Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OF by keraj27
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
keraj27
Zacznę dziś prace nad ofem na sezon 2010 oczywiście do PES-a 6. Najpierw chcę poznać wasze opinie i które ligi czy drużyny chcecie mieć w tym ofie smile.gif Zacznę mego ofa od czystego pliku tzn pierwszego ofa stworzonego przez grę smile.gif staty graczy będę przede wszystkim brać ze strony http://pesstatsdatabase.com/ a resztę z innych źródeł(np innych ofów). Po skończeniu ofa skompletuje kitserver ze strojami. Później jak starczy zapału i czasu postaram się o twarze buty i inne takie rzeczy ale przede wszystkim sam plik OF smile.gif

czekam na wasze odpowiedzi w sondzie i posty czy warto się za takie coś brać i czy wam się przyda smile.gif

pozdro
kajoj20
CYTAT(keraj27 @ May 19 2010, 22:37) *
Zacznę dziś prace nad ofem na sezon 2010 oczywiście do PES-a 6. Najpierw chcę poznać wasze opinie i które ligi czy drużyny chcecie mieć w tym ofie smile.gif Zacznę mego ofa od czystego pliku tzn pierwszego ofa stworzonego przez grę smile.gif staty graczy będę przede wszystkim brać ze strony http://pesstatsdatabase.com/ a resztę z innych źródeł(np innych ofów). Po skończeniu ofa skompletuje kitserver ze strojami. Później jak starczy zapału i czasu postaram się o twarze buty i inne takie rzeczy ale przede wszystkim sam plik OF smile.gif

czekam na wasze odpowiedzi w sondzie i posty czy warto się za takie coś brać i czy wam się przyda smile.gif

pozdro

Masz chyba sporo wolnego czasu jak chcesz sie sam z tym uporac biggrin.giftongue.gif bo zapału odmówić ci nie można rolleyes.gif
keraj27
po maturach to wiesz ^^ trochę wolnego czasu wiec po świecę mej ukochanej grze smile.gif

na razie zrobiłem Arsenal :

Uploaded with ImageShack.us

będę się starał cały skład robić wraz z młodzikami smile.gif

jeżeli chce ktoś z czymś pomóc to pisać na PW smile.gif

piszcie w postach najwyżej te ligi bo nie mogę ograniczyć wyboru w opcjach do 5 ;/

dobranoc
Tolox11
Miss Bundesliga in the options.
keraj27
CYTAT(Tolox11 @ May 20 2010, 01:30) *
Miss Bundesliga in the options.

dodałem tą niemiecką ;D czekam na głosowanie to zacznę tworzyć coś więcej smile.gif
Tolox11
Fantastic idea, hope you continue editing OF. I would like to keep the same structure of Ekstraklasa Patch, for me the best. With the best leagues even i always thought to use leagues from:

- Premier League, England

- Bundesliga, Germany

- Ekstraklasa, Polska

- Serie A, Italy

- La Liga, Spain

And use the other league to put a lot european teams like Galatasaray, Panathinaikos, Dinamo Zagreb, Partizan, etc.

Kosot
Kolego Keraj: ja robiłem swojego własnego OF'a i wiem ile to jest pracy . Podziwiam cię że chcesz się za to zabrac Szacun wink.gif a co do tego czy to się przyda to z pewnością taaakkkk !! ;D Pozdrawiam i życzę miłej pracy wink.gif

Bawisz się w archeologa? Widziałeś datę ostatniego posta?//Orange_91
keraj27
robię a właściwie edytuje na razie sobie ofa Ekstraklasy patch 08/09 a potem tego bo nie mam czasu na tak duże poprawki bo samemu jednak ciężko ;D
zgredzik90
Więc kiedy można spodziewać się tego Of ??
keraj27
CYTAT(zgredzik90 @ Aug 18 2010, 15:29) *
Więc kiedy można spodziewać się tego Of ??

na razie nie mam tyle czasu ... praca itp... jak zrobię to wydam ... powoli mi to idzie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.