Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: KONSOLA ZA DARMO!
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
kemsi
KTO CHC
malarkey
co to kur## jest?? :/.......nie rozumiem tego, jakas bzdura!! z skad to wytrzasnąłeś??smile.gif
TeDi
Ja za bardzo w to nie wierze tongue.gif Jeszcze ci przyślą do domu i każą zapłacić mad.gif
Ale jak ktoś zechce się zabawić to powodzenia smile.gif Jak ktoś wygra tongue.gif niech wrzuci fotke ze swoją konsolą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
the_barti
'Jeszcze ci przyślą do domu i każą zapłacić'

no właśnie, też się tego boje :/
nadzinho
ja mowie ze to sciema
malarkey
niech ktos sprawdzi a potem napisze;)
lazy_bum
QUOTE(TeDi @ Aug 6 2005, 19:03:15)
Jak ktoś wygra  tongue.gif  niech wrzuci fotke ze swoją konsolą  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
[right][snapback]31835[/snapback][/right]

O takich "promocjach" już słyszałem kilkanaście razy, nawet na Allegro są ludzie sprzedający ten cudowny sposòb. Popieram cytowanego, jak już będziesz miał konsole to wrzuć fotke. (-:
Grabos
QUOTE(nadzinho @ Aug 6 2005, 21:20:04)
ja mowie ze to sciema
[right][snapback]31840[/snapback][/right]

Wiele osòb mòwiło, że przysłali im konsole, a oni tylko płacili za przesyłkę.
Radarek
QUOTE(Graboś @ Aug 12 2005, 09:59:54)
Wiele osòb mòwiło, że przysłali im konsole, a oni tylko płacili za przesyłkę.
[right][snapback]32225[/snapback][/right]

Jasne :-). A gdzie tu logika? Od kiedy sprzet warty kilkaset zlotych dostac moze kazdy za darmo? Nawet mnie nie rozsmieszajcie laugh.gif laugh.gif
Tom-ash77
za darmo to może i jest, ale radze przeczytać regulamin gdzie jest napisane że trzeba mieszkać na terenie Wielkiej Brytani smile.gif
topek
to sam chcialem powiedziec xD
BartekRym
Rejestruje sie na date.com ale jakoś nie mam jeszcze complete an offer. co musze zrobić???

PS Robie to dla jaj tak żeby zobaczyć co się stanie jak zwerbuje znajomych biggrin.gif

PS2 To jest płatne. Żeby zrobić to całe offer to trzeba zapłacić 49,95$!!!

Ja rezygnuję...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.