Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z pes 2011
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
patryczek12092
Witam! Mam pytanie , jak ściągne stadion z forum to nie wiem gdzie to wklejić bo jak wklejiłem go do EKSTRAKLASA/img to nie ma tego stadionu w pes'ie : ( prosze o pomoc z góry dziękuje .
luki431
CYTAT(patryczek12092 @ Jan 29 2011, 11:07) *
Witam! Mam pytanie , jak ściągne stadion z forum to nie wiem gdzie to wklejić bo jak wklejiłem go do EKSTRAKLASA/img to nie ma tego stadionu w pes'ie : ( prosze o pomoc z góry dziękuje .

Musisz mieć kitserver żeby dodatki ukazały sie w grze.Albo pobierasz go osobno i wklejasz do folderu głównego z grą albo pobierasz patcha i w nim już masz kitserver,wklejasz pliki unnamed do dt07.img w kitserverze i na 100% stadion będzie.
Osobiście polecam ci patcha "liga zon sagres" którego pobierzesz z tej strony:
http://www.pes-patch.com/2011/01/pes-2011-...ngina-v-10.html
Piękna sprawa ten patch;niedość że stabilny i nie wywala do windy to jeszcze dodaje mase rzeczy,w tym także stadionów.No i kitserver masz więc dodatki typu bandy,scory,piłki,stadiony możesz dodawać według swojego uznania.
patryczek12092
Wklejiłem ściągnięty stadion do Kit Server/EPSERVER/Ekstraklasa/img wlejiłem tam stadiony ale nie ma ich w grze jak chcem wybrać stadion dla obojętnej drużyny : ( czy wie ktoś może co zrobić żeby stadiony były w pes'ie 11?
ruud10
CYTAT(patryczek12092 @ Feb 1 2011, 15:13) *
Wklejiłem ściągnięty stadion do Kit Server/EPSERVER/Ekstraklasa/img wlejiłem tam stadiony ale nie ma ich w grze jak chcem wybrać stadion dla obojętnej drużyny : ( czy wie ktoś może co zrobić żeby stadiony były w pes'ie 11?

Stadiony wklejasz do folderu dt07.img w kitserverze happy.gif
patryczek12092
CYTAT(ruud10 @ Feb 1 2011, 23:00) *
Stadiony wklejasz do folderu dt07.img w kitserverze happy.gif

Ale ja już wklejiłem i nie widać żadnego ze stadionów sad.gif
luki431
A gdzie masz wklejony kitserver,podaj śćieżke.I czy masz wklejony folder save do folderu konami w moich dokumentach...oraz czy kitserver jest zainstalowany czy tylko wklejony.Coś źle robisz skoro sie nie pojawiają.U mnie są.
patryczek12092
[quote name='luki431' date='Feb 2 2011, 16:24' post='327148']
A gdzie masz wklejony kitserver,podaj śćieżke.I czy masz wklejony folder save do folderu konami w moich dokumentach...oraz czy kitserver jest zainstalowany czy tylko wklejony.Coś źle robisz skoro sie nie pojawiają.U mnie są.

Kitserver mam zainstalowany wszystko jest dobrze bo wiem co jak sie robi . a jaki masz kitserver ? kitserver2011? ja mam kitserver 2011

To jak wie ktoś co może być źle? stadiony kopiuje i wklejam do Dysk Lokalny (D:)/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2011/EPSERVER/Ekstraklasa/img . Jak coś to ja mam zainstalowaną ekstraklase patch 2011 może dlatego nie działąją stadiony sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.