QUOTE(Czarny @ Aug 4 2005, 14:03:23)
ej ja wiedzialem o ustawianiu meczy ale kurwa w zyciu nie pomyslalem ze ustawiane byly cale kolejki...
mecze rywali i to wszystko na taka skale...
szkoda slow... wiem ze inne ligi tez nie sa czyste ale nasza przewodzi we wszystkim... mam nadzieje ze dzieki temu zacznie sie cos dziac w kierunku oczyszczenia tego bagna a Dziurowicza szanuje za to ze pierwszy przerwal zmowe milczenia...
pozdro for ALL
[right][snapback]31603[/snapback][/right]
Lizaczek
QUOTE(halladin @ Aug 4 2005, 16:07:19)
uhuhuhu Kemot uhuhuhu:) pamiętam jak dyskutowaliśmy kilka miesięcy temu na temat polskiej ligi. Stwierdziłem, że jest
ekstremalnie spożyta przez korupcje układy itp.......a ty, że to zdecydowana przesada i Arka jest czysta:), więc dałbys teraz spokòj wielki kibicu rodzimej ligi i nie proponuj lizaczkòw forumowiczom:), bo jak narazie to zasłużyłeś na ich tuziny
I jak tu kibicować komukolwiek??? Nie dość, że nie da się tego oglądać (grają same lapety:)) to jeszcze okazuje się, że to reżyserowana lipa. Chyba każdy rozumny człowiek interesujący się piłką od dłuższego czasu wiedział, że to jeden wielki kant.
p.s redakcjo Dlatego może nie grajmy ligi na polskich patchu w ramach protestu:)--proszę potraktowac propozycję poważnie.
[right][snapback]31622[/snapback][/right]
Nie pamietam - zreszta hall jakbys bywal na IRCu to bys wiedzial jakie mam zdanie na temat "kupowania"
QUOTE(JTK @ Aug 4 2005, 16:24:32)
Polska pilka nozna powinna byc nadawana w TVP Kultura w ramach programu "Teatr Noca"
Nie wiem jakich teraz trzeba uzyc argumentow aby obronic pomysl grania na patchu z polska liga 
[right][snapback]31626[/snapback][/right]
Zrobic Ci na zlosc?

QUOTE(szczurek @ Aug 4 2005, 16:39:18)
lualua odwal sie od Serie A i B
walić polską piłkę...........poza Wisłą Krakòw

[right][snapback]31630[/snapback][/right]
Dziecko znajdz sobie inna piaskownice
QUOTE(bartosz05 @ Aug 4 2005, 21:18:32)

Toć to paranoja wszystkie kolejki ustawione.Wszystkie druzyny z lig powinny ponieść za to konsekwencje .Widać polsko piłkę po tym jak gra nasza reprezentacja ,choć w tych eliminacjach jakoś idzie.Ciekawe czy gole też były ustawione.Ciekawe od kąd trwa ta żenada.

Zostało nam kibicować reprezentaacji chyba tam nie przekupujo meczy.Najlepszo karo dla pierszej ligi jest wymienienie sie miejscami z ostatnią ligą polski serii B tam liczy się walka i miejsce na podium.

[right][snapback]31665[/snapback][/right]
Kurwa to jest Gucwinski - na bank !!!