Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sprawy organizacyjne.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Liga letnia PES6
Orange_91
Zamieszczam listę proponowanych drużyn do ligi letniej. Na początek niech każdy zainteresowany (czyli biorący udział w lidze) wytypuje swoją proponowaną 20. Można oczywiście dodawać drużyny spoza listy, ale proszę to zaznaczyć w swoim poście. Najprawdopodobniej zagramy na tym updacie patcha siwersa: http://www.pesland.pl/forum/viewtopic.php?...asc&start=0 więc drużyny proszę konfrontować na podstawie tego rostera.

1. Belgia
2. Chorwacja
3. Czechy
4. Dania
5. Irlandia
6. Bośnia i Hercegowina
7. Rumunia
8. Rosja
9. Serbia
10. Szwecja
11. Szwajcaria
12. Turcja
13. Ukraina
14. Walia
15. Kamerun
16. WKS
17. Ghana
18. Nigeria
19. Egipt
20. Meksyk
21. USA
22. Chile
23. Ekwador
24. Paragwaj
25. Urugwaj
26. Japonia
27. Korea Południowa
28. Australia
tomaj
Na wstępie chciałbym się wypowiedzieć co do patcha. Uważam, że w celu uniknięcia jakichkolwiek kłopotów związanych z instalacją patcha powinniśmy grać na obecnym patchu ligowym lub patchu, który w następnym sezonie będzie obowiązywał.
To jest tylko moja mała sugestia, dla mnie zmiana patcha to nie problem gdyż mam do tego odpowiedni program.
A oto moja dwudziestka:
1. Bośnia i Hercegowina
2. Serbia
3. Chorwacja
4. Czechy
5. Urugwaj
6. Chile
7. Dania
8. Ukraina
9. Turcja
10. Szwecja
11. Rosja
12. Paragwaj
13. Egipt
14. Ukraina
15. Meksyk
16. Dania
17. Japonia
18. WKS
19. Kamerun
20. USA
camel11
CYTAT(tomaj @ Jul 12 2010, 18:31) *
Uważam, że w celu uniknięcia jakichkolwiek kłopotów związanych z instalacją patcha powinniśmy grać na obecnym patchu ligowym lub patchu, który w następnym sezonie będzie obowiązywał.

Uważam podobnie. Najgorsze jest skakanie po tych patchach, bo tu inaczej, tam inaczej, przez to ostatnio warna na pes6j dostałem... Ale to też tylko cichy głos z tłumu xD

1. Chorwacja
2. Czechy
3. Dania
4. Rosja
5. Serbia
6. Szwecja
7. Szwajcaria
8. Turcja
9. Ukraina
10. Kamerun
11. WKS
12. Ghana
13. Nigeria
14. Meksyk
15. USA
16. Chile
17. Paragwaj
18. Urugwaj
19. Japonia
20. Australia
kowiak
1. Belgia
2. Bułgaria
3. Chorwacja
4. Czechy
5. Dania
6. Irlandia
7. Rumunia
8. Serbia
9. Słowacja
10. Turcja
11. Ukraina
12. Kamerun
13. Ghana
14. Meksyk
15. Chile
16. Urugwaj
17. USA
18. Japonia
19. Korea S
20. Australia

Myślę, że Bośnia, Walia, Egipt czy nawet Nigeria są zdecydowanie za słabe a Rosja, Szwecja i WKS za mocne wink.gif
tomaj
Bośnia i Egipt są właśnie w sam raz. Rosja ma mocny atak i bramkę, ale reszta styknie
Orange_91
Lista drużyn do Ligi Letniej pewna na 90%, jeżeli chcecie coś zmienić piszcie:

1. Belgia
2. Bułgaria
3. Chorwacja
4. Czechy
5. Dania
6. Irlandia
7. Bośnia i Hercegowina
8. Rumunia
9. Rosja
10. Serbia
11. Szwecja
12. Szwajcaria
13. Turcja
14. Ukraina
15. Kamerun
16. WKS
17. Ghana
18. Nigeria
19. Meksyk
20. USA
21. Chile
22. Ekwador
23. Urugwaj
24. Japonia
tomaj
Rumunia -> Słowacja
kowiak
Wg mnie od Ekwadoru jest ciekawsza Australia na przykład, Szwedów bym jeszcze wywalił..
snajper1929
Belgia -> Walia

Chorwacja -> Słowacja
czubinho
Szwedów koniecznie wywalić, bo Zlatan sam wygra tą ligę. Za 3korony dać Irlandię Płn.
Orange_91
CYTAT(czubinho @ Jul 17 2010, 11:21) *
Szwedów koniecznie wywalić, bo Zlatan sam wygra tą ligę. Za 3korony dać Irlandię Płn.

Na patchu, na którym będziemy grali nie ma Zlatana w kadrze Szwecji, ponieważ on dopiero niedawno wrócił do kadry. Bez niego moim zdaniem ta drużyna pasuje jak najbardziej, gdyby był to również nie umieściłbym jej na liście. Według mnie jeśli mielibyśmy kogoś zastępować to za Szwajcarię i Ukrainę.
tomaj
A mi się wydaje, że i tak z tego grona wspomniana Rumunia odstaje, a Słowacja idealnie będzie pasowała na ich miejsce.
Orange_91
CYTAT(tomaj @ Jul 17 2010, 13:15) *
A mi się wydaje, że i tak z tego grona wspomniana Rumunia odstaje, a Słowacja idealnie będzie pasowała na ich miejsce.

Rumunia pasuje idealnie, nie jest przecież za słaba. Jak chcecie tak tą Słowację to:

Słowacja <-> Ukraina
lukasz44
Ukraina i Walia wywalić
kowiak
heh, po co ja się tu w ogóle udzielam jak widzę, że nie dostąpiłem zaszczytu wzięcia udziału w lidze
lukasz44
CYTAT(kowiak @ Jul 17 2010, 14:21) *
heh, po co ja się tu w ogóle udzielam jak widzę, że nie dostąpiłem zaszczytu wzięcia udziału w lidze

CYTAT
Pierwszeństwo w zapisach będą mieli gracze, którzy grają w naszej lidze

Tak napisał Orange w zapisach, niedługo rusza V sezon ligi, w nim napewno zagrasz o ile wyrazisz chęć smile.gif
czubinho
Za Walię dać Polskę xD
tomaj
Tej a gdzie jest Egipt? Dobra drużyna, a na MŚ się nie dostała tylko przez administracyjne wałki
Orange_91
Ostateczna lista drużyn:

1. Belgia
2. Bułgaria
3. Chorwacja
4. Czechy
5. Dania
6. Irlandia
7. Bośnia i Hercegowina
8. Rumunia
9. Rosja
10. Serbia
11. Szwecja
12. Szwajcaria
13. Turcja
14. Słowacja
15. Kamerun
16. WKS
17. Ghana
18. Nigeria
19. Meksyk
20. USA
21. Chile
22. Ekwador
23. Urugwaj
24. Japonia

Zawodników podzieliłem na dwa koszyki:

1 koszyk

1. Orange_91
2. Roor1910
3. tomaj
4. lukasz44
5. Niewczas
6. Edi
7. arczi333
8. MM.
9. Robcio
10. Snajper1929
11. Mani3k
12. Milerinho

2 koszyk

1. WKSRKS
2. camel11
3. ziwiec
4. seba
5. Pucek
6. Czubinho
7. Piwlak
8. Edek
9. dj_adriano
10. Tsu
11. Tomek93
12. similo14 (wcześniej wkradła się pomyłka bo nie zauważyłem jego zapisu i na liście był Prince)

Potem będzie losowanie i podział na dwie grupo po 12 graczy. W 1 grupie 6 z koszyka nr. 1 i 6 z koszyka nr. 2, w drugim tak samo.
tomaj
Jeszcze trochę to z ogólnego rankingu turniejów na ISS będziemy dostawać pewnie współczynniki tongue.gif
lukasz44
CYTAT(tomaj @ Jul 17 2010, 15:48) *
Jeszcze trochę to z ogólnego rankingu turniejów na ISS będziemy dostawać pewnie współczynniki tongue.gif

O co chodzi ?; p
Ekipy gitara.
Orange_91
Wylosowane grupy:

Grupa 1:

1. Milerinho
2. Snajper1929
3. tomaj
4. Robcio
5. MM.
6 Niewczas
7. Piwlak
8. Czubinho
9. Tsu
10. similo14
11. Pucek
12. Tomek93

Grupa 2:

1. Mani3k
2. Edi
3. Arczi333
4. lukasz44
5. Roor1910
6. Orange_91
7. dj_adriano
8. seba
9. ziewiec
10. Edek
11. WKSRKS
12. camel11
tomaj
CYTAT(lukasz44 @ Jul 17 2010, 15:54) *
O co chodzi ?; p
Ekipy gitara.

Się "śmieję" tylko z tego, że gracze zostali podzieleni na 2 koszyki. To wygląda jak losowania UEFY, każdy team dostaje koszyk w zależności od współczynnika wink.gif

P.S. teraz dopiero widzę, że w turnieju nie bierze udział nasz nowy mistrz. A szkoda bo jako jedyny miałem z Nim komplet punktów (jakoś się udało, szczególnie w rewanżu)
prince
Hm...widzę, że mnie Orange wykopałeś. Proszę w takim razie o wyjaśnienie dlaczego na liście jest Czubinho skoro z tego co widzę zapisywał się po mnie, a ja również jestem graczem ligowym? :> Dyskryminacja drugoligowców? ;D

PS.Niech już tak zostanie, sprawiedliwości nie będę dochodził ;p bo i tak mi wyskoczyła nieprzewidziana zmiana sprzętu, także nie wiadomo czy będzie mi tak z miejsca chodzić PES online, będzie więcej czasu na testy. ALE i tak chciałbym uzasadnienie usłyszeć :>
Orange_91
CYTAT(prince @ Jul 18 2010, 17:40) *
Hm...widzę, że mnie Orange wykopałeś. Proszę w takim razie o wyjaśnienie dlaczego na liście jest Czubinho skoro z tego co widzę zapisywał się po mnie, a ja również jestem graczem ligowym? :> Dyskryminacja drugoligowców? ;D

Czubinho wpisałem wcześniej, podczas jego nieobecności. Ponieważ rozmawialiśmy wcześniej i był chętny zagrać w lidze letniej, ale zapisy były akurat w czasie gdy nie miał dostępu do komputera, więc sam go dopisałem do listy.
prince
CYTAT(Orange_91 @ Jul 18 2010, 17:49) *
Czubinho wpisałem wcześniej, podczas jego nieobecności. Ponieważ rozmawialiśmy wcześniej i był chętny zagrać w lidze letniej, ale zapisy były akurat w czasie gdy nie miał dostępu do komputera, więc sam go dopisałem do listy.

A no to w porządku. Powodzenia wszystkim wink.gif

waldi198
gdyby się zwolniło jakieś miejsce to ja jestem chętny smile.gif nie zapisałem się bo gdzieś mi ten turniej umknął hehe
Ogryz
Ja również jak coś to jestem chętny na rezerwe. Nie zapisałem sie ponieważ wyjechałem.
kowiak
Nie wiem gdzie mógłbym o ty napisać więc pisze tutaj:
Proponowałbym utworzenie Chatu dla całych rozgrywek gdzie ludzie łatwiej by mogli się ustawiać na mecze (myślę, że jest to o wiele wygodniejsze niż przez gg, czy tym bardziej maila). Grałem w lidze NBA 2k10 i tam się to znakomicie sprawdzało. Zdaje sobie sprawę, że w przeciągu tych czterech sezonów musiał paść ten pomysł. Jeśli tak to nie ma sprawy smile.gif
pozdr!
Orange_91
CYTAT(kowiak @ Jul 19 2010, 15:47) *
Nie wiem gdzie mógłbym o ty napisać więc pisze tutaj:
Proponowałbym utworzenie Chatu dla całych rozgrywek gdzie ludzie łatwiej by mogli się ustawiać na mecze (myślę, że jest to o wiele wygodniejsze niż przez gg, czy tym bardziej maila). Grałem w lidze NBA 2k10 i tam się to znakomicie sprawdzało. Zdaje sobie sprawę, że w przeciągu tych czterech sezonów musiał paść ten pomysł. Jeśli tak to nie ma sprawy smile.gif
pozdr!

NA IRCu można się zgadać jak ktoś chce. Z tego co wiem jak dotąd z gg nie było problemów.
WKS
Kiedy losowanie ? , Heel yeah do pjeca ;d
Orange_91
CYTAT(WKSRKS @ Jul 19 2010, 18:08) *
Kiedy losowanie ?

Pewnie nie wcześniej niż po zakończeniu ligi. Chciałem to zrobić na stronie głównej, ale przed zakończeniem sezonu nie ma takiej możliwości technicznej, ale jeśli chcecie to możemy przeprowadzić losowanie normalnie a nie na stronie głównej. To już zależy od was. Ogólnie jeśli zgodzilibyście się na takie losowanie to moglibyśmy zacząć już niedługo, a wyniki rozegrane w tym tygodniu wpisywalibyśmy na razie tylko na forum a w przyszłym wszystko by się przeniosło na główna, bo trochę mało czasu mamy.

CYTAT(WKSRKS @ Jul 19 2010, 18:08) *
Heel yeah do pjeca ;d

? blink.gif
WKS
CYTAT(Orange_91 @ Jul 19 2010, 18:59) *
Pewnie nie wcześniej niż po zakończeniu ligi. Chciałem to zrobić na stronie głównej, ale przed zakończeniem sezonu nie ma takiej możliwości technicznej, ale jeśli chcecie to możemy przeprowadzić losowanie normalnie a nie na stronie głównej. To już zależy od was. Ogólnie jeśli zgodzilibyście się na takie losowanie to moglibyśmy zacząć już niedługo, a wyniki rozegrane w tym tygodniu wpisywalibyśmy na razie tylko na forum a w przyszłym wszystko by się przeniosło na główna, bo trochę mało czasu mamy.

? blink.gif

Dzięki za odpowiedz, w sumie lepiej jakbys Ty przeprowadził losowanie bo, nie chce mi sie czekac cały tydzien żeby popykać. 

Ogólnie bedzie fajne rozgrywki dlatego Heel Yeah ;d
lukasz44
Jestem ZA tongue.gif szkoda czasu.
czubinho
Dokładnie
Orange_91
Jest ktoś chętny przeprowadzić losowanie live? tongue.gif Nie chcę być posądzony potem o oszustwo.
lukasz44
CYTAT(Orange_91 @ Jul 19 2010, 19:46) *
Jest ktoś chętny przeprowadzić losowanie live? tongue.gif Nie chcę być posądzony potem o oszustwo.

Nie gramy o żadne nagrody, więc i tak nie ma po co oszukiwać tongue.gif sam zrób na ircu albo wpisz tylko wyniki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.