Orange_91
Jul 21 2010, 15:32
W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacji z przeciwnikiem i ustawienia się na ligowy mecz.
Forma powinna wyglądać następująco:
Kolejka:
Mecz:
Powód:
Proszę pamiętać o tym, że jeżeli w terminarzu jesteśmy zaznaczeni jako gospodarz to mamy obowiązek wpisać nierozegrany w terminie mecz.
Kolejki: 2 i 9
Mecze z: Piwlak i Robcio
Powód: zaraz wyjeżdżam na 2 tygodnie i nie zdążyłem z Nimi zagrać meczy
Kolejka: 8
Mecz z: Tomek93
Powód: przekładam z winy kolegi ponieważ nie miał on czasu ze mną zagrać, gdyż był zajęty innymi ligami
Proszę również o wpisanie moich wyników do panelu gracza jak ten się pojawi.
czubinho
Jul 27 2010, 10:56
Witam, otóż do niedzieli mnie nie będzie więc proszę o przedłużenie terminu, jak wróce to dogram
ahoj
arczi333
Jul 29 2010, 06:35
Niestety musze zrezygnować z udziału w lidze letnie sory
Moge wbić za arczi? Pisałem już wcześniej ,że chetnie kogoś zastąpie oraz pisałem do Orange
piwlak
Jul 31 2010, 18:44
A więc tak- jutro wyjeżdżam do roboty do Niemiec i wracam 19.08. Jeżeli jest taka możliwość, proszę o przedłuzenie wszystkich meczy 2 tygodnia+ nierozegranych meczy z Tomajem i Czubinho. Jeżeli nie ma takiej opcji- jestem zmuszony zrezygnować.
Niewczas
Aug 3 2010, 13:19
Kolejki: 6 i 10
Mecze: Niewczas - Tomek93 i Niewczas - Snajper1929
Powód: W pierwszym meczu zabrakło kontaktu z graczem a drugi mecz to już problemy techniczne z mojej strony. Jeśli nie zdążę rozegrać w terminie to proszę o przedłużenie.
Kolejka 10:
Mecz: Edi - Ogryz
Powdów: Prosze o przedłużenie mojego meczu z Edim. Słaby kontakt z graczem Edi rzadko jest na gg i nie odp na moje kiedy zagramy. Raz odp ale mnie akurat wtedy nie było bo grałem z kimś innym mecz jak wszedłem to już go nie było.
Tomek93
Aug 4 2010, 09:32
Kolejka 5
Tomek93 vs MM
Przedłużenie. Nie mogliśmy się spisać, nie długo to rozegramy.
ziewiec
Aug 4 2010, 13:24
Kolejka: 11
Mecz: ziewiec - seba
Powód: Proszę o przedłużenie, nie mogliśmy się złapać, aczkolwiek kontakt był.
snajper1929
Aug 4 2010, 13:29
4k snajper - robcio
6k waldi - snajper
7k snajper - miler
Proszę o przedłużenie
8. kolejka
Edi-Edek
W imieniu gospodarza proszę o przedłużenie. Pisałem do kolegi 9 razy na gg. Odpowiedział tylko raz, ale mecz nie doszedł do skutku. Zero zainteresowania ze strony Ediego rozegraniem meczu.
Dokladnie u mnie to samo jest z Edim to co edek napisał. Zero zainteresowania
waldi198
Aug 4 2010, 22:06
proszę o przedłużenie moich mecz z kolejek 4,6,8 pozd
Milerinho
Aug 4 2010, 22:29
Prosze o przedluzenie moich nierozegranych meczy do konca tyg.
5k czubinho - pisalem o mecz bez odp.
6k similo ciezko jest nam sie zlapac o jednej godzinie.
Orange_91
Aug 5 2010, 08:43
Wszystkie 22 mecze mają być rozegrane do 14 Sierpnia.
Niestety musze zrezygnować z ligi z powodu nagłego i ważnego wyjazdu.
Bardzo przepraszam za kłopot i mam nadzieje że do następnego Turnieju!
Niewczas
Aug 14 2010, 10:04
Proszę o przedłużenie wszystkich moich nierozegranych meczów. W ten weekend mam wesele, więc nie dam rady już rozegrać w terminie. Starałem się, ale ciężko było złapać się z przeciwnikami.
Orange_91
Aug 14 2010, 12:50
Wszystkie mecze przedłużam do 18.08.2010r. Więcej przedłużeń nie będzie.
Niewczas
Aug 18 2010, 15:59
Wnoszę o wo:
5 i 16
Robcio - Niewczas
Niewczas - Robcio
Zero kontaktu z graczem...
20
Niewczas - similo14
Również proszę o walkower, chociaż kiedyś tam się odezwał.
Tomek93
Aug 18 2010, 16:36
Wnosze o Walkower na moją korzyść:
Runda 7 Robcio vs Tomek93
Runda 18 Tomek93 vs Robcio
Mimo początkowych chęci ze stronych Robcia na rozegranie meczu nie mogliśmy się złapać, pisał do mnie chyba z jeden raz, ja od soboty pisze do niego i zero odzewu z jego strony
1. WKSRKS(Czechy)-Mani3k(Japonia) 3:0
12.Mani3k(Japonia)-Czechy(WKSRKS)3:0
Prosze o WO dla mnie w 1 kolejce i w 12 dla Manka , ja sie zgodziłem i mani3k też , powód taki , że nie możemy sie połączyć praktycznie wcale , mój jedyny kolega który gra w pesa wyjechał na 2 miesiące na wieś i nie miałem skąd zagrać (Ja mam router i na gs nie moge grać , a mani3k odwrotnie , nie może na pes6j) I ta opcja będzie najlepsza.
lukasz44
Aug 18 2010, 22:02
lukasz44- seba
Prawie zagraliśmy, ale u seby była burza i musiał spadać, obustronne wo 0-0 prosze
Robcio
Aug 18 2010, 22:06
Przepraszam za nierozegranie moich wszystkich meczy z powodu problemów z komputerem, do tego nie było mnie przez kilka dni w domu. Mam nadzieję że to już się więcej nie powtórzy. Pozdrawiam i przepraszam za problem
waldi198
Aug 18 2010, 22:21
witam wnosze o WO w następujących meczach:
1.mecz 16,kolejki similo14 2 razy mi pisał że zagramy ,,jutro,, i ani razu się nie odezwał na drugi dzień heh a ja sam nie będę sie prosił żeby ktoś zagrał ze mną mecz hehe
2. brak kontaktu z graczem piwlak ( 18.k) 2razy do niego pisałem i ani razu nie odpisał na moje wiadomości
3. mecz z milerem 20.k ja jako gość pisałem do niego i chciałem zagrać heh on umawiał się a później go nie było heh nawet wczoraj miał wieczorem napisać jak będzie w domu i zero odzewu to samo było w niedziele heh
jako potwierdzenia na wszystko mam rozmowy na gg ze wszystkimi graczami
Milerinho
Aug 18 2010, 23:17
Każdy wniosek o WO został przyjęty oraz wo wpisane.
Koniec Fazy Grupowej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.