Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Photoshop 7.0.1
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
P!R0
Witam wszystkich i prosze o pomoc. Mianowicie nie potrafie sie obslugiwac Photoshopem 7.0.1, jezeli ktos posiada poradniki do owego programu byl bym bardzo wdzieczny, lub podal linka do Photoshopa 8.0 cs.
Z gory bardzo serdecznie dziekuje!!!
Tomak
TUTAJ znajdziesz mnòstwo porad jak robic efekty rozne, do sciagniecia wiele plikow do PS, itp. itd ;D
P!R0
Dzieki, a znasz moze stronke na ktorej znaidzie sie PHOTOSHOP 8.0 cs??
Kjs
czlowieku w internecie jest mnostwo tutoriali photoshop'owych. Wystarczy chwilke poszukac... www.google.pl
P!R0
Wlasnie ja mam pecha i nieznalazlem mimo ze szukalem ponad 5H!!!
Wiec bardzo prosze o linki!!! :cry:
korzen
user posted image
P!R0
Korzen, do znudzenia mozna pokazywac ten rysunek, ale jak niezamierzasz mi pomoc co sie niewypowiadaj!!!
BuLi
znaj laske pana ;D :
Adobe Photoshop CS2 9.0 Final
P!R0
Dzieki, sciagnie sie za jakis.............hmn, 3h.

Ps. "Znaj laske pana", twojej dziewczyny nieznam, acha i lodòw tez nierobie!!! biggrin.gif:D:D
BuLi
ja ci linka daje a ty jeszcze marudzisz ze 3h bedzie sie sciagac? :wink:
"znaj laske pana" - "znaj łaske pana" ;D
pzdr
T-Mac
korzen oby tak dalej
P!R0 do ciebie
po co szukac samemu jak mozna inne osoby wykorzystac
michau000
nie czepiajcie sie tak. skoro gosciu sam nie mogl znalesc (jak sam pisze) to spytal sie innychm ktorzy potencjalnie mogli znac juz takie strony, bez dodatkowego szukania.

a www.wszystko.tk to moj ulubiony link :wink:

edit: buli, czy ten prgram to jakis fake, czy u mnie tylko cos nie tak? ni huhu nie chce sie zainstalowac, wyskakuja jakies bledy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.