Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wrzucanie plikòw na forum
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
kostek
siemka. ja mam taka prosbe? moglby mi kto[ wytlumaczyc jak wrzucic np. plik .rar z moimi bramkami na forum zeby mozna bylo go zassac? ale od poczatku wszystko bo ja zielony kompletnie unsure.gif slysalem ze trzeba to wrzucic na server czy gdzies.... pozdroofki
Tomak
Ankieta - TAK

Najpierw musisz znaleźć serwer, na ktòry wrzucisz swòj plik, np. rapidshare.de
Wybierasz plik, ktòry chcesz wrzucić, klikasz na upload, czekasz chwilkę i plik masz już na serwerze. Następnie musisz skopiować link z adresem pliku i wkleić do posta smile.gif Jeśli będziesz miał jakiś problem to dawaj na GG.

Pozdro
saper
QUOTE(Tomak @ Jul 5 2005, 14:08:07)
Ankieta - TAK

Najpierw musisz znaleźć serwer, na ktòry wrzucisz swòj plik, np. rapidshare.de
Wybierasz plik, ktòry chcesz wrzucić, klikasz na upload, czekasz chwilkę i plik masz już na serwerze. Następnie musisz skopiować link z adresem pliku i wkleić do posta smile.gif Jeśli będziesz miał jakiś problem to dawaj na GG.

Pozdro
[right][snapback]28875[/snapback][/right]

Jasne ze tak przeciez on tyle lat grał w wisle i on jest za dorry na polską lige :] cool.gif
lukasso
ankieta na TAK
w koncu ilez mozna grac w takiej lidze jaka jest polish premiership
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.