Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Puchar Ligi IO 1/8 finału.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2 > Puchar Ligi IO
Orange_91
Czas rozpocząć 1/8 Pucharu Ligi IO. Gramy do dwóch wygranych meczy. W tym temacie wpisujemy wyniki spotkań tak samo jak w tematach z kolejkami ligowymi. Mecze możemy rozgrywać do 15.11.09r. Ustawienia 1/8 pucharu wyglądają następująco:

Czas trwania meczu: 10 minut
Limit czasu: Zwykły
Liczba przerw: 3
Forma: Zwykła
Kontuzje: Nie
Dogrywka: Tak
Rzuty Karne: Tak
Czas: Dzień/Noc
Pogoda: Dobra
Pora: Lato

Pary 1/8

Orange_91 - acidd 1:2 1:2 awans acidd

Mani3k - JustMe1987 4:0 3:0 awans Mani3k

lowrider89 - amarje 1:2 2:0 0:2 awans: amarje

Bakel - lukasz44 4:3 1:3 4:3 awans Bakel

siwers99 - pablo109 3:1 3:1 awans siwers99

snajper1929 - bobex77 2:1 3:1 awans: snajper1929

Kubbas - Tomaszzz 8:0 3:0 awans: Kubbas

milerinho - jarek 3:0 3:0 awans: milerinho
siwers99
siwers99 pablo109

Fajnie spotkanie , miła atmosfera aż można było graćwink.gif Obie drużyny starały się grać ładną pilkę dla oka . Wszystkie 4 bramki były po ładnych akcjach i przedniej urody. Dużo wirtuozerii. Choć jeden mecz mi wyszedł w tym tygodniu;)

pablo109 pablo109

To samo co w pierwszym meczu , lecz to spotkanie było bardziej wyrównane do chwili aż PSG strzeliło sobie samobója.
Dzięki za mecze;)
Bakel
Bakel lukasz44

lukasz44 Bakel

Bakel lukasz44

Bardzo emocjonujące mecze, w których sytuacja zmieniała się dosłownie z minuty na minutę. Mecze przypominały pojedynek bokserski, walka cios za cios:
1 - 0
1 - 2
3 - 2
3 - 3
4 - 3

0 - 1
1 - 1
1 - 2
3 - 2
3 - 3
4 - 3

Strzelane gole, zwłaszcza w pierwszym meczu były cudnej urody. Spotkanie, w którym PES6 pokazał całą gamę dostępnych, niekonwencjonalnych zagrań.

Dzięki wink.gif
lukasz44
Potwierdzam, mimo że przegrałem jestem dumny z tego co zagrałem w tych meczach, piękne gole, zagrania o to chodzi właśnie w pesie wink.gif nie o kłótnie i granie na lame itp. Spotkania toczyły się w miłej atmosferze, bez kłótni i docinek, ale gdyby nie samobój mojego gracza w ostatnim meczu w 87 minucie nie wiem jak by się to skończyło wink.gif pozdro, oby więcej takich meczy.
Mani3k
JustMe1987 Mani3k

Mani3k JustMe1987

To był dzień zawodników Lazio, w końcu zagrali na miarę oczekiwań. Świetnie w ataku i pewnie w obronie. Akcje były składne, przemyślane, a gole przedniej urody. Przeciwnik zasłużył co najmniej na gola honorowego w obu spotkaniach, ale jego napastnicy nie mięli dziś szczęścia.

Nie wiem czy JustMe1987 nie miał dziś swojego dnia czy ja po prostu byłem tak mocny i pewny w swoich poczynaniach.
Mam tylko nadzieję, że oba zwycięstwa są oznaką nadchodzącej, lepszej formy rzymskiej ekipy. closedeyes.gif
Dzięki za mecze!
JustMe1987
Mani3k byl klasa sama dla siebie. Swietnie rozgrywal. Bronil bez zarzutow. Sprawial wrazenie jakby wiedzial sekunde wczesniej co sie wydarzy. cool.gif Widac trzeba bylo zrobic sobie przerwe i dojsc do siebie bo to co zaprezentowalem w ostatnich paru meczach to zwczajnie dno dry.gif
seba
acidd Orange 91

Orange 91 acidd

Mecze dosyć wyrównane. Napastnicy Boltonu zachowali więcej zimnej krwi pod bramką rywala.
lowrider
lowrider89 amarje

Dość znaczna przewaga Amarje. Szachtar ograniczał się wyłącznie do ataku pozycyjnego. Bramka w 90 minucie stracona po znakomicie rozegranym kontrataku.

amarje lowrider89

W tym meczu Ukraińcy stłamsili "Wieśniaków" nie pozwalając im na zbyt wiele. Zdecydowana przewaga.

lowrider89 amarje

Festiwal niewykorzystanych okazji, gracze Szachtara mogli mecz przechylić na swoją korzyść, jednak umiejętna gra Niemców w defensywie i skuteczność w ataku spowodowała zwycięstwo.

Podsumowując - Amarje w pełni zasłużył na awans, pokazał kawał dobrego futbolu.
Powodzenia!
Orange_91
Przedłużam termin rozegrania spotkań do 18.11.09r.
Kubbas
Kubbas - Tomaszzz 5:0 do 40 minuty

Później przeciwnik uciekł, pauzuje 3 razy spotkanie aby napisać mi, że jest jakiś zwyczaj i powtórek się nie ogląda, ja oglądam z każdym przeciwnikiem i nikogo to nie irytuje, oglądam zawsze 1 powtórkę. Gracz po kolejnej bramce uciekł. Nie może on grać ani na PESJ ani na GS, musiałem stawiać pół godziny serwery na starym PSL, do tego ma skosa. A jak już w końcu zagraliśmy to robi sobie ucieczki.

Nie mam ochoty dalej grać z takim przeciwnikiem, bawić się pół godziny a on później ucieka.

Przewaga moja totalna i 5:0 do 40 minut, proszę o uznanie tego wyniku jako końcowy i o walkower 3:0 za następny mecz z wyżej wymienionych powodów.

"Tomasz 15:00:41
jaja sobie robisz? taka podnieta, ze gola strzeliłeś?
Kuba 15:00:54
?
Tomasz 15:01:22
niew rozumiesz, ze niewyłacaanie powtorek jest bardzi irytunace, 4 razy psize wylacaaj powtorki,a ten dfalej swoje....
Tomasz 15:02:28
wszedełm na serw..."

Niestety nie zeskrinowałem rozmów podczas meczu.

"4. Opuszczenie meczu przed jego końcem, przy otwartym wyniku powoduje, iż wynik meczu ustala się na wyższy o 3 bramki przeciwko osobie, która mecz opuściła."
Tomaszzz
Dno i wodorosty. Zrobiłem wszystko by się połączyć, 2 razy musiałem czekać na stawianie serwa od nowa po niedopatrzeniach Kubbasa, bo nie miał dobrego rostera...

1 gol, Kubbas ogląda całą radość po golu i powtórkę, pisze mu żeby je wyłączał.
2 gol, znowu oglądanie gola, pisze to samo.
3. gol, to samo, znów piszę
4 gol, to samo, piszę ostatni raz...
5 gol, znowu oglądanie radości + gol.

Odpowiedź Kubbasa w trakcie meczu "lubie ogladac powtorki smile.gif". Normalnie jak w przedszkolu. 4 razy proszę go o coś on swoje, a powtórki ogląda się po meczu. Mogę to zagrać tylko bez tych żartów... Teraz się dziwi, ze wykorzystałem jedyną możliwość protestu, a ja jestem wciąż gotowy do gry. Bzdura, nie uciekłem tylko w jedyny możliwy sposób przerwałem ten kabaret. I co z tego, że jest skos jak działa mecz.. Genialne argumenty, które nie mają nic wspólnego z twoim dziecinnym zachowaniem.

"Niestety nie zeskrinowałem rozmów podczas meczu." I co z tego?
Kubbas
Skosa masz od zawsze i niejedna osoba już w tej lidze potraciła punkty nie na twoim skillu tylko na lagach, choćby Maniek.

Powtórek oglądania nie zabrania się w regulaminie, moi przeciwnicy oglądają normalnie i nie mam nic przeciwko, ale ty twierdzisz, że to jest powód do ucieczki.

Nie no przegrałeś przez moje powtórki smile.gif
Orange_91
Cóż można wymyślić? Trzeba robić tak jak pisze w regulaminie:

CYTAT
4. Opuszczenie meczu przed jego końcem, przy otwartym wyniku powoduje, iż wynik meczu ustala się na wyższy o 3 bramki przeciwko osobie, która mecz opuściła.

Czyli 8-0 dla Kubbasa w pierwszym meczu i grajcie rewanż.
Tomaszzz
CYTAT(Kubbas @ Nov 18 2009, 14:39) *
Skosa masz od zawsze i niejedna osoba już w tej lidze potraciła punkty nie na twoim skillu tylko na lagach, choćby Maniek.

Powtórek oglądania nie zabrania się w regulaminie, moi przeciwnicy oglądają normalnie i nie mam nic przeciwko, ale ty twierdzisz, że to jest powód do ucieczki.

Nie no przegrałeś przez moje powtórki smile.gif

1. Jakby ktoś ma problem ze stratą punktów to o tym się pisze, nic takiego nie było, przynajmniej ja nic o tym nie wiem.

2. Jak czegoś nie ma w regulaminie o nie istnieje dla ciebie... 4 razy prosiłem o prostą rzecz i regulamin nie ma nic do tego.

3. A kto tak mówi?? Tylko ty...

" ja oglądam z każdym przeciwnikiem i nikogo to nie irytuje, "

To ja właśnie zasygnalizowałem ci to po pierwszym golu, potem po 2, 3 itd...
Kubbas
No i na co mam tutaj niby odpowiadać?

W regulaminie nie ma nic o powtórkach, nikomu to nigdy nie przeszkadzało, mi też, odpisałem Ci, że po prostu lubię oglądać jak strzelę ładną bramkę, a że Ciebie 3 sek powtórki irytują to nie mój problem.

Jak nie strzeliłeś focha to pisz do mnie o rewanż albo napisz tutaj, że dajesz WO, będę wieczorem.
Tomaszzz
CYTAT(Kubbas @ Nov 18 2009, 14:49) *
No i na co mam tutaj niby odpowiadać?

W regulaminie nie ma nic o powtórkach, nikomu to nigdy nie przeszkadzało, mi też, odpisałem Ci, że po prostu lubię oglądać jak strzelę ładną bramkę, a że Ciebie 3 sek powtórki irytują to nie mój problem.

Jak nie strzeliłeś focha to pisz do mnie o rewanż albo napisz tutaj, że dajesz WO, będę wieczorem.

3s? Oczywiście...

I to, że napisałeś, że lubisz to jest argument, że ma mi się to podobać?... Twój wywód jest doskonały... Gratuluję.
Kubbas
Nie moja wina, że twoje ego nie wytrzymuję 5 sek powtórki bo cieszynki chyba wyłączałem.

Wiesz jak ja bym napisał do Ciebie, żebyś nie wyłączał powtórek to sytuacja wyglądałaby tak samo tylko w moją stronę smile.gif
Tomaszzz
CYTAT(Kubbas @ Nov 18 2009, 14:56) *
Nie moja wina, że twoje ego nie wytrzymuję 5 sek powtórki bo cieszynki chyba wyłączałem.

"chyba"

CYTAT(Kubbas @ Nov 18 2009, 14:56) *
Wiesz jak ja bym napisał do Ciebie, żebyś nie wyłączał powtórek to sytuacja wyglądałaby tak samo tylko w moją stronę smile.gif

Nie powiedziałbym jasnowidzu.
jarek
sory za offtopa ale nie mogę się powstrzymać tongue.gif

heh i znowu zamieszanie przez Tomaszka tongue.gif
nie rozumiem Cię Tomaszu...z tej całej sytuacji to Ty wychodzisz na rozkapryszonego dzieciaka....
Kubbas oglada zawsze powtórki to niech oglada...bo Tobie się to nie podoba to nikt nie może tego robić ?! żal !!
Tomaszzz
CYTAT(jarek @ Nov 18 2009, 15:14) *
sory za offtopa ale nie mogę się powstrzymać tongue.gif

heh i znowu zamieszanie przez Tomaszka tongue.gif
nie rozumiem Cię Tomaszu...z tej całej sytuacji to Ty wychodzisz na rozkapryszonego dzieciaka....
Kubbas oglada zawsze powtórki to niech oglada...bo Tobie się to nie podoba to nikt nie może tego robić ?! żal !!

Powtórki ogląda się po meczu i ja nie mam nic do tego czy ktoś sobie obejrzy czy nie, a trakcie meczu się gra... Super jest sytuacja jak tracisz bramkę i nie możesz grać, bo ktoś się podnieca golem. I tak 5 razy... Z kimkolwiek nie grałem zawsze każdy to rozumiał i je wyłączał, a powtórki ogląda się po meczu.

Masz rację, niech ogląda, ale po meczu, bo mecz jest czasem kiedy się gra, a nie kiedy jedna strona ogląda sobie powtórki, a druga musi czekać aż łaskawie je wyłączy wiedząc o mojej prośbie...
Mani3k
Nie trzymam niczyjej strony, ale...
Uciekanie z meczu i tłumaczenie się, że ktoś oglądał replay'e jest nie na miejscu (strzel gola to i ty będziesz mógł pograć na nerwach przez oglądnięcie powtórki).
Po takim zachowaniu się, Kubbas powinien automatycznie dostać awans.
P.S. Problemy z łączeniem się z tobą niestety są... aż boję się pomyśleć o zbliżającej się kolejce ligowej i warunkach w jakich rozgrywają się między nami mecze. dry.gif
Dziękuje.
Tomaszzz
Uciekanie... Przerwałem mecz by dać koledze coś do zrozumienia i od razu pisałem byśmy grali dalej, a problemy z łączeniem nie mają tu nic do rzeczy...

CYTAT(Mani3k @ Nov 18 2009, 17:08) *
Po takim zachowaniu się, Kubbas powinien automatycznie dostać awans.

Dobre.
lukasz44
Nie rozumiem o co wogóle ta kłotnia. Skoro Kubass ogląda powtórki to niech ogląda, to nie jest zabronione chyba, każdy może. A co do łączenia z tobą to problemy niestety są ;/ . . .
Tomaszzz
CYTAT(lukasz44 @ Nov 18 2009, 17:38) *
Nie rozumiem o co wogóle ta kłotnia. Skoro Kubass ogląda powtórki to niech ogląda,

Tylko prosiłem go 4 razy by tego nie robił na co dał mi głupią odpowiedź "Lubię oglądać gole smile.gif"... Niech ogląda, ale kuźwa po meczu!

CYTAT(lukasz44 @ Nov 18 2009, 17:38) *
to nie jest zabronione chyba, każdy może. A co do łączenia z tobą to problemy niestety są ;/ . . .

A co to ma do rzeczy? I ile razy to jeszcze powiecie?
jarek
a jak Cie Tomaszu poproszę o to żebyś nie pisał na tym forum...nawet 4 razy Cię poproszę...to przestaniesz ? tongue.gifbiggrin.gif
Tomaszzz
CYTAT(jarek @ Nov 18 2009, 18:24) *
a jak Cie Tomaszu poproszę o to żebyś nie pisał na tym forum...nawet 4 razy Cię poproszę...to przestaniesz ? tongue.gifbiggrin.gif

Nie rozwijaj dyskusji, nie ma już o czym gadać...
snajper1929
snajper1929 - bobex

1 mecz

2:1 po dogrywce

2 mecz

3:1

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.