Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6 - konfig
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
ZwykłyTyp
Witam
Widziałem w sumie topici tutaj o tym ale nie bylo dokladnie tego co by mnie interesowalo.
Jezeli komus przeszkadza topic prosze o przesuniecie posta do odpowiedniego dzialu.
A wiec

NIe chcialbym dawac linkow do innych stron o pes tak wiec opisze w skrocie...

Wszedlem na forum
http://goalserver.kmikaz.info/index.php?action=forum

Zrobilem wszystko jak jest opisane lacznie ze zmiana pliku hosts.
Generalnie jest ok
lacze sie wchodze do gry , rozmawiam z ludzmi itp
ale gdy klikam Start Match.. widze tylko czarny ekran
Domyslam sie ze to wina patcha ale mowili na innych forach ze to ma byc na czystego pesa ewentualnie z patchem jakims
Niestety link do tego patcha padl
jego nazwa to (chyba...)
ISS DB v.3.rar
Ja znalazlem na necie jakis patch o nazwie ISS_Patch_v3.1.rar ktory ponoc jest jak ten wymieniony wyzej
W swoim pes mam komentarz z fify (nie wiem skad ale jest )
moze to jest wina?
Malo tego
gdy robie nowy profil o nazwie jakiejkolwiek zawsze loguje mnie jako jakiegos Krystiana ^^ ktory ma tych meczy sporo na koncie i troche wygranych wtf ? ^^
Wgralem tez jakis Siwers patch inni ponoc go maja tam ale nadal czarny ekran...

Reasumujac mam prosbe
Po 1 na jakich patchach ludzie graja ze ich nie wywala ?
Po 2 jaki patch mam wgrac (mile widziana nazwa-LINK)
Po 3 pytanko mam o pes6j -ktos wie kiedy forum bedzie dzialalo ? -nie da sie regnac tam
galik10
1.gram na czystym pesie i wszystko ok
2.żaden
3.Powiem ci ze nie wiem co ma zrobić aby mi pes6j działalo,bo wszystko dobrze się włącza az do czasu wybrania serwerai wtedy rozłącza mi się,ma ktoś jakiś pomysł co to moze byc?

jakby ktos mógl pomóc to moje gg 3238971
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.