po1 kazda gra ma podane wymagania minimalne , co zazwyczaj jest lekko zawyzone, po drugie jak sie nie przelewa to na h**** sie buli za neta, po 3 chcesz miec tansze i lepsze gry to zacznij inwestowac w tych co staraja sie cos takiego robic *a przykladow jest duzo, wiec pomys troche, bo nie wiem na co chcesz przezanczyc te wielkie 20 zl (wole se odmowic kilku piw z qmplami niz zassysac GRE), tak prawde powiedziawszy to nie wiem skad zassysasz gre, zapewne z mula, bo tylko tam mozna to znalezc, bo z tego co wiem to raczej takich pozycji nie znajdziesz na PL torrentach czy czyms podobnym, tak poz tym gra chodzi w necie tylko po aktywacji, NEED ORYGINAL

a na singla sie moze znudzic jak kazda strategia

.
Tak na marginesie to te Twoje uwagii jakos mnie nie ruszaja, a mowic moge co chce i gdzie chce - wiesz wolnosc slowa

a regulamin jakos tego nie zabrania. Wyrazilem swoja opinie na temat zassysania POLSKICH gier z neta - wiesz mam kazda polska gre chocbym w nia nie gral - a dlaczego mam, bo moze wlansie przez takich jak ja Ci ludzie chca robic coraz lepsze i tanie gry, gry ktore juz konkuruja z nie jednymi o wiele drozszymi pozycjami.
Tak sie zastanawia, jezeli kazdy myslalby tak jak Ty to po co w ogole POLSKA, bylo dac sie w czasie II wojny wcielic w niemcy i nie narzekalbys na NIC, mialbys kase na wszystko net by byl jak TRZA i w ogole nie bylo by problemu. Nie pomyslales ze Ci trza cos dac w pierw od siebie zeby potem miec cos od kogos ?? Wiec istnieje takie fajne powiedzenie - Nie pytaj sie co ktos moze zrobic dla ciebie ale co ty mozesz zrobic dla innych. W sumie jakby sie kazdy stosowal do tego, to ten kraj i swiat bylby piekny. Noo koniec