Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z Pes 2011
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Waleslg
Witam mam problem z grą pes 2011 mianowicie podczas ładowania meczu wyskakuje mi błąd :
wystąpił problem z aplikacją exe. i zostanie ona zamknięta i na dole mam ikony wysyłaj lub nie wysyłaj - http://wrzuc.net/get.php?what=z30cmpx5problem_z_pes2011.bmp . Jeżeli ktoś wie co jest przyczyną lub jak to naprawić to proszę o odpowiedz. Gra Nie Jest Oryginalna ,Pobrana jako torrent : Reloaded.
Mój Sprzęt spokojnie spełnia wymagania .
Sebzus
jakies patche dodatki masz wgrane? Sciągnij cracka specjalnego do wersji reoladed
Waleslg
CYTAT(Sebzus @ Jan 25 2011, 14:17) *
jakies patche dodatki masz wgrane? Sciągnij cracka specjalnego do wersji reoladed

Nic Nie Wgrywalem Po Prostu zainstalowalem sciagnolem juz chyba milion crackow. wrzucam plik o nazwie : rld.dll do folderu : C:\Documents and Settings\All Users\Menu Start\Programy\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011 kopiuje pes2011.exe do folderu z gra to sie naawet gra nie odpala ttylko od razu wyskakuje ten sam blad. Niewiem co robic ;/
Orange_91
CYTAT(Waleslg @ Jan 27 2011, 22:52) *
Nic Nie Wgrywalem Po Prostu zainstalowalem sciagnolem juz chyba milion crackow. wrzucam plik o nazwie : rld.dll do folderu : C:\Documents and Settings\All Users\Menu Start\Programy\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011 kopiuje pes2011.exe do folderu z gra to sie naawet gra nie odpala ttylko od razu wyskakuje ten sam blad. Niewiem co robic ;/

Idź do sklepu i kup grę a dopiero potem zgłaszaj ewentualne problemy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.