Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa 2, Tabela i terminarz.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2 > Puchar Ligi IO
Orange_91
Czas rozpocząć rozgrywki Pucharu Ligi IO. Z każdej z grup do dalszej fazy awansuje dwóch najlepszych zawodników z danej grupy oraz czterech z trzecich miejsc z najlepszym bilansem. W przypadku gdy dwie osoby będą miały jednakową liczbę punktów, wtedy o miejscu w tabeli decyduje różnica bramek. Z każdym przeciwnikiem rozgrywamy dwa mecze.
Mecze rozgrywamy do 08.11.2009r. W temacie jeden użytkownik wpisuje wynik meczu a drugi go potwierdza. Wyniki wpisujemy tak jak w tematach ligowych i oczywiście gramy drużynami, którymi gramy w lidze.

Grupa 2.
------------------------------M----GZ----GS----Pkt
1.Mani3k--------------------6-----11-----4-----14
3.Tomaszzz-----------------6------5-----7-------7

3.bobex77-------------------4-----7------8------6
4.MM-------------------------4-----3------7-------1
MM.
MM - Mani3k 2:2

Przewaga przeciwnika, w końcówce obie drużyny miały swoje piłki meczowe.
Mani3k
Mani3k MM

"Do trzech razy sztuka"
Tym razem Lazio zagrało na miarę oczekiwań i odnieśli skromne choć w pełni zasłużone zwycięstwo.
P.S. Mecz został rozegrany na raty gdyż przeciwnik miał "Black Screen" w przerwie, stąd też dwa screeny z tablicą wyników.
MM.
Potwierdzam.
Mani3k
Mani3k bobex77

Świetny występ Lazio Rzym, który został udokumentowany trzema trafieniami, goście zdołali odpowiedzieć jednym trafieniem. Przez całe spotkanie Rzymianie byli stroną przeważająca i w pełni zasłużyli na zwycięstwo.

bobex77 Mani3k

Rywal w tym meczu zaprezentował się zdecydowanie lepiej niż miało to miejsce w pierwszym spotkaniu. Mecz był wyrównany, z wieloma okazjami po obu stronach, ale to gracze Lazio wykazali się większym spokojem pod bramką rywala i trzykrotnie zdołali wpisać się na listę strzelców. Mimo iż przeciwnik kończył to spotkanie z bagażem trzech bramek nie można było mu odmówić chęci gry i woli walki.

Dzięki za grę, powodzenia.
Tomaszzz
MM Tomaszzz

Tomaszzz MM

W drugim meczu zmarnowałem mnóstwo okazji (podobnie jak w pierwszym), ale pięknym strzałem w okno z pola karnego Saviola dał mi zwycięstwo w 89 minucie choć MM także miał swoje okazje.
Tomaszzz
Mani3k - Tomaszzz 0:0

Przy obu połowach problemy z prawidłowym działaniem, ale jakoś się dobrnęło do końca, warunki były równe

Tomaszzz - Mani3k 0:1

Niestety jedyne warunki w jakich dało się grać to host kolegi na hamachi z dużą ilością lagów, które nie wiem skąd się wzięły, ale cóż
Mani3k
Tomaszzz Mani3k

Mani3k Tomaszzz

Mimo problemów z połączeniem jakoś udało się rozegrać 'mecz'.
bobex77
bobex77 Tomaszzz

Tomaszzz bobex77

Orange_91
Rozgrywki grupy 1 uważam za zakończone. Do 1/8 finału awansowali Mani3k, Tomaszzz i bobex77. Temat zamykam, jeżeli mielibyście jakieś reklamacje np. złe wyniki w tabeli to piszcie na PW.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.