Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OF by E9 2010/11
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
E 9
"Good bye for now, not for ever"

Pamiętacie to? Słowa dotrzymuję, więc jestem.. Ostatecznie, po raz ostatni w tej roli na scenie PES'a 6. Od jakiegoś czasu rozpoczęte zostały prace nad OF'em na sezon 2010/11. Jak na razie prace obejmują jedynie Mistrzostwa Świata i poprawki dla 32 drużyn.. Co dalej? Zobaczymy jak będzie z parciem na download, zainteresowaniem i ogólną pomocą..

Z góry proszę o jedno.. Proszę o cierpliwość i nie zasypujcie mnie pytaniami o daty, to już nie te lata gdzie kompa okupowało się 24/7.

Screens:

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

PS: Nie jestem autorem elementów z p_text, p_text złożony z elementów kilku patchów stworzony do UŻYTKU WŁASNEGO.. Autorów większość raczej zna, więc nie będę tu rzucał nickami smile.gif
Edi092
napewno będę czekał z niecierpliwością. całe szczęście,że znajdą się jeszcze takie osoby jak Ty biggrin.gif
Roger
również czekam na tego OF-a z niecierpliwością .. smile.gif a w końcu jest na co czekać .

szkoda, że scena PES 6 pomału się kończy ..
JustMe1987
Swietna sprawa. Oby ujrzal swiatlo dzienne w jakims rozsadnym czasie bo produkty ze znakiem "ISO" jezeli idzie o edycje bazy danych na naszej RODZIMEJ scenie to juz raczej historia.. cool.gif

Off:

CYTAT(Roger @ Jun 17 2010, 20:58) *
również czekam na tego OF-a z niecierpliwością .. smile.gif a w końcu jest na co czekać .

szkoda, że scena PES 6 pomału się kończy ..

Roger zerknij na evo-web w dzial downloadu, edycji i zobacz jak staruszek swietnie sie trzyma wink.gif
arm
Fajnie, że jeszcze znajdujesz czas na "grzebanie" w OF-ie cool.gif
Mam nadzieję, że beniaminków też dorobisz.
Jakbyś potrzebował w czymś pomocy to daj znać....
Patryk123456789
E 9 mam wielką prośbę mógłbyś zarzucić linkiem do : Dos santosa i Gervinho tych co podałeś na screenie
azazel
Witam.
Jak idą prace nad OF'em ??
Można prosić jakieś screeny ??
Pozdrawiam
zgredzik90
I jak kiedy można się spodziewać
deadduck
Czekamy ! wink.gif
E 9
Jeśli ktoś myślał, że zapomniałem o swojej pracy... to się grubo mylił biggrin.gif

Screens:

rolleyes.gif
Jamnik
Nikt tak nie myślał tongue.gif
Stuart17
No kolego, super sie prezentuje. Zycze wytrwalosci i szybkiego ukonczenia pracy. wink.gif
JustMe1987
Francja elegancja biggrin.gif Staty Sobiecha wygladaja bardzo przekonujaco. Masz do tego smykalke.

cool.gif

CYTAT(Kubbas @ Sep 19 2010, 01:18) *
Świetnie

Dobrze, że ktoś jeszcze się bawi dobrą 6tką, ale czuje powoli emigracje na Fife 11'

Mysle ze jest nas wielu wink.gif
Kubbas
Świetnie

Dobrze, że ktoś jeszcze się bawi dobrą 6tką, ale czuje powoli emigracje na Fife 11'
E 9
Zainteresowanie, że ja je*ie.... closedeyes.gif

Prośba z PW:

rolleyes.gif
JustMe1987
CYTAT(E 9 @ Sep 19 2010, 17:02) *
Zainteresowanie, że ja je*ie.... closedeyes.gif

Rob swoje bo robisz to swietnie. Nie ogladaja sie na liczbe komentarzy. Ja czekam chocby z powodu tego zeby sie wzorowac na Twoim ofie przy edycji mlodych graczy ktorzy w kazdym patchu sa robieni po macoszemu.
Jamnik
No git, widzę że Lech skończony smile.gif Ale zawiodłem się, myślałem że innego screena pokażesz. I Ty już wiesz o co chodzi biggrin.gif
Stuart17
CYTAT
Rob swoje bo robisz to swietnie. Nie ogladaja sie na liczbe komentarzy

Dokładnie. Robisz kawał dobrej roboty. wink.gif
deadduck
Wygląda dobrze. Czekam na fulla smile.gif
J@siek543
Od jakiegoś czasu obserwuje twoj dzial i jestem bardzo zainteresowany nim. Starego jeszcze uzywam biggrin.gif
Kiedy mozna oczekiwac konca tego "cuda"?
Galaktyczny
Również czekam na twojego OF-a uważam że jesteś jednym z najlepszych of makerów w Polsce. Super mi się grało na twoich składach z sezonu 08/09.
E 9
Coś nowego do zaprezentowania:

btw. jakieś sugestie wobec OF'a? rolleyes.gif

unikat
Partizan ?;> hm
Jamnik
Bartuś Lech skończony, pokaż no staty Rudnevsa ^^
ninio93
kiedy bedzie dostepny of ?
arm
E9 pracujesz jeszcze nad OF-em czy już sobie odpuściłeś?
E 9
CYTAT(arm @ Nov 20 2010, 18:25) *
E9 pracujesz jeszcze nad OF-em czy już sobie odpuściłeś?

Pracuję... ogólnie szykuje się coś potężnego na zakończenie mojej przygody z czynnym edytowaniem, ale jeśli to nie wypali... pojawi się jedynie OF, chociaż myślę, że to też kogoś zaciekawi.

wink.gif
Stuart17
Wspaniała wiadomość. Na pewno OF będzie mega. wink.gif
arm
Dzięki za odpowiedź! Pozostaje tylko czekać wink.gif
Mateusz13
Czekam bardzo na tego of'a.
Mógłbyś podzielić się z nami kiedy Twój OF ujrzy światło dzienne?
Jamnik
To potrwa wink.gif) KMWTW czyż nie tak wujku biggrin.gif ?
E 9
CYTAT(Jamnik @ Nov 27 2010, 20:20) *
To potrwa wink.gif) KMWTW czyż nie tak wujku biggrin.gif ?

Yhym... wink.gif To potrwa, to potrwa.

Old Boys, KMWTW... wink.gif
JuveR
I jak tam postępy Panie E9? smile.gif

Dzisiaj zainstalowałem sobie szóstkę i szukam jakiegoś porządnego, aktualnego OFa smile.gif
ślimak
Jak tam sytuacja z tym Ofem? Można info jakieś
Jamnik
Sesja jest to i wujek nie pracuje biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.