Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej dnia 26 grudnia
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum
Stron: 1, 2
Milerinho

Zapraszamy do szóstego turnieju z serii Master League Mini-Cup
Rozpocznie się on dziś (26 Grudnia) około godziny 22:00

-------------------------

Minimalna liczba chętnych aby turniej się odbył to 4.
Im więcej graczy tym lepiej, więc zapraszamy do zapisów
Turniej będziemy rozgrywac systemem grupowym, im więcej graczy tym więcej grup 4-osobowych
Jeżeli będzie nas mało to zagramy tylko jedną większą grupę.

Wyciąg z regulaminu:
CYTAT
Master League Mini-Cup
Innym sposobem na zdobycie gotówki będą krótkie-miniturnieje \\\" Master League Mini-Cups\\\" w których zwycięzcy będą zdobywać 2 miliony dopisywane do budżetu.

CYTAT
W turnieju może zagrać każdy, nie tylko ligowcy.
Lecz taka osoba wtedy nie otrzymujemy wyżej podanej nagrody jedynie punkty do rankingu

Do wyboru dla graczy spoza ligi są jedynie te ekipy:

CYTAT
Wolfsburg ,Hamburger SV ,Blackburn ,Everton,Panathinaikos,Werder Brema
Stoke City, Getafe,Marsylia, Udinese ,Ajax,Szachtar,Zenit,Fenerbahce
Galatasaray, Sporting Lizbona ,Newcastle United,CSKA Moskwa,Celtic Glasgow

Hannover96, WBA ,Wigan, Olympiacos ,Mainz,Toulouse, Parma,Espanyol
Zaragoza ,Athletic Bilbao ,Spartak Moskwa,Braga,Trabzonspor
Hoffenheim,PSV,Bordeaux,Racing Santander,Glasgow Rangers,Twente

REGULAMIN TURNIEJU:

Patch - AKTUALKA POD MASTER LEAGUE beta 0.1 DOWNLOAD
Czas GRY - 10 minut
Kontuzje - Tak
Pogoda - Dobra
Czas na zapisy - Poniedziałek godzina 21-45

Stawką są również punkty w klasyfikacji generalnej PES6

CYTAT
Porozumiewamy się przez chat stworzony specjalnie na takie turnieje, gdyż ciągłe włączanie GG podczas meczy\\\\po nich może powodować zamieszanie i lagi. Prosimy wszystkich którzy będą grać o obecność na nim.
Nawet włączony chat nie powoduje lagow podczas gry, takze spokojnie możemy zostawić otwarte okienko.

WEJSCIE

CYTAT
PAMIĘTAJCIE ŻE SŁOMIANY ZAPAŁ PODCZAS TAKICH TURNIEJÓW BĘDZIE SUROWO KARANY BANAMI NA KOLEJNE EDYCJE !!!
Nie wycofujemy się po porażkach, nie obrażamy nikogo,
nie stroimy fochów !!!
NIE O TO CHODZI, to ma być świetna zabawa
Rezygnacje można złożyć najpóżniej pół godziny przed startem tura.

LISTA ZAPISANYCH:

1. Milerinho - Mainz
2. Arczi - Blackburn
3. Edi - Everton
4. BlueOle10 - Fenerbahce
5. Ogryz - Stoke
6. wesoly89 - PSV
7.zibii75 - Braga
8. Witu - Hoffenheim
9. Piecia - Espanyol
10. Gapa - West Bromich Albion
11. Szymson - Wolfsburg
12. Boby1908 - Werder
13. Stalowka84 - Everton

Wzór zapisu:

Np.
lukasz44
Spartak \\\\ Moja ligowa ekipa

arczi333
Zagram Blackburn
Edi092
Edi
Everton/Ekipa ligowa
BlueOle10
zagram : ) Fenerbahce
Ogryz
Ogryz
Stoke - Ekipa Ligowa
wesoly89
wesoly89
PSV - ekipa ligowa
zibii75
Jednak zagram
zibii75/ Braga ligowy
Witu
Witu
Hoffenheim - Ekipa ligowa
Jason Bourne
Piecia- zagram/ Espanol (niestety) ligowy
gapa
gapa wba
Milerinho
Zapisuje Szymsona ktory poprowadzi Wolfsburg
GooFy
Autor nie konsultował się z nami przed rozpoczęciem zapisów, nie pytał też czy może organizować turniej pod szyldem ML Mini Cup. Turniej odbędzie się, chociaż opiekunowie ligi się od niego odcinają. Co za tym idzie - nie ma za niego żadnej nagrody do ML Online.
lukasz44
CYTAT(Ogryz @ Dec 26 2011, 13:48) *
Jak najbardziej na tak myślę, że dziś chętni będą i dobrze by było żeby Łukasz otworzył zapisy wtedy można by zrobić większy turniej, a nie tak jak ostatnio nie oficjalny.

Tak jak pisał Ogryz w off-top było zapytać kogokolwiek z opiekunów o zgodę na zrobienie ML Mini-Cup nikt nie miałby nic przeciwko, ale że w Twoim podpisie z tego co się orientuję nie widnieje napis "Opiekun Ligi" i zrobiłeś zapisy bez naszej wiedzy turniej po raz kolejny będzie nieoficjalny.
Ogryz
Ciekawe ile teraz osób się wypisze jak zagramy bez nagród biggrin.gif biggrin.gif
wesoly89
lukasz zamiast robic awanture z niczego bo ktos chcial dobrze to zrob zapisy.. no chyba ze nie moze byc turnieju(np. bo nie bedziesz gral) biggrin.gif

Nikt nie robi żadnej awantury. Po prostu tak jak napisał GooFy szkoda że nikt nas nie poinformował nawet o tym...
Tyle w temacie.
lukasz44
wesoly89
to zrob te zapisy ,  zamknij ten temat i zakoncz tym samym zbedne gadanie... 
GooFy
Nie zrobi zapisów, bo nie ma czasu organizować ani tymbardziej grać. Ja tak samo. Nie byłoby żadnego problemu aby Miler czy ktokolwiek inny prowadził turniej, gdyby nas wcześniej zapytał.
Boby1908
zagram Werderem
arczi333
Jak dla mie to jakies jaja ktoś chce was wyręczy dla nas dobrze żeby pograć i wy se mozecie odsapanąć powiem że pomysł z turniejem był mój i na namówiłem milera żeby zrobił
i że moge mu pomudz jak bedzie chcial chłopy wyluzujcie niechodzi o nagrody wale te 2 banki ja i tak zagram bo chodzi oto że by pograć a nie na kase sie rzucac
lukasz44
CYTAT(arczi333 @ Dec 26 2011, 17:15) *
Jak dla mie to jakies jaja ktoś chce was wyręczy dla nas dobrze żeby pograć i wy se mozecie odsapanąć powiem że pomysł z turniejem był mój i na namówiłem milera żeby zrobił
i że moge mu pomudz jak bedzie chcial chłopy wyluzujcie niechodzi o nagrody wale te 2 banki ja i tak zagram bo chodzi oto że by pograć a nie na kase sie rzucac

Chyba nie do końca przeczytałeś o co nam chodziło.
Nikt nie broni Wam zagrać i zorganizować turnieju ale tylko opiekunowie ligi mają prawo robić te oficjalne tury (GooFy,Just,lukasz44,similo14) w końcu jakiś zasady powinniśmy się trzymać nieprawdaż ?

Popieramy tą inicjatywę, ale nie w oficjalnej formie ML Mini-Cup tak jak było to zakładane i tyle od nas, i nie chodzi tu o nagrody a o zasady bez których zginęlibyśmy jako społeczeństwo.

Kolejne edycje ML Mini-Cup będą nie bójcie się o to...
Jason Bourne
Zmieniam ligowe Espanyol na Cska M, bo bez transferów baty dostaje, a moskwa ma ciekawy skład i mogę powalczyć.
Ogryz
Ja dodam coś od siebie. Z tego co mi wiadomo Miler jest moderatorem zastąpił on Dabro na stanowisku już zrobił 1 nieoficjalnego tura w 8 osób który poszedł bardzo sprawnie i fajnie chciał zrobić dzisiaj tura, bo tak jak Arczi napisał, że on go namówił do tego, a poza tym widać, że są chętni na ten dzisiejszy turniej. Nikt z normalnych graczy nie zrobił tego turnieju tylko Miler czyli mod który tak jak mówiłem już zrobił 1 oficjalny turniej i wszystko wyszło fajnie. Więc Opiekunowie lig nie potrzebna ta spinka, bo Miller chciał zrobić dobrze, a wyszło na to, że jest zły, bo się was nie zapytał. Ja to osobiście mam w dupie czy to oficjalny turniej czy nie, bo i tak go nie wygram, a chodzi o to żeby sobie pograć inni gracze uważają inaczej bez nagród nie grają i dziękuje. Więc Łukasz trochę bezsensu zachowanie trzeba było napisać Millerowi żeby następny raz się pytał czy może zrobić tura. Wychodzi na to, żeby był oficjalny tur to musisz ty grać Łukasz albo Goofy inaczej nie będzie. Bezsensu.
GooFy
Jakim znowu Moderatorem ? Opiekunem też nie jest, Dabro zastąpił Justme.
Ogryz
Myślałem, że jest modem, ale jeśli nawet nim nie jest to nie jest powód żeby robić takie sceny, bo wy nie gracie to oficjalnego tura nie może być. Trochę śmieszne.
GooFy
Piszę kolejny i ostatni raz. Oficjalnego tura nie może być bo temat został założony bez naszej wiedzy smile.gif. Jutro wejdzie sobie ktoś i założy kolejnego, ale co tam po nagrodzie 2 mln, dajmy 22 mln. Pojutrze ktoś pomyśli, że założy tura o 150 mln. Come the fuck on ! Musimy mieć jakąś kontrolę nad tym co się w temacie ML Online dzieje. Koniec dyskusji.
Witu
Kurde robicie zamieszanie... jak ostatnio ja z milerem nalegaliśmy i spamowaliśmy gg Łukaszowi żeby otworzył zapisy w piątek na tura bo jest 8 osób chętnych to nie.... bo on się spytał 4 osób które grać nie chciały i kur.. jak nie ma oficjalnego to tylko 4 osoby zostały i to trochę wkurwia bo niektórym tylko na kasie zależy inaczej to nie grają... ja zagram czy będzie oficjalny czy nie, ale pewnie więcej niż 12 osób już nie będzie ( boje się że 2-3 osoby się jeszcze wypiszą, chociaż wydaje mi się, że tym graczom zależy na grze a nie na kasie) i się spytam co on zrobił złego ? Jak kur.. na rynku transferowym ktoś edytował posty zmieniając cene o 2 mln i więcej to tylko upomnienie a tu od razu nie oficjalny tur ? Upomnienie by wystarczyło tur by się zorganizowało i więcej do takiej sytuacji by nie doszło... ( a jakby komuś się chciało takiego tura bez wiedzy adminów zrobić to by po prostu dostał kare) a tak jak ogryz napisał w nieoficjalnym turze Miler sobie poradził wzorowo i problemów nie było ( jest relacja z tego tura nawet ).
lukasz44
Kolejne posty nie na temat będą kasowane, nie ma żadnego problemu, spiny etc.
Po prostu wyszło tak ze każdy z 34 ligowców może w każdej chwili robić na stronie co zechce ?
Wyjdzie na to że dziś tura zrobi Kowalski a jutro będziemy mieć 3 organizatorów i 3 kolejne turnieje ?
Panowie zrozumcie też istotę kwestii którą poruszyliśmy...

Chyba nie widziałem jeszcze takiej strony na której panowałaby taka zasada panowie...

Z Millerem dogadam się na gadu, bo dostał już pewną propozycję parę dni temu, ale nie rozumiem słów co niektórych z Was...

Bez odbioru i powodzenia w turze.
Milerinho
PANOWIE ! Turniej odbędzie się bez względu na to czy oficjalny czy nie !

Zapisy zamykamy o 21:45 ! i juz wtedy powoli mozna sie zbierac na kanale.

http://webchat.quakenet.org/?channels=ISSO...jkmMTI9dHJ1ZQ78

Niektorych posty zostaly usuniete wiec poprosilem Admina i zalozyl off top, i tam prosze sie wypowiadac dalej na temat turnieju.

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=20570 - Off Topic://http://board.issonline.pl/index.php...0 - Off Topic
Ferat
zagram Udine:P
stalowka84
gram Everton
Milerinho

Ferat
Ferat - Arczi 3:2

Ogryz
Ogryz - Wesoły89 3-2

Edi092
Grupa 3

Edi - Bobby 2-1

Jason Bourne
1 kolejka
Piecia ( CSKA)- Witu (Hofen) 1-2

stalowka84
Grupa 3

Stalowka - Szymson 1:7
Ferat
Wesoły - Ferat 3:4

Boby1908
2 kolejka
Boby- Stalówka 1-1

Uploaded with ImageShack.us
gapa
gapa - zibi75 5:0

jedna bramka strzelona przez ziebiego nie liczy sie poniewaz bylo to ewidentna lama.

arczi333
Arczi 0-3 Milerinho
Szymson
Szymson-Edi 2:1

zibii75
Grupa 2 Runda 3
arczi333
arczi 2-1 wesoly
stalowka84
Stalowy - Edi 3:3

screen mi się nie zapisał :/
Ogryz
Milerinho - Ogryz 2-3

Boby1908
3 kolejka
Boby-Szymson 0-2

Milerinho

prosze o wpisanie wyniku Witu - BlueOle
gapa
gapa - witu 1:2

soryy ss zapomnialem
zibii75
Grupa 2 Runda 4
Witu
Witu - BluOle 4 : 3

Gapa - Witu 1 : 2
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.