Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 Patch v3
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
tomky
Czy byłby ktos chętny aby wysłać mi tego patcha na płytce za drobną opłatą. Nie ukrywam że sciąganie 50paru odcinków zajmie mi kupę czasu którego niestety nie mam. Może ktoś z Was mógłby podrzucić torrenta to by wiele ułatwiło.
Czy i gdzie jest aktualny OF do tego Patcha?
Kubbas
Nie ma aktualnego OF'a, niedługo będzie najnowsza wersja radzę Ci poczekać, mam zamiar dać ją na allegro, ale co z tych zamiarów wyniknie nie jestem pewien bo nigdy nic przez allegro nie sprzedawałem, zawsze byłem nabywcą.
tomky
Kubbas co masz na myśli pisząc niedługo...mógłbyś podać orientacyjną datę wydania patcha?
Ja bardzo chętnie od Ciebie go kupię nawet poza allegro, żaden problem.
jacekz40
A gdzie jest patch PES 6.5? Przeglądam główne tematy i nie widzę.
__SaNd1__
CYTAT(jacekz40 @ Oct 29 2009, 11:48) *
A gdzie jest patch PES 6.5? Przeglądam główne tematy i nie widzę.

http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry297995 EDIT: Jacekz40 tworcy patcha jescze nie wydali go smile.gif
jacekz40
Skąd ściągnąć PES6.5? Te linki co znalazłem, między innymi z rapidshare nie można pobrać, z innego miejsca zrywa... gdzie jest ten patch? A moze jakiś torrent?
Kubbas
pepatching.com
tomky
Czy są jakieś newsy nt v4 6.5patcha?
tomky
mam taka odp po wejściu w link
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.