Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problem w trakcie meczu...pomocy:/
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Bartoromero
Sorry ze zakładam nowy temat, ale nie znalazalem tematu pasującego do mojego problemu, a polega on na tym ze podczas meczu nie moge dokonac zmiany, wszyscy rezerwowi są zablokowani.Sytuacja wyglada tak jakbym dokonal juz trzech zmian, a w rzeczywistosci zadnych zmian nie dokonywalem ...gram w pro juz bardzo długi czas i pierwszy zdarza mi sie taki problem....jezeli ktos moze mi pomoc prosze o odpowiedz, pozdrawiam:)
Orange_91
CYTAT(Bartoromero @ Apr 14 2011, 10:21) *
Sorry ze zakładam nowy temat, ale nie znalazalem tematu pasującego do mojego problemu, a polega on na tym ze podczas meczu nie moge dokonac zmiany, wszyscy rezerwowi są zablokowani.Sytuacja wyglada tak jakbym dokonal juz trzech zmian, a w rzeczywistosci zadnych zmian nie dokonywalem ...gram w pro juz bardzo długi czas i pierwszy zdarza mi sie taki problem....jezeli ktos moze mi pomoc prosze o odpowiedz, pozdrawiam:)

Może masz ustawione w opcjach, że nie można dokonywać zmian? Dotyczy to tylko meczy towarzyskich czy innych trybów gry również?
Bartoromero
Więc grając mecz towarzyski moge dokonywac zmian swobodnie, a w trybach np ''kariera'' badz ''spotkanie międzynarodowe'' jest blokada, nie moge zrobic zadnych zmian w trakcie meczu:/ nie mam pojecia jaka moze byc przyczyna, w opcjach patrzylem i jest w porzadku wszystko, a problem dalej pozostaje:/
Bartoromero
Problem rozwiązany:) okazało sie ze wina lezy po stronie kitservera:) po prostu przypadkowo ustawiłem 0 zmian zamiast trzech;] ale dzieki za chęc pomocy Orange_91
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.