Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dywizja 1. Tydzień 2 31.07- 14.08, kolejki 12-22
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Liga letnia PES6
Orange_91

Gracz Pucek zrezygnował z Ligi Letniej i na jego miejsce wchodzi Waldi.

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie

Na razie wyniki wprowadzamy tylko na forum, kiedy będzie tabela na stronie głównej każdy z gospodarzy spotkania ma obowiązek przenieść wyniki na stronę główną.
piwlak
Runda 12
piwlak Tomek93

Mecz z mnóstwem podbramkowych sytuacji, oraz z jeszcze większą ilością błędów w obronie.Ozdobą spotkania była bramka Arda Turana. Ostatecznie to Turcy okazali się lepsi o 1 bramkę. dzięki za mecz.

Milerinho
Runda 14
Milerinho Tomek93

Dobry mecz tercetu Forlan Suarez Cavani zapewnił 3pkt Urugwajowi. Dzieki powo dalej smile.gif

snajper1929
# 13
czubinho snajper

Będący w wybornej formie Mark Gonzalez prowadzi Chile do pewnego zwycięstwa nad grającymi od 29 minuty w osłabieniu Helwetami
waldi198
12.kolejka

tomek93 waldi198

co za pechowy mecz heh powtórka z pierwszego spotkania rolleyes.gif mecz bardzo wyrównany do momentu kiedy mój bramkarz sam nie sfaulował napastnika i nie dostał za to czerwonej kartki wtedy mecz dla Bośni już się skończył i posypał się grat bramek heh

Tomek93
19 Runda
tomaj Tomek93

Dość wyrównany mecz ze wskazaniem na gości, gospodarzom naprawde niewiele brakowało do remisu.Dzięki za mecz i powo dalej.

Robcio

Robcio Czubinho

Brak ss z powodu rozłączenia. Tym razem mecz o wiele spokojniejszy od poprzedniego. Na prowadzenie wyszli pierw Helweci, następnie w odpowiedzi Słowacy strzelają dwie bramki i utrzymują końcowy wynik do końca. Dzięki.
waldi198
12.kolejka

waldi198 newczas

pechowy mecz dla gospodarzy którym zabrakło trochę szczęścia i dokładności w swoich akcjach:) najbardziej sprawiedliwy byłby remis:)

tomaj
Dzięki Tomek za dodanie wyniku, nie miałem czasu na dodanie go bo ledwo co wróciłem z wakacji.

20 Runda
tomaj Robcio

Pierwsza połowa toczyła się pod dyktando gospodarzy, którzy swoją przewagę upieczętowali jedyną bramką w meczu. Co ciekawe oba zespoły oddały łącznie w pierwszej połowie 6 strzałów i wszystkie były celne. Druga połowa to przebudzenie Słoweńców, które jednak na nic się zdało, gdyż Belgowie kontrolowali przebieg gry.

------------------------------------
15 Runda
tomaj Milerinho

Od początku sporą przewagę w meczu mieli goście, jednak "Czerwone Diabły" skutecznie, choć chaotycznie się broniły. Aż do 30 minuty, kiedy to Cavani pokonał rewelacyjnie broniącego w tym meczu Baillego. Początek drugiej połowy to dalsze ataki Urugwaju, jednak to Belgowie tym razem strzelili gola. Jednak nie cieszyli się oi ni zbyt długo prowadzeniem, gdyż już po upływie minuty znów przegrywali za sprawą Suareza. Bramka ta znacząco wpłynęła na dalszy przebieg spotkania. Belgowie ustawili się bardziej ofensywnie nie mając już nic do stracenia. Z minuty na minute grali coraz lepiej, co nie oznacza, że gości odpuścili. W końcu, w 87 faulowany w polu karnym pada Miralas, a jedenastkę na wyrównującego gola zamienia Simons. Dzięki za grę.
Niewczas
Runda 18

Niewczas Tomaj

Udany rewanż za pierwsze spotkanie. W pierwszej połowie akcja głównie toczyła się w środkowej części boiska. Piłkarze Ghany schodzili do szatni z jednobramkową zaliczką. Druga połowa była o wiele ciekawsza. Dużo niewykorzystanych sytuacji po obu stronach. Belgia odrobiła straty i wyszła na prowadzenie, jednak piłkarze z Afryki wyrównali. Goście przycisnęli i kiedy wydawało się, że bramka jest w ich zasięgu to zabójczą kontrę przeprowadziła Ghana i ostateczni to oni zdobywają komplet oczek.
snajper1929
# 12

snajper tomaj

W 20 minucie ktoś wyłączył w Chilijczykach światło wink.gif
tomaj
22 Runda
tomaj Similo14

Mecz pod całkowitą kontrolą Belgów, którzy mieli aż 2 problemy podczas gry. Pierwszy to jak wyprowadzić piłkę z własnej połowy gdyż 4 napastników i tyleż samo pomocników stanowiło trudną zaporę. Drugi problem dotyczył ataku. Jak już się przedarli na połowę rywali to mieli problem z podjęciem decyzji kto i jak ma strzelać atakując 4-5 na 2 obrońców.

Rada dla Similo: zarzuciłeś mi granie schematem, gdy zwróciłem Ci uwagę na to, że przesadzasz ze wślizgami. Zobacz sobie jak padały bramki. Były akcje sam na sam, dośrodkowania na skraj jak i w środek pola karnego i podania prostopadłe. Pozatym, każda taktyka przewiduje jakiś schemat gry. A Ty masz pretensje, że strzeliłem Ci łącznie 13 bramek w dwóch meczach, no ale sory, co Ty sobie myślałeś? Że co grając 2 obrońcami i tracąc piłkę na mojej połowie ja nie będę strzelał?
snajper1929
# 17
snajper waldi

Długo Chile nie mogło przebić się przez bośniacki mur ale w końcu się udało z nawiązką wink.gif
Tsu
16
Tsu Tomaj

gole brak screna z powodu rozlaczenia
Miralas3x
Pogrebniak2x Arszawin

Dobry mecz z wieloma akcjami z obu stron.Rosjanie postanowili wyprobowac nowa taktyke takze nie wszystko dzialalo jak nalezy.
dzieki

12
Tsu Robcio

Sporo szczescia pod wlasna bramka mieli rosjanie glownie tym sposobem udaje zgarnac sie 3 punkty.
tomaj
17 Runda
tomaj MM

W pełni zasłużone zwycięstwo gospodarz, którzy jednak popisali się sporą nieskutecznością szczególnie w pierwszej połowie, po której prowadzili 1:0. Druga połowa jednak źle się zaczęła dla Belgów, gdyż przez brutalny i bezmyślny wślizg jednego ze Szwedów stracili swój główny motor napędowy w ataku, Mirallasa. Belgowie dalej atakowali jednak z mniejszym animuszem, zdobywając przy tym jeszcze jednego gola.
waldi198
14.kolejka

waldi198 tomaj

co za nie udany mecz w pierwszym spotkaniu ja wygrałem i to dość wysoko a w tym tomaj brawo dla zwycięscy rolleyes.gif

Robcio

Robcio snajper1929

Screen z 2 połowy, w pierwszej było 3:1 dla Słowaków. Dużo szczęścia w tym meczu było po stronie naszych południowych sąsiadów. Dzięki i powo dalej

---------------------------------------------------

Robcio waldi198

Zasłużone 3pkt dla mojego zespołu. Dzięki i powo dalej
MM.
Kolejka 13

MM Tsu

Domincja grużyny gości, którzy nie mieli szczęścia w wykańczaniu sytuacji. Szczęście dopisało gospodarzom, którzy uratowali 1 punkt po samobójczym trafieniu zawodnika reprezentacji Rosji.

Kolejka 20

MM Snajper1929

Dobry, wyrównany mecz, jednak to zawodnicy Chile odnieśli zwycięstwo po rzucie karnym w końcówce meczu.

Kolejka 22

MM waldi198

Zasłużone zwycięstwo Bośniaków, którzy dominowali w każdym elemencie gry.
Niewczas
Runda 15

Niewczas MM

Pierwsza połowa była bardzo nudna. Chaotyczne ataki gospodarzy i mądra gra w obronie Szwedów. Na prowadzenie wyszli goście po ładnej główce a w 45 minucie wyrównał Gyan. W drugiej połowie Ghana narzuciła swój styl gry i ostatecznie wygrała 2:1.

Strzelcy: Dla gospodarzy 2x Asamoah Gyan, a dla gości Elmander.

Nie mam screenów, mecz zagrany do 72 minuty. Straszne lagi miałem, ale kolega stwierdził, że możemy zakończyć mecz z takim wynikiem i wszystko potwierdzi.
MM.
Potwierdzam.
Tomek93
17
Tomek93 Niewczas

Prowadzenie jako pierwsza objeła Ghana. W 28 minucie na liste strzelców wpisał sie Abeyie, jednak chwile później ku mojemu zaskoczeniu ładnym strzałem z lewej nogi wyrównał Keane. Dalsze minuty to zacięta walka o każdą piłke. W 43 minucie ponownie na liste strzelców wpisał się Keane. Druga połowa to głównie groźne ataki Ghany i desperacka obrona Irlandczyków którym czasami udawało się wyprowadzić kontre.Zwycięstwo w 93 min meczu
zapewniła... poprzeczka po strzale napastnika Ghany. Dzięki za mecz i powo dalej
Tomek93
21
similo14 Tomek93

Ciężki mecz dla reprezentacji Irlandii, przez cały mecz nic praktycznie im nie wychodziło,lecz dwie dobre akcje Keane'a i instynkt strzelecki Doyle'a pozwolił wygrać im ten mecz. Dzięki za mecz i powo dalej.
Tsu
22
Tsu Milerinho

Fatalna pierwsza polowa w wykonaniu rosjan i skuteczna gra Urugwaju sprawia ze jest juz po meczu.Cieszy natomiast postawa w drugiej polowie w ktorej udalo sie odnalesc optymalne ustawienie na ten mecz.

15
Tomek Tsu

Dobra postawa rosjan od 1 do 90 minuty potwierdzona dwoma golami.
MM.
Kolejka 16

MM Tomek93

Screenów brak z powodu rozgrywania meczu na 2 części po problemach z internetem po stronie przeciwnika.

I połowa w miarę wyrównana jednak to goście okazali się świetną skutecznością i do przerwy prowadzili 4:1. Druga odsłona to już dominacja przeciwnika, który dołożył kolejne 3 bramki i odniósł zasłużone zwycięstwo.
waldi198
21.kolejka

waldi198 tsu

dużo szczęścia po stronie gospodarzy w tym meczu ponieważ goście stworzyli dużo więcej sytuacji pod bramkowych lecz dobra gra obronie pozwoliła zdobyć 1 punkt rolleyes.gif

Niewczas
Runda 13
Niewczas Milerinho

Dobry mecz obfitujący w wiele bramek. Do przerwy piłkarze z Afryki prowadzili trzema bramkami i nic nie wskazywało, że mogą stracić punkty. W drugiej połowie jednak dużo lepiej zagrał Urugwaj i odrobił straty. Pechowy remis, szczególnie jeśli weźmiemy pod uwagę samobója jednego z obrońców Ghany i bramkę w ostatniej minucie dla gości.
snajper1929
snajper tsu

Czerwone formy przedniej formacji dały zwycięstwo
Milerinho
Milerinho Snajper1929

Udany rewanz za porazke z pierwszego meczu, w tym meczu Urugwaj zagral efektownie i efektywnie.
Dzieki za mecz powodzenia w dalszej rundzie smile.gif
Tsu
14
Tsu Niewczas

Fatalna gra w obronie ktora Rosja prezentuje juz od kilku spotkan na szczescie przeciwnik tez nie zagral najlepiej w obronie dzieki czemu kibice mogli obejrzeć sporo bramek dry.gif
snajper1929
snajper niewczas

Lepiej strzelali gringos z Chile wink.gif ogólnie wesoły futbol
Tomek93
Tomek93 Snajper

Było blisko ale nie udało się, drużyna Irlandii dzielnie broniła przewagi uzyskanej przez Keane w 41 minucie, niestety napór był tak silny że musiała skapitulować, a co gorsza dwukrotnie, raz w 72 minucie a drugi raz w 89. Dzięki za mecz i powo dalej.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.