Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kolekcje w waszych domach
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
pasiak KRK
przed tym jak forum przestalo dzialac zalozylem podobny temat ale niestety znikl. Chcialbym abyscie wrzucali tu zdjecia kolekcji vlepek jakie posiadacie np. naklejone na dzwi. Na poczatku cos odemnie smile.gif

user posted image

user posted image

cool.gif

widze ze nikt nie chce sie pochwalic swoimi zbiorami, czyzby forumowicze nie zbierali vlep swoich ukochanych klubow ?? blink.gif
lazy_bum
Ja mogę pokazać kolekcję butelek po piwie jaka kwitnie pod łòżkiem (czasem mam wrażenie, że one się tam rozmnażają ;-) i, ostatnio, na balkonie. W balkonowej wystawie kwitnie też pleśń. \-:
kemot
Jako ze wlepkomanow na forum malo - zmieniam temat na taki w ktorym mozecie pokazywac wasze kolekcje (cokolwiek) - prosilbym jednak zachowac pewien gust (to do tych bardziej kreatywnych)
korzen
niemam fotek, ale kolekcjonuje koncerty DVD ....mam juz 4 koncerty : U2 Elevation Tour Boston , U2 Go To Home , Coldplay Live 2003, Live Aid (ale ten z lat 80-tych) :-)
culles
A ja mam kolekcję okruszkòw w klawiaturze wink.gif może być?
kemot
QUOTE(kemot @ Jul 7 2005, 23:17:25)
prosilbym jednak zachowac pewien gust (to do tych bardziej kreatywnych)
[right][snapback]29131[/snapback][/right]

QUOTE(culles @ Jul 8 2005, 11:10:24)
A ja mam kolekcję okruszkòw w klawiaturze  wink.gif  może być?
[right][snapback]29174[/snapback][/right]

Culles widzisz zwiazek ? Bez fotek - bez pierdolenia wink.gif
pasiak KRK
Culles okruszki w twojej klawiaturze swiadcza o tym ze jestes brudasem biggrin.gif biggrin.gif cool.gif
korzen
user posted image moja biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.