Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dziurowicz i Prawda o Polskiej CHU...EJ Piłce
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2
Czarny
Po przeczytaniu tych artykulow az mi sie zygac zachcialo
Nie wiem czy to czytaliscie juz
ale rozjebaly mnie te artykule doszczetnie...
nie myslalem ze to bagno jest az tak glebokie
az mi sie odechciewa teraz na mecze chodzic
bo po ch.. sie denerwowac jak wynik jest z gory ustalony?
Ku... normalnie zygac sie chce
http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2852644.html
http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2852654.html
co o tym myslicie? ph34r.gif
TeDi
Po przeczytaniu tego jeszcze bardziej znienawidziłem polską piłke mad.gif To dlatego nie awansujemy do LM bo drużyny w lidze polskiej grają pieniędzmi,
a w awansie do LM trzeba grać umiejętnościami!!! Tak szczerze to nie wierze w skruche tego działacza, kto ogląda program Rutkowskiego na TVN ten widzi, że klient zrobi wszystko, żeby ratować swoją d***, wydając swoich kumpli, żeby złagodzić swòj wyrok albo nie iść do puchy!!! Ale dobrze, że się wydało, niech oczyszczą to bagno, czy się da?? Będzie trudno, ale trzeba walczyć !!!
Radarek
Zgadzam sie z Wami...
Od kilku lat prawie w ogole nie interesuje sie polska liga... teraz tego nie zaluje.
Tak swoja droga to dziwilem sie tak duzym zainteresowaniem polskiego patcha do PES4... mnie nawet nie ruszyl tak samo jak nie rusza mnie polska, zepsuta pilka nozna. Mam nadzieje ze chociaz reprezentacja bedzie grac.

Dla tych co nie widzieli, obejrzyjcie sobie relacje z TV:
http://wiadomosci.onet.pl/1142822,11,item.html [po prawej stronie 4 filmiki]
qazwsx
Całkowicie sie z wami zgradzam. Czarny dzieki za link. dopiero teraz sie dowiedziałem dlaczego cały czas polonia jest tak wysoko w lidze i dlaczego gks spadła pierw do 2 ligi a potem do 4 sad.gif gdyby nie dzurkowisz teraz GieKSa grała by w 2 lidze a w następnym sezonie dalej w ekstraklasie ( chyba że by mr. Boniek coś znowu namieszał. ( i teraz zrozumiałem sens textu bońka w vademecum kibica (ktòry był w fakcie Boniek takie texty nawalał " piłkę trzeba oczyścic !!" czy "liga taka brudna jak w sezonie 2004/2005 już niebędzie" dry.gif
kemot
Dla wszystkich dzieci ktore wierzyly w czystosc polskiej pilki mamy lizaczka !!!

Dla nastepnej hordy , ktora dalej wierzy ze zagraniczne ligi sa czyste jak lza mamy pluszaczka !!!

Kto wezmie od wujka?
onix_the_chosen
Daj pan spokoj, przesada jednym slowem, co to sie narobilo. Koles sobie mecze ustawial zeby do II ligi nie spasc - no paranoja. I gdzie tutaj sprawiedliwosc ? dry.gif
lualua
Kemot ma troche racji, w Serie A i B też pełno wałòw. A u nas to co się dziwić. 3/4 PZPN to byli UBecy, ich koledzy, kuzyni, protegowani - KURWY, PIZDY, DZIWKI, SZMATY... mad.gif
lazy_bum
Popieram kemota, nasza "liga" jest jak liga w grze komp., robisz load i masz takie wyniki jak chciałeś. (-;
Może się w końcu coś ruszy, ale i tak nie zamierzałem i nie zamierzam kibicować nikomu w polskiej lidze. A w pucharach? Komu tu kibicować jak kluby odpadają jak najszybciej w takim Intertoto żeby nie jeździć na wyjazdy bo "kosztują". Chociaż zaoszczędzone pieniądze można potem wydać na ustawianie kolejek. ;-P

QUOTE(TeDi @ Aug 4 2005, 08:07:04)
kto ogląda program Rutkowskiego na TVN ten widzi, że klient zrobi wszystko, żeby ratować swoją d***, wydając swoich kumpli, żeby złagodzić swòj wyrok albo nie iść do puchy!!!
[right][snapback]31558[/snapback][/right]

Ten program jest tak samo ustawiony jak polska liga.
Czarny
ej ja wiedzialem o ustawianiu meczy ale kurwa w zyciu nie pomyslalem ze ustawiane byly cale kolejki...
mecze rywali i to wszystko na taka skale...
szkoda slow... wiem ze inne ligi tez nie sa czyste ale nasza przewodzi we wszystkim... mam nadzieje ze dzieki temu zacznie sie cos dziac w kierunku oczyszczenia tego bagna a Dziurowicza szanuje za to ze pierwszy przerwal zmowe milczenia...
pozdro for ALL
lucio
mnie sam fakt istnienia takich zjawisk jak opisano w wyborczej nie dziwi . Jestem za to zaszokowany iloscią wałòw - Dziurowicz twierdzi w fakcie ze w ciągu paru lat załatwił 50-80 meczy!!! Jeju to ponad 10 na sezon !! masakra!! a ona siedzi w tym niedługo - to teraz wyobrażacie sobie jakie wały robią ci starzy ligowi wyjadacze i działacze??? Obawiam sie ze nic nie da sie z tym zrobić.... nie znosze bezradnosci... Nawet jak bedziemy kazali usunąć Listkiewicza ze stanowiska to niewiele da bo przecież nie tylko on nieuczciwy...

p.s Zauważyliscie ze ostatnio w lidze nie ma karnych? a liniowi podnoszą chorągiewki ile wlezie?
halladin
uhuhuhu Kemot uhuhuhu:) pamiętam jak dyskutowaliśmy kilka miesięcy temu na temat polskiej ligi. Stwierdziłem, że jest ekstremalnie spożyta przez korupcje układy itp.......a ty, że to zdecydowana przesada i Arka jest czysta:), więc dałbys teraz spokòj wielki kibicu rodzimej ligi i nie proponuj lizaczkòw forumowiczom:), bo jak narazie to zasłużyłeś na ich tuziny rolleyes.gif

I jak tu kibicować komukolwiek??? Nie dość, że nie da się tego oglądać (grają same lapety:)) to jeszcze okazuje się, że to reżyserowana lipa. Chyba każdy rozumny człowiek interesujący się piłką od dłuższego czasu wiedział, że to jeden wielki kant.

p.s redakcjo Dlatego może nie grajmy ligi na polskich patchu w ramach protestu:)--proszę potraktowac propozycję poważnie.
JTK
Polska pilka nozna powinna byc nadawana w TVP Kultura w ramach programu "Teatr Noca" laugh.gif
Nie wiem jakich teraz trzeba uzyc argumentow aby obronic pomysl grania na patchu z polska liga smile.gif
Bakel
QUOTE(JTK @ Aug 4 2005, 15:24:32)
Polska pilka nozna powinna byc nadawana w TVP Kultura w ramach programu "Teatr Noca"  laugh.gif
Nie wiem jakich teraz trzeba uzyc argumentow aby obronic pomysl grania na patchu z polska liga smile.gif
[right][snapback]31626[/snapback][/right]

A co ma jedno do drugiego?
szczurek
lualua odwal sie od Serie A i B mad.gif

walić polską piłkę...........poza Wisłą Krakòw biggrin.gif
Radarek
QUOTE(Bakel @ Aug 4 2005, 16:33:30)
[right][snapback]31629[/snapback][/right]

Mysle ze ma bo osobe ktora gra na tym patchu ja uwazam za kibica interesujacego sie polska liga. A czym tu jest sie interesowac? Korupcja, przekretami, sprzedawanymi meczami??
lualua
Ja wprawdzie ściągnąłem ale jeszcze nie grałem bo narazie podoba mi sie Obsession (mimo zwalonych mord). Chyba załaduje PL bo ciekawią mnie staty - moim zdaniem większość polskich ekip powinna być na poziomie startowego składu z Master League. Ja tam lubie nimi grać - Ximelez rządzi!!! smile.gif
Co do Italii to podobno tam jest troche inny problem tzn. malwersacje, rozkradanie klubòw. No bo jak to jest że FC Napoli to był kiedyś dobry klub z sukcesami a teraz przestał istnieć? Oczywiście liga jako całość trzyma jednak prestiż nieporòwnywalny z naszą...
halladin
ja bym zlikwidował lige---bylibyśmy niezwykle orginalnym narodem rolleyes.gif
siano
QUOTE(szczurek @ Aug 4 2005, 16:39:18)

lualua odwal sie od Serie A i B  mad.gif

walić polską piłkę...........poza Wisłą Krakòw  biggrin.gif
[right][snapback]31630[/snapback][/right]

uh, a czy to nie w Serie A byly przekrety z bukmaherka (sezon 1979-1980, Totonero), za co do Serie B polecialo kilka mocnych ekip (w tym Milan i Lazio) ?

a czyz kazde oliwkwoskoore dziecko nie wie, iz poczciwy arbiter Colina jest na uslugach Judaszy (juventus) ?

przekrety ligowe nie sa pomyslem slowianskim niestety (paliwowe tez zerznelismy z Italii tongue.gif),
wiec nie napinaj sie w obronie jakiejkolwiek Serie, bo ta liga tez nie jest czysta.
(fanom albionu proponuje powroot pamiecia do roku 1966)
Mario
uh, a czy to nie w Serie A byly przekrety z bukmaherka (sezon 1979-1980, Totonero), za co do Serie B polecialo kilka mocnych ekip (w tym Milan i Lazio) ?

siano wydaje mi się że większośc ludzi niepamięta o tej aferze gdyż nie byli jeszcze w planach... ja szczerze tez o tym niewiem smile.gif
a o polskiej lidze można by film nakręcić i mianować go do nagrody "drewno roku"...myśle że wygrałby we wszystkjich kategoriach...
według mnie "najczyszczą" liga jest liga brazylijska, gdyż dla nich piłka nożna jest religią...
Bakel
QUOTE(Radarek @ Aug 4 2005, 15:45:10)
Mysle ze ma bo osobe ktora gra na tym patchu ja uwazam za kibica interesujacego sie polska liga. A czym tu jest sie interesowac? Korupcja, przekretami, sprzedawanymi meczami??
[right][snapback]31631[/snapback][/right]

Nie mòw nawet, że nie byłeś świadom tego, że w prawie każdej kolejce, ktòryś mecz jest ustawiany.
Dziurowicz pokazał przede wszystkim przekręty pierwszoligowe, a jeszcze większe bagno mamy w niższych ligach, w ktòrych mecz można kupić za noc z panienką lekkich obyczajòw.
Myślałem, że każdy średnio zorientowany kibic zdaje sobie z tego sprawę.

Dziwię się Waszemu wiązaniu obu spraw: rzeczywistości i gry. W grze nie uświadczysz stronniczego sędziowania (nooo, choć czasem...tongue.gif).
Obrzydzenie do polskiej ligi wpływa na brak ochoty polskimi drużynami? Moim zdaniem nonsens.

Czarny
Moim skromnym zdaniem ma to duzy wplyw... wiadomo ze w grze chodzi tylko o statsy i umiejetnosci ale jezeli wogle nie lubisz tych teamow (polskich) to poprostu jest taki niedosyt... ja np nienawidze ligi niemieckiej i nie ukrywam ze bardzo zle by mi sie gralo szwabska lige... po tym artykule podsumowujacym nasza lige naprawde zaczalem sie zastanawiac nad tym czy nie przestac chodzic na mecze... ale doszedlem do wniosku ze nie przestane, to jest silniejsze biggrin.gif uwielbiam ta atmosfere darcie ryja i cala ta oprawe tongue.gif Teraz powinny poleciec sankcje dla klubow... i powinni pozamykac tych wszystkich zeszmaconych palantow!!! mad.gif
kemot
QUOTE(Czarny @ Aug 4 2005, 14:03:23)
ej ja wiedzialem o ustawianiu meczy ale kurwa w zyciu nie pomyslalem ze ustawiane byly cale kolejki...
mecze rywali i to wszystko na taka skale...
szkoda slow... wiem ze inne ligi tez nie sa czyste ale nasza przewodzi we wszystkim... mam nadzieje ze dzieki temu zacznie sie cos dziac w kierunku oczyszczenia tego bagna a Dziurowicza szanuje za to ze pierwszy przerwal zmowe milczenia...
pozdro for ALL
[right][snapback]31603[/snapback][/right]

Lizaczek

QUOTE(halladin @ Aug 4 2005, 16:07:19)
uhuhuhu  Kemot uhuhuhu:)  pamiętam  jak  dyskutowaliśmy kilka miesięcy temu na temat polskiej ligi. Stwierdziłem, że jest ekstremalnie spożyta przez korupcje układy itp.......a ty, że to zdecydowana przesada i Arka jest czysta:), więc dałbys teraz spokòj wielki kibicu rodzimej ligi i nie proponuj lizaczkòw forumowiczom:), bo jak narazie to zasłużyłeś na ich tuziny  rolleyes.gif

I jak tu kibicować komukolwiek??? Nie dość, że nie da się tego oglądać (grają same lapety:)) to  jeszcze okazuje się, że to reżyserowana lipa.  Chyba każdy rozumny człowiek interesujący się piłką od dłuższego czasu wiedział, że to jeden wielki kant.
p.s redakcjo Dlatego może nie grajmy ligi na polskich patchu w ramach protestu:)--proszę potraktowac propozycję poważnie.
[right][snapback]31622[/snapback][/right]

Nie pamietam - zreszta hall jakbys bywal na IRCu to bys wiedzial jakie mam zdanie na temat "kupowania"

QUOTE(JTK @ Aug 4 2005, 16:24:32)
Polska pilka nozna powinna byc nadawana w TVP Kultura w ramach programu "Teatr Noca"  laugh.gif
Nie wiem jakich teraz trzeba uzyc argumentow aby obronic pomysl grania na patchu z polska liga smile.gif[right][snapback]31626[/snapback][/right]

Zrobic Ci na zlosc? biggrin.gif

QUOTE(szczurek @ Aug 4 2005, 16:39:18)
lualua odwal sie od Serie A i B  mad.gif

walić polską piłkę...........poza Wisłą Krakòw  biggrin.gif
[right][snapback]31630[/snapback][/right]

Dziecko znajdz sobie inna piaskownice

QUOTE(bartosz05 @ Aug 4 2005, 21:18:32)
mad.gif Toć to paranoja wszystkie kolejki ustawione.Wszystkie druzyny z lig powinny ponieść za to konsekwencje .Widać polsko piłkę po tym jak gra nasza reprezentacja ,choć w tych eliminacjach jakoś idzie.Ciekawe czy gole też były ustawione.Ciekawe od kąd trwa ta żenada. sad.gif Zostało nam kibicować reprezentaacji chyba tam nie przekupujo meczy.Najlepszo karo dla pierszej ligi jest wymienienie sie miejscami z ostatnią ligą polski serii B tam liczy się walka i miejsce na podium. smile.gif
[right][snapback]31665[/snapback][/right]

Kurwa to jest Gucwinski - na bank !!!
lucio
siano - nie bardzo wiem co masz na myśli pisząc rok 1966? Mundial na wyspach? i zdobycie kontrowersyjnej bramki w doliczonym czasie gry, po czym Angole sięgneli po złotą nike ?
siano
QUOTE(lucio @ Aug 4 2005, 23:18:54)
siano - nie bardzo wiem co masz na myśli pisząc rok 1966? Mundial na wyspach? i zdobycie kontrowersyjnej bramki w doliczonym czasie gry, po czym Angole sięgneli po złotą nike ?
[right][snapback]31689[/snapback][/right]

juz pomijam fakt, ze pierwsza bramka byla strzelona z pozycji spalonej, a czwarta tez nie miala prawa bytu wink.gif

ale, chodzilo mi o uprzedzenie wielbicieli anigielskiej pilki przed fanatycznym bronieniem Premiership;p
lucio
siano
1)sugerujesz że był wałek na tamtych mistrzostwach ?
2)co ma Mundial z 1966r do Premiership czyli do ligi istniejącej od 1992r ?

Sorry siano ale pierwszy raz widze że takie dziwne rzeczy wypisujesz....
Czarny
przestancie rozmywac temat jakimis domyslami do tego starymi jak swiat wink.gif
na onecie jest dalszy ciag zdarzen... listkiewicza tez oskarzyl biggrin.gif ale nie poda sie do dymisji...
specjalne zebranie pzpn laugh.gif
lazy_bum
QUOTE(Bakel @ Aug 4 2005, 15:33:30)
[right][snapback]31629[/snapback][/right]

To, że jak zrobić staty zawodnikom, ktòrzy nie są piłkarzami tylko aktorami w, często gęsto, MARNIE reżyserowanym spektaklu? <-:

(PS. ..ujowe te quotowanie w tym forum /-: )

QUOTE(Mario @ Aug 4 2005, 18:55:50)
a o polskiej lidze można by film nakręcić i mianować go do nagrody "drewno roku"...myśle że wygrałby we wszystkjich kategoriach...
według mnie "najczyszczą" liga jest liga brazylijska, gdyż dla nich piłka nożna jest religią...
[right][snapback]31653[/snapback][/right]

Film już jest, poszukaj w kategoriach "przed gòwnem w stylu 'Killeròw 2-ch'" albo zapytaj kogoś, powinni ci powiedzieć o nim. (-:
Brazylijska liga czysta.... ZTCP to właśnie w GW (gazeta wyborcza) był art. o meczach przedłużanych przez arbitròw o 10 minut bo "ich" drużyna przegrywała. Albo Romario, ktòry wskoczył kolesiowi nogą w głowę, ale, że jest/był gwiazdą to dostał tylko żòłtą kartke, a jego ofiara dostała karetkę, w stanie nieprzytomnym wizytę w szpitalu i oczywiście czerwoną kartkę od sędziego, bo "śmiał się pojawić" pod nogą "gwiazdy". (-:

QUOTE(bartosz05 @ Aug 4 2005, 20:18:32)
Widać polsko piłkę po tym jak gra nasza reprezentacja ,choć w tych eliminacjach jakoś idzie.Ciekawe czy gole też były ustawione. Zostało nam kibicować reprezentaacji chyba tam nie przekupujo meczy.
[right][snapback]31665[/snapback][/right]

A oglądałeś mundial w Korei/Japoni? <-:
kemot
bartosz05: 3 dni odpoczynku, za... no dobra, niech bedzie ortografia...
TeDi
Może będzie lepiej

http://sport.wp.pl/kat,1740,wid,7730923,wi...=1123274185.851
culles
A ja pierpipam ten temat, bo to co się dzieje jest po prostu żałosne i nie warto sobie przyciskòw ścierać... Po prostu "DNO I P
lazy_bum
QUOTE(bartosz05 @ Aug 5 2005, 07:05:17)
Oglądałem
2-0 od Korei
4-0 od Portugali
ale 3-1 z USA-Olisadebe,Kryszałowicz,Żewłakow,Donawan
Olisadebe strzelił prawi najszybszego gola na mundila.Oprucz tego samobuja USA(chyba)USA :ph34r: ....Ale zato eliminacje Polski do Mundilau mi się podobały. :lol:
[right][snapback]31706[/snapback][/right]

Powiedzmy, że o wymienionych przez ciebie spotkaniach mòwiłem... chociaż nie wiem gdzie tam było miejsce na ustawianie. Chodziło i raczej o "delikatne" sędziowanie pod gospodarzy.
Z drugiej strony kumpel wygrał sporą kasę na obstawianiu przeciwko polakom wtedy (i przegrał na pol-hameryka ;-) i myślę, że taka chęć zysku mogła niejednego Hajtę (skoro dorabia na papieroskach) skusić. W ramach potwierdzenia dodam, że polska była FAWORYTEM pierwszego meczu (co potwierdza brak mòzgu u bukòw ;-).

edit :: Tak zasadniczo to myślę o tym pomyśle dawania dupy jako faworyci i tego, że polscy piłkarze mają to jakby we krwi, skoro meczami się handluje już w jakiś X ligach okręgowych. Sparingi przed MŚ np. z Japonią. Kurs był ZTCP jakieś "Polska - JP -- 1.45 3.0 6.5", a to też mi przyszło na myśl bo znam jednego nałogowca od bukòw. Tutaj mnożył kasę (obstawił zgodnie ze zdrowym rozsądkiem JP) żeby dać dupy na MŚ. (-;
Zawsze mnie śmieszyło to polskie "damy z siebie wszystko mimo, że to tylko mecz towarzyski", a potem grają gorzej niż kobiety...
Bushmen
hehe pamietam mecz z tego sezonu. Najgorszej ligi smile.gif klasa B bodajze. Dwa kluby (jezeli mozna je nazwac klubami.. ) do konca sezonu zostaly 3 mecze. Jeden mial zapewnione 2 miejsce (nie mogl ani wskoczyc wyzej an spas nizej). Drugi nie mial zapewnionego utrzymania... Wiec prosta decyzja=sprzedanie meczu. O sprzedaniu meczu wiedziala obrona+bramkarz+glowny prezes (gracz). Atak i niektorzy pomocnicy nie wiedzieli nic. Sytuacja dosc zawila 2-1 dla 1 druzyny. Prezes smartwiony, ale nie na dlugo dwa kiksy bramkarza 4-1 mad.gif . Atak (1druzyny) znow dal o sobie znac biggrin.gif 3 akcje 3 bramki. hmm prezes niepocieszony ale swoja dole wziol smile.gif nikt oficjalnie nie przyznal sie do sprzedania meczu, ale kazdy na boisku o tym wiedzial ;/ niby niska liga, niskie emocje a mecze sprzedawane .. sad.gif
Czarny
http://sport.onet.pl/1143671,wiadomosci.html
Na szczescie nie tylko Polska laugh.gif
dalej nie zeszla mi kurwica za to co sie dzieje w naszej lidze...
Dzisiaj Polonia-wyjazd a 20 Lech w Lubinie!!! biggrin.gif cool.gif bedzie wypas... full oprawa wink.gif
jeb.. przekrety i to wszystko co sie teraz dzieje... ph34r.gif
http://sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,1143702,dyscyplina.html laugh.gif
Dziurowicz:
http://sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,1143602,dyscyplina.html jestem ku... pewny ze ten jeb... groclin kupil sedziego w rewanzu PP w Lubinie z Zagłębiem!!! Sedzia kut... nie podyktowal wtedy dla nas dwoch karnych!!! nie moge... mad.gif
reszta na onecie pozdro for ALL
TeDi
Jeszcze chwila a przestane się interesować piłką nożną. mad.gif Do czego to doszło?!! Ludzie czy ten świat zwariował, a może faktycznie zbliża się koniec świata. A gdzie honor, gdzie ambicje??!! Przecież nie może liczyć się tylko kasa sad.gif Tacy co psują sport powinni strzelić sobie od razu kulke między oczy !!!!!!!!!
A Listkiewicz nie zrobi nic i nadal będzie trzymał się stołka-pajac jeden.
kemot
Czarny z calym szacunkiem, moze i na tym forum mozesz uwazac sie za kibica, ale sam wiesz jak to jest w porownaniu z "innymi" wiec - nie piej tak cienko, pewne rzeczy sa oczywiste a ty udajesz aktora tragi-komedii
Czarny
http://sport.onet.pl/1144160,wiadomosci.html

PS. kemot daj juz sobie spokoj ze swoimi wrzutami bo przesadzasz czasami wszedzie musisz dorzucic swoje 3 grosze i wypowiedziec sie z krytyka, moze troche samokrytyki co...?
"innymi" chodzi Ci o hools? nie popieram tego, dla mnie kibicowanie nie=sie z napierdalaniem...
dla jednych oczywiste dla innych niedokonca, mozna bylo tylko przypuszczac bo nic nie bylo pewne... ale ze to dzialo sie na taka skale to malo kto o tym wiedzial a juz napewno nie ty... tylko osoby w to wtajemniczone
wrzuc wkoncu na loooz dry.gif
snake
Wrzucić na luz to musisz ty Czarny, a nie kemot, kemot juz od dawno jedzie na dwòjce, a ty nadal nie mozesz wrzucić niższego biegu od czwòrki tongue.gif [30% postòw do topicòw do jakich zaglądam to twoje posty].
A tak BTW to kemot musi cię trochę lubieć, gdyby cię nie lubiał już byś nie istniał na tym forum pod nickiem "Czarny".
PS. Mam grype jelitową- chujowa sprawa.
kemot
Czarny: nie chodzi mi o hools, ultras, pikerow ani panie - chodzi mi o ludzi ktorzy co nieco wiedza na temat rodzimej (i nie tylko) pilki, a nie jak w twoim przypadku chodza na 5 meczy w sezonie a potem z wielkim bolem przyzywaja oczywiste sprawy (tzw. naiwnosc)

Nie bierz sobie tego mocno do serca, ale w twoim przypadku latwiej dotrzec przez dupe (bez skojarzen) niz glowe...

PS: Snake - trzymaj sie !!!
Czarny
snake:
Po1 nie lubieć tylko lubić
Po2 nie lubiał tylko lubił
snake nikt ci nie karze zagladac do topicow z moimi postami wazne ze dla innych uzytkownikow sa przydatne... a o istnieniu nie ty decydujesz wiec sie nie wypowiadaj, nieinteresuje mnie czy admin mnie lubi czy nie, publikuje to co mysle ze jest tego warte, ty wcale nie musisz tego akceptowac bo mi to wisi.
PS. Nie wiem kogo to obchodzi ze masz grype jelitowa...? laugh.gif

kemot:
chodze na wszystkie mecze u siebie ale ty tyle wiesz co nic, co poznales mnie przez neta? wiesz kim i jaki jestem? tak naprawde gowno wiesz o mnie, jestes wszechwiedzacy tylko dlatego ze jestes adminem tego forum takze jedz sobie po uzytkownikach, rzucaj swoje aluzje i glupie metafory wszem i owdzie, wkoncu masz do tego prawo
jednym slowem: wali mnie twoje zdanie o mnie wiec mozesz sobie mowic co chcesz, ile chcesz i kiedy chcesz.

PS. zalozylem ten temat zeby ludzie mogli sie o tym dowiedziec i wypowiedziec co o tym mysla, jezeli tobie on nie odpowiada i uwazasz ze jest bez sensu to mozesz go zamknac lub zachowac milczenie (nie pokazywac swojej wyzszosci i wszechwiedzy nad wszystkimi innymi uzytkownikami) ktore jest zlotem... dry.gif

elo
kemot
Czarny, wypowiadam sie w tematach o ktorych w wiekszosci przypadkow mam pojecie, a w szczegolnosci w topicach o polskiej pilce bo to cos co wiaze sie z moja Arka, a Arka dla mnie to wiecej niz duzo. Wiec uwazam ze posiadam wieksze wiedza na ten konkretny temat. Napewno masz racje ze jako admin mam wieksze prawa i nieraz zdarzy sie mi je wykorzystac, co zrobic...
Tylko na konkretne argumenty staram sie odpowiadac konkretnymi argumentami i tym sie chyba roznimy, przypomniec ci twoje poczatki na forum ?
Pamietaj ze wszyscy tutaj (z malymi np. wroclawsko-opolskimi wyjatkami) znaja sie tylko przez internet, zgodze sie ze ta forma poznania czlowieka jest chujowa, ale rownierz przez neta mozna sie poznac na czlowieku. To co mysle o tobie w sumie nie jest wazne, wazne jest to co wypisujesz na forum - a w tym topicu wyglada to tak
"Jezu patrzcie, chodze na mecze, place za bilet a tu przy wiekszosci meczow sedzia znal wynik przed pierwszym gwizdkiem - jezu ratunku, chlip chlip, znowu udupili moje kochane Zaglebie" - na co ja ci mowie: gowno prawda, mecze ustawiali grubo przed tym jak ty i ja chodzimy na mecze - a twoje teksty to typowa naiwnosc, bo (jak powtarzam) ludzie ktorzy sie tym naprawde interesuja, wiedzieli o tym sto lat temu
Teraz mozna sie pytac - "to po co chodzicie na mecze", coz mecz to nie tylko 22 pilkarzy, ale tego nie zrozumie nikt kto widzi mecz w tv, albo uwaza go za "niedzielna" rozrywke

Bakel
QUOTE(kemot @ Aug 7 2005, 00:10:41)
Pamietaj ze wszyscy tutaj (z malymi np. wroclawsko-opolskimi wyjatkami) znaja sie tylko przez internet
[right][snapback]31853[/snapback][/right]

I tu za pominięcie Sosnowca powinieneś zostać zlinczowany :-p

nadzinho
COS TRZEBA Z TYM ZROBIC biggrin.gif huh.gif
lucio
nadzinho - Obawiam sie stary ze jeszcze jedna taka "wypowiedz" na forum to dostaniesz bana .

Dziś o 20.45 na Canal + konfrontacja gigantòw : Dziurowidz - Listkiewicz
_DEVIL_
QUOTE(lucio @ Aug 7 2005, 12:42:17)
nadzinho - Obawiam sie stary ze jeszcze jedna taka "wypowiedz" na forum to dostaniesz bana .

Dziś o 20.45 na Canal + konfrontacja gigantòw : Dziurowidz - Listkiewicz
[right][snapback]31868[/snapback][/right]

masz racje !!!!trzeba to bedzie ogladnac!!!!!zeby sie ino nie zaczeli jebac...byla by faza!!!!

PS.Polska liga mnie z gory jebie juz dawajo bylo wiadomo ze mecze sa usawiane oprcz legii wisly!!!!!!!!!!!!!!!
kemot
QUOTE(Bakel @ Aug 7 2005, 02:23:20)
I tu za pominięcie Sosnowca powinieneś zostać zlinczowany :-p
[right][snapback]31854[/snapback][/right]

Bakelq zwroc uwagr na zwrot "np." , ktorym obronilem sie od linczu (i wymieniania kilkunastu miast biggrin.gif )

QUOTE(devil905 @ Aug 7 2005, 13:54:03)
masz racje !!!!trzeba to bedzie ogladnac!!!!!zeby sie ino nie zaczeli jebac...byla by faza!!!!

PS.Polska liga mnie z gory jebie juz dawajo bylo wiadomo ze mecze sa usawiane oprcz legii wisly!!!!!!!!!!!!!!!
[right][snapback]31876[/snapback][/right]

Ehm, Legii? biggrin.gif <czolg_mi_tu_jedzie> smile.gif
halladin
Kemocie

Nie pamietam - zreszta hall jakbys bywal na IRCu to bys wiedzial jakie mam zdanie na temat "kupowania"

Listkiewicz też się zasłania niepamięcią hehhe. Wiesz Kemot... co mnie interesuje co sobie piszesz na ircu. Znam twoje zdanie z tego forum bo tutaj bywam....jedyny słuszny wniosek jaki przyszedł mi do głowy:::: czyżbyś na tym ircu miał inne pogłady? troche bez sensu chyba...

Teraz mozna sie pytac - "to po co chodzicie na mecze", coz mecz to nie tylko 22 pilkarzy, ale tego nie zrozumie nikt kto widzi mecz w tv, albo uwaza go za "niedzielna" rozrywke

To już ktòraś dyskusja, kiedy twoim koronnym argumentem jest stwierdzenie: 'bo i tak nie zrozumiesz'---takie założenie jest błedne rolleyes.gif i do niczego nie prowadzi.Ponadto idąc tropem myślenia osobnika, ktòry uważając, że posiada monopol na wiedzę w danym temacie można by stwierdzić, iż tenże osobnik nie chcąc <nie umiejąc?> wyjaśnić <z racji tego, że drugi rozmowca ' i tak nie ma szans pojąć'>, tak na prawde nie ma nic do powiedzenia, albo przestał ogarniać wątek smile.gif.
lucio
QUOTE(halladin @ Aug 7 2005, 18:20:40)
Kemocie
Listkiewicz też się zasłania niepamięcią hehhe. Wiesz Kemot... co mnie interesuje co sobie piszesz na  ircu. Znam twoje zdanie z tego  forum bo tutaj bywam....jedyny słuszny wniosek jaki przyszedł mi  do głowy:::: czyżbyś na tym ircu miał inne pogłady? troche bez sensu chyba...
To już ktòraś dyskusja, kiedy  twoim koronnym argumentem jest stwierdzenie: 'bo i tak nie zrozumiesz'---takie założenie jest błedne rolleyes.gif i do niczego nie prowadzi.Ponadto idąc tropem myślenia osobnika, ktòry uważając, że posiada monopol na wiedzę w danym temacie można by stwierdzić, iż tenże osobnik nie chcąc <nie umiejąc?> wyjaśnić <z racji tego, że drugi rozmowca ' i tak nie ma szans pojąć'>, tak na prawde nie ma nic  do powiedzenia, albo  przestał ogarniać wątek smile.gif.
[right][snapback]31895[/snapback][/right]

No dałeś czadu hall - może sam wyjasnisz dlaczego wiara chodzi na mecze? . Przez tę wypowiedz mam rozumiec że nalezysz do tych "niedzielnych kibicòw"? . Albo w ogòle wyjasnisz mi po co w ogòle twoja wypowiedz ktòra nie wniosła NICZEGO do tematu ?
Bakel
QUOTE(kemot @ Aug 7 2005, 13:50:45)
Bakelq zwroc uwagr na zwrot "np." , ktorym obronilem sie od linczu (i wymieniania kilkunastu miast biggrin.gif )
[right][snapback]31881[/snapback][/right]

Hahah, i tak lincz Cię nie ominie!
Ukryłeś się za zasiekami okrągłego skròtu "np.", ale mòj moździerz dosięgnie Cię nawet tam. :-) Na zlocie brylowała ekipa wrocławsko-opolsko-sosnowiecka w proporcjach 3-2-2 ;-p
Noe, już się nie tłumacz ;-p Sąd kapturowy już zatwierdził wyrok ;-)
kemot
QUOTE(halladin @ Aug 7 2005, 18:20:40)
Kemocie
Listkiewicz też się zasłania niepamięcią hehhe. Wiesz Kemot... co mnie interesuje co sobie piszesz na  ircu. Znam twoje zdanie z tego  forum bo tutaj bywam....jedyny słuszny wniosek jaki przyszedł mi  do głowy:::: czyżbyś na tym ircu miał inne pogłady? troche bez sensu chyba...
To już ktòraś dyskusja, kiedy  twoim koronnym argumentem jest stwierdzenie: 'bo i tak nie zrozumiesz'---takie założenie jest błedne rolleyes.gif i do niczego nie prowadzi.Ponadto idąc tropem myślenia osobnika, ktòry uważając, że posiada monopol na wiedzę w danym temacie można by stwierdzić, iż tenże osobnik nie chcąc <nie umiejąc?> wyjaśnić <z racji tego, że drugi rozmowca ' i tak nie ma szans pojąć'>, tak na prawde nie ma nic  do powiedzenia, albo  przestał ogarniać wątek smile.gif.
[right][snapback]31895[/snapback][/right]

AD1: Juz odszukalem ocb, pisalem ze w DANYM meczu nie bylo kupczenia (danym nie wszystkich)

AD2: Ogarniam - nieogarniam, napisalem ze nikt kto nie chodzi na mecze i nie jest to dla niego wazna sprawa (styl bycia, przyjaciele, znajomi, emocje) to nie zrozumie ze chodzic na mecze to niekoniecznie ogladac mecze (zauwaz ze ludzie ktorzy chodza na mecze - snake, lucio) jakos nie kwestionuja mojego zdania - bo zapewne maja podobne

QUOTE(Bakel @ Aug 7 2005, 22:46:50)
Hahah, i tak lincz Cię nie ominie!
Ukryłeś się za zasiekami okrągłego skròtu "np.", ale mòj moździerz dosięgnie Cię nawet  tam. :-) Na zlocie brylowała ekipa wrocławsko-opolsko-sosnowiecka w proporcjach 3-2-2 ;-p
Noe, już się nie tłumacz ;-p Sąd kapturowy już zatwierdził wyrok ;-)
[right][snapback]31907[/snapback][/right]

I tak nie bede na zlocie - nic mi nie zrobicie biggrin.gif
halladin
do lucio

odpowiedź na twoje pytanie trzecie w kolejności brzmi: miałem taki sam powòd jak ty pisząc ten wyżej.

odpowiedź na pytanie nr 2: ja w ogòle nie jestem kibicem polskiej klubowej piłki...no chyba, że ktośtam gra w pucharach rolleyes.gif hehehe tutaj się spełniam jako kibic......a jak ty luciu to zrozumiałeś to twoja sprawa

i odpowiedź na pyt nr 1....takie pytanie to ja zadawałem.....i tak się uroczo złożyło, że żaden 'wielki, czy tam prawdziwy kibic ( swoja drogą takie licytowanie się jest troche zabawne i infantylne)' nie udzielil innej odpowiedzi niż taka wstylu: nie zrozumiesz, to trzeba poczuć itp........ani jednego konkretu, nawet takiego duperelu w postaci: bo jest fajnie! hehe

edit do Kemota bo pisales kiedy ja pisalem:)

to nie odszukałeś wszystkiego albo ktos mi skasowałsmile.gif.....

no i dzieki za odpowiedz na pytanie ' o chodzenie na mecze' ---
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.