Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lagi!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
tomky
Mam pytanko :
W grze w sieci często zdarza mi się sytuacja że np: w pierwszej połowie gra strasznie się rwie(lagi) w drugiej jest już oki ale co z tego jak w pierwszej dostaję 4 bramy(grac się odechciewa).
1.Z kim grac aby nie było takich sytuacji(wczoraj miałem na serwerze America tą sytuację)?
2.Czy jest na to jakiś sposób?
lowrider
grać z ludźmi, którzy mają 2-3 kreski w roomie
gdy widzisz ze lagi są duże spauzuj grę i przeproś i wyjdź
w drugiej polowie drugi gracz ma takie warunki jak ty w pierwszej wiec probuj gonic wynik biggrin.gif
tomaj
CYTAT(lowrider89 @ Dec 6 2009, 13:24) *
w drugiej polowie drugi gracz ma takie warunki jak ty w pierwszej wiec probuj gonic wynik biggrin.gif

To nie jest regułą. Np.: jak Ty masz stałe łącze przez kablówkę, a przeciwnik ma radiówkę lub dzieli neta na kilka kompów to Ty będziesz miał lagi, on na Twoim hoście niekoniecznie.
Sporo osób uważa też, że wpływ na jakość łącza ma odległość, np. gdy Polak gra z Amerykaninem. To nie prawda, bo jeżeli obaj gracze korzystają ze stałego łącza to nie powinno być problemów.

Tak pozatym to racja, aby najlepiej grać z osobami z co najmniej 2 kreskami.
tomky
Gdzie są te kreski ?
tomaj
Przy nicku gracza jak jesteś w pokoju meczowym masz kwadracik. Na PES6J mogą ci się palić od 1-3 kreski lub / co oznacza, że się nie połączycie. Natomiast na GS czasami jest ten kwadracik pusty, ale oznacza to zazwyczaj dobre łącze.
tomky
dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.