Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Negocjacje transferowe
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Liga > Bordeaux
Nalep
Tak jak w temacie. Jeżeli ktoś chce składać propozycje za piłkarzy niewystawionych przeze mnie na rynku transferowym, to niech pisze tutaj. Wystarczy podać imię i nazwisko piłkarza oraz sugerowaną cenę. Zarząd klubu Girondins.
Milerinho
Mickaël Ciani

7.500.000 €

FSV MAINZ
Nalep
Ten zawodnik nie jest na sprzedaż.
woodi
Witam trenera Bordeaux smile.gif Pisał pan do mnie w sprawie odkupienia A. Modeste od klubu Sporting Lizbona, myśle że transakcja dojdzie do skutku jeśli pan nie zmienił zdania oczywiście smile.gif prosze o kontakt w tej sprawie pozdrawiam
trener Sporting Lizbona : Woodi smile.gif
Nalep
W kontekście bardzo wyrównanych dyspozycji zawodników przednich formacji nie jesteśmy już zainteresowani pozyskaniem A. Modeste. Z poważaniem, Girondins Bordeaux.
Nalep
Tak prezentuje się lista transferowa drużyny Girondins Bordeaux:

*W nawiasach wartość zawodnika

Miroslav Klose (8.600.000) - Ustalona cena: 10.000.000

Zvjezdan Misimovic (5.500.000) - Ustalona cena: 5.000.000

Grzegorz Krychowiak (1.000.000) - Ustalona cena: 1.000.000

Nicolas Maurice-Belay (2.700.000) - Ustalona cena: 2.500.000

Henrique (1.000.000) - Ustalona cena: 1.500.000

Cheick Diabiate (2.000.000) - Ustalona cena: 3.000.000

Giovani dos Santos (10.100.000) - Ustalona cena: 8.000.000

Wszystkie ceny do negocjacji!

Oprócz w/w piłkarzy, istnieje również możliwość zapytania o danego piłkarza na GG lub w tym temacie.
Nalep
Aktualizacja cen.
Nalep
Zawodnicy wystawieni na sprzedaż:

(imię i nazwisko, wartość + odnośniki do statów na PSD. Wystarczy kliknąć na imię i nazwisko zawodnika)

Mickael Ciani - 4.500.000
Lamine Sane - 4.000.000
Benoit Tremoulinas - 8.500.000
Pablo Piatti - 9.000.000
Zvjezdan Misimovic - 5.500.000
Cheick Diabate - 2.500.000

Każdą cenę można wynegocjować. Jestem otwarty na propozycję. Najlepiej pisać do mnie na GG: 5457507. Chyba, że ktoś woli tutaj w temacie smile.gif Zapraszam do negocjacji.
Nalep
Zespół Girondins Bordeaux ogłosił jacy zawodnicy zostaną wystawieni na listę transferową.

Pierwszym z czterech zawodników jest Pablo Piatti. Ten młody i niezwykle wszechstronny zawodnik, który może grać zarówno na skrzydle, jak i jako cofnięty napastnik, czy też ofensywny pomocnik, jest obdarzony niezwykłą szybkością i dobrym dryblingiem. Gdy jest w formie, bardzo trudno go zatrzymać. Dysponuje też niezłym strzałem. Jednak podstawowy zawodnik zespołu żąda nowego kontraktu. Prezes klubu poinformował, że Argentyńczyk nie będzie zarabiać więcej, ponieważ klubu na to nie stać. Po rozmowie z trenerem Piatti stwierdził, że po sezonie chce zmienić klub. Cena wywoławcza to 6 milionów

Kolejnym zawodnikiem, który najprawdopodobniej opuści Bordeaux jest Mickael Ciani. Ten francuski stoper jest silnie zbudowanym zawodnikiem, którego trudno "przejść". Potrafi dobrze wprowadzić piłkę do gry oraz jest świetny w pojedynkach główkowych. Cena wywoławcza to 1.5 miliona

Jussie to ofensywny pomocnik, który może grać także jako cofnięty napastnik. Potrafi odnaleźć się w polu karnym i mimo paru meczów, strzelił kilka ważnych bramek. Brazylijczyk jest zwinny i gdy jest w formie to jest taką Małą Pchłą, którą trudno zatrzymać. Cena wywoławcza to 1 milion

Nicolas Maurice-Belay... W skrócie: Bardzo dobry skrzydłowy obdarzony dużą szybkością i przyśpieszeniem. Dysponuje bardzo silnym uderzeniem z dystansu i nie raz sprawił kłopoty bramkarzom. Jednak Francuz nie łapie się do podstawowej "11". Cena wywoławcza za tego piłkarza to 2.5 miliona

przemosekk
Chętnie kupię od ciebie Cianiego za 2 mln i Piattiego za 6 mln(przy tym jezeli mi zostanie kasy to go z checia kupie za 6 - 8 mln a jezeli nie to ktos go inny kupi)
Nalep
Zarząd klubu wraz z trenerem Nalepem postanowił oficjalnie ogłosić jacy zawodnicy znajdują się na liście transferowej. Oto wspomniana lista:

Jussie
Nicolas-Maurice Belay
Eugen Seleznev
David Trezeguet

Oprócz wyżej wymienionych zawodników klub poważnie zastanowi się nad sprzedażą takich zawodników jak Benoit Tremoulinas, Charlie Adam oraz Bakari Kone. Zapraszam do negocjacji!
Nalep
Lista transferowa na rundę jesienną:
Paulo Ferreira - RB, CB - 1.000.000 €
Vasili Bierezutski - CB, LB - 4.000.000 €
Benoit Tremoulinas - LB, LMF - 5.000.000 €
Juan Sebastian Veron - DMF, CMF - 1.000.000 €
Charlie Adam - CMF, AMF - 5.000.000 €
Henri Saivet - LMF, SS, WF, CF - 5.000.000 €
Eugen Seleznev - CF - 1.000.000 €
Ceny za zawodników podkreślonych do negocjacji. Tak więc zapraszam!
Nalep
Znamy listę transferową wicelidera II Ligi! Na konferencji prasowej, którą będziecie mogli zobaczyć państwo dzisiaj popołudniu, Nalep poinformował wszystkich, którzy zawodnicy dostali wolną rękę w poszukiwaniu nowego pracodawcy.

Lista transferowa klubu z Francji na zimowe okienko transferowe:

Ludovic Sane - wzrost, równowaga, czyli świetny zawodnik, który doskonale nadaje się do gry w środku pola lub na stoperze. Także ma niezłe uderzenie z dystansu. Potrafi przysporzyć rywalom wiele kłopotów. Gdy gra to środek pola zazwyczaj należy do mojej drużyny. Oddam za 2.000.000

Paulo Ferreira - niestety ten utytułowany, bardzo doświadczony piłkarz nie łapie się do mojego składu. Jednak, gdy zdarzy mu się grać to nie nawala. Jest wolny, ale tą wadę nadrabia doświadczeniem w świetnym ustawianiu się. Cena zaporowa to zaledwie 500.000!

Nicolas Maurice-Belay - piekielnie szybki skrzydłowy, który jest obdarzony bardzo silnym strzałem. Czasami wpuszczam go z ławki, aby zrobił zamieszanie i to wychodzi mu świetnie. Oddam za 1.000.000

Jussie - na początku mojej przygody z Master League był ważnym elementem zespołu. Jednak wraz z upływem czasu zostałem zmuszony do tego, aby posadzić go na ławce, a nawet czasem nie powoływać do kadry meczowej. Szybki, dobry technicznie Brazylijczyk. Oddam go w dobre ręce za 500.000.

Joe Cole - Gdyby nie fakt, że jest drogi w utrzymaniu to nie pozbywałbym się tego doświadczonego zawodnika. Ma wszystko co potrzebne, aby grać na prawym skrzydle. Czy to w pomocy czy też w ataku. Bardzo dobrze spisuje się również jako cofnięty napastnik. Cena za niego to jedyne 5.000.000!

Carlton Cole - przed przyjściem do klubu Claudio Pizarro, był podstawowym napastnikiem. Teraz więcej czasu spędza na ławce rezerwowych, ale jak już jest na murawie to nie zawodzi i strzela ważne bramki. Przykład? Dwa trafienia z pierwszoligowym Zenitem. Cena wywoławcza to 5.000.000!

Evgen Seleznev - dobry zmiennik. Potrafi utrzymać się przy piłce. Co prawda ma słabe wykończenie, ale jego głównym atutem jest równowaga. Potrafi ściągnąć na siebie paru obrońców i odegrać do wolnego zawodnika. Sprzedam za jedyne 500.000!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.