Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EKSTRAKLASA PATCH 2010
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2010 > Patche
DoMManU
Zawartość patcha:

Barclays Premiership
Ekstraklasa
Unibet 1 Liga
Serie A
LFP
Bundesliga

Brakujące drużyny LIGI MISTRZÓW, LIGI EUROPEJSKIEJ oraz REPREZENTACJE U-21 zamiast klasycznych drużyn + 4 II ligowe drużyny Zagłębie S. Zawisza LKS Nieciecza Jastrzębie.
Szczegółowa zawartość Others A i Others B zostanie ujawniona już niebawem! - nowa segregacja slotów - 32 drużyny Ligi Mistrzów i.t.p
- nowe twarze (obecnie liczba bliżej nie określona)
- poprawne logosy dla wszystkich lig, pucharów, klubów oraz reprezentacji
- realistycznie odwzorowane stroje dla każdej drużyny w grze
- aktualne składy
- przeprowadzone wszystkie transfery
- poprawione numery
- nazwiska pisane 'Lewandowski' a nie jak w oryginale 'LEWANDOWSKI'
- menu
- intro
- poprawiony statystyki zawodników
- murawy
- bandy
- flagi kibiców
- przyśpiewki dla wszystkich polskich drużyn oraz najlepszych klubów i reprezentacji
- soundtrack
- bootpack
- scoreboard = SCOREBOARD SELECTOR (wraz z wieloma scoreboardami ,repleyami i innymi plikami graficznymi zwiazanymi z oprawą meczu)
- replaye (zmieniane również scoreboard selectorem)
- ballpack = BALL SELECTOR (wraz z wieloma paczkami piłek)
- stroje sędziowskie
- nowe rękawice bramkarskie
- flagi narożne
- dodatki graficzne (ikonki ładowania, zdjęcia trenerów i.t.p.)
- W PLANACH TURF SELECTOR ! (wersja normalna oraz zimowa ze śniegiem)

Patch zawierać będzie własny option file, exe, oraz EPserver dzięki czemu każdy gracz będzie miał do wyboru grę w oryginalną wersję Pro Evolution Soccer 2010 oraz tę z EP 2010. Łatka najprawdopodobniej zostanie umieszczona w dobrze skonwertowanym i łatwym w obsłudze pliku instalującym exe.
Kropa
i co z tym patchem? Coś się dzieje w ogóle? Pracujecie nad nim? Bo w temacie widzę zero odzewu.
Pstryks
Już wyszedł zajrzyj na pesleague.pl
Kropa
dzięki za info
patryk90
Witam!
Zainstalowałem sobie tego patcha i mam taki problem, wchodze w master league tworze ekipe i sobie gram. póxniej zapisuje i gdy chce później wczytać wypieprza mnie z gry i odwołuje się do folderu z grą. O co chodzi
Wyskakuje komunikat Microsoft Visual C++ Runtime Library.
Program:D:\GRY\PES 2010\Ekstraklasa patch 2010.exe
itd...
Prosze o pomoc, pozdrawiam!
adziksts
Panowie pomoże ktoś? Wrzuciłem patcha zrobiłem wszystko tak jak trzeba,a nie mam zamienionych zawodników.W Arce gra np. Sorin itp. Wiecie co może być nie tak?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.