MalyMag
Jan 17 2010, 20:29
Witam, jestem nowym uzytkownikiem na forum i mam prosbe!
Otoz, bardzo bym chcial posiadac komentarz duet- szpakowski,szaranowicz, szukam go od jakis 2-3 godzin nie moge go nigdzie w calosci znalesc, montowalem w tym dkz studio rozne wersje i po prostu nic nie wychodzilo zawsze byl ten borek a w momentach odezwal sie szaranowicz... no normalnie szlak mnie trafial. I tutaj pojawia sie moja prosba, otoz czy ktos moglby wrzucic juz gotowy komentarz szpakowskiego,szaranowicza( o ile takowy ma i sie nim posluguje) bym byl zachwycony!!!!! z gory serdecznie dziekuje!! Pomozcie czlowiekowi w potrzebie!
Zalezy jakiego szukasz jesli chodzi na czysta gre to nie znajdziesz a jak razem z patchem to poprostu klamiesz bo i Ekstraklasa Patch , PowerPatch czy PES6.5 wystarczylo sciagnac i znalezc ten temat mozna w 10 sek.
MalyMag
Jan 18 2010, 07:33
CYTAT(WKSRKS @ Jan 17 2010, 21:16)

Zalezy jakiego szukasz jesli chodzi na czysta gre to nie znajdziesz a jak razem z patchem to poprostu klamiesz bo i Ekstraklasa Patch , PowerPatch czy PES6.5 wystarczylo sciagnac i znalezc ten temat mozna w 10 sek.
Nie, kłame po prostu chcialem takiego znalesc jak np borek i kolton.. ale jezeli z patchem trzeba to dzieki !