Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komu kibicujecie a Kogo nienawidzicie?
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3
lucio
No tak, ostatnio gdzieś na forum Lecha widziałem ten temat i sie zastanawiam.. Komu kibicujecie, a kogo nienawidzicie?? Lig piłkarskich jest sporo - chociazby Primera Division, Serie A, Premiersip , Bundesliga...Extraklasa. Ja osobiscie jestem za Lechem Poznań , Liverpool'em, Realem Madryt ( nie należe do tych co najeżdzają na Barce ) i Newcastle (na szczęscie Kluivert odchodzi) . Kogo nienwidzę? Wszystkich Włoskich ekip a w szczegòlnosci Juventus , Chelsea - odkąd zaczeli zabijać football , Manchester United , Valenci i Bayernu Monachium.
lucio
No zapomniałem - Legii także nieznosze :]
StraY
za Real i Juve masz w ryj :]

a ja to tak: in plus -> Lech, Cracovia, Arka... Wisła, Groclin, Juve, Barca, Arsenal, L'pool, Czechy wink.gif
na minusie -> Legia, Amica, Bundesliga, repr. Niemiec, Roma, Lazio ;]
ZeuS22
Valencia, Chelsea, Inter, AS Roma !!! FUJ !!! Nienawidze tych drużyn ! SUCK!! :twisted: Najlepsze to Man Utd, Liverpool, Bayern Munich i Juve no i ......Barca !!! a o polskiej lidze to juz nie bede sie wypowiadał :shock: :!:

Pozdrawiam
ps. dla mnie Premiership to najlepsza liga tylko szkoda ze trzeba płacić za transmisje na żywo... sad.gif
siano
in plus : Milan, Boca Juniors
in minus: Bundesliga, Judentus, Inter
baski18
A wiec zagłosowałem za Serie A ... nasza Idea Extraklasa jest za słaba aby dać jej miano najciekawszej. a teraz o nienawiściach i tak dalej nie pisze tutaj o nienawisciach do polskich klubow bo by trzeba ten temat zamknąć smile.gif Jestem za Lechem Poznań przyjaciele i wrodzy Lecha sa znani wiec nie wypisuje smile.gif a teraz troche zespołow zza granicy. Ja kibicuje:

(Seria A)Juventus F.C. - zaczołem mu kibicowac kiedy przegral z MU w Lidze Mistrzòw po fatalnych bledach obrony na Stadio Delle Alpi, jezeli dobrze pamietam wygral wtedy z nimi(MU) Bayern Monachium w doliczonym czasie gry strzelajac 2 bramki !! jak sie wtedy cieszylem smile.gif Dochodza sluchy ze z Juve chce sie zbratać Legia ... mam nadzieje ze do tego nie dojdzie smile.gif

(Premiership) Brak - nie mam rzadnego ulubionego zespolu w Angielskiej lidze choc zespoly sa tam bardzo silne. Moze troche darze sympatia Liverpool ale tylko troche smile.gif

(Primera Division) FC Barcelona - lubie ja od niedawna(to jest od 2004 roku) za to ze graja ładny football. Nic wiecej na ich temat nie mam do powiedzenia wink.gif Moze lubie ich dlatego ze wrescie ktos w PD zdołal wyprzedzic Kròlewski Real

(Bundesliga) Hertha BSC - why ?? odpowiedz jest prosta A.Wichniarek - ten pilkarz uczeszczal do szkoly w ktorej sie wychowalem zreszta nie tylko on bo wiele innych dobrych pilkarzy i dlatego lubie kazdy klub w ktorym on przesiaduje smile.gif

A teraz o nienawiściach:

AC Milan, Inter Mediolan, Fiorentina, Real Madrid, Valecia, Bayern Monachium, jak cos sobie przypomne to napisze wink.gif

PS. A teraz lista zawodnikow ktorzy wyszli z szkoly do ktorej uczeszczalem:

-A.Wichniarek
-M.Żurawski
-P.Reiss
-A.Juśkowiak
-N.Tyrajski
-M.Goliński(starszy)
- i kilku innych ktorych musze sobie przypomniec smile.gif
tomek828
lubię - Jagiellonia Białystok, Wisła Krakòw, Siarka Tarnobrzeg, Real Madryt, Chelsea, CSKA, Inter Mediolan, Man Utd,
nie nawidzę- Legia Warszawa, Lech Poznań, Valencia, Arsenal, AC Milan, Henry smile.gif chyba o nikim nie zapomniałem, jeśli tak to przepraszam laugh.gif
SZAKI
Kibicuje : Cidrom, Bayernowi, Barcelonie, Interowi. Życze wszystkiego dobrego Arsenalowi ale to troszke z powodu tego że gra tam Henry (może przejdzie do Barcy)

Nie tyle co nie nawidze ale nie przepadam za :
Chelsea, Romą, PSG i Man Utd.

Nienawidze: Polonii Bytom (we krwi od urodzenia)
snake
Kocham: ŁKS.
Lubie: GKS Tychy, Zawisze Bydgoszcz, Resovie Rzeszòw, Cracovie, Włocłavie i Real Madryt ;-)
Nie lubie: Widzewa, Legii, Wisły, Ruchu, Lechii, wszelakich klubòw "bez kibicòw" i wszystkich włoskich klubòw.
boberto
lubie: JUVENTUS, Barcelone, Lech, Bayer leverkusen, PSV, Monaco
nienawidze: real, milan, roma, valencia, legia,
Depor
Kocham - Lech Poznań.

Lubię - Cracovia, Arka, Zagłębie L, Kszo,
Depor, Atletico, AIK Stockholm, Millwall

Nie lubię - Legia, Wisła, Pogoń(pozdro Kusik wink.gif), Zagłębie S, Lechia, Motor, Śląsk, ŁKS
Real, Celta Vigo, Djurgarden, Hammarby, West Ham, Juventus, Den Haag

Trochę tych sympatii i antypatii mam, więc mogłem o jakiejś drużynie zapomnieć smile.gif. Dlatego jeśli coś mi się jeszcze przypomni, na pewno dopiszę.

Pozdrawiam.

EDIT: Nowe drużyny dodane wink.gif
snake
CYTAT ("Depor")
Trochę tych sympatii i antypatii mam, więc mogłem o jakiejś drużynie zapomnieć . Dlatego jeśli coś mi się jeszcze przypomni, na pewno dopiszę

No to dopisuj ten ŁKS ;-)
korzen
kurde moj post gdzies znikł , wiec napisze jeszcze raz smile.gif

Kocham Legia Warszawa
Fanatyk Arsenal Londyn , Reprezentacja Francjii
Darze Sympatią ADO Den Haag , Zagłebie Sosnowiec , Pogoń Szczecin , Cartusia Kartuzy(tu gram biggrin.gif) , Reprezentacja Polski , PSV Eindhoven

Nie lubię Wisła Krakòw , Widzew Łodź , ŁKS Łòdź, Polonia Warszawa , AC Milan ,
Nienawidze Lech Poznań , Lechia Gdańsk
Soxx

CYTAT
Fanatyk Arsenal Londyn , Reprezentacja Francjii

Znalazłem pokrewną dusze tongue.gif
ale wracając do tematu:
Kocham Arsenal,Reprezentacja Francji biggrin.gif
Lubię Barcelona,Wisła tongue.gif
Nienawidzę Chelsea,Lazio, mad.gif chyba można dodać jeszcze Bayern i repr. Włoch rolleyes.gif
kubek
Nie cierpie włoskich klubòw. Kibicuje całej ekstraklasie i polskiej reprezentacji.
Crawler
Super hiper bardzo lubie : F.C. Liverpool
Bardzo lubie: Real, Arsenal
Lubię : Barcelona, Milan, Wisła Krakòw
Nie lubię: Chelsea
Nienawidze : Legia,Amica,Juventus

Troszke się tego uzbierało biggrin.gif
P.S. Wiem że śmieszne połączenie Real i Barca biggrin.gif (ale to przykrywaka tongue.gif )
lazy_bum
+ Niemcy i wszystkie niemieckie kluby.
- Anglia, Włochy i wszystkie ich kluby.
.. ale i tak najładniejsze kobiety w polsce. (-;
Soul
+ polska,portugalia (porto,benfica,sporting)
- anglia,niemcy,wlochy ( i ich ligi biggrin.gif )
lucio
lookas a dlaczego Barca i Real to dziwne połączenie ja na przykład nigdy nie byłem wrogiem drużyny z Kataloni, wrecz darze ich sympatią i szacunkiem za - kibicòw i ofensywny styl gry. Śmieszą mnie zawsze osoby ktòre uważają że skoro jest za Barcą to powinien nienawidzić Kròlewskich bo gdzieś przeczytał o dyktaturze Franco...
CRIS_89
nie nawidze: legii, pogoni, zaglebia s mad.gif realu mad.gif .milanu.benfici.rangersow.chelsea.ajaxu.milanu.romy angli wloch,niemiec,bayernu

i moglbym tak se wymiaeniac gdyz uwielbiam

LECH POZNAN biggrin.gif . CRACOVIA biggrin.gif ARKA biggrin.gif VISCA EL BARCA. biggrin.gif rolleyes.gif biggrin.gif , VALENCIA, ARESNAL no i oczywiscie polevo tems hehe cool.gif

narx
Cinek
Lubie teamy ktore reprezentuja ladny mily dla oka futbol.Przede wszystkm Barca...Nienawidze wloskiego futbolu w szegolnosci Milanu ktory gra ultra brzydki i fuksiarski futbol(fuksa braklo w finale ligi mistrzow) i Chelsea ktora tez straszy gra w negatywnym znaczeniu tego slowa biggrin.gif
Crawler
CYTAT (lucio @ 31.05.2005 - 19:00)
lookas a dlaczego Barca i Real to dziwne połączenie ja na przykład nigdy nie byłem wrogiem drużyny z Kataloni, wrecz darze ich sympatią i szacunkiem za - kibicòw i ofensywny styl gry. Śmieszą mnie zawsze osoby ktòre uważają że skoro jest za Barcą to powinien nienawidzić Kròlewskich bo gdzieś przeczytał o dyktaturze Franco...

Jedyny człowiek ktòry to rozumie biggrin.gif
Lubię dwa kluby. Co z tego że one sie nie lubią biggrin.gif
Pozdro
olo147
Od zawsze byłem za ManU, reprezentacją ANGLII i naszej rodzimej POLSKI... biggrin.gif
Lubie także całą lige angielską, szczegòlnie ManU i Liverpool. Idąc dalej to FC Barcelona i Real, Ajax i kilka innych.
Z polskiej ligi to jak już miałbym coś wybrać to Wisła Krakòw...

Nienawidze: reprezentacji Niemiec i Włoch i wszystkich drużyn z tych lig, za wyjątkiem Juventusu.

Nie podoba mi się to co się dzieje w polskiej piłce, zaròwno na boisku jak i poza nim, ale to temat na oddzielnego posta... dry.gif

Jak mi się coś jeszcze przypomni to dam znać... tongue.gif
traf_fic
+ ... Barca , Piast , Widzew

- ... Bundesliga , Serie A , Chelsea , Real M , Legia
lazy_bum
CYTAT (korzen @ 27.05.2005 - 10:14)
Nie lubię Polonia Warszawa

Typowe dla tłukòw ze stadionu przy Łazienkowskiej... (bez obrazy ;-)
Young_KSC
Zagranica: + Barca,Milan,Atletico Madrid

-Juventus

jeżeli chodzi o kluby polskie to czywiście Cracovia,Arka,Lech

nie nawidze: wisły

pozdro dla wszystkich ziomkòw z Poznania i Gdyni.
Czarny
Kibicuje ZAGŁ
Joseph
nienawidze tiròwki legi i ich przydupasòw sledzi
snake
CYTAT (Joseph @ 5.06.2005 - 01:24)

Może bez obrażania co ?
Bo jeśli można obrażać to ja założe wątek o Widzewie laugh.gif laugh.gif
Look
Klub za ktòrym przepadam : ZAGRANICA

Manchester United, Inter Mediolan

Klub za ktòrym nie przepadam : ZAGRANICA

Londyńska Chelsea, Londyński Arsenal, Bayern Monachium, AC Milan, Juvenalia

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klub za ktòrym przepadam : POLSKA

Krakowska Wisła, Poznański Lech, Krakowska Cracovia

Klub za ktòrym nie przepadam : POLSKA

Legia W-WA, Polonia W-wa, Szczakowianka Jaworzno, GIEKAES Katowice rolleyes.gif

saper
No to tak
Kocham - Manchester United ,Repr.Portugalia,Repr.Anglia,Repr.Holandia
Nienawidze - Real Madryt.Chelsea Londyn,Legia Warszawa,AC Milan,Repr.Wlochy
korzen
CYTAT (Joseph @ 5.06.2005 - 01:24)

haha lubie takich ....swoje kompleksy co do poziomu swojej druzyny wykrzykuja takimi hasłami.....poza tym jak mozesz nazywac Pogon sledziami....skoro Szczecin nie lezy nad morzem....haha widac ze jest z pewnego rejonu w polscie ....rotfl
tomek828
Po wczorajszym wygranym meczu Polski z Azerami znòw lubię naszych orłòw tongue.gif nie lubię zato tych dròżyn : Wigry Suwałki, ŁKS Łomża, Włukniarz Białystok rolleyes.gif
albin
kibicuje słabej jak nigy LEGII i potężnemu JUVENTUSOWI:) od czasu do czasu POGO
Look
CYTAT (tomekronaldo @ 5.06.2005 - 13:14)
Po wczorajszym wygranym meczu Polski z Azerami znòw lubię naszych orłòw  tongue.gif  nie lubię zato tych dròżyn : Wigry Suwałki, ŁKS Łomża, Włukniarz Białystok  rolleyes.gif

Czy Ty jesteś kibicem ? Jeżeli nasze orły przegrywają - jesteś przeciwko im ..Jeżeli nasze orły znowu wygrywają - Jesteś ich fanem .. Typowy małolat wink.gif

CZY WYGRYWASZ CZY NIE, JA I TAK KOCHAM CIE - POWTARZAJ TO SOBIE PO KAŻDYM MECZU NASZEJ KADRY
topskun
Witam z mojej strony tak to wyglada
Fanatyk: FC Barcelona, Arsenal London, Inter Milan, Netherlands
Nie nawidze!!! : Chelsea London, Real Madrid, Bayern Munchen, AC Milan
Reszta ekip ujdzie a na temat teamow z Idea Ekstraklasy sie nie wypowiadam tyle w tym temacie pozdro all
culles
QUOTE(topskun @ Jun 5 2005, 14:03:31)
...Chelsea London,....
[right][snapback]28526[/snapback][/right]

Coraz więcej antyfanòw "Czelsi", no i słusznie, wszyscy wiedzą za co ich nie nawidzimy!
Bulion
Śląsk Wrocław

Juve
+ DLA
++++++++++ Wielkiemu Juve
++ Olimpiakos
++++++++++ Avii Świdnik
+++ ManU
++++++ Łada Biłoraj
+++++ Broń Radom
+++ Fiorentinie
- DLA
----------------------- MILAN
---------- Motor
------- Ślązk Wrocław
-------- Łęczna
-- Chelsea
--- Real
_Trufel_LFC
Kocham - F.C Liverpool cool.gif

Lubie - F.C Barcelone , Celtic Glasgow dry.gif

Nienawidze - Chelsea Londyn , Real Madryt , AC Milan ph34r.gif
Grabos
Kibicuję: Real Madryt, Ronaldo i troche Inter Mediolan

Nie lubię: Juventus Turyn, Lazio Rzym, Samuel Eto'o
lualua
W co drugim poście "nienawidze". Co za durnota bezdenna. Dla mnie football to rozrywka a komu kibicuje to widać poniżej.
Karol Johnn
Od zawsze moimi druzynami sa Liverpool, Repra Anglii. A Serie A powinni rozwiazac....eehhhh te makarony
TeDi
Kibicuję: JUVENTUS TURYN, FC BARCELONA, DEL PIERO. polskim zespołom w europejskich pucharach, reprezentacji Włoch, Polski, Brazylii, Argentynie, Portugalii
Nie lubię: AC Milan, reprezentacji Francji, Niemiec

_DEVIL_
Uwielbiam Real Madryt
Lubie Chelsea,Arsenal,Milan,
Nienawidze:Barcelony,Manchesteru,Juventusu,
Sczegolnie nienawidze Eto'o,Scholes,
qazwsx
Kocham Ruch Chorzòw ( hey niebescy ole !! biggrin.gif )
Lubie Chelse, Fiorentine, Benfice a z reprezentacji to Portugalie
Z piłkarzy lubie C. Ronaldo a nienawidze Eto'o I R.Ferdinada
Z treneròw lubie Trenera Bayernu Felixa Magatha i Portugalczyka trenera Chelsy
znanego i lubianego tongue.gif Mr. Mourinho
halladin
kocham LEGIE KRUL
aaaa NIENAWIDZE KIBIC
T-Mac
QUOTE(halladin @ Aug 11 2005, 17:03:37)
kocham LEGIE KRUL
aaaa NIENAWIDZE  KIBIC
lukasz0
napisze krotko- LECH POZNA
halladin
post nie ma konkretnego adresatasmile.gif

oooo, niespodzianka:),,szukałem jakiegoś niedorozwoja, ktòry zareaguje na tą dosyć prymitywną 'podpuszczankę'...a tu prosze, coż za zaskoczenie rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.