Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EKSTRAKLASA PATCH 2011 DOSTĘPNY!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
prezes87
-Nowa Liga Ekstraklasa
-Zaktualizowane Statystyki Zawodników
-Zaktualizowane Transfery
-Nowe Twarze
-Nowe Menu
-Nowe Piłki
-Nowe Stadiony
-Nowe Stroje

CREDITS:
Piotrl1997 - OF i Grafika

Link: http://www.multiupload.com/UOUK1W8DIA
Waga ~80 mb

EDIT: Własnie zainstalowałem. Działa elegancko. Nie kwasić się że skoro tylko 80mb to lipa, nieprawda! Są składy, stroje, herby, wszystko prócz przyspiewek i komentarza. Niestety patch kasuuje wczesniejsze zmiany tak więc jest ekstraklasa ale są znowu fałszywe nazwy drużyn np. w Premiership. Najłatwiej zrobić backup całego folderu pesa gdzies indziej żeby potem móc bez problemu wrócić do stanu jaki mieliscie przed instalacją patcha.
blackramzes
Na jaka platforme ten patch,PC Czy Ps3?
tomaj
Nie dość, że rzeczywiście nie ma prawdziwych nazw drużyn w pozostałych ligach, brak herbów, logo Ekstraklasy i Bundesligi też są jakoś niewidoczne, a na dodatek stroje niektórych polskich drużyn nie są zrobione nawet w edit mode.
Ciekaw jestem na jakiej podstawie byli tworzeni zawodnicy, gdyż pozycje co niektórych są dość "ubogie" i nie pokrywają się do końca z tymi z PSD
piotrl1997
CYTAT(tomaj @ Oct 31 2010, 11:07) *
Nie dość, że rzeczywiście nie ma prawdziwych nazw drużyn w pozostałych ligach, brak herbów, logo Ekstraklasy i Bundesligi też są jakoś niewidoczne, a na dodatek stroje niektórych polskich drużyn nie są zrobione nawet w edit mode.
Ciekaw jestem na jakiej podstawie byli tworzeni zawodnicy, gdyż pozycje co niektórych są dość "ubogie" i nie pokrywają się do końca z tymi z PSD

Wszystkie stroje sa prawdziwe i wszystko dziala jak nalezy CZYTA SIE INSTRUKCJE JAK ZAINSTALOWAC!! I bardzo dziekuje za dodanie patcha moze wiecej takich patchow w ktotce wydam a wkrotce pierwszy update ktorego dodam wink.gif

CYTAT(prezes87 @ Oct 30 2010, 16:23) *
EDIT: Własnie zainstalowałem. Działa elegancko. Nie kwasić się że skoro tylko 80mb to lipa, nieprawda! Są składy, stroje, herby, wszystko prócz przyspiewek i komentarza. Niestety patch kasuuje wczesniejsze zmiany tak więc jest ekstraklasa ale są znowu fałszywe nazwy drużyn np. w Premiership. Najłatwiej zrobić backup całego folderu pesa gdzies indziej żeby potem móc bez problemu wrócić do stanu jaki mieliscie przed instalacją patcha.

Premiership itp. Dzialaja jak masz pesedit 0.1 to wszystko z ekstraklasa dziala. SZUKAM LUDZI DO POMOCY PRZY UPDATE'ACH Moje gg:12924654 Po więcej szczegółów proszę wejść tu: www.peslodz.za.pl

kris450
wszystko chodzi idealnie
Lysypsyy
na co to jest Patch do PC czy na PS3 ??
podaj instrukcje
Windziak
Wiadomo kiedy będzie pełny patch z Ekstraklasą?
piotrl1997
ten patch jest na PC oraz jest to patch z pelna ekstraklasa. A tu moj i kolegi nowszy patch z ekstraklasa: http://www.pes-add.darmowefora.pl/index.php?topic=5.0 Zarejestrujcie sie na forum i cieszcie sie patchem i naszymi dodatkami na forum biggrin.gif
Grzegorzu
...stwórco patcha mam ważną kwestię.napisałes w tut.,że jesli komuś nie chodzą stroje postępować jak w filmiku.Ładnie pięknie wszystko jednak żeby podstawić jak to na filmiku folder z plikami trzeba mieć co podstawiać.A Ty wstawiłes w tym patchu tylko jeden folder który po odpaleniu w AFSie sam w sobie nic mi nie da.powinien byćfolder do importu a skąd go wziąć ?możesz dać linki jakieś ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.