Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzien 3 04.02- 13.02, kolejki 9-12
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6
Milerinho

Kolejka 9

snajper1929 - Nalep
WKSRKS - Mlody08
ufo1987 - Prince
stalowka - Bakel
Edek - lukasz44
siwers99 - Ferat
dj_adriano - Czubinho
piwlak - Mani3k
Borozdw - Tsu

Kolejka 10
Mlody08 - snajper1929
Prince - Nalep
Bakel - WKSRKS
lukasz44 - ufo1987
Ferat - stalowka
Czubinho - Edek
Tsu - piwlak

Kolejka 11
snajper1929 - Prince
Nalep - lukasz44
WKSRKS - Ferat
ufo1987 - Czubinho
stalowka - Mani3k
Edek - krzysiu1996
siwers99 - Tsu
dj_adriano - Borozdw

Kolejka 12
lukasz44 - Prince
Ferat - Mlody08

Czubinho - Nalep
Mani3k - WKSRKS
Tsu - stalowka
Borozdw - Edek
piwlak - dj_adriano

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie.
czubinho

12 kolejka
Czubinho Nalep
Screeny:

Strzelcy:
Romaric
Schindler
Marin

Opis:
W 10 minucie moj pad zaczął wariować ibyłem zmuszony dograc mecz na klawiaturze. Straszna rzecz taka rychła zmiana kontrolera i widac po wyniku, ale Nalep cisnął niezle i brawa. Pozdro

Zawodnik meczu:
raczej takowego nie ma

lukasz44

12 kolejka
lukasz44 prince
Screeny:

Strzelcy:

Samobój
Nihat

Opis:

Kolejna porażka Schalke, cóż z tego że w pierwszej połowie mamy 5 setek skoro nie umiemy tego wykorzystać ? Żałosny strzał Raula praktycznie do pustej bramki pod koniec 1 połowy był czarą goryczy w tym meczu. Nic sie nie udało, a na początku drugiej połowy samobój mojego obrońcy po wrzutce z rogu i po meczu. W końcówce nie wierzący już w nic piłkarze z Niemiec tracą jeszcze jedną bramkę, po dobitce z metra Nihata. Nie wiem może to wina tygodniowej przerwy od pesa, ale walka o utrzymanie rozpoczyna się tak jak w tamtym sezonie.

Zawodnik meczu:

Rustu- wygrał mecz Besiktasowi już w 1 połowie
prince

10 kolejka

Prince Nalep

Screeny:

Strzelcy:

Quaresma
Rodrigo Tabata
Bobo
Hugo Almeida
Hugo Almeida
Hunt
Pizarro

Opis:

Zacytuję fragment rozmowy przed spotkaniem:
Ja: "almeida, juz niedlugo u mnie wink.gif"
Nalep: "nie jest taki dobry"
Cóż okazało się że jednak jest, robił na prawym skrzydle co chciał, trochę więcej zimnej krwi i hattricka spokojnie mógł ustrzelić, a nawet więcej. Ale wracając do samego spotkania. Świetne otwarcie Besiktasu, prowadzenie 2:0 za sprawą niezawodnego Quaresmy (dobitka po uderzeniu Nihata) oraz Rodrigo Tabaty (po indywidualnej akcji)....A potem swój koncert rozpoczął Almeida dwukrotnie ośmieszając defensywę Turków, którą dobił w 45 minucie Hunt. W drugiej połowie 4 bramkę dla Niemców po rzucie rożnym strzela głową Pizarro. W końcówce jeszcze zryw gospodarzy za sprawą Bobo, który miał dwie setki, ale wykorzystał tylko jedną. Werder wywozi cenne 3 punkty. Gratuluję wink.gif

Zawodnik meczu:

Hugo Almeida
Nie do zatrzymania dziś.

Tsu

12 kolejka
Tsu stalowka

Strzelcy:
Huszti
Vargas
gilardino

Slabe widowisko randomowe gole i chyba tyle mozna napisac o tym spotkaniu w ktorym wygral ten komu wiecej z tego randomu przypadlo
dzieki/pozdro

trudno kogo kolwiek wybrac
snajper1929

9 kolejka
snajper nalep
Screeny:

Strzelcy:
Hunt
Varela
Rodriguez
Opis:
Najgorsze spotkanie Smoków w tym sezonie smile.gif najważniejsze że udało się zdobyć 3pkt i to jedyny pozytyw tego spotkania dla gospodarzy
Zawodnik meczu:

AARON HUNT - woził się jak chciał i strzelił bramkę
borozdw

12 kolejka
Boro Edek
Screeny:

Strzelcy:
Aogo
Rocchi
Van Nisterlooy
Rocchi

Opis:
Mecz na dobrym poziomie, wiele podbramkowych akcji, remis sprawiedliwy, aczkolwiek gdyby Edek wykorzystał te 100% sytuacje na pewno wynik byłby na jego korzyść.

Zawodnik meczu:
Muslera - wybronił kilka razy zespół od porażki

dj_adriano

11 kolejka
dj_adriano BORO
Screeny:

Strzelcy:
Mustapha
Mustapha
Klasnic
Klasnic
Klasnic
Klasnic

Opis:
to co zagral Bolton w tym meczu przeszlo az moje wszelkie oczekiwania, niesamowicie prezentowaly sie wszystkie formacie w moim zespolem od obrony po ofensywe.. Gary Cahill czyscil wszystko co sie dalo,na bokach obrony swietnie spisywal sie Ricketss i Robinson, wpomocy swietnie operowali M. Davis i S. Davis i w ataku król Mustapha Riga plus bezbledne zadla w tym meczu czyli Ivan Klasnic.. Lazio dlugo nie moglo otrzasnac sie z marazmu bo w pierwszej polowie goscie zupelnie nie istnieli co potwierdzaly statystyki w strzalach 16 - 2 na korzysc gospodarzy.. dopiero w drugiej polowie Włosi próbowali nawiązać walke lecz ich akcje były szarpane i zbyt chaotyczne by przedrzeć się przez dobrze dysponoaną w tym mczu obrone co prawda zdołali oddac kilka strzałów ,ale bez większych efektów . Bolton za to grał swoje ,przyniosło to efekty jeszcze dwókrotnie i w efekcie okzałe i zasłużonezwycięstwo "Kłusaków" aż 6-0.. dzięki za mecz ,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Mustapha Riga - kapitalne zawody tego skrzydlowego, biegal,dogrywal,wrzucal, strzelal..
snajper1929

11 kolejka
snajper prince
Screeny:

Strzelcy:
Rodriguez
Quaresma
Hulk
Alvaro Pereira
Ukra
Opis:
Kolejny szarpany mecz Smoków i po raz kolejny zwycięstwo wink.gif jak to mówią nie styl się liczy w piłce nożnej wink.gif
Zawodnik meczu:
Nikt nie zasłużył na to miano
Edek

11 kolejka
Edek krzysiu1996
Screeny:

Strzelcy:
Trochowski
Petric
Obinna
Obinna
Obinna
Hines
Hines
Mccarthy
Mccarthy
Opis:
W pierwszej połowie lekka przewaga HSV, w drugiej duża przewaga West Hamu. Dzięki, powo.

Zawodnik meczu:
Obinna - rezerwowy z hattrickiem
siwers99

11 kolejka
siwers99 Tsu
Screeny:

Strzelcy:
Yakubu
Kerzakhov

Opis:

Fajny mecz , bardziej takie piłkarskie szachy. Lubię grać z Tsu bo jego nie szablonowe akcje fajnie wyglądają wink.gif Bramkę goście zdobyli po kontrze i doskonale się bronili. Mimo wwszystko uważam ,że miałem klarowniejsze sytuacje. Dzięki za mecz;)

Zawodnik meczu:
Cala obrona Zenitu - świetne zawody.
dj_adriano

9 kolejka
dj_adriano Czubinho
Screeny:
Pierwsza Połowa:

Druga Połowa:

Strzelcy:
Martin Petrov
Mustapha
Kone

Opis:
mecz na raty(czarny obraz u Czubinho po pierwszej połowie). Spotkanie kończy się wynikiem 2-1 , Bolton zasłużył na te 3 pkt , grał równo w obu połowach meczu,a gra Sevilli polegała na"kopnij biegnij" czyli diego capel ,albo jesus navas starając się przebiec pół lub całe boisko oczywiście wyprzedzając moich kilku graczy po drodze,a następnie oddając strzał w polu karnym bądz dogrywając,ale z reguły kończyło się na niecelnych zagraniach.. do przerwy było 2-0 dla Boltonu po dwóch bardzo ładnych golach z dystansu kolejno Martina Petrova i Mustaphy Rigi.. w drugiej połowie miałem najpierw na poczatku 100% okazje zmarnowałem,a później Sevilla strzeliła gola kontaktowego, następnie znów Bolton mógł świetnie odpowiedziec,ale nie wiedzieć jakim cudem z 2 metrów Kevin Davis strzela w słupek.. po tym pomyślalem ,że to się musi zemścić,jak sie okazało nie wiele brakowało bo goście mocno zagrozili bramce "Kłusaków" .chwilę potem kolejną stuprocentową sytuacje marnuje Davis tym razem z 3 metrów po dobitce strzela w bramkarza piłka wrac pod jego nogi i za trzecim razem strzela on "panu bogu w okno" ! Hiszpanie starali się odbrobić wynik ,ale kolejny raz dobrze dysponowana obrona nie dopuszczała do zbyt groźnych sytuacji.. dzięki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Diego Capel - jak to się mówi na robił sporo wiatru,ale większych efektów to nie przyniosło,ale jednak zawodnik ,którego nie sposób dogonić z piłka czy bez bądź ja mu zabrać..

Bakel
10 kolejka

Bakel WKSRKS

Screeny:

Strzelcy:

Zidan
Shinji Kagawa
Vicente
Zidan

Opis:

Pierwsza porażka mojej drużyny. Nie ma co ukrywać, w pełni zasłużona. Choć może losy tego spotkania potoczyłyby się inaczej, gdyby Zidan nie prezentował tak wybornej formy. Fantastyczny strzał z 30 metrów dał gościom prowadzenie, a precyzyjne uderzenie z linii pola karnego odebrało nadzieję Valencii na sukces w tym spotkaniu. Dwa gole i tytuł MVP meczu.
Powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Mohammed Zidan

AKTUALIZACJA STRZELCÓW
Nalep

11. kolejka
Nalep Łukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Huntelaar
Farfan
Raul
Huntelaar
Borowski
Huntelaar
Borowski
Huntelaar
Fritz
Opis:
Mecz pod dyktando gości z Gelsenkirchen.Schalke dominowało od początku do końca i nawet chwilowe "zrywy" piłkarzy miejscowego Werderu nie przyniosły chociażby remisu.Ostatnia bramka, którą zdobył Metzelder to hidden smile.gif Bohaterem tego spotkania został niewątpliwie Klaas-Jan Huntelaar, który zdobył 4 bramki !
Zawodnik meczu:

Hunter - był nie do zatrzymiania.
lukasz44

10 kolejka
lukasz44 ufo1987
Screeny:

Strzelcy:
Raul
Huntelaar
Gomis
Briand
Briand

Opis:
Mecz grany na raty. Nie było w nim nic pięknego, po prostu typowa kopanina, powinien być remis, ale Briand wsadził to jakoś w 88 minucie. Do rewanżu.

Zawodnik meczu:

Briand- 2 ważne gole
Tsu

10 kolejka
Tsu Piwlak

Strzelcy:
Zyryanow
Lazovic
Brandao
Kerzhakov
J.Ayew

Bardzo dobre spotkanie Zenitu gra wygladala tak jakbym tego sobie zyczyl w pozostalych spotkaniach.Mecz ukladal sie pod gospodarzy i juz po pierwszej polowie bylo 2:0.Goscie szybko odpowiedzili w drugiej polowie golem kontaktowym i widac bylo ze chca jeszcze zaatakowac i zmienic losy spotkania jednak Zenit dobrze przelamywal sie kontrami i ostatecznie zwycieza.
dzieki/pozdro

Zawodnik meczu:
gra zespolowa
siwers99

9 kolejka
siwers99 Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Arteta
Saha
Yakubu
Carew
Carew
Carew

Opis:
Obiecujące spotkanie Evertonu;) Słabo w obronie ale to można poprawićwink.gif. Świetne zawody Carew i wyższy od każdego obrońcy o conajmniej 10 cm wykorzystał to. Dzięki za mecz i powodzenia dalej;)

Zawodnik meczu:
John Carew
ufo19

9 kolejka
ufo1987 Prince
Screeny:

Strzelcy:

Briand
Nihat Kahveci
Guti

Opis:
Bardzo słaby mecz w wykonaniu obu ekip, nic w nim porywającego i ciekawego. Walka toczyła się przede wszystkim w środku pola. Oby jak najmniej takich nudnych meczy. Mecz na remis ale to goście okazali się nieco lepsi i zgarniają całą pulę. Dzięki i i powo dalej wink.gif

Zawodnik meczu:
Mecz był nudny jak flaki z olejem i na pewno nikt szczególnie się nie wyróżnił.

czubinho

10. kolejka
Czubinho gracz2
Screeny:

Strzelcy:
Fabiano
Fabiano
Navas
Kanoute
Kone
Van Nistelrooy
Van Nistelrooy
Samobój

Opis:
Już w 1 minucie worek z bramkami otworzył Fabiano. Po 11 minutach było już 3-0 dla Sevilli. Gospodarze spokojnie prowadzili grę, lecz obrona często myliła się popełniając błędy i gdyby nie najlepszy zawodnik Sevilli,Palop nie obroniłby tych niesamowitych strzałów mecz mógły się zakończyć inaczej. Dzięki, pozdroo

Zawodnik meczu:

Bez niego Sevilla by nie istniała, taki "Szmal" Sevilli ;D
WKS

9 kolejka
WKSRKS Młody08
Screeny:

Strzelcy:

Błaszczykowski
Barrios
Shinji Kagawa
Renato Augusto
Renato Augusto
Helmes
Kadlec

Opis:

Mecz naprawde bardzo fajny , nie czuje się przegranym jak na to wskazuje wynik gdyż... no poprostu tak swietnie obie drużyny zagrały ;P. Naprawde , zero defensywy , od początku wyłożylismy z Młodym karty na stół i świetna wymiana ciosów. Jedyne o co moge mieć żal to do Pana Kuby Błaszczykowskiego który zabawił się w obronce Bayeru i wykopał piłke zmierzaca do siatki ;]. Ale ogólnie mecz mógł sie podobac. Wielkie dzięki i do nastepnego wink.gif
Zawodnik meczu:
Cała drużyna Bayeru i Borussi , świetny mecz zagrały te obie 11 ;]
stalowka84

9 kolejka
Stalówka Bakel

Strzelcy:
Papa Waigo
M.Fernandez
Aduriz
Bolatti
Mata
Aduriz
Opis:
Bardzo dobre zawody w wykonaniu obydwu drużyn. Dużo bardzo fajnych akcji które mogły się podobać.
Dzięki i powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Nikt się szczególnie nie wyróżniał.
stalowka84

11 kolejka
Stalówka Mani3k

Strzelcy:
Senna
D`Agostino
Nilmar
Montolivo
Opis:
Dobry meczyk zakończony sprawiedliwym podziałem pkt.
Dzięki i powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Gracze obydwu ekip zagrali poprawnie ale nikt niczym szczególnym się nie wykazał(no chyba że Artur puszczając prawdziwą szmatkę smile.gif)
piwlak

12 kolejka
piwlak dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
J.Ayew
Holden
Holden
Klasnic
Klasnic
Klasnic
Klasnic
Mustapha

Opis:
Cóż- nie było to tak jednostronne spotkanie, jak wskazuje na to wynik.
Do przerwy lekka przewaga Anglików i wynik 2-1 dla nich w pełni oddawał przebieg gry. W 2 części meczu, po stracie 3 bramki gospodarze postawili wszystko na jedną kartę i zaryzykowali ultraofensywne ustawienie. Zemściło to się stratą 4 bramek w końcówce meczu.

Zawodnik meczu:
Klasnic- 4 bramki, nic dodać, nic ująć
ufo19

11 kolejka
ufo1987 Czubinho
Screeny:

Strzelcy:
Gomis
Gorcuff
Kanoute

Opis:
Zacięty mecz właściwie na remis ale zadecydował początek spotkania gdzie w 14 minucie gospodarze po trafieniach Gomisa i Gorcuffa prowadzili już 2-0. Ostatecznie Sevilla zdołała strzelić jedynie bramką kontaktową ale to nie wystarczyło. 3 punkty zostają w Lyonie wink.gif

Zawodnik meczu:
Nikt szczególnie się nie wyróżnił niestety ;p;p;p

Edek

9 kolejka
Edek lukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Van Nistelrooy
Pitroipa
Heung-Min Son
Junmin Hao
Raul
Huntelaar
Huntelaar

Opis:
Fatalna obrona, słaby, chaotyczny atak to raczej nie był sposób na skuteczne Schalke. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
Huntelaar
czubinho
CYTAT(ufo19 @ Feb 13 2011, 20:58) *

11 kolejka
ufo1987 Czubinho
Screeny:

Strzelcy:
Gomis
Gorcuff
Kanoute

Opis:
Zacięty mecz właściwie na remis ale zadecydował początek spotkania gdzie w 14 minucie gospodarze po trafieniach Gomisa i Gorcuffa prowadzili już 2-0. Ostatecznie Sevilla zdołała strzelić jedynie bramką kontaktową ale to nie wystarczyło. 3 punkty zostają w Lyonie wink.gif

Zawodnik meczu:
Nikt szczególnie się nie wyróżnił niestety ;p;p;p

Według mnie szczególnie wyróżniły się Twoje chamskie kosy od tyłu, dwóch piłkarzu musiało zejsć z boiska, bo ich tak sponiewierałeś. Dlategoteż pewnie nie umieściłeś screena ze statami. Dno i wodorosty, nie polecam gry z ufo
ufo19
Powiem krótko... Nie wkurzaj mnie człowieku!!! . Mogę dostać warna ale nie pozwole się oczerniać bo przegrałeś i teraz płaczesz z powodu zasranej gierki. Jedna kosa była od tyłu przypadkowa to fakt i się przyznaje, za co dostałem żółtą kartkę, a teraz przestań ściemniać że kosiłem od tyłu !!! Zdaje się że gdybym kosił ciągle od tyłu to na jednej żółtej kartce by się dla mnie nie skończyło. No ale wiesz - przekupiłem sedziego... Szkoda że nie pamiętasz swojej kosy od tyłu jak wychodziłem sam na sam prawym skrzydłem Gorcuffem - metr przed tobą i tylko udało się że zabrał nogi bo by było czerwo! Niestety z co poniektorymi nie da sie zagrac bez spinek, bo jak sie przegra to trzeba komus doje*** i szukac dziury w calym. Nie zamiescilem screena ze statami bo nihdy tego nie robi - wniknij sobie na moje wstawki, a jesli masz screena ze statystykami to zamiesc go prosze i zobaczymy te moje zajebiste faule od tylu !!! Bramki zreszta tez fuksem strzelilem jak to pisales... Byles lepszy wiec prosze szefa by tobie dopisal 3 pkt a mi odjal, mnie to rybka bo gram dla frajdy a nie spinek.
czubinho
No jeżeli dwóch piłkarzy musiało zejsc z powodu kontuzji to nie wiem czyja to wina, pisałem ci wiele razy zebys ogarnal z kosami, to uzyskiwalem odpowiedz : o co ci chodzi, no kurde jak po faulu pisze zebys ogarnal to chyba wiadomo ze chodzi o faule, a pisalem nie raz i w 1 i 2 polowie. Każdemu zalezy na dobrym wyniku ale nie takim kosztem. I nie udawaj ze Ci nie zależy bo jako jedyny grasz zebywygrać po trupach, co widać po swoich opisach,komentarzach: " powinienem wygrac mecz, ale pes mnie ojebal "itp. Więc nie wiem kto tu klamie
Dziekuje dobranoc
ufo19
Zgadzam sie, tak bylo w tamtym sezonie, w tym przyjmuje porazke z pokora i sie nie spinam co wlasnie chyba widac po moich opisach... Prosze cie daj mi tego screena ze statami i luz... Ja swoj wywod zakonczylem. Pozdrawiam.
czubinho
Nie ja byłem gospodarzem, wiec nie mam screenów
Mani3k

12 kolejka
Mani3k WKSRKS
Screeny:

Brak z powodu BS.

Strzelcy:

Barrios
Nilmar
R. Lewandowski

Opis:

Słabe widowisko, mało akcji, dużo zachowawczej gry z obu stron.
Dzięki, powodzenia.

Zawodnik meczu:

R. Lewandowski - zdobywca bramki na wagę 3 pkt.

Matis08

10 kolejka

Młody08 snajper1929

Screeny:

Strzelcy:
Kießling
Kießling
Derdiyok

Opis:
Arcyważne spotkanie na Bay Arena ! Dwa znaczące się w końcowej stawce ekipy spotkały się tego wieczora by zgotować kibicom świetne widowisko. Akcja głównie toczyła się w środku pola, akcje podbramkowe to głównie efekty szybko przeprowadzanych kontrataków, lepiej doprecyzowane celowniki mieli dziś gospodarze, goście wielokrotnie stawali przed szansą zdobycia bramki, lecz albo fatalnie pudłowali, albo szczęście dopisywało Adlerowi, który bronił w tym spotkaniu fenomenalnie. Wynik spotkania ustawił Kießling, który dostał piłkę na 15 metr, wymanewrował kilku obrońców i uderzył pod poprzeczkę.

Nie mogę się doczekać rewanżu smile.gif
Dzięki i powodzenia dalej.!

Zawodnik meczu: Kießling

Siał popłoch w szeregach obronnych Smoków.Strzelec dwóch bramek.

Ferat

11 kolejka
WKSRKS Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Agbonlahor
Nuri Sahin
Ireland
A. Young
Carew
Grosskreutz
Barrios

Opis:
Ładny wyrównany mecz, o jedną bramkę i beret szczęścia lepsi goście..

Zawodnik meczu:
Carew - norweski tur, grający jeden z ostatnich meczów w moich barwach:)

Ferat

10 kolejka
Ferat Stalówka
Screeny:

Strzelcy:
Agbonlahor
Gilardino
Agbonlahor
Carew
Jovetic
D'Agostino

Opis:
Ładny wyrównany mecz, gospodarze mimo dwubramkowego prowadzenia na 15 minut przed końcem meczu, musili podzielić się punktami..

Zawodnik meczu:
Bramkarz Aston Villi (nie pamiętam kto bronił) - wyszedł obronną ręką z kilku niebezpiecznych sytuacji..

Ferat

12 kolejka
Ferat Młody08

Screeny:

Strzelcy:
Reinartz
A. Young
A. Young
Vidal
Renato Augusto
Ireland
Carew

Opis:
Zwycięstwo po wyrównanym i emocjonującym meczu, pozdrawiam i powodzenia dalej..

Zawodnik meczu:
Young - chodził jak kuna:)

borozdw

9 kolejka
Boro Tsu
Screeny:
Screena brak - Fraps nie zadzialal ;(

Strzelcy:
Zarate
Danny

Opis:
Bardzo wyrównany mecz z mnóstwem walki w środku pola, mało akcji podbramkowych. Prawdziwa walka, w której remis jest najsprawiedliwszym wynikiem.

Zawodnik meczu:
Muslera - uratowal druzyne przed porazka

Sorki za tak pozne dodanie wyniku...zapomnialem ;(

piwlak

9 kolejka
piwlak Mani3k
Screeny:

Strzelcy:
Loic Remy
Altidore
Altidore

Opis:
Cóż kolejna porażka, fatalna skuteczność i gra w obronie. Utrzymanie się będzie cudem

Zawodnik meczu:
Altidore- strzelec 2 bramek

Sorry za poźne wstawienie wyniku :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.