Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wasze najciekawsze mecze w 6 sezonie rozgrywek!!!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Czarny
Opisze tu swoj najbardziej dziwny mecz...ktory odbyl sie okolo miesiac temu biggrin.gif
Zapraszam do lektury biggrin.gif
Pamietam jak gralem ligowego z Empo ( pierwszy mecz dostalem ze znaczna jego przewaga 0:2) Czas na drugi mecz...Walczylem o baraze i pkt byly mi strasznie potrzebne... Empo trzymal 1 miejsce... Myslalem ze juz nie dam rady a tu niespodzianka biggrin.gif Strzaly 23:2 dla Empo w tym 3 slupki i 1 poprzeczka Kollera z bani i pamietam Nedved cos tam mierzyl z dystansu ( wymierzyl chyba 1 slupek) biggrin.gif Zgadnijcie jaki wynik... 2 : 0 dla mnie biggrin.gif przeprowadzilem 2 akcje... 2 razy wyszedlem ze swojej polowy... biggrin.gif Pamietam ten mecz jakbym go gral dzisiaj biggrin.gif Pierwsza brama po kontrze, Dlugie podanie, obronca nie doskakuje, pilka przechodzi jakims cudem i Saviola nie daje szans w sytuacji sam na sam z Petrem Cechem. Empo coraz bardziej nacieral... Nagle gwizdek, Ufff odetchnalem... 2 polowa, Empo caly czas naciera, bronie sie, drugi raz wyszedlem z polowy... lece Veronem a tu nagle niespodziewany faul Empo biggrin.gif Odleglosc do bramki 32m biggrin.gif Podszedl specjalista Aimar... i Huknal w same okienko!!! Odetchnalem... Empo do konca meczu nacieral ale nic z tego... to go podcielo biggrin.gif Cieszylem sie po meczu jak dziecko tongue.gif
Pamietam potem zagadalismy na gg... Empo byl bardzo zdenerwowany biggrin.gif Pamietam jego slowa:
" przyznaj ze bylem w tym meczu lepszy od Ciebie!!! " biggrin.gif
a ja na to
" liczy sie skutecznosc " tongue.gif
Pamietasz ten mecz Empo??? smile.gif

Prosze wpisujcie do tego tematu recenzje waszych NAJCIEKAWSZYCH, NAJBARDZIEJ EMOCJONUJACYCH, NAJDZIWNIEJSZYCH MECZY LIGOWYCH
Pozdro dla Empo i wszystkich z mojej ligi 4 gr2 cool.gif
Elo

EDIT1: Siano poprawilem sie
EDIT2: Napisalem duza litera z szacunku
Pozdro Snake
Kitek
Napewno moimi najciekawszymi meczeami w tym sezonie by mecze z Deporem mistrzem naszej II grupy w 3 lidze. Pierwszy mecz przegrałęm 2:4, drugi wygrałem 3:2. Bardzo emocjonujące oba mecz no drugi troche bardziej...
snake
CYTAT (Czarny @ 30.05.2005 - 22:52)
EDIT: Siano poprawilem sie smile.gif

CYTAT ("siano")
hm, powiem wprost
zapierdole kazdego, kto jeszcze raz napisze mooj nick duza litera :!::!::!:
...dziejuje za uwage

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
lucio
Czarny- normalnie Barca-Chelsea na Camp nou! a co do Empo jak to u nas mòwia -" jak nie idzie to nie idzie " smile.gif . Najbardziej emocjonujacy mecz? Spotkanie z FilipChelsea( ktòrego już nie ma w lidze) przegrywałem po 10 minutach 0-2 żeby wygrać 3-2 smile.gif
korzen
Ja pamietam mecz z ReGgym do ligi polevo ! heh, mecz całkowicie nie wiarygodny.....jedeyny w swoim rodzaju....prowadziłem 2-0 spokojnie grałem i przewazałem.....postanowiłem w 70minucie zagrac na czas od tak smile.gif ....75minuta Reggy strzela bramke kontaktowa....troche nerwowki.....potem korzen dalej grał na czas i podał do swojego bramkarza.....i tak niefortunnie nacisnęłem kombinacje guzikow ze bramkarz zrobił przepuszczenie sitem ....2-2....korzen wkurwiony na maxa...naciskał a reggy w ostatniej minucie strzela na 2-3.....z tego taki morał nidgy niegraj na czas
Cinek
Moj najciekawszy mecz to meczyk z obronca tytulu Halladinem smile.gif zreszta oba mecze z nim moge uznac za ciekawe.Ale ciekawszy byl ten ktory akurat przegralem smile.gif Po szybkim strzeleniu dwoch bramek przez Halla wydawalo sie ze bedzie po meczu ale zrobilem na 2-2 i mecz stal sie jeszcze bardziej ciekawy. sporo zmarnowanych sytuacji z obu stron jednak ostatni glos nalezal do mojego "przeciwnika" ale mecz ekstra biggrin.gif Rewanz cale szczescie na moja korzysc 2-1 wink.gif
Czarny
prosze o glebsze recenzje...
opisy spotkania...
emocje...
biggrin.gif
Empo ty zyjesz??? tongue.gif
Pozdro dla wszystkich

EDIT: korzen przegiales laugh.gif
ja mialem cos podobnego... tylko ze ja prowadzilem z liptonem 2:0 i w 70min ustawilem sie bardzo defensywnie... 6:3:1 podajrze... na poczatku bylo dobrze ale w koncowce nerwy... dry.gif 84 min Owen wjezdza na 2:1 sad.gif potym juz sie pogubilem i 90min znowu Owen... biggrin.gif z tego moral... Nigdy nie cofaj sie do obrony zeby utrzymac wynik biggrin.gif bo najlepsza obrona jest atak!!! cool.gif
empo
Siema. Żyje Czarny ale pierwszy raz ten temat przeczytałem. Mecz pamietam.....
troche sie wkurzyłem ale to jest tylko gra wiec nic sie nie stalo pozdro dla 4 ligi 2 grupy
lucio
Czarny szkoda że nie wspomniałeś że Lipton miał z tobą w 91min sam na sam ale cudem Twòj bramkarz obronił. Wiem to bo mecz ogladałem "na żywo". i pamiętaj klasowi zawodnicy zawesze grają do końca ! smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.