Witam
Snajper rozumiem twoją złość, ale widzisz jak to bywa z ludźmi, niektórzy są niepoważni i nic na to nie poradzisz. Takie olewanie meczy przez niektórych, psuje całą rywalizację, już nie po raz pierwszy jesteśmy świadkami cyrków w lidze, chyba nigdy nie dogramy wszystkich kolejek w niezmienionym składzie.

Zachowanie takich osób uważam za zwykłe szczeniactwo (oczywiscie nie mam na myśli osób Bakela czy Siwersa, bo każdy wie w czym była rzecz), skoro ktoś już nie ma ochoty dogrywać meczy przedstawił by sprawę jasno, a nie że brak jakiegokolwiek kontaktu z tą osobą.
Mlody słusznie domagał się WO, postąpił zgodnie z regulaminem, należało się WO na korzyść więc upomniał się o nie. Być może Snajper odebrales/uznałeś, że Mlody obawiał się tego meczu i tudzież liczył na pewne punkty, ja jednak uważam, że mecz ten by był tylko formalnością i Mlody rozegrając to spotkanie postawiłby 'kropkę nad i'.
Snajper nie teraz to może w kolejnym sezonie ustrzelisz mistrza, tym razem zaważyły detale, ale przyjmij to z honorem i pokaż klasę jak przystało na jedną z szanowanych gwiazd ligi. Podajcie sobie dłonie i na zgodę!
Mlodemu skladam serdeczne gratulacje, za zdobycie kolejnego mistrzostwa! Ale i również Snajperowi należą się brawa, bo również zrezentował w tym sezonie wielkie umiejętności.
[edit]
spotkanie jednak udało się rozegrać, czyli formalność

Co do swojej postawy w lidze... nie wiem 'czy się już skończyłem' czy ekipa mi nie podpasowała (po raz kolejny?

). Uważam, że zespół Villarreal nie pomagał mi czasami w zdobywaniu bramek.

Jeżeli wielkim wysilkiem sam nic nie strzelilem to o jakiś przypadkowych golach moglem niestety pomarzyć. Ekipa kompletnie bez ławki, a w dodatku jak przystało na Hiszpanski team na pojedynki silowe zbytnio liczyć nie mogłem.
Grunt to nie przejmować się i bawić się dalej - bo to przecież chodzi.

(chociaż sam zawsze mówie tak, a w lidze się złoszczę hehehe).
Pozdrawiam Mani3k i do następnego sezonu!