcej od przeciwnika. Warto dodać, że Polonia nie wykorzystała rzutu karnego, a po rzucie rożnym wykonanym przez Śląsk obrońcy stołecznej drużyny wybili piłkę z linii bramkowej.

Bohater spotkania:
Daniel Sikorski - strzelec dwóch bramek i najaktywniejszy gracz zwycięskiego zespołu.

donkryst
1 kolejka
DonKrystMilerinho

Screeny:

Strzelcy:
Boguski
Boguski
Iliev
Okachi
Okachi
Dzalamidze

Opis:
Wyrównane spotkanie, Wisła wyszła nawet na dwubramkowe prowadzenie, jednak nie udało jej się go utrzymać do końcowego gwizdka, i tym samym straciła szanse na wygranie pierwszego meczu w tym sezonie. Dzięki i powo dalej smile.gif

Bohater spotkania:
Okachi - swoim trafieniem zapewnił remis Widzewowi.

Szymson
2 kolejka
SzymsonFerat

Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Kiełb
Vukovic

Rasiak
Plizga
Plizga
Maycon
Kijanskas(samobój)

Opis:
Dużo kopaniny w środku pola,fantasdtycznym strzałem szczupakiem w okienko tylko szoda że swojejbramki popisał się Kijanskas,myślałem że coś ugram w tym spotkaniu ale błędy jakie popełniłem w 2 połówce nie dały mi sznas na korzystny rezultat,dzięki za spotkanie i powodzenia dalej,pozdro!!!

Bohater spotkania:
Ciężko mi wskazać.;/

niCejOke
1kolejka
niCejOkeSzymson

Screeny:

Strzelcy:
Sernas
Abwo

Vukovic
J.Bak

Opis:
Mecz bardzo wyrównany. Ekipa korony pechowo rozpoczeła mecz od straty bramki. Potem pięknym strzałem vuko dał remis. W drugiej połowie szyson wyszedł na prowadzenia. Zespół miedziowych grał do końca co zaowocowało wyrwaniem remisu w 90min przez ABWO. thx i powo dalej

Bohater spotkania:
ABWO

Strzelec bramki dającej jeden pkt zagłebiu!

niCejOke
3 kolejka
niCejOkeOgryz

Screeny:

Strzelcy:
M.Traore
Dabrowski
Sernas

Opis:
Screeny z 1 połowy. Niestety ale miałem vipe intenetu w 52 minucie spotkania. Wspólnie z ogryzem ustaliliśmy na gadu że dogramy 1 połowe. Niestety dla Ogryza nie szło po jego myśli stracił szybko 3 bramki no i się zaczeło. Bezsensowne koszenie z jego strony. Widać po kartkach. i na koniec próba oszczerstwa mnie. dziękuje za mecz i niestety pora nauczyć sie przegrywac pozdro.

Bohater spotkania:

Jedynym bohaterem jest tutaj trener drużyny Warty Ogryz, Który nie potrafi przegrywać.

Ogryz
CYTAT(niCejOke @ Jan 28 2012, 18:07) *
3 kolejka
niCejOkeOgryz

Screeny:

Strzelcy:
M.Traore
Dabrowski
Sernas

Opis:
Screeny z 1 połowy. Niestety ale miałem vipe intenetu w 52 minucie spotkania. Wspólnie z ogryzem ustaliliśmy na gadu że dogramy 1 połowe. Niestety dla Ogryza nie szło po jego myśli stracił szybko 3 bramki no i się zaczeło. Bezsensowne koszenie z jego strony. Widać po kartkach. i na koniec próba oszczerstwa mnie. dziękuje za mecz i niestety pora nauczyć sie przegrywac pozdro.

Bohater spotkania:

Jedynym bohaterem jest tutaj trener drużyny Warty Ogryz, Który nie potrafi przegrywać.

Umiem przegrywać, ale w normalny sposób. Wiedziałem kogo wylosowałem i wiedziałem, że będe czesto dostawał baty, ale nie w takim meczu, że w 1 połowie oddajesz 4 strzały w tym 0 celnych i zupełnie nic nie grasz i nagle w 2 połowie rozłacza się. Gdy dogrywamy 2 połowe dostaje 3 bramki w 9 minut i jest pozamiatane. Pewno formy nie dopisały to rozłączyłeś, bo coś szybko wróciłeś na gg jak ci neta wyłaczyli, ale dobra nie wnikam. Mam nadzieje ze nastepny mecz będziemy mogli rozegrać cały normalnie, a nie w taki sposób.
Nalep
1. kolejka
NalepZibii75

Screeny:

Strzelcy:
Ziajka
Cani
Cani
Przybecki

Opis:
Mecz pod dyktando gospodarzy, którzy częściej zagrażali bramce gości, co rusz oddając groźne strzały. Natomiast Podbeskidzie grało nieźle. Czasami atakiem pozycyjnym, czasami kontrami. Jednak ostatecznie to gospodarze wygrali to spotkanie. Duże znaczenie dla końcowego wyniku miała z pewnością piękna bramka strzelona przez Cani'ego, który huknął z dystansu zaraz po gwizdu rozpoczynającym drugą odsłonę spotkania.

Bohater spotkania:

Edgar Cani - strzelec dwóch bramek i najgroźniejszy zawodnik zwycięskiego teamu.

zibii75
Tak jak piszesz, 2 gol zadecydował tak zwany bug gry jak dla mnie. Strzał z 40 metra a bramkarz na 8 metrze przed bramką, powo dalej
stalowka84
2 kolejka
Stalowka84NiCejOke

Screeny:

Strzelcy:

Zahorski
Galkevicius
Nakoulma
Sernas
Opis:

Nie będe opisywał tego spotkania bowiem rzygać mi się chce jak widzę taką grę jaką zaprezentował rywal. Mimo informacji że mam lagi na jego hoście cały czas perfidna gra w polu karnym i strzały po długim rogu z kilku metrów, nie wspomnąc już o strzałąch z dystansu których wogóle nie było. Sorry ale mnie taka gra nie bawi. Nawiasem mówiąc i tak szczęśliwy remis gości.
Bohater spotkania:
Nikt się szczególnie nie wyróżnił.

KOD
AKTUALKA STRZELCOW I 1 POSTU
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.