Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PESEdit 2011 Patch 0.3
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
r.a.j.a.n
CYTAT(blondyn211 @ Oct 17 2010, 11:18) *

Mam do Was propozycję, a mianowicie, nie zakładajcie nowych tematów typu:
PESEdit patch 0.1
PESEdit patch 0.2
PESEdit patch 0.3
PESEdit patch 0.4
...

Załóżcie temat "PESEdit" i tam będziecie informować o kolejnej wersji patch'a, a ten najlepiej zamknąć ;-)

ricken18
W tym jest tylko pół prawdy, bo zawsze lepiej dysktuwać pod jak najbardziej konrektnym tematem, zamiast szukać, pytać i "przeszkadzać" w działach typu "Opinie" albo "Problemy", gdzie jest już po kilkanaście stron.

A i wyszukiwanie jest wtedy utrudnione, gdy ktoś z premedytacją popełnia literówki lub ortografki tongue.gif
BlixA
takie pytanie czy potrzebne są wcześniejsze wersje patcha? smile.gif
blondyn211
NIE SA POTRZEBNE
paczek1262
Mógłby ktoś wrzucić patcha na hotfile bądź rapidshare?
tomaj
CYTAT(paczek1262 @ Oct 17 2010, 16:55) *
Mógłby ktoś wrzucić patcha na hotfile bądź rapidshare?

Przecież w podanym linku party są na filestubie i...hotfilu!
paczek1262
Faktycznie, ja widziałem wcześniej na jakimś "ul" i myślałem, że to to samo.
who_me
Granie na tym patchu w ML to strata czasu . Po jednym sezonie wiekszosc moich zawodnikow wyglada jak cyborgi a gram sredniakiem - statystki z psd do pes11 to byl duzy blad bo rosna duzo szybciej niz w starszych pesach.
paczek1262
Czemu nadal mam spieprzoną Bundesligę? Koln ma fikcyjnych piłkarzy i kilka innych drużyn. Herby faktycznie poprawione, ale Bundesliga nadal źle zrobiona. W tym patchu jest instaler więc nie sądzę żebym coś źle zainstalował. I jeszcze wyskakuje mi na poczatku przy wyborze drużyn jakieś okienko z duzym napisem, nie pamiętam treści.
Damian1947
W jaki sposób można odinstalować tego patcha?nigdzie nie moge znaleźć opcj dezinstalacji a po zainstalowaniu patcha wyskakuje mi pes.exe błąd i gra się wyłącza;/ pozdrawiam.
derock
na tym patchu mnie gra mniej płynnie chodzi, dumam, że to przez nowe bandy... chyba zostaje przy 0.2. Ale chyba trzeba od nowa zainstalować grę..., bo niewaidomo w jakich plikach buszował...
michael4321
Mam pytanie.
W extra content pesa2011 pojawia sie opcja aktualizacji pesa. W tej chwili zrobilem to i mam poprawione sklady, nowe transfery, nowe buty.
Ten patch ktory aktualizuje sie w grze to rozumiem jest produkcji konami.
Nie wiem jak bylo w poprzednich pesach (2010) ale ten motyw jest niesamowity, nie trzeba cudowac i szukac OFów tylko klika sie raz i aktualizacje (oryginalne konami) zaraz pojawiaja sie w grze.
Oczywiscie pewnie nadal jest brak pewnie bundesligi itd, ale podoba mi sie pomysl z aktualizacjami automatycznymi z konami.
Knl
no masz poprawione składy, nowe buty i kilka tapet. jeżeli cię to zadowala, to spoko.
pamiętaj o tym, że patche tworzone przez paczmejkerów dodają ci CO TYLKO CHCESZ ;] i na tym polega ich wyższość i lepszość nad patchami konami
Liverpoolczyk
Wgrałem sobie patch 0.3, bardzo mi się podoba, wszystko jest. Ale nadal nie mogę zrobić jednej rzeczy i może ktoś będzie w stanie pomóc.
Mam pytanie pewnie dla tych dobrze orientujących się w wgrywaniu dodatków. Jak wrzucić nowe, ulepszone stroje do gry? Ściągnąłem je stąd:
http://www.pes-rev.com/grafika/plik/Liverp...11-Kit-Set.html
Są tutaj drobiazgi których w patchach nie ma tylko jak to wrzucić do gry? Tam niby jest instrukcja instalacji, ale w folderze kitserver nie ma żadnego folderu GDB... I w edit patchach się chyba nie pojawi. Ktoś ma jakiś pomysł?
similo14
O ile sie niemyle wystarczy utworzyc owy folder i podfoldery a nastepnie uruchomic manager.exe i nacisnac install.
Illmatic
Witam! Mam problem z patchem 0.3, mianowicie instalacja przebiega bez problemów, natomiast gdy włączam gre wyskakuje mi komunikat o treści [Edit Data], że off jak i inne pliki nie mogą się załadować, ponieważ są przeznaczone do innej wersji gry. Pytanie brzmi, czy chodzi o tą łatke udostepnioną przez Konami??
similo14
Miałem ten sam problem i chodziło własnie o ta łatke. Ja przeinstalowałem grę i zainstalowałem na nowo patcha+fixy wszystko gra.
EDIT: patch 0.3 zawiera w sobie łatke KONAMI więc nietrzeba jej instalowac.
derock
czesc

słuchajcie, czy jak przeinstaluję grę to muszę wgrywać po kolei patche czy wystarczy patcha 0.3 + fix i tyle??
similo14
Wystarczy 0.3 + witaminki!
lorddjs
witam jak odinstalowac tego patcha bo jak wlaczam mecz to mi wyskakuje blad pes2011.exe
similo14
Powinno wystarczyc wyłaczenie kitserwera.
mack
Czy w ów patchu jest możliwośc zmiany nachylenia kąta kamery z tego domyslnego czy trzeba sciagac te narzedzie do tego?

Juz sobie poradzilem tym narzedziem.

A co do patcha, messjash mysle, ze przesadzasz. Ten patch nie jest jakas rewolucja. A faktem jest, ze gra troche spowalnia przez niego..
messjash
Zainstalowałem ten ptch 0.3 i przyznam że to niezła kupa. Nie da się przez niego w ogóle grać. Zawodnicy mają tak wykręcone wszystkie skille że biegają jak naćpani i nie mówię tu o przeciwnikach tylko o swoich graczach. Prawie każdy strzał z przed pola karnego kończy sie bramką. Nie da się tak grać, zniszczyli piękno tej serii tym patchem a szkoda. Niestety zmusili mnie do powrotu na wersję 0.2. Jednym słowem przegięcie!
Knl
głupoty pieprzysz, "nie da się grać", "przegięcie"... xD ja tam wielkiej różnicy w grze nie zauważyłem. statystyki tak naprawde nie zostały tak bardzo zmienione, a już na pewno nie na tyle żeby było to AŻ TAK odczuwalne. zwróć uwagę na formę swoich zawodników, jak wszyscy są na czerwono, czy żółto to nie dziw się że przeciwników roznosisz
krzychu92
Mankament tego patcha polega na tym, ze w wersji 0.3 kluby takie jak Barca, Real itp. mają już staty z PESSTATS Database (chociaż nie wszystkie bo w Juve miałem tylko kilku), które są bardziej realistyczne i większe od tych od Konami, które mamy normalnie. Ja zmieniłem staty wszystkim grajkom w Juve na te z PESSTATS. Jednak na przykład takie Bari ma staty od konami co za tym idzie rozniosłem ich 6:1. Aby wszystko było git malina jak należy w każdym meczu trzeba poczekać, aż większość ekip będzie miała już nowe staty wink.gif
Knl
no niestety, trzeba czekać. w następnych wersjach ekipa PESEdit.com będzie dopracowywać ów problem
szymon1987w
Gram na Patchu 0.3 i wszystko wygląda ładnie tylko że gdy w ustawieniach przedmeczowych druzyny wchodze w "links" lub Team Style to wyskakuje mi błąd i okienko zeby wysłac błąd ( takie standardowe ) no i gra się zamyka? Miał ktoś moze taki problem. Drugie to instalując kitservera najnowszego znikają mi poprawione stroje i loga z patcha 0.3 a chciałbym powrzucać jakies piłki do gry.
dziki460
Ja również mam ten problem po zainstalowaniu tego patcha. Mam 7 64bit i po wyborze drużyn wczytuje grę i nagle urywek z prezentacji stadionu i komunikat:Program pes 11 przestał działać i trza go zamknąć
A najlepsze jest to że po odinstalowaniu pesa 11 z tą łatką i wyrzuceniu wszystkich składników z c/.../pliki programów x86/konami/pes11 i zainstalowaniu na nowo pes 11, problem nie ustępuje
Co robić? Czy została mi już tylko fifa? unsure.gifsad.gif
Windziak
Swoją drogą, czy ten patch Wam spierdo..ł polskie nazwiska? smile.gif Jakoś ostatnio zauważyłem...
szymon1987w
Mi gra śmiga nieźle na tym patchu tylko jeżeli w ustawieniach druzyny przed meczem wejde w team strategy lub links... to mi wyskoczy bład i gra sie zamknie. Polskie nazwiska mam ok tylko bez polskich znaków. A kto Jelenia zrobił DMC i dał mu ponad 90 na podaniu itp a inne słabo to nie wiem. No ale mało gram...polską smile.gif
mata-on
CYTAT(dziki460 @ Oct 30 2010, 11:59) *
Ja również mam ten problem po zainstalowaniu tego patcha. Mam 7 64bit i po wyborze drużyn wczytuje grę i nagle urywek z prezentacji stadionu i komunikat:Program pes 11 przestał działać i trza go zamknąć
A najlepsze jest to że po odinstalowaniu pesa 11 z tą łatką i wyrzuceniu wszystkich składników z c/.../pliki programów x86/konami/pes11 i zainstalowaniu na nowo pes 11, problem nie ustępuje
Co robić? Czy została mi już tylko fifa? unsure.gifsad.gif

Mam to samo....
Co robić??
Jeszcze jakieś dziwne napisy są podczas wybierania strojów....
mata-on

edit; działa juz!!
tooom19
CYTAT(mata-on @ Nov 3 2010, 16:40) *
edit; działa juz!!

To może powiesz co rozwiązało ten problem ? mam to samo
prezes87
Ej a jest jakis patch dodający Lecha, Wisłę albo Legię? Cokolwiek!
mata-on
Ej nie ma;p
prezes87
Jest smile.gif znalazłem.
http://www.pespatchs.com/2010/10/pes-2011-...atch-10-by.html
dodaje Lecha i Wisłę smile.gif Tylko musiałem lekko ich podrasować bo np. Stilic miał overalla 55 ale Rudnevs już za to 70. Arboleda 73 a Bosacki znowu 55. W Wisle lepiej to wygląda. Działa elegancko i dodaje 2 ligę hiszpańską ten patch też.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.