Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z wgraniem stadionu
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
lukas91
No więc ściągam stadion, wpisuję do pliku "map" linijkę:

69,"StamfordBridge" <- Nazwa folderu ze stadionem

W grze jednak nie ma nowego stadionu, obecny także nie jest zastąpiony nowym. Czyżbym coś pominął?
kajoj20
CYTAT(lukas91 @ Mar 5 2010, 22:32) *
No więc ściągam stadion, wpisuję do pliku "map" linijkę:

W grze jednak nie ma nowego stadionu, obecny także nie jest zastąpiony nowym. Czyżbym coś pominął?

U mnie to wygląda tak jak na screenie:

lukas91
To dlaczego u mnie nie działa? mellow.gif
kajoj20
CYTAT(lukas91 @ Mar 6 2010, 16:06) *
To dlaczego u mnie nie działa? mellow.gif

Folder powinien mieć nazwę -> ENG - Stamford Bridge, London
a wpis w mapie "ENG - Stamford Bridge, London"

A ty napisałeś że masz tak

CYTAT

closedeyes.gif
lukas91
To był przykład, a miałem bardzo podobnie. Zmieniłem na dokładnie tak samo i dalej nic. Rozumiem, że wgrany stadion powinien zastąpić domyślny dla tej drużyny?
jaro9
Nie.Wgrywasz stadiony a następnie aby je wybrać naciskasz F1 kilka razy aż pokaże Ci się wybór stadionów.Następnie naciskasz Q lub E (lewo,prawo) w celu wyszukania stadionu:
reksio74
tym programem podporzadkujesz sobie stadiony dla kazdej drużyny, ten program sam tworzy sobie pliki map, nic nie musisz wpisywać,wystarczy tylko stadion wkleic do foderu stadium w kit serwerze,uruchomić program,wejsc w zakładke stadiums i pokaże się lista drużyn które masz w grze naciskasz myszką na manage i pokazuje się lista stadionów z kitserwera,wybierasz który ci odpowiada dla danej drużyny a potem file- save all i będzie ok.również tym programem przyporządkujesz sobie buty,faces,hair oraz balls.

http://www.sendspace.pl/file/acd95cc5e4f8220fc13060b
popolupo
1. folder ze stadionem musi zawierac foldery 1_day_fine, 2_day_rain
2. w momencie wyboru strojow wybierasz klawiszem PageUp lub Page/Down stadiony a potem klawiszem 7 wcisnij jeden lub dwa razy az pojawi sie napis "Home stadium" i nazwa stadionu
lukas91
jaro9 - Aaaa, teraz widzę biggrin.gif Wielkie dzięki!

reksio74 - Program rozwiązuje moje problemy z wgrywaniem piłek. Dzięki również.
lukas91
Gdybyście byli jeszcze tak mili i zajrzeli tutaj:

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=17214

Byłbym bardzo wdzięczny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.